- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Ikuna wszystko ok ? Uwazaj na siebie moze to do tego upału nerwy sie dołożyły , trzymaj sie.
Malutka to trzymam kciuki za kredyt mimo iż wiem jaki to ciężar bo sami zakredytowani na grubo jesteśmy ale czasem bez sie nie da wiec oby wam sie udało i szybko mogliście razem cieszyc sie z wykończonego domku.
Haniu to jeszcze troszke urlopu zostalo wiec korzystaj i miłego szykowania imprezy.
Pokoik Fauci wysprzątałam i poukładałam juz wsio, okno przetarłam, jutro będę dół ogarniać mocniej bo przez te meble zalegające nie bylo jak porzadnie posprzątać wiec jutro będę pucować. Spokojnej nocy ja jeszcze film ogladam Anioły i Demony mój dopiero jutro wróci. Znów słomiana wdowa jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
ja zaraz szykuje się do pracy.
Moje dziecko jest jakieś inne... Położyłam ja o 21 spać to na logikę jak spi do po 6 to będzie spać do po 7 a ta juz o 5 pobudka i teraz leży w łóżeczku i nie wiem czy probuje zasnąć czy co ale do godziny 7 nie mam zamiaru jej brać z tamtąd! Aż mi się ciśnienie podniosło.
no nic to milego dnia
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Wow Marta ale wszystko ślicznie zrobiłaś , Wy cudni

Aleksia wspolczuje nocy ;/
Szosteczka pokaz nowy pokoik jak urządziłas , lubie ogladac wnetrza mieszkan

Malutka a to sie Wiki wyszalala w baseniku

Nocka u Nas lepsza tylko 3 pobudki ale niechce zapeszac bo znowu da popalic , druga jedynka sienpcha na sile i paluchy caly czas w buzi :/ pogoda znowu do bani :/ dajcie troche słońca plisss
Milego dnia
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Marta cudne te zdjęcia musiała być boska impreza aż załuje ze mnie tam nie było

U nas znów pięknie na dworze, ciekawe kiedy te burze przyjdą mogłoby się troche ochłodzić bo mam tyle prasowania ze głowa mała ale w ten skwar to mi sie nie chce przy żelazku stać.
Zośka basenik dostanie na urodzinki więc też już czekamy z niecierpliwością na pierwszą podwórkową kąpiel.
Dzięki kochane. Wyniki własnie mam wszystkie super,w sumie wogóle jak mówiłam lekarzowi o tych omdleniach i mroczkach to tylko zanotował ale nic mi nie poradził więc może to normalne. Rano jak za długo stoje w kuchni np. jak robie Zosi kaszke to mi sie słabo robi musze odrazu sobie zrobić śniadano i też zjeść. A wygląda to wszystko tak ze najpierw robi mi się słabo, duszno, brakuje powietrza i ja już wiem ze zaraz upadne i mam ostatnie 2-3 minuty na reakcje jak jest gdzies wolne miejsce zeby usiasc to mi przechodzi a jak nie ma to zazwyczaj wysiadam z autobusu z tym ze wczoraj były masakryczne korki i jeden przystanek jechał wieczność multum ludzi do tego i zero okien. Stałam z Zośką praktycznie w samych drzwiach bo wózek ledwo wchodził. Z Zośką jak chodziłam w ciąży tez tak miałam ale wtedy zdarzało się rzadziej byc moze dlatego ze nie jezdziłam dusznymi autobusami tylko miałam jeszcze autko i zdażało mi sie to tylko jak wchodziłam do sklepów. Myślę że może to być przez to moje niskie ciśnienie. Dziś pójde do dziadka B. sobie zmierzyć. A brzucha to nie widac, wieczorem mam taki jakbym zjadła dużą kolacje świąteczną albo coś wzdymajacego

Sophie śmieszny ten kostium taka sukienusia.
Jej współczuje wam tych nocek:( Oby jak najszybciej dzieciaki zaczeły przesypiac całe nocki ładnie i bez pobudek.
A ja prezent na dzień matki podobno mam dostac dzisiaj

Zośka jest jakimś strasznym cykorem. Boi się sama chodzić za rękę super jak się zapomni to i z 15 minut moze stac sama ale jak tylko ją puszcze i mowie ze sama ma isc to ryczy udawajec aktoreczka zalewaja, mowie wam i to samo przy innych ludziach i dzieciach z daleka wsio fajnie cieszy sie uśmiecha ale nie podchodz bo zaraz za spódnice się chowa.
Obiadek z wczoraj zaraz idziemy na podwórko.
Miłego:*
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia to uwazaj na siebie ja tez w jednej ciąży tak mdlałam ale później po 5 mies mi przeszlo.
Zdjęć nie mam jak wstawić może później wysle na nasza poczte.
Lece na śniadanko papa.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Wikusia Zosia sto latek dla Was bo cioci wczoraj nie było

U nas wszystko oki Alanek już ładnie przesypia noce czasem się budzi na smoka ale to wyjatki także chyba moge juz go chwalić

Dzień mamy minął nam bardzo miło dostałam kilka mokrych buziaków i dużo uśmiechu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ikunia! Matko i córko Ty weź się uspokój z tymi wyjazdami w miasto!! Gorąco niemiłosiernie Ty w ciazy i jeszcze sama z wózkiem! Naprawdę w dupe ostro powinnas dostać a ten Twój jeszcze bardziej że Cie puszcza

Haniu fajnie ze u Was wszystko fajnie i miło leci czas

Sophie ja narazie pieczary nie daje grzyby są ogólnie ciężkostrawne więc nie ryzykuje a buty też bym obstawiała w "Bartku"

Marta fortki śliczne a powiedz mi tak szczerze ten tort co zamawialiscie a raczej ta guma co go przykrywa nie jest paskudna? Bo ja już od wielu osób słyszałam że tego nie da sie zjeść i teraz mam dylemat bo pieknie wygląda ale jeśli i tak się ją wyrzuca bo sam cukiero to po co
tyle płacić

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Najlepsze jest, że nie przyjechał Chrzestny bo oczywiście poszedł na imprezę dzień wcześniej i nie wrócił i Mąż musiał jeszcze po mamę jechać. Wzięłabym go pierd.... w łeb tak porządnie bo normalnie oni (teściowa i mąż) traktują go jak malutkie dziecko a on takie rzeczy wyprawia ze szok ja bym mu tak nagadała że by się zastanowił nad sobą bo to co on robi to wszelkie pojecie przechodzi !!!! Myśli że jak da kasę to wszystko załatwi - mąż nie chce nic od niego ale mu nagadałam żeby wziął bo Bartusiowi się przyda a on i tak przepije. Jak go tylko zobaczę to mu wygarnę !!! Oni nie potrafią to ja mu powiem parę rzeczy do słuchu. Baran jeden.
A co do tortu to samo w sobie strasznie słodkie to jest ale my mieliśmy masę tortu malinową taką kwaskową orzeźwiająca że jak są cienkie kawałki tortu to to super smakowało. No a tego misia co na torcie był Bartuś wylizał całego i jeszcze płakał jak mu się zabrało

Teraz też są modne torty z masa maślaną

babeczka.zuzka.pl/2013/10/krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej/
www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2...ge=1&start=0&ndsp=21
www.mojewypieki.com/przepis/rozowy-tort-...a-malych-ksiezniczek
www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2...ge=1&start=0&ndsp=21
www.mojewypieki.com/przepis/rozowy-tort-...a-malych-ksiezniczek
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Alan ale masz bryke superrrrr! :-D
Bedziesz siostre lub braciszka wozil :-D
A moja mala wczoraj mi strasznegi darcia narobila jak wrocilam z nia z pola do domu caly czasna polu chce byc no ale do ciemnej nocy nie bede znia lazic maz mi pisal ze jak wrocil z nia z pola zeby zjesc to byl krzyk niesamowity :o
Aleksia to ciezkie noce macie oby to minelo Albercikowi

Piekny trz mis Marta z tej masy ja juz zglupilam mialam plan tortu i mysle dalej czy obic go czy inny taki zeby Zosi smakowal i zeby masa dobra byla truskawki lubi ale bardzisj brzoskwinie dziamie razem ze mna i jagody

W robicie masakra ludzie tak narzekaja ciezko dogodzic :-D
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Fajnie że Bartuś zadowolony z prezentów a kaska zawsze sie przyda. U nas będzie duzo znajomych więc teraz muszę wymyślać jakieś prezenty

Autko jest dwuosobowe więc Zocha się zmieści

Ja właśnie zamówiłam gadzety na roczek takze juz nie moge sie doczekac

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No a w przyszłym roku piekę sama

No a chrzestny głupi jest jak but mnie on wku.... !!!! Tylko oni sie nad nim użalają - facet prawie 30 lat a nasze dzieciaczki są bardziej ogarnięte niż on.