- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.

Oprócz roczka Pawcia szykuje jeszcze z mama 60 urodziny taty akurat będą dzien przed Pawełka i juz widzę ze będzie ciężki tydzień przyszły, najgorzej ze nie wiem jak mamie pomoge jak będę musiała swojemu maluszkowi szykować ale cos wymysle i będzie dobrze. Zaczynamy ciag imprez weekendowych cały czerwiec będziemy mieć zawalony, mój to aż jojczy ze nie będzie miał kiedy odpocząć. Trochę sie martwie o niego bo znowu w nocy budzi sie z kolataniem serca i w ogóle źle spi , od groma roboty ma i przeżywa. Dobra juz nie smece.
Dziewczyny ostrożnie sie prazcie na tym słonku.
Agusia mów co tam u was.
Rysa będzie dobrze.
Kasia pokazuj te łupy właśnie widziałam w ofercie pepko ze fajne rzeczy rzucili.
Milego wieczorka my dzis kolejna czes transformerów oglądamy. Papa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Oczywiście od męża mi się dostało ze się tak spaliłam na brzuchu ale.co ja zrobię jak kocham się opalać a i tak co chwile schodzilam żeby nie przesadzić ale jak ciało takie białe to chwila moment i zaraz Czerwień

Agusia no w końcu jesteś!! wpadaj wieczorem

Marta jutro wielki dzień kurde nasz 1 roczniak!
Malutka ja też jestem tego zdania że pampersem trzeba czasem poruszyć żeby dotarło a gadanie to one mają w głębokim

Szosteczka dobrze ze juz z dzieciakami lepiej a z mamą się jakoś Podzielcie nie masz więcej rodzeństwa? pogadaj z nimi żeby też pomogli przy ur taty

Karolka wpadaj do nas u nas 27 stopni w cieniu

Cordis to Ci gołębie hehehe nawet wrone olaly

Kasia ja właśnie też się boje iść z młodym do piaskownicy bo jak otwarta to nie wiadomo co by tam siedziało no i pewnie połowę piasku by zjadł!
Aleksia mój nie zasypia po sexie zazwyczaj się przytulamy i oglądamy coś fajnego no chyba ze to juz noc to buzi przytulasek i do snu

Alan na działce zadowolony pluskał się w wannie szalał po całej trawie no i zaliczył krótka drzemkę

Miłego wieczorku

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
ja chce zimeeeeeeeeeee

normalnie spociłam się dzisiaj tak, że nawet w staniku mokro było

Karolka to ja chcę trochę tego wiatru od Ciebie plisssssss . Jak Gabi? Przebił się ten ząbek?
aleksia ja niekiedy uchachana ale ostatnimi czasy to zasypiam w 3 sekundy

Malutka to mała łobuziara się trafiła. Ja jak Bartek grzebie paluchami tam gdzie mu nie powinien to głośno mówię "nie wolno" czasem chyba aż za bardzo głośno, no ale po którymś razie wie że nie może tam podchodzić. Mam nadzieje, że niegdy nie dojdzie do sytuacji że dostanie ode mnie klapsa, ja nigdy w życiu od rodziców nie dostałam, nigdy za nic a teraz z perspektywy czasu na ich miejscu nie raz za te odzywki co do nich miałam to na ich miejscu bym nie wytrzymała.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Cordis co do bicia to ja tez jestem na nie bo sama nie dostawalam od moich rodzicow, mama opowiadala ze wystarczylo ze krzykla na mnie jak cos zbroilam a juz plakalam

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Szosteczka to niezle roboty będziesz miała przy dwóch imprezach

Malutka a to diabelek mały i szczerze to jak mówienie i tłumaczenie nic nie dawało to klaps sie należał ważne że posłuchała a szwagierka Cie nie zjadła za tego klapsa ??? Ja poki co mówię i tłumacze że nie wolno ale moja córa nic nie słucha :/ nawet jak krzykne to i tak nic uparciuch mały
Dziewczyny pokazcie łupy

Kasia fajnie że Tomusia zabawy piaskownicowe zainteresowały

Cordis jeszcze sie nie przebiła ta druga jedynka

Aleksia brawo dla Albercika

Gochens raku powinnaś dostać po dupsku za grilowanie bobaska

Gabrysia już spi od 20 raz był ryk ale nie poszłam no chcialam sprawdzic czy usnie czy tylko tak specjalnie jojczy zeby ja wziąć i po minucie spokój zachodze do pokoju a Ona spi w drugs strone ale śpi

A ja drugie pranie zaraz wstawiam , i robilam ciacho biszkopt masa budyniowa truskawki i galaretka tylko sie wpienilam bo nam ciulowa blache i mi galaretka wyplynela

Wpadlam na taki pomysl żeby powstawiac zdjecia stopek naszych babli jak stoja co Wy na to ??? Chce sprawdzic czy Gabi ma "dobre" te stopki swoje , jutro zrobie jej fote i pokaże
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
hmmm u mnie ciezko bedzie zrobic zdjecie stopek bo one ciagle w biegu

No gdzie te lupy?
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Dzis pojawila sie biala kropeczka zwiastujaca 4 zab! No wiec reka w buzi non stop. Poszlismy do piaskownicy no i piasek tez chcial przywitac zęba. Narazie stanowczo piaskownicy mówimy jednak NIE.
U mnie ptoblem ze zdjeciami cos. Ale cos jutro pokombinuje.
Czy mamy synusiow tez macie problem ze spodniami? Nie wiem ile tomek teraz ma wzrostu ale ponad 74 na pewno. A wszystkie spodnie mu spadaja. Dzis takie krótkie musialam mu kupic na 68 i sa ok. Z dlugimi jest problem bo jak na tylek sa ok to nogawki krotkie... a jak nogawki ok to w ttlku takie luzy że z 4 pampersy jeszcze by weszly.
Jestem dzis ledwo zywa. Ide do lazienki i spac!
Mam nadzieje ze szkrab jutro pospi przynajmniej do 7. Plissssssssss!
milego wieczoru!
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nadrobilam was w wannie wiec nie jestem do tylu

u nas burza i pada,ale dobrze niech pada bo za goraco bylo

Aleksia bobek?ja tez tak mowie na moje dzieciatko,albo bobus

Rysa spokojnie,napewno Filipkowi nie zaszkodzi zmaina otoczenia,milego wypadu

Agusia fajnie ze wpadlas czekamy na wiecej :*
Kasia to miałas przygode z tym zurawiem hi hi

Marta super ze urodzinki meza udane no i teraz pora na mlodego

Ikunia jaka masz sliczna core

Malutka awatarek wymiata

Gochens to czekamy na czerwiec i info o plci bobaska

Hania co za suka z tej bylej Twojego,oj nie latwo Ci z nia bedzie,ale nie przejmuj sie pinda

Karolka daj troche ciacha

Znow jestem podk....na tego idiote-kolega B,zrobil go w balona ze tak to nazwe,bezczelny typ bez honoru i ambicji,wyobrazcie sobie ze dzwonil co 2 dzien i obiecywal mojemu ze do pracy pojada,bo mieli cos tam jeszcze skonczyc i wtedy gosc mial im zaplacic,ale na gadani sie skonczylo,wykorzystal mojego,kase zgarnal dla siebie,co za ludzie,jak tu jeszcze kiedys przyjdzie,a mysle ze przyjdzie to dostanie taki opiernicz ode mnie ze z podziwu nie wyjdzie bo B na mnie to potrafi sie wydzierac a tego typa nie umie zjeb..
Nie moge sie doczekac juz wyjazdu

chyba pora spc,wpadne jutro jeszcze sie pozegnac

dobrej nocki

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Następnym razem to wyjdz do tego zasranego koleżki z patelnią hahaha
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A bobek siedzi w łóżeczku i napastuje krowę- miśka zawsze po spaniu ją zaczepia czasem przewala ją po łóżku a najlepsze jak udajemy, że krowa go gryzie po brzuchu to kwiczy i śmieje
U mnie na obiad dziś gril

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Violcia co za emocję pewnie związane z wyjazdem, ale super że sobie odpoczniesz- oby Oskarek byl grzeczny w drodze.
Aleksia, ja też bym się wkurzyła gdyby mówili inaczej na Wiki.
I mądre i ladne życzenia dla Bartoszka- przyłączam się:*
u nas ząbek przebił dziąsło i druga noc przespana. Wczoraj moje małe było tak zmęczone że po 120ml mleka odjechała tak że musiałam sama buzię jej przymknąć. O 5:30 mleko i jeszcze śpi. A i wczoraj padl rekord

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Bartoszku dużo zdrówka

Violcia szczesliwej podróży

Malutka gratulacje tak pieknie przespanej nocy

Nock spoko choc kilka pobudek z płaczem :/ ale mysle ze jak ta druga jedynka wyjdzie to bedzie ladnie spać , musze ja nauczyc sama zasypiac w lozeczku choc niewiem czy jest sens bo jak tesviowie przyjada w czerwcu to znowu bedzie katastrofa :/