BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #835589 przez rysa
Srenka juz próbowałam z tym jedzeniem, jak go odkładam to też ryczy w niebogłosy.To chyba jednak ten skok :dry:

Milady trzymam kciuki :kiss:

Marta zdięcie stópek cudaśne(już pisałam na fb :) )Jaki Bartuś ma fajny pokoik :)

Kakaszka spokojnej podróży :)

No i Srenka rób test bo wszystkie jesteśmy ciekawe :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #835597 przez Milady
Aleksia miała podwyższona temperatue,była strasznie senna i robiła tryskające, wodniste i zielonożółte kupki,raz zwymiotowała ...
Dzieki za wsparcie :*

11 lata 2 miesiąc temu #835605 przez Hania84
kakaszka trzymajcie się :) życze szczesliwej podróży :) i odezwij się do nas z białorusi :)

Milady ojej :( zdrówka dla Nastki :kiss: żeby szybko Was wypisali !!! :)

szósteczka niestety nie mogę na forum o tym pisać... :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #835610 przez Ikunia1910
Moja niunia śpi i ja wlazlam pod kołdrę nic mi sie nie chce a tyle do zrobienia w domu ale chuj z tym wszystkim.

Haniu łącze sie z tobą w tym smutku co by tam sie nie działo to na bank kiedys bedzie lepiej:*
A wyprowadzić sie chcialam bo i tak stale jestesmy same tamten ciagle w pracy i znow przestał wracac na noc niby ze w pracy jest. Oddalamy sie przez to, nawet nie ma kiedy porozmawiać:( do tego ten moj dół i tak jakos sie złapałam za pakowanie toreb . Bezsensu, wszystko bezsensu. Dzis wpadl na chwilke po jakas przesyłke do pracy i poinformował mnie ze dzis sa urodziny kumpla i sie go pytam TO IDZIESZ? A on ze ma jeszcze dwóch klientów i nie wie czy sie wyrobi i podszedl. Czyli jak sie wyrobi to pójdzie sie pobawic a my znow kolejny weekend bez niego.
Napisalam mu w smsie pare słow takze zobaczymy co wyjdzie z tego.

Milady buziak dla małej dobrze ze juz jest lepiej.

Kakaszka powodzenia i wracajcie do nas szybko

:*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #835619 przez srenka_918
Milady ucałuj malutką ;*

Haniu z tego co się orientuję najbliższe "ciążowe" znieczulenie w trójmieście czyli 60km ode mnie... Jakoś mi się to nie uśmiecha, w ciąży miałam chorobę lokomocyjną po 10km uatem i po 1km autobusem...

Aleksia nie wiem jaki jest ból przy rwaniu zęba ;) Ale na pewno krótszy niż mój poród ;) ;) ;) Test zrobię rano ;) Jakoś mi się ręce trzęsą jak mam go wyjąć z torebki...

11 lata 2 miesiąc temu #835650 przez Milady
Ucałowałam małą od Was :*

Juz tesknie za Iwem chodz wiem ze MArcin swietnie sobie radzi a w dodatku tesciowa co chwile do mnie wydzwania i pyta zasugerowała nawet przyjazd i opieke ... Jednak wole zeby nie przyjecghała bo nam potrzebny jest spokoj a Iwa przeciez nie lubi ...

Marcin dzwonił i Iwo płacze, odciagnełam mleko Marcinowi zeby dawał synkowi ale kto Go lepiej uśpi jak nie ja .... :(

Mała zasypia ...lezy z nami jeszcze w sali jeden chłopczyk z mama :)

11 lata 2 miesiąc temu #835651 przez Milady
Srenka 3mam kciuki za test! JEsli pragniesz brzdaca zeby był pozytywny rzecz jasna :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835700 przez Ikunia1910
Srenka życzę łatwych pytań na teście i pozytywnego wyniku:*

Milady nie dziwota ze tęsknisz za synkiem. Ale spokojnie chlopaki sobie poradzą. A jakie rokowania ma Nastusia? Kiedy wyjdziecie? A tesciowa bedzie tylko kolejnym problemem, a Tobie też dodatkowe nerwy nie potrzebne:*

Dobranoc cioteczki:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #835704 przez Hania84
Aj Ikunia to się porobiło ... smutne , ze tak wciaż same jesteście. Oby Twój sms coś wskórał i to na dłuuugo ..by za chwilę nie było to samo :dry: takie fajne dziewczyny za nim w domu czekają a on śpi w pracy. Trzymam kciuki by coś do jego główki trafiło.

Milady ale teściówka :dry: A Iwowi się nie dziwię, ze płacze...pewnie tęskni i przyzwyczajony że Ty go usypiasz. Oby szybko Was wypuścili i by Iwo tacie ładnie zasnął :)

srenka a bolą Cię te zęby że chcesz je usuwać? Bo może nie trzeba? ja nie wyobrażam sobie rwania bez znieczulenia brrr ... wolałabym się poświęcić nawet z lokomocją i zajechać te 60km :P nie mniej jednak powodzenia.

do jutra kobietki...wieczór z moim teraz...jakoś tak mi dziś jest inaczej ech...
dobranoc

11 lata 2 miesiąc temu #835720 przez szósteczka
Haniu trzymaj sie w takim razie i oby wszystko bylo ok.
Miledi oby Iwo jak najmniej płakał a Nastka szybko zdrowiała pewnie minimum 3 dni was potrzymają bo tyle to musza.
Ikunia sliczna ta wasza córcia mam nadzieje ze ten wasz wreszcie do was przyjedzie bo w końcu owszem praca ważna ale to wy jestescie najważniejsi i wasz związek, trzymaj sie.
Srenka będzie dobrze juz mówiłam.

11 lata 2 miesiąc temu #835726 przez Agusia83
hejka...ja też dziś nie pisze..bo jestem wkurzona, pokłóciłam się z D...mam go serdecznie dość...piję winko, ogladam "seks w wielkim miescie" i zaraz idę spać.

Srenka, trzymam kciuki..pisz nam szybko, czy 2 krechy są :laugh:

przepraszam, że do reszty nie nawiążę, ale naprawdę nie mam humoru... :( :( :(

Dzidzioły cudne.

11 lata 2 miesiąc temu #835737 przez srenka_918
Zośka Jak ładnie papapuje ;)

Hania no właśnie od jakiegoś czasu bolą... są to połówki zębów co miałam niedoleczone z Pawełkiem w ciąży bo mnie wiercenie bolało, miałam mieć kanałowo je leczone i przez to popękały i pękają mi cały czas przy jedzeniu i co chwilę mam skruszone kawałki zębów w buzi, a pod zębami zaczyna się ropa zbierać... Jak będę dłużej zwlekać to nawet jak będę mogła wziąć znieczulenie to nie będzie działać bo w ropie nie działa.
Mam umówioną pierwszą wizytę na rwanie na 18...

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki ;*

Iwuś nie płacz tatusiowi ;*

Lecę spać póki mały zasnął

11 lata 2 miesiąc temu #835770 przez aleksiaa88
Dziń dybry
koniec spania piękna pogoda
Dziś za pewne meżu jedzie do mamusi nie był tam ponad 1.5 miesiąca hahahahah
Ciekawe czy mały zrobi syrenę jak ich zobaczy ostatnio na święta wył
To do jutra

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835794 przez KaRoLkA
Dzien dobry mamuski :)

Milady biedna Nastka , dobrze ze szybko zareagowalas i wiesz co i jak . Szybkiego powrotu do zdrowka i do domu :* oby Iwo byl grzeczniutki tatusiowi :)

Srenka jak sa dwie kreski to gratulacje , zęby da sie usunac a o ciaze walczyliscie wiec glowa do gory juz nic gorszego jak porod Cie nie spotka :)

Sophie dobrze ze sie wspieraliscie wszyscy , i inaczej patrzy sie na smierc jak osoba ktora odeszla chorowala , moj dziadek jak zmarl to my sie po jedno cieszylismy ze juz sie nie meczy bo straszne bylo patrzec na niego w takim stanie bo nie dosc ze mial Alzheimera i wogule nas nie poznawal to jeszcze biedny sam sie przy tym meczyl i wszystkie choroby sie go czepialy :/ wiadomo ze strata i ciezko sie pogodzic z tym.

Ikunia kurcze z ta praca chlopa :/ nie dziwie sie ze zlapalas dola jak same siedzicie ale to jakos trzeba zmienic bo jakbys do pracy poszla to co ?? Wogule nie bedziecie sie widywac :S Zosia slicznie robi papa :)

Martus te stopki to bym zacalowala takie slodkie :)

Aleksia milej wizyty u tesciowki :)

Haniu nie smutaj , bedzie dobrze :)

Agusia nie daj sie zlemu humorowi nie warto , bo Tylko Ty sobie nerwy szarpiesz a po mezu splywa . Wiem z autopsji :/

Gochens udanej wycieczki , spokojnego lotu i zwiedzajcie jak najwiecej i wracaj z chrypka po meczu :silly: bo to oznaka dobrego kibicowania:)

Kakaszka spokojnej i szczesliwej podrozy , zeby Elizka byla grzeczna no i ladnie podroz zniosla :) Powodzenia :)

U nas wczoraj fajny wieczorek byli znajomi i posiedzielismy do 22 :) wczesniej siebporyczalam bo mnie mezu wpienil :huh: no ale zycie niestety ja sie wkurzam a on ma to gdzies i sie smieje perfidnie albo jeszcze bardziej dokucza ,
Gabi wczoraj jak usnela o 22 tak o 1 ryk nie z tej ziemi, u mnie na rekach spala ale co chcialam odlozyc to placz :/ po jakims 15 razie usnela i dala sie odlozyc kolejna pobudka o 6 i kolejna o 8 :)

Na 12 idziemy do kosciola a poki co moi spia a ja po kawce i ciachu :)

Milego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #835828 przez rysa
Witam dziewczyny

U nas dzis nawet fajna noc bo Filip tylko trzy razy się budził i spał aż do 8 :)

Ikunia przykro że tak wyszło między wami ale jak masz wpaść w depresje to lepiej żebyś z ludźmi była :)

Wogóle to chciałam Was zapytać czy oglądałyście film Bejbi blues? My wczoraj oglądaliśmy...Myślałam że to komedia o młodych rodzicach a okazało się zupełnie coś innego. Do teraz jestem w szoku i ryczeć mi się chce. Co prawda nie jest on najlepszy pod wpływem aktorstwa i wielu innych rzeczy ale nie spodziewałam się że zrobi na mnie takie wrażenie. Polecam, obejżyjcie

Haniu :kiss:

Milady będzie dobrze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka