BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835262 przez Agusia83
a mnie się strasznie oczy kleją, więc dziś się nie napiszę. Jestem padnięta..Artuś też coś mało dziś spał...ale nie było tak źle...jednak okropnie marudzi, oby te zębole już wyszły, bo czasem to idze zwariować...zaczynam coś robić, on zaczyna płakać i tak gotuję na raty....dziś ciasto robiłam na raty.....babkę marmurkową...pycha wyszła :laugh:
zaraz idę do łazienki a później w kimono...
Emi coś nie może zasnąć a Artek budził się już 2 razy...

Lenka, witaj :laugh: jak ładnie robisz papa...

Karolka, co to za tekst? Dziewczyny mają rację, a ona nie ma apteki, albo neta w domu by spawdzić co się stosuje na taką dolegliwość?

Aleksiaa,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Violcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gochens zazdroszczę wyjazdu...odpoczniecie, zrelaksujecie się...jak Artuś był u teściowej na 3 dni to wyobraź sobie, że jak przyjechaliśmy wcale się mną nie zainteresował...usmiechał się do taty...było mi wówczas przykro...ale szybko wrócił synuś mamusi :lol:

Zosiu, sto lat :lol:

Milady,. dziecka masz boskie przez duże B :lol: sukieneczka z opaska ładne...ale dopiero na Nastce wyglądają rewelacyjnie :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #835271 przez KaRoLkA

Moja panna po drzemce wstala o 18.40 ale marudna wiec szybka kapiel , butla i od 20 spi :D jeszcze sie niebobudzila ani raz , niewiem coz ona tak sie wymeczyla , ja juz salatke sobie zrobilam takze na jutro zostaja krokiety z pieczarkami i serem zoltym :) a teraz winko :lol: Violcia zdrowko :)

Violcia to skoro czyta to powinien choc troche sie zastanowic nad soba po tym jakie opinie tu krążą ?! Udanego basenowania jutro :)

Aleksia do boju , udanego wieczorku :)

Srenka nie przejmuj sie moj tez wiecznie jojczy ze tylko forum , zamiast z nim posiedziec to forum dlatego obiecalam mu ze w niedziele nie bede (do 18 az pojdzie do pracy hihi)

Marta owocnego wieczorku :)

Haniu Lenka czadowa i jak ładnie papa robi :) Dobranoc malutka , a zebulki masz sliczne :*

Gochens fajnie ze zakupy udane , kiedy ten wyjazd ??? Bo ja skleroze mam :S

11 lata 3 miesiąc temu #835272 przez Milady
Tak to moj men dał sie sfotografować :D :) A opowiadałam kiedys bratu ze komplementy na niego leciały a on do mnie to gdzie Ty mnie publikujesz a ja ze spokojnie my tu spokojne mamuski jestesmy i niekt nie zobaczy a On podjarany ze przystojny :D

A na zdj w ciuszkach jest Iwo moje drogie, wyrzucił z pułki wszystki ubranka i zaciesz miał ogromny :D

Siostra dzwoniła ze mała dzis kolki nie miała wiec jest poprawa :)

Hania daj troche zupki bo uwielbiam fasolke :D
A fasolke szparagową z bulą tarta i masełkiem podpiec supeeeeeer mmm :D

Violcia Ty to masz z tym mezulkiem kopniak na rozpęd i jakm taki madry to niech do szkoły elektrycznej pojdzie!

KAROlka ja zazdrosnica jestem i zaraz bym mu tekstem pojechała ! Coś w stylu "To z psem sie całowała chyba ze inne zwierze preferuje" :D :D

Lenka jakie ma zabki sliczne ! pappapa Lenka spij dobrze słoneczko :*

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835280 przez KaRoLkA
Milady fiu fiu niezle ciacho, a braciszek tez niczego sobie :)
A mi sie myli Nastka z Iwem przepraszam , myslalam ze to Nastka bo mowilas ze Iwo niema zabkow jeszcze chyba ze cos przeoczylam . I tak sliczny jest a balagan niezly hehe :kiss:

zjadlam co sie dalo i ide spac takze Dobrej nocy :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835343 przez Hania84
jestem dopiero teraz bo mój capnął internet :P

Lena śpi od 20.30...położyłam jej pod głowę większą poduchę i jest na samej górze...zobaczymy czy dzisiejszej nocy będzie się przesuwać.

Violcia ale ten Twój jest...pfff też bym mu po złości robiła i patrzyła kto pierwszy zmięknie i się oduczy :P I jestem tego zdania co jedna z dziewczyn...że jeśli widzi, że tak piszesz o nim bo nie potrafi się zmienić i widzi nasze odpowiedzi to powinno mu to dać do myślenia żeby się poprawić i powinno mu być wstyd...a nie jeszcze ma pretensje do Ciebie. Ile on ma lat ? 10?

Gochens na pewno Alanek będzie się cieszył jak Was zobaczy :) takie dzieci już wiedzą kogo brakuje ;)

Mój ogólnie się nie czepia że siedzę na forum bo wszystko porobione jest...zresztą nawet jakby nie było to też by się nie czepiał...byle Lenka była zabawiona i najedzona :) Czasem jak ma zły dzień to cos wspomni albo na żarty...że wciaż w kompie siedzę...ale ja to zaraz ucinam...wchodzi mu w pięty i jest si :P :lol:

srenka ja osobiście też nie lubię pomidorówek chyba ze po portugalsku we wydaniu mojej mamy...ale jak do jakiejś innej zupy dodane są pomidory ( tak by była niekonwencjonalna) to jestem za i uwielbiam :) ja ogólnie nie robię zaklepek i zasmażek więc z pomidorkami zupki jak najbardziej są si :)

Milady mmm no no Twój M. też niczego sobie :) no fakt brat też ciasteczko :D

Lenka dziękuje ciociom za pożegnanie do snulandi :)

dobranoc...też lecę do krainy snów :)

aaa i zapomniałam pochwalić mojego skarba :) dziś jak 2 razy posadziłam ją na nocnik to za każdym razem zrobiła siusiu :) a po od razu wyciągała rączki by ją wziąć :D

11 lata 3 miesiąc temu #835392 przez aleksiaa88
Dzień dobry
Od rana mam dobry humor :lol:

Mały całą noc się krętolił teraz się odwraca na lewy bok kiedyś to tylko prawy i spał. A rano to na skok spał na brzuchu.
Dupna pogoda odwilż na całego chmury ogromniaste i jeszcze coś sra z nich.
Ale już bliżej niż dalej do wiosny :ohmy:
Nie wiem czy pisałam mały jest nauczony, że jak ktoś daje mu rękę to wyciąga i daje cześć. I tylko to potrafi z nabytych rzeczy
Lecę jeszcze się po rozciągać w łóżku

11 lata 3 miesiąc temu #835397 przez KaRoLkA
Witam i ja z rana ,

Nocka u Nas hmmm jakby to napisac do 1 bylo spoko tyle ze panna pierwszy raz spala na brzuchu i normalnie ja zamiast spac to kukalam do niej co 5 minut zeby sie nie przydusila bo nigdy tak nie spala poznie byl ryk ale i w lozeczkubi w lozku i na rekach , ale dalam piciu z espumisanem popurtala i usnela do 5 , mleko i mialam nadzieje ze usnie ale gdzie panienka wyspana i gotowa do zabawy , krzyki bo czemu Wy spicie jak ja juz nie spie :) wiec kawa na gwalt potrzebna :)

Aleksia Tys jest szatan nie kobita :p hihi fajnie ze sie troszke wyladowalas :)

Zmykam na kawke , sprzatanko i nalesniory musze robic takze milego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #835408 przez kakaszka
dzien dobry :)

kochane narazie nie mam za bardzo czasu was nadrobic, bo juz trzeba zaczynac pakowanie itd.

wczoraj posiedzialysmy z elizka bardzo fajnie, grzeczna byla i dala mamie sie zrelaksowac. w noc tez spala fajnie, ale tatusia poniosla i przyszedl z kumplem do kuchni na wodeczke i jak dla mnie byli za glosno, ale eliza miala to gdzies. teraz pije szybka kawe, a tatus zdycha co mnie strasznie wkurwia, bo roboty pelno.

11 lata 3 miesiąc temu #835416 przez kakaszka
a jednak was nadrobilam przy kawce, bo eliza zasnela i nie chce za bardzo chalasowac gratami, niech odespi wczorajszy wieczor :)

violcia jakby moj facet wiedzial co ja tu o nim wypisuje, juz by laptopa za okno wyrzucil :D ale na szczescie mysli, ze piszemy tylko odzieciach, na a o czym jeszcze mamy pisac :D nie wazne ze wy znacie mnie i co u nie w serduchu jak nikt inny i uwazam was za dobre kolezanki ;-*

no milady nie dziwie sie, ze dzieciaczki takie ladne macie, jak rodzice tacy :D

lenka juz dorosla dziewucha, sikajaca do nocniczka, super.

zaczynam sie przebudzac i nerwy zaczynaja mnie zrzerac, az mnie telepie.

wlascicielka wczoraj sie nie zjawila, wiec pewnie bedzie dzis, kurwa...ale juz ja w dupie mam bo juz jutro nas tu nie bedzie, co sie w mojej glowie nie uklada.

co do seksu to dla mnie moglby nie istniec. przypominam o nim tylko jak moj sie do mnie dobiera, dopiero wtedy zapala mi sie lampeczka a nigdy tak z siebie. dziwna jestem...

ostatni lyk kawy i do roboty, a tak mi sie nie chce.

11 lata 3 miesiąc temu #835423 przez Ikunia1910
Hej
Dzieciaki cudne.
Gratulacje dla Lenki za siusiu.
Karola twoj za taki text powinien zarobić kopa na jaja.
Kakaszka, Gochens spokojnego pakowania i udanych wyjazdow.

ja podlapalam doła i to juz tak mnie dobilo ze chcialam sie stąd wynosić spowrotem do mamy ale na szczescie sie opamietalam przy drugiej spakowanej torbie.
Sprawe przegralam w pierwszej instancji, skladam apelacje do okregowego jak to nic nie da to z cywilnego zaskarze firme PROGRES. WYOBRAŹCIE sobie ze skladke za listopad 2012 zapłacili zusowi po pismie sadowym w ktorym mieli przedstawić dowód czyli 18. Grudnia 2013 i dlatego nie mam moich pieniedzy. Czyli nie jest to wina zusu, dlayego przegralam ale gdyby sad spojrzał inaczej na to w sensie ze ja bym wygrała a zus by se ścigał ta firme i zapewne szybciej by odzyskal nalezne niz ja z cywilnego no ale prawo polskie jest zjebane.

Buziaki kochane i tu dla tych co nie byly na fb moja dresiara 8 miesieczna

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #835472 przez violcia00
helloł.

ja dzisiaj dzuzo roboty mam,wiec tylko na chwile,moje dzieci wlasnie zasneło,Oskarek o dziwo sam w łózeczku zasnał i to duze dziecko tez spi bo w nocy nie mogl cos i na basenie byli we dwojke to ja troche odespałam,sprzatania pewnie mi zejdzie do wieczora bo tak to jest jak baby nie ma w domu,jeszcze obiad i chciałabym jakies ciacho upiec,kolezanka obiecałą ze wpadnie,z mezem,a we wtorek moj ma spotkanie w UP,wiec chyba poprosimy ja zeby sie na chwile zajęła Oskarkiem :blink:

Moje dziecko przespało cała noc,zadnej pobudki nie było,tak ze super :blush:

Karolka moj to teraz tylko na brzuchu spi,nie ma sie co martwic bo teraz sobie juz radza ,podnosza sie wiec nie ma co sie bac ze sie przydusi,ale ja na poczatku tez latałam sprawdzac czy wszystko ok,tak juz may matki mamy :silly:

kakaszka fajnie ze wieczor udany,a Twoj facet niech sie teraz meczy jak popił :P ,szkoda tylko ze Ci nie pomoze.

ikunia przykro mi ze przegrałas sprawe,mam nadzieje ze apelacja cos pomoze,powodzenia. :blink:

A Zosiaczek sliczne ma buciki i dresik.

miłego dnia :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #835503 przez KaRoLkA
Oskarku Zieciuniu moj kochany wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss:

Ikunia przykro mi ze sprawa przegrana, to niezle szuje z tej firmy jak skladek Ci nie placili :/ skladaj apelacje i powodzenia :)
Zosia superasna dresiara :)

Violcia dobrze ze troszke odespalas , i Twoj zabral Oskiego sam na basen :)

Nalesniory zrobione , posprzatane teraz czekam az ferajna wstanie i na zakupy :)

Milego popoludnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #835507 przez aleksiaa88
Oskarek :kiss:

Maruder sie obudził teraz go głód meczy

11 lata 3 miesiąc temu #835515 przez Gochens
Dzień dobry kochane ;)

Oskarek najlepszego :kiss: SKŁADAM OD RAZU WSZYSTKIM POZOSTAŁYM DZIECIAKOM BO JAK WIECIE CIOCIA LECI DO UK WIĘC DUŻE KISSSSSY DLA WAS ;)

Ikunia przykro mi :( ale liczę ze w końcu wygrasz!! a pakowanie why?? Zonia dresmen fajowa dziołcha!
Violcia niech Twój nie marudzi! to jasne ze każda baba musi sobie ponarzekać na facia ;)
Karolka wpadaj na kawę!

Dziewczyny moje kochane póki co żegnam się z Wami, bądźcie grzeczne i piszcie dużo postaram się do Was zaglądać :) będę tęsknić !!! wracamy 13-go
:kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #835520 przez Hania84
Hejka :)

Lena spała dziś do 8...ale w nocy musiałam ja i tak przekręcac i przykrywac...skubana jakoś tak potrafi obejśc nawet dużą poduszkę ze i tak odkopana spi...Pierwszy raz przykrywałam ja o 24 a potem mi się na dłużej przysnęło i dopiero o 4 rano...a jak ją dotykałam to zimna była :angry: jeszcze mi sie rozchoruje...najlepsze wyjście to byłoby chyba położenie jej w śpiworku...no ale teraz już nie bedę jej kupować...musimy się jakoś przemęczyć :dry:

kakaszka fajnie że winkowanie udane :)

aleksiaa niewyżyta kobieto :lol:

Gochens miłego lotu i ciekawego meczu z mnóstwem bramek (żeby było co oglądać ) a kiedy mecz? zagladaj do nas oczywiście :)

Ikunia oj to chamy no :angry: szkoda, że przegrałaś...ale może odwołanie coś da hmm? I tak jak piszesz lepiej żeby oni ci wypłacili a ZUS z firmy by szybciej ściągnął należności.
A warum chciałaś się wyprowadzać? co się stało?

Lena dziś też ładnie siusiu na nocniczek robi :) Jestem z niej taka dumna :) oby tak dalej moje dziecię robiło :)

I nauczyła się robić ze mną noski eskimoski :lol: i jak ja kiwam głową NIE, NIE to ona też :D haha ale to śmiesznie wygląda :D

Oj Karolka dawaj naleśniora :silly: ja dziś 3 dzień mam fasolówkę :) ale mój doje do końca jak wróci i koniec będzie :)

My dzis byłyśmy na 2 godzinnym spacerku połączonym ze zakupami i targowiskiem :) kupiłyśmy pierdołki na jutrzejszy obiad, plus na obiadki dla Lenki warzywka i danonki :) pokusiłam się i spróbowałyśmy dziś jagodowego :) Lena jak zobaczyła coś białego na łyżeczce to odwracała głowę że nie chce...bo myślała że kaszkę chcę jej dać :D spryciula :D ale jak popróbowała to nawet jej posmakowało ;)

My juz ogarnięte z chałupką, obiad zjedzony...teraz Lenka zje i potem lulu :)

miłej soboty :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka