- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Jakos znow zalagodzone ale nie wiem czy na chwile czy na dluzej. Najgorsze jest to ze on jakgdyby nigdy nic sie do mnie przytula, kochanie to, skarbie tamto jak wie ze jestem zla. Nie wiem wczoraj to nawet zaczelam czytac definicje toksycznego zwiazku i kilka punktów jakby sie zgadza. Moze on jeszcze nie dojrzał tak jak bym tego chciala a do tego ma tak ciężki charakter ze szok. Karolka kiedys jak tak duzo pracowal zima to nic nie prosiłam T o onterwencje i sama tu przyszla go zjebac i wiesz jak to podziałało? Nie odzywal sie do niej przez trzy mce wywalil ja od nas z domu i powiedzial ze jest dorosli i nie bedzie nim dyrygowac... No taki jest. Ale z tego co gadalismy i mi opowiadal to bardzo duza wina tesciowej bo go pod kloszem całe życie trzymała, jedynaka nic nie mogl bo se kuku zrobi bo sie pobrudzi bo ciemno i zbiry bo cos mu zrobia i jak skonczyl 18 to wyszedl z domu i tydzien go nie bylo i teraz jakby nie da soba kierowac i tak mi sie wydaje ze to stad sie wzielo to jego chore zachowanie. Ale kocha mnie i zoske i my go kochamy druga dzidzia on musi sie zmienic i juz. Dzis na spokojnie jak zoska spała to mu opowiadałam jak bylo w zoo jak mnie wzruszał ojcowie i to ze my bez niego chyba zovaczyl to z troche innej strony. No zobaczymy moze go jeszcze wytresuje tylko potrzebuje jakis skuteczny sposob i podejscie.
Przepraszam ze znow tylko o nas ale padam bo wczoraj tez byl na meczu i wrocil podobnie jak Gochensowy a ja zasnelam ze złości dopiero o 5 a o 8:30 zocha juz wstala.
Alus ale masz spa

Sophie czyli zupelny odwrot o 180 st twoj a moj:( i tak zle i tak niedobrze.
Marta extra ze impra udana czekam na fotorelacje

Dobrej nocki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka na mojej głowie też wszystko jest łącznie z budową

wykąpać nie wykąpię bo się boi że zrobi jej krzywdę bo nie kapal jej jak była mała i nie ma wprawy- ja to niby lepiej i szybciej zrobie;
nakarmić, nie karmi bo trzeba mieć sposób żeby wypędzlowała całą butlę a u niego na rękach się śmieje zamiast skupić na jedzeniu - nie wspomne o karmieniu łyżeczką;
usypiać próbował o różnych porach ale zawsze i tak ja muszę wkroczyć...
także w tym względzie u mnie jest jak u was z wyjątkiem że powiedział że jak trzeba będzie jak mnie nie będzie i będzie musiał ją nakarmić, przewinąć, wykąpać czy uśpić to to zrobi lepiej lub gorzej, szybciej lub wolniej i muszę powiedzieć że radę dał jak zdarzyła się okazja.
jedynie to nie śpi dlugo nawet jak sobie wieczorem popije więcej lub późno pójdzie spać to zawsze budzi się razem z nami i gzdzi się z nami w łóżku a nawet potrafi on wstać i iść po nią jak ja jeszcze śpię.
ale forum nasze dziś ledwo ledwo kulalo- jak zresztą przy każdej niedzieli.
A mężu wraca w przyszla sobotę. Do 9 rano powinien być w domu i jak bysmy chcieli i by się udało to ustrzelilibyśmy synka w weekend

lecę spać bo jutro do pracy dobrze że godziny nie normowane bo nie wiem czy bym się wyrobiła
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Słuchajcie to nie jest tak ze B ma nas zosie w powazaniu, tez wstaje zawsze rano do niej a ja sobie jeszcze sie dobudzam. Sadza na nocnik wlacza mi wode na kawke przewija kapie jak jest w domu i karmi na noc po przebraniu i kosmetyce malej tylko potem jakos tak gdzies ucieka w dzien, nie wiem moze ja za duzo chcem :/
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Zosia

Wikunia

Mamuski wszystkiego dobrego z okazji Naszego Święta

Ikunia dobrze ze wyjasnione i chyba masz racje ze to wina T :/ wydaje Mi sie ze Wy musicie sie jeszcze dotrzec bo jakby nie patrzyl to krotko mieszkacie razem i dopiero sie uczycie wiec rozmowa rozmowa i bedzie cacy zobaczysz :* powiedz mu ze chcialabys żeby nie przegapil kolejnej Ciąży jak z Zosia i zeby poprostu był

Malutka to powodzenia w ustrzelaniu , powielam pytanie Twoj zmieni prace jak bedzie dwójka dzieci??? Bo sama z dwojka to troche ciężko :/ Mam tu takiego znajomego co juz 20 lat za granica jest a zona sama wychowała dzieci bo już dorosłe i jak opowiada że w sumie zbierajac to moze ze 2 pelne lata by sie uzbieraly jak dzieci widział no w glowie mi sie nie mieści bo uważam że mama mamą ale Ojciec tez musi byc przy wychowywaniu .
Marta czekamy na relacje

Nocka z kilkoma pobudkami ale i tak nie najgorsza

Milego dnia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

forum.parenting.pl/konkursy/3057039,akcj...tulanki-fisher-price
Przegladalam produkty jakie mogą jesc nasze bable i jest ich juz sporo

www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...1-miesiac-zycia.html
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Niech żyją mamuśki

A ja nadal nie mam pomysla dla swojej mamuni podsuniecie cus?
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Gabrysia

ciotka zapomniała wczoraj później była burza i już neta nie włączałam strzelało, a mały się nie bał ciekawe kiedy dziecko będzie świadome i będzie się bać póki co fajnie tak jest matka sra w gacie, a dziecko się bawi
Zosia

Wikusia

A mnie kolano napierdziela tak że ciężko mi nosić więc wczoraj odłożyłam go do łóżka i kazałam spać dziś pobudka o 4:20 przebrałam pieluchę i mówię idź spać nie ma noszenia matka zaspała a on po cichu szalał w łóżku obudziłam się o 9 patrzę śpi
Przypomniało mi się wczoraj byliśmy w kościele a raczej pod nim mały hasał po trawie patrzę a ten już kropki ma na ręce cholera z trawy czy z tego kurzu co w niej jest. Musze sprawdzić na trawie która nie była koszona jest zielona a nie taka z kawałami sianka po koszeniu.
A tak w ogóle może syn jest do mnie podobny ale jak będzie miał uczulenie to cały tatuś cholera. Mąż jak wynosi stare meble i trochę było kurzu z X lat i trochę pleśni to zaraz miał ręce wysypane i tylko te miejsca gdzie miał styczność z brudem. Ale nogi nie ma obsypanych a jak już to kilka kropek i tyle, a przecież trze nimi po trawie.
Ale póki co kalarepy nie daje muszę obczaić jak jest z tą trawą.
Ja od wczoraj wpierdzielam truskawki

Po wczorajszej 40 minutowej burzy i deszczu dziś chłodnawo ale nie zimno
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia dobrze ze gadacie myślę ze powoli sie ułoży,a czytałaś ta książkę Mężczyźni są z Marsa a Kobiety z Wenus - naprawdę warto są ukazane roznice miedzy facetami a kobietami, moze sobie przeczytaj jeśli nie czytałaś, może łatwiej go zrozumiesz. Trzymam kciuki i będzie dobrze.
Malutka to powodzenia w celowaniu.
Marta fajnie ze sie udało to czekamy na foto i relacje.
My na dzien mamy kupiliśmy kwiaty i lody.
Meble Fauci skręcone, dzis czeka mnie układanie w szafkach.
Ankietę na przytulanke wypełniłam.
Alus super w tym baseniku. Moje tez juz mnie wciąż męczą o pryskająca biedronkę żeby sie pochlapac , ale dzis sie ochłodziło wiec chyba przestaną.
Miłego dzionka.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kukurydza to jest tak ciężko strawna, że wychodzi u dorosłego w całości

Bób to zacznie wiać od małego tez bym nie dała.
A jednak będzie ciepło wręcz gorąco i znów jakaś burza się przypałęta bo parno yhhh
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ja kupiłam ksiazke i czekoladki

Wiki :*
KaROlkA własnie nie zdradziła go zadna wiec niewiem co to za zachowanjie on wszedzie widzi ze mi sie cos stanie,ze mnie ktos poderwie,pocałuje na przywitanie bo duzo kolegów tam miałam ale do holery to moje rodzinne strony i jade z dzieckiem to niech lepiej przestanie , strasznie wrazliwy sie zrobił i mowi ze to ze strachu ze mi sie cos stanie no ale bez przesady
;/
Marta to super ze impreza udana!
Malutka to bedzie sie działo z mezusiem

KAROlka fajny ten artykuł

A my w przyszlą sb jedziemy do ZOO i pewnie po Krakowie połazimy

A teraz wypadzik z corą na basen

Mam nadzieje ze za rok to ona mi prezent zrobi i da CAŁUSA MEGA WIELKIEGO! :*

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Ale go panny wyrywać beda

ja sie smieje ze mojej to zaszyje do 18 hahaha
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-