- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

jeden zje tyle co ja jadłam wcześniej i nie przytyje a ja owszem...każdy jest inny.
Jadłam też dużo mącznych rzeczy...a to też nie dobre.
ten pyrtol powinien mu zamarznąć

aha rysa a to co w diecie to przez Ciebie przeleci ani nie wiesz kiedy...bo to wszystko ma niskie kalorie...możesz jeść mało a wysoko kaloryczne i będzie cie trzymac długo i będzie ci sie wydawac wtedy że mało jesz ...albo jak w diecie jesz czesto a mało kaloryczne...i o to właśnie chodzi...wszystko jest tak dobrane żeby nie zrobic krzywdy. Jesz np,. 2 kromki a za 2 godziny jogurt...a nie tak jak ja 4 kromki i potem dopiero obiad za 5 czy 6 godzin gdzie po drodze coś niewartościowego wszamałam a do obiadu znów głodna bo tyle czasu i na obiad znów pełno...a tak mam posiłek co około 2 godziny

Ważne jest by jeść o stałych porach i często a mało...wtedy nie ma czasu na podjadanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9

Rysa ale miałaś przygodę, ja raz natknęłam się na parkę w pubie w damskim wc, nie zamknęli się i zero skrępowania moją osobą... no chyba się starzeję

Marta no gratulacje dla Bartolka mój w najmniej oczekiwanym momencie zawsze wystrzeli z armatki tak, że nie ma szans złapać

a ja po liceum pracowałam w sklepie z modelami (samoloty, samochody itp.) mimo,że nic a nic się na tym nie znałam i do tej pory nie znam

dziubasek witamy,a wie ktoś w ogóle co u Wiśni i jej Gabrysi?

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Obiecuje u waz nie dymić i tylko podczytywac.
Was i nie dietujcie się tak bo na fotkach jesteście chudymi niezłymi laseczkami. Ja ćwiczę tak namiętnie jak Gochens

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Rysa to masz przygody erotyczne

Dziubasek to masz wesolo w domu z dwoma panienkami

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

U wiśni ok

A ja pracuje w Urzędzie Miasta ale absolutnie ńie mam kontaktu z petentami więc ja ńie z tych urzedasow

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...chociaz na moją to nie zawsze działa...czasem jak się w nocy obudzi i próbuję ją z powrotem ululac to ni chu, chu nie idzie..musi byc mleko i koniec i wtedy zasypia.
Myślę, ze do roku czasu nasze pociechy mają czas by oduczyć je jedzenia w nocy

Lena ma czasem takie noce że przespi całą do rana...dopiero o 6 mleko...a czasem musi dostac o 3 czy 4 i koniec.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Chyba zaraz upadne na twarz, no tak mi się spać chce!
Wróciliśmy od babci mojego i jesteśmy dogadani że będziw się opiekować Alanem od marca wiec fajnie ale jak zawsze zrobiła tonę placków ziemniaczanych a ja wpieprzyłam chyba z 5!!! jezu czy ja się kiedyś opamietam???!!! teraz leżę w wannie i podziwiam swój bebech

Haniu super ze dieta ułożona ale strasznie małe masz śniadania! myślę że powinnaś dołożyc więcej warzyw! a pamiętasz jak ja kiedyś pisałam swoją dietę to mówiłaś ze to mało

Rysa napewno mu zmarzl i może liczył ze ktoś mu ogrzeje heheh
Dziubasek witaj, pisz jak masz chęć albo dół albo coś

Karolka a może daj jej wody albo nic nie rób ja ostatnio tylko go przewinelam i odlozylam i w końcu usnal
Ach jakie śliczne dziewczyny

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

Po pogrzebie lepiej chyba wszyscy już bardziej spokojni. Dziś o 7 rano mieliśmy msze za babunie zeby jej aniołki złotą bramkę otworzyły do królestwa niebieskiego. I dziadziuś też widac ze juz lepiej. To jednak prawda ze do pogrzebu to człowiek całyczas błądzi myślami a po to juz tak kazdy na spokojnie sie pożegna i jest jakos pogodzony z tym wszystkim. A na pogrzebie było ponad 100osób ja to byłam w szoku,no ale babcia kochana kobitka to co sie dziwić

B. też już lepiej. Wczoraj po pogrzebie i stypie na spokojnie wrócilismy do domku polozylismy niunie i długo gadalismy sobie i wspominalismy a pozniej miałam imieninowy masażyk plecków i jak ja to mówie "wyładowalismy" w sypialni złe emocje.

Co prawda nie usłyszałam jeszcze tych dwóch magicznych słów od mojego gburka ale zwracał się do mnie juz kilka razy kochanie także jestem dumna hihi

Zośka ok w sumie to tylko by jadła i jadła. Jak zobaczy ze jest jedzenie na stole to nie ważne ze przed chwila zjadła całeg banana to i tak rusza pyszczkiem zeby jej dac ziemniaczka kawałek haha

Haniu dieta zarąbista super naprawde. Życzę ci żeby kg leciały a przy takich smakowitościach to nie powinnas za bardzo odczuć minusów jakimi jest brak słodyczy. A ta mąka co ją kupiłas to moze żytnia ona jest własnie taka jasna.
A Lenita cudowna jest oj ten jej uśmiech piękny:) Mogę na nią patrzeć całyczas. Zresztą wszystkie nasze dzieci są słodziutkie.
Gabrysia też jaka uhahana królewna

Dziubasek jak Ci lipcówki nie bardzo podchodza to dawaj do nas

Gochens i jakby troche po ciąży się dziurka przesunęla tzn takjakby bardziej skóra taka niby wisząca...mniej elastyczna i tak bardziej wisi ten kolczyk ale w sumienie narzekam bo jak jest kolec to nie widze bo akurat ta skórke lużną pomiedzy dwiema dziurkami zasłania

Wikula jaka drobniutka sie wydaje przy tatusiowej dłoni karmicielce

Ja teraz siedze z niunią w domciu. B. niedługo przyjedzie z pracuni z chlebem tostowym bo coś mi się sandłidża zachciało

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia - podałam przykładową dietę...widziałaś? No i oczywiście czekam na kolaż

Gochens - mam sporo warzyw...tutaj akurat w tym dniu mniej jest a tak to mam jeszcze na kolacje przeważnie zamiast chleba np. pół opakowania warzyw na patelnię...albo własnej roboty takie cos a'la ratatuille

Fajnie ze z babcią ustalone

wytarłam podłogi...a teraz Lenie trza deser dać...dzis opóźniony bo królewna spała do 18 !!
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka, Gabrysia super dziewuszka, a mi T. mowi ze moja mala mma duzo zabawek. Gdyby zobaczyla Gabrysi to chyba by oczoplasu dostala

Witam lipcoweczke

A ja dzis chwytam sie przed ostatniego kola ratunkowego. Mianowicie jak mala miala niska hemoglobine to oprocz zelaza miala witamine b comlexm i wtedy w miare spala, wiec jeszcze mi jej zostalo wiec podam- zaszkodzic nie zaszkodzi a moze cos wskura i podalam jeszcze bobotic moze brzuszek ja pobolewa dlatego ma problemy z zasnieciem w nocy.
A i T. bedac dzis w aptece slyszala jak gosciu tlumaczyl farmaceucie co dolega jego dziecku i tez problemy ze spaniem w nocy tylko nie slyszala jaki wiek dziecka. I dal mu diphergan. jutro szczepienie wiec sie zapytam. bo w sumie ona chce spac ale ma problem z zasnieciem gdy wchodzi w lekki sen... i co noc ma godz w ktorej sie kreci i nie chce mleka- zazwyczaj to od 2 do 3 albo od 3 do 4.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I fajnie ze się wypowiedziałaś na temat mojej diety...tak właśnie czekałam też na Twój komentarz

dobrze że Zosia ma taki apetyt

a ja nawet nie wiem czy moja ma anemię czy nie, czy wszystko okej...bo odkąd wyszłyśmy ze szpitala to żadnych badań nie miała robionych ani zleconych. Mam tylko nadzieję że wszystko jest okej
Gryczaną można zastępować jęczmienną też (ta druga ma nawet o 10 kcal mniej) ale ja mam akurat gryczaną bo jest grubsza i lepiej pasuje do moich dań

...i Alan też jest mało pokazywany !! nie wspomne juz o Elizce i Arturku

- Milady
-
- Gość
-

Bylam juz na kilku forach ale nie znalazłam odpowiedniego,pisali jak to mowia raz na roski rok poprostu a dowiedziec sie czegos tez było tak sobie moze teraz znalazłam odpowiednie forum czytałam partedziesiat stron w tył i stwierdziłam ze sie tu zapisze a jeszcze jak ktos napisał zeby sie odezwac jak ktos w chodzi to postanowiłam byc to JA!
A wiec jestem mamą blizniakow Iwa i Anastazji

Wasze dzieciatka piekne ta Gabrysia jest cudna :*