- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Moze wy bardziej muzykalne ode mnei
to ta pierwsza z tego linku
a swoja droga to super filmik nie ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Robie podobny Wikusi ale takich profesjonalnych zdjec nie mam no i program ograniczony, ale zawsze cos fajnego i innego
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja zaraz sie biore za sprzatanko,tylko jeszcze sniadanko zjem i kawki napije,noc ok,jedna pobudka ale poglaskalam go i pospal do 6.30

O 8 przylazl ten dupek,polały sie gorzkie słowa,jestem dumna z meza w koncu wygarnal mu to co mysli,chyba tamten sie tego nie spodziewal,przyszedl to Bart pyta czy jeda do pracy ,tamten ze czeka na telefon niby od szefa no i zaczelo sie,mezu mowi ze sie buja po barach na fryziera,nowe ciuchy ma ,a jemu nie ma kasy zaplacic,heh i potem tamten jeszcze powiedzial ze B tylko traci tym swoim zachowaniem bo niby jeszcze duzo konkraktow ma,sranie w banie,pojechal niby po kase za 15 min mial wrocic,pozniej dzwoni ze jedzie tam sam dokonczyc i za 2h bedzie,ciekawe jak tam sie jedzie 1h w jedna strone,co za bezczelny typ,pewnie juz mu nie zaplaci bo jutro nas juz nie ma,ale wiem ze B tak tego nie zostawi,obawiam sie czy nie dojdzie do rekoczynow ale to dopiero po urlopie,no chyba ze tamten sie zmyje,ja juz szlam po ta patelnie hi hi

Sory ze tak smece z rana

Karolka samolot o 9 mamy ale 3 h trzeba jeszcze dojechac na lotnisko,bo znalezlismy tani lot ,cos kolo 30 euro w obie strony dlqa naszej trojki tak ze chyba sie oplacalo no i szybciej niz autem,tak ze o 4 wstajemy,ok.5 wyjedziemy zeby byc tam na 8

Malutka filmik ekstra,ja tez taki zrobilam dla Oskiego tyle ze taki tylko dla nas ,nic specjalnego,a piosenka tez mi sie podoba

Karolka mysle ze jak zebol wyjdzie to Gabcia da mamie troche pospac i moze zaczekaj z tym usypianiem w lozeczku bo wiesz jak to jest z dziadkami,beda rozpieszczac wnusie

Aleksia masz racje niech te nasze bobki zostana tylko dla nas :* co Alberto tak wczesnie wstaje?
Bartusiu wszystkiego naj naj sloneczko,rosnij zdrowy i duzy,dawaj rodzica duzo radosci no i oczywiscie tez zycze w niedługim czasie braciszka bo samemu to tak smutno

Zmykam do roboty.
milego dnia

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Bartuś 100 lat 100 lat niech żyje zyje nam

Wiola spokojnej podrozy i nie pucuj tak tego mieszkania bo i tak bedzie kurz jak wrocisz

a co do tego kolegi to brak mi słów. Mam nadzieje ze sie opamieta i kase odda a twoj bedzie miał nauczke i juz nie bedzie taki ufny.
ja wczoraj sie wcześniej polozylam i mimo pobudki o 6 jestem wyspana. Tomus o 9 znow padl a ja juz pranko, male sprzatanko, zmywanko.... teraz sniadanko. Duzo ma dzis w planie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Bartusiu nasz wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH urodzin

Ja juz od rana byłam na rynku zakupy zrobione mężu jeszcze w łóżku ale wyciągam go żebyśmy wcześniej pojechali do teściów

Violcia brak słów na miejscu Twojego chyba bym mu strzała sprzedała bez jaj
Kasia to miłego spełniania planów
Malutka fajny ten film!!
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wiem kasiu ze kurz bedzie ale przynajmniej bez balaganu....udanej niespodzianki dla wujka,a Twoj mezu daleko na ta pielgrzymke?
Aleksia nie płacz

Gochens milej impry u tesciow

Fajnie ze pogoda ladna to i urlop pewnie bede miec udany

Ja juz wysprzatalam sypialnie,kuchnie,lazienke,kibelek,jeszcze salon i pokoj malego,teraz zrobilam przerwe na kawke ,Oskar dopiero zasnal,jak zawsze o 9 zasypia tak dzisiaj o 11.30 dopiero

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

violcia ja polecam Samsunga galaxy z androidem wczesniej mialam galaxy s duo (ukradziony) a teraz mam galaxy core duo i polecam ns dwie karty sim ja msm polska i zagraniczna a w lumi jest windows phon i wkurzal mnie okropnie

a z kad lecicie i jakimi linismk bo taniutko

Ja juz wypucowalam mieszkanie , gabi drzemke i obiadek zaliczyla teraz czekamy az tsyus wstanie
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
U nas wszystko w porządku. Jak Gochens napisała, Artu,ś miał -dniówkę...co prawda gorączka trwała 4dni i to tak po 39 stopni a 5 i 6 dnia go wysypało... Emisia wyzdrowiała, dupka odżyła i znów małY urwis i chuligan z niej..mam nadzieje, że to przedszkole ja troche naprostuje, bo ja już momentami nie wiem, co robić...a tata rzadko bywa w domu...niestety...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Artuś, co prawda nie chodzi, ale sam wstaje bez trzymanki nawet na środku pokoju..wiec jakieś próby już są utrzymania równowagi...
Jeśli chodzi o zęby, to jestesmy w tyle dość mocno...nadal 2, choć na raz wychodzi mu aż 6 zębów...jednak nadal nawet białej kropki nie ujrzałam:P
Aleksia, ja po seksie też zawsze uchachana jestem i między nami wówczas jakoś lepiej
Bartusiu wszystkiego najlepszego

Malutka, fajny filmik i piosenka..Wiki będzie miała super pamiątkę.
Haniu, wow..przyrodnia siostra Lenki dała jej nieźle popalić...też myslę, że to wszystko wina byłej A. Powinien z nią poważnie porozmawiać, tzn albo z byłą albo z cóką, bo tamta okropnie sie zachowała.
KAasiu, ale miałaś przygodę z pelikanem...dobrze, że szybko wycofałas pupę...bo bys miała niemiłą pamiatkę po zoo...
A propo tego, co Twój małżonek powiedział o Twej pupie...mój do mnie ostatnio..."mamy cos dobrego w domu? A ja do niego...hmmm..no ja jestem dobra...a on na to "ale wiesz, tłuste mi szkodzi

Violcia, co za palant, dobrze, że mu nagadaliście..jak tak mozna człowieka zwodzić...on pewnie jest bez rodziny i dlatego tak się zachowuje..albo jest typem zlewacza i dla niego najwazniejsza jest jego osoba, czyli gbur i samolub w jednym...
Dziewczyny miłego wypadziku.
Artuś przesypia mi całą noc, ale w naszym łóżku...w swoim tak do północy góra 1 śpi, a później jest wrzask, że chce do nas...chociaż usypia u siebie..nie wiem, co jest grane.
A tu kilka zdjęć jeśli pozwolicie...
D. powiedział, że za tydzień weźmie w końcu tacierzyński, to troche razem pobędziemy.

Szósteczka, wow, sporo obowiązków teraz...chodzi mi o przygotowanie 2 imprez...ale na pewno sobie poradzicie:) i zarówno Pawełek jak i tata będą mieć piekne torty.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Artek cudny jestes :*
juz nadrabiam
Wpadłam Bartuś zyczyc Ci w dniu Twoich pierwszych urodzin Zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
Zabawek, całusów, przyjaciół,
Życzę
Abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
W których powiesz, że jesteś
Szczęśliwy :* :*

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
STO LAT BARTUSIU KOCHANY
WSZYSCY BUZIAKI CI PRZESYŁAMY
ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, RADOSCI ŻYCZYMY
I O WSZYSTKIM CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE ŚNIMY.
BŁOGOSŁAWIEŃSTWA BOŻEGO I PROWADZENIA PRZEZ NIEGO.
I RÓWNIEŻ DLA MAMY UŚCISKI PRZESYŁAMY
W KOŃCU TO ONA NA SWIAT GO WYDAŁA,
I PIERWSZA POD SERCEM UKOCHAŁA.
Violcia szczęśliwej podróży i miłego wypoczynku. O palancie uwazam co wyżej i dobrze ze wreszcie twój go podkręcił.
Agusia sliczne zdjatka, fajnie ze wpadasz i ze sie wam w miarę układa widzę ze masz jak ja wiecznie sama z maluchami i ciezko ale moze wreszcie te nasze chłopy kiedyś będą mieć wolne.
Z rana byłam z rodzicami na bazarze. Kupili piaskownice Pawełkowi na roczek. Umówiłam sie z bratem i mama na składkowy prezent dla taty parasol ogrodowy duży z biedronki mamy kupić. Truskawek nam rodzice kupili, dalam parę Pawełkowi zobacze czy nic mu nie wyskoczy. Musze w tygodniu do szperka wpaść bo jest przecena 40% moze cos ciekawego upoluje.
Milego dzionka, my czekamy na mojego K moze niedługo zjedzie
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ostatnio było coś o spodniach my tez mamy z nimi problem bo nogawki da sie zagiąc a w pasie wiecznie za dużo więc igła nitka pyk pyk i zwężone w pasie
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Karolka z Bazylei lecimy,Easy Jet,dzieki za opinie o telefonie,wlasnie wolalam samsunga wiec juz zamowiony.
dobrano