- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

zaraz idę do łazienki a później w kimono...
Emi coś nie może zasnąć a Artek budził się już 2 razy...
Lenka, witaj

Karolka, co to za tekst? Dziewczyny mają rację, a ona nie ma apteki, albo neta w domu by spawdzić co się stosuje na taką dolegliwość?
Aleksiaa,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Violcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens zazdroszczę wyjazdu...odpoczniecie, zrelaksujecie się...jak Artuś był u teściowej na 3 dni to wyobraź sobie, że jak przyjechaliśmy wcale się mną nie zainteresował...usmiechał się do taty...było mi wówczas przykro...ale szybko wrócił synuś mamusi

Zosiu, sto lat

Milady,. dziecka masz boskie przez duże B

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Moja panna po drzemce wstala o 18.40 ale marudna wiec szybka kapiel , butla i od 20 spi

Violcia to skoro czyta to powinien choc troche sie zastanowic nad soba po tym jakie opinie tu krążą ?! Udanego basenowania jutro

Aleksia do boju , udanego wieczorku

Srenka nie przejmuj sie moj tez wiecznie jojczy ze tylko forum , zamiast z nim posiedziec to forum dlatego obiecalam mu ze w niedziele nie bede (do 18 az pojdzie do pracy hihi)
Marta owocnego wieczorku

Haniu Lenka czadowa i jak ładnie papa robi

Gochens fajnie ze zakupy udane , kiedy ten wyjazd ??? Bo ja skleroze mam

- Milady
-
- Gość
-

A na zdj w ciuszkach jest Iwo moje drogie, wyrzucił z pułki wszystki ubranka i zaciesz miał ogromny

Siostra dzwoniła ze mała dzis kolki nie miała wiec jest poprawa

Hania daj troche zupki bo uwielbiam fasolke

A fasolke szparagową z bulą tarta i masełkiem podpiec supeeeeeer mmm

Violcia Ty to masz z tym mezulkiem kopniak na rozpęd i jakm taki madry to niech do szkoły elektrycznej pojdzie!
KAROlka ja zazdrosnica jestem i zaraz bym mu tekstem pojechała ! Coś w stylu "To z psem sie całowała chyba ze inne zwierze preferuje"

Lenka jakie ma zabki sliczne ! pappapa Lenka spij dobrze słoneczko :*

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mi sie myli Nastka z Iwem przepraszam , myslalam ze to Nastka bo mowilas ze Iwo niema zabkow jeszcze chyba ze cos przeoczylam . I tak sliczny jest a balagan niezly hehe

zjadlam co sie dalo i ide spac takze Dobrej nocy

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena śpi od 20.30...położyłam jej pod głowę większą poduchę i jest na samej górze...zobaczymy czy dzisiejszej nocy będzie się przesuwać.
Violcia ale ten Twój jest...pfff też bym mu po złości robiła i patrzyła kto pierwszy zmięknie i się oduczy

Gochens na pewno Alanek będzie się cieszył jak Was zobaczy

Mój ogólnie się nie czepia że siedzę na forum bo wszystko porobione jest...zresztą nawet jakby nie było to też by się nie czepiał...byle Lenka była zabawiona i najedzona

srenka ja osobiście też nie lubię pomidorówek chyba ze po portugalsku we wydaniu mojej mamy...ale jak do jakiejś innej zupy dodane są pomidory ( tak by była niekonwencjonalna) to jestem za i uwielbiam

Milady mmm no no Twój M. też niczego sobie

Lenka dziękuje ciociom za pożegnanie do snulandi

dobranoc...też lecę do krainy snów

aaa i zapomniałam pochwalić mojego skarba

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Od rana mam dobry humor

Mały całą noc się krętolił teraz się odwraca na lewy bok kiedyś to tylko prawy i spał. A rano to na skok spał na brzuchu.
Dupna pogoda odwilż na całego chmury ogromniaste i jeszcze coś sra z nich.
Ale już bliżej niż dalej do wiosny

Nie wiem czy pisałam mały jest nauczony, że jak ktoś daje mu rękę to wyciąga i daje cześć. I tylko to potrafi z nabytych rzeczy
Lecę jeszcze się po rozciągać w łóżku
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nocka u Nas hmmm jakby to napisac do 1 bylo spoko tyle ze panna pierwszy raz spala na brzuchu i normalnie ja zamiast spac to kukalam do niej co 5 minut zeby sie nie przydusila bo nigdy tak nie spala poznie byl ryk ale i w lozeczkubi w lozku i na rekach , ale dalam piciu z espumisanem popurtala i usnela do 5 , mleko i mialam nadzieje ze usnie ale gdzie panienka wyspana i gotowa do zabawy , krzyki bo czemu Wy spicie jak ja juz nie spie

Aleksia Tys jest szatan nie kobita

Zmykam na kawke , sprzatanko i nalesniory musze robic takze milego dnia

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

kochane narazie nie mam za bardzo czasu was nadrobic, bo juz trzeba zaczynac pakowanie itd.
wczoraj posiedzialysmy z elizka bardzo fajnie, grzeczna byla i dala mamie sie zrelaksowac. w noc tez spala fajnie, ale tatusia poniosla i przyszedl z kumplem do kuchni na wodeczke i jak dla mnie byli za glosno, ale eliza miala to gdzies. teraz pije szybka kawe, a tatus zdycha co mnie strasznie wkurwia, bo roboty pelno.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

violcia jakby moj facet wiedzial co ja tu o nim wypisuje, juz by laptopa za okno wyrzucil

no milady nie dziwie sie, ze dzieciaczki takie ladne macie, jak rodzice tacy

lenka juz dorosla dziewucha, sikajaca do nocniczka, super.
zaczynam sie przebudzac i nerwy zaczynaja mnie zrzerac, az mnie telepie.
wlascicielka wczoraj sie nie zjawila, wiec pewnie bedzie dzis, kurwa...ale juz ja w dupie mam bo juz jutro nas tu nie bedzie, co sie w mojej glowie nie uklada.
co do seksu to dla mnie moglby nie istniec. przypominam o nim tylko jak moj sie do mnie dobiera, dopiero wtedy zapala mi sie lampeczka a nigdy tak z siebie. dziwna jestem...
ostatni lyk kawy i do roboty, a tak mi sie nie chce.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dzieciaki cudne.
Gratulacje dla Lenki za siusiu.
Karola twoj za taki text powinien zarobić kopa na jaja.
Kakaszka, Gochens spokojnego pakowania i udanych wyjazdow.
ja podlapalam doła i to juz tak mnie dobilo ze chcialam sie stąd wynosić spowrotem do mamy ale na szczescie sie opamietalam przy drugiej spakowanej torbie.
Sprawe przegralam w pierwszej instancji, skladam apelacje do okregowego jak to nic nie da to z cywilnego zaskarze firme PROGRES. WYOBRAŹCIE sobie ze skladke za listopad 2012 zapłacili zusowi po pismie sadowym w ktorym mieli przedstawić dowód czyli 18. Grudnia 2013 i dlatego nie mam moich pieniedzy. Czyli nie jest to wina zusu, dlayego przegralam ale gdyby sad spojrzał inaczej na to w sensie ze ja bym wygrała a zus by se ścigał ta firme i zapewne szybciej by odzyskal nalezne niz ja z cywilnego no ale prawo polskie jest zjebane.
Buziaki kochane i tu dla tych co nie byly na fb moja dresiara 8 miesieczna
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja dzisiaj dzuzo roboty mam,wiec tylko na chwile,moje dzieci wlasnie zasneło,Oskarek o dziwo sam w łózeczku zasnał i to duze dziecko tez spi bo w nocy nie mogl cos i na basenie byli we dwojke to ja troche odespałam,sprzatania pewnie mi zejdzie do wieczora bo tak to jest jak baby nie ma w domu,jeszcze obiad i chciałabym jakies ciacho upiec,kolezanka obiecałą ze wpadnie,z mezem,a we wtorek moj ma spotkanie w UP,wiec chyba poprosimy ja zeby sie na chwile zajęła Oskarkiem

Moje dziecko przespało cała noc,zadnej pobudki nie było,tak ze super

Karolka moj to teraz tylko na brzuchu spi,nie ma sie co martwic bo teraz sobie juz radza ,podnosza sie wiec nie ma co sie bac ze sie przydusi,ale ja na poczatku tez latałam sprawdzac czy wszystko ok,tak juz may matki mamy

kakaszka fajnie ze wieczor udany,a Twoj facet niech sie teraz meczy jak popił

ikunia przykro mi ze przegrałas sprawe,mam nadzieje ze apelacja cos pomoze,powodzenia.

A Zosiaczek sliczne ma buciki i dresik.
miłego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ikunia przykro mi ze sprawa przegrana, to niezle szuje z tej firmy jak skladek Ci nie placili :/ skladaj apelacje i powodzenia

Zosia superasna dresiara

Violcia dobrze ze troszke odespalas , i Twoj zabral Oskiego sam na basen

Nalesniory zrobione , posprzatane teraz czekam az ferajna wstanie i na zakupy

Milego popoludnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Oskarek najlepszego

Ikunia przykro mi

Violcia niech Twój nie marudzi! to jasne ze każda baba musi sobie ponarzekać na facia

Karolka wpadaj na kawę!
Dziewczyny moje kochane póki co żegnam się z Wami, bądźcie grzeczne i piszcie dużo postaram się do Was zaglądać

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena spała dziś do 8...ale w nocy musiałam ja i tak przekręcac i przykrywac...skubana jakoś tak potrafi obejśc nawet dużą poduszkę ze i tak odkopana spi...Pierwszy raz przykrywałam ja o 24 a potem mi się na dłużej przysnęło i dopiero o 4 rano...a jak ją dotykałam to zimna była

kakaszka fajnie że winkowanie udane

aleksiaa niewyżyta kobieto

Gochens miłego lotu i ciekawego meczu z mnóstwem bramek (żeby było co oglądać ) a kiedy mecz? zagladaj do nas oczywiście

Ikunia oj to chamy no

A warum chciałaś się wyprowadzać? co się stało?
Lena dziś też ładnie siusiu na nocniczek robi

I nauczyła się robić ze mną noski eskimoski

Oj Karolka dawaj naleśniora

My dzis byłyśmy na 2 godzinnym spacerku połączonym ze zakupami i targowiskiem

My juz ogarnięte z chałupką, obiad zjedzony...teraz Lenka zje i potem lulu

miłej soboty