- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak mam koło 23 i nadal ubieram body na długi spodnie i skarpetki i śpi pod kołdrą a raczej na niej. Nie ubieram go na krótki bo myślę Że i tak odkryty śpi a poza tym jak się dłuższą chwilę leży nie ruchomo to po jakimś czasie zimno się robi przynajmniej ja tak mam.
Jak będą upały i w pomieszczeniu będzie po 25-27 stopni to ubiorę na krótki , ale teraz te 23 to dużo czy mało bo ja już sama głupia jestem G mów, że się odkopuje bo mu gorąco a ja ubieram bo i tak odkryty śpi więc koło się zamyka hahaha
Byłam dziś w mieście i zakupiłam jogurt grecki na tort postępy robię
To adijos do wieczora idę gotować świeże młode ziemniaczki z mizerią mniammmmmmmmmmmmmm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

No blaszane i spokoj

No ja mojej ubieram koszulke i spodebki pizamkowe bo na poddaszu goraco okropnie ....
Walcze od wczoraj z mrowkami masakra ile ich jest na polu na koc wlaza i do domu u was tez tyke ich ?
I jakies komarzyce wielki gryza

Mojej cos na szyi wyskoczylo¿
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

To jest stroj kapielowy ??? Super jest

Aleksia ja ubieram krotkie body i pajacyk albo dlugie body i geterki i skarpetki tyle ze zaraz je sciaga :/ spi pod kołderka a my mamy w sypialni max 20 stopnii jest wystarczająco bo Gabi i tak sie rozkopuje cieplolubna jak tata bo ja to zimorodek i nie dosc ze dlugi rekaw to pod koldra po same uszy

Gabi ugotowalam ryz na mleku z brokulem , marchewka i zoltkiem

Sophie odnosnie mrówek to ja tez mialam ale posmarowalam świeża obrana cebula i Niema takze skuteczne tyle ze smierdzi przez chwile i trzeba wietrzyc mieszkanie

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Na razie w planach jest praca za granicą do momentu aż skończymy dom i później rok czasu i coś będzie szukał tutaj. Dlatego modlę się o ten kredyt bo wszystko przyśpieszy.
My umiemy razem żyć bo nie raz siedział miesiąc czy nawet dłużej w domu i było ok a mieszkaliśmy u rodziców, a teraz jak sami to tym bardziej by się układało. Wiadomo, że na początku będziemy musieli się do siebie przyzwyczaić ale to kwestia czasu. Może się mylę ale moim zdaniem jeżeli nasz związek przetrwał te wielokrotne rozłąki to jest uczucie to właściwe, to na całe życie. nie jedne związki po roku czasu się rozpadają a my w sumie od 2005 roku do teraz, choć był jeden kryzys ale zażegnany.
Odezwę się później bo mam troszkę roboty.
Najlepszego mamuśki

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wszystkiego dobrego dla mamuś

Ja swojej kupiłam krem pod oczy z avonu i bukiet herbacianych róż

...a od swojej córki dostałam bukiecik goździków z działki babci

kupiłam sobie dziś książkę "położna"

...a kilka dni temu kupiłam "Masa - o kobietach polskiej mafii" jestem już na połowie

Wczoraj byliśmy na imieninach mojej kuzynki...Lenka poznała znów rodzinkę

Ale dowiedziałam się że córka mojej kuzynki nie przyjedzie na chrzest (trochę zła jestem bo na zaproszeniu napisałam by dała znać do 10 maja i nie dzwoniła że jej nie będzie

Pogoda super

Już połowa urlopu za nami ...jeszcze 2 tyg. i trzeba będzie wracać

miłego wieczoru

aha ALANEK cudny w baseniku

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja przyjechałam z plackiem i pierfumem ściągnęłam po Marcie, mama sie ucieszyła bo akurat jej sie konczy stary

I zamiast kwiatka puscilam jej lotka:p
A wogole to podroz do mamy mialam zajebiaszcza. Słuchajcie zemdlałam w autobusie, ludzie kazali zatrzymac i wysiadlo ze mna z 5 osob i z zoska w wózku masakra jakas. Jezu jakby mi ja ktos zabral. Taka duchota w tych autobusach okien zero a klime oszczedzaja. Chyba nie bede sie ruszac z domu wogole, bo sie zaczynam bac o fasolle i o zosiaka:(
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka masz racje z tym uczuciem jak próbę czasu przeszliscie (nie jedna) to jest to prawdziwie mocne uczucie

Haniu udanej imprezki bo to juz niedlugo

Marta czekamy na fotki i relacje

Rysa jak tam wypad do znajomych ??? Fifi spał spokojnie ???
Violcia szczesliwie dotarla i cieszy sie rodzinka ciekawe jak Oski zniósł podróż

Cordis i Kadia cobu Was ????
Gabi daje popalic wszystko jest dzisiaj bee , nic jej nie pasuje spala po poludniu tylko 20 minut a tj nie widac żeby jej sie chciało spac :/ jeczy , płacze wyciaga rączki zeby ja nosic a jak juz wezme na rece to sie wygina ze chce na dywani chodzic najlepiej ;/ puscila sie dxisiaj dwa razy sama i kawalek przeszła

No i dostałam kwiatka na dzien Matki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marta! CZekamy na foty ! :*
KAROlka moja na odwrót cieszy sie strasznie i umiecha do dzieci

Malutka nam by sie sprzydała taka rozłąka to moze moj by zmadrzał i to by był sprawdzian dla zwiazku

Moja dzis zjadła pieknie twarożek na kolację z pomidorkiem

Ej byłam w szoku bo myslałam ze dziecko pieczarke moze pozno jesc a tu znajoma mowi ze kupowała małej rizotto w słoiczku i tam były pieczarki po 9 miesiacu ja sie bałam i mojej nie daje i niewiem kiedy zaczne chyba ze natrafi kiedy,s w zupie ...
A u was ?
Moja tesciowa mowi ze dawała swoim dopiero koło 2 lat pieczarki ...
własnie chciałam sie Wam poradzić gdzie kupujecie butki dla brzdaców bo musze jej kupic jakies dobre zeby stópke dobrze stawiała bo jak nie sa sztywniejsze to tak dziwnie chodzi a przeciez dobry but to podstawa mysle o sklepie Bartek moze tam hm ?
MArta Ty chyba tam kupowalas no nie?

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Butki to mysle ze w Bartku sa takie porządne butki , drogie ale jakosviowo chyba najlepsze

Ja tez pieczarek narazie nie mysle dawac , jutro na śniadanko będzie serek wiejski ziarnisty jaki Wy dajecie ???
Dzisiaj jadla ogórka świeżego na kanapce ale srednio podszedł za to arbuza wcinala aż jej sie uszy trzesly

jutro w menu gulasz z ziemniaczkiem

www.mamazone.pl/kuchnia/przepisy/niemowl...drobiowy-gulasz.aspx
Gabi już śpi , ja kolacje zjem i tez ide bo padam takze Dobrej nocy

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Sophie, tak kupowałam w Bartku butki

Uwaga

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Bartuś cudnie wyglądał tak bardziej jak mały mężczyzna z tym krawatem.
Stół pięknie nakryty.
Tort ładny i pewnie smaczny
Tylko gdzie te szpile bo chyba miały być a tu płaskie czy ja źle przeczytałam albo to nie tu
Normalnie jak zobaczyłam to mi się zachciało też robić tylko szkoda nie mam dla kogo nie będę teściów zapraszać i tylko oni jakoś głupio jakby chrzestna była to co innego.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka prEpraszam zle zaczailam

Aguaia gdzie Ty bo w Twoich syronach bede

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Marcia śliczne zdjęcia i Wy też, widziałam też zdjęcia na fb i na prawdę ślicznie i gustownie wyszło Ci strojenie i wogóle wy. Jestem pełna podziwu.
Był temat temperatury i stroju do spania. My śpimy zawsze w długim rękawie. Nie zależnie czy pajac czy body i spodnie ze stópkami zawsze długi rękaw. Przykrywam ją takim jakby to opisać, z jednej strony z pluszu a z drugiej gładki materiał- więc chyba taka jakby kołderka ozdobna lub kocyk ... coś w tym stylu ale cieńsza niż normalna kołdra. ale śpi tak przykryta z godzinkę a potem zaczynają się jej wygibańce i nie jest juz przykryta ale ciepła bo w pokoju mamy 23 stopnie mimo rozszczelnionych okien. Śpi na kołdrze. więc od spodu ciepło tez jest

Co do zaczepiania innych dzieci- to tak zaczepia nałogowo, piszczy i nawołuje ale pod warunkiem że są większe od niej

Moja coś ostatnia strasznie na wszystko się dziwuje. pokazuje na coś palcem i wypowiada takie "wciągające" powietrze yyyyyyyyyyy a jak podejde do tego co pokazywala to nagle cos innego pokazuje.
Co do jedzenia to ostatnio mięsko jak wyczuje w zupce to pluje nią i buzi więcej nie otworzy- bez wsuwa jak głupia a jak będzie zblendowane to nawet dwie porcje!
Dziś był sprawdzian. nalałam do baseniku ciepłej wody ubrałam jej strój kąpielowy i był szał ciał na balkonie

Ika a co się konkretnie stało z Zosią jak Ty straciłaś przytomność?! kurcze laska musisz uważać na siebie. Ja zawsze się cykam. Mialam dorobić klucze rodzicom i teściom bo zawsze się zamykam jak wejde do domu, a jakby podczas kąpieli się coś stało mi lub bym z czegoś spadła i nie mogła doczlapać do telefonu... tyle niebezpieczeństwa czyha za rogiem...
Wyniki badań masz wporządku? mozę hemoglobinka ci spadła i z tad to oslabienie. Bogu dziękować że tyle dobrych ludzi bylo w tym autobusie i że obojętnie nie przeszli. A widać już ci brzuszek czy nieświadomi byli Twojej ciąży?