- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Agusia ale pysznosci

Haniu daj przepis na fasolowa , ugotuje tylko najpierw musze fasole tu znalezc

Milady super wybor , ja czasami jej daje ze swojej kromki jej skubne to wcina a szkoda mi jej nie dac jak patrzy tak na mnie i buzia mieli

jadlyscie kiedys salatke z selera , ananasa , jajka , kukurydzy i majonezu ??? Bardzo dobra bede robic takowa na sobote

Pranie wstawilam , mala spi, bede wcinac pomarancza mezu mi przyniosl

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Agusia a czemu nie kąpiesz już w samej wannie tylko wsadzasz wanienke jeszcze? Obiadek palce lizać ale to nie dla nas dietowych heheh
Haniu jeszcze nie spakowani dziś dopiero wzieliśmy torby od teściów a pakować będziemy się w sobote po zakupkach.
Karolka fajna kiecka lubie takie

Haniu pewnie że chcę przepis, jeśli dietetyczka uznała że jest okej to chętnie zrobię

Mialdy ja daje czasem swojemu skórkę ale on ją tylko pociumka chwilę i wypluje. Teraz za to lubi chrupki kukurydziane ale później cały oblepiony jest w nich
Violcia fajnie że dają chłopaki radę

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jak to dzieci samoistnie wiedza jak maja sie klasc. lekarz kazal na boku, z glowa wyrzej albo na brzuchu, to ta kladzie sie na brzuszek i nozki pod siebie podsuwa i narazie spi.
Zasnela o 19:50 i przebudzila sie z pelnym nosem jakies 40 minut pozniej ale zaraz zjadla mleko pokrecila sie i zasnela.
Milady dobry wybor mi tez sie ono podoba

Agusia, a Artusiowi jak wyskocza to wszystkie na raz i nie bedzie sie chlopaczek meczyl tyle czasu co nasze

Sophie :*
Violcia, to widze ze mezu zaczail czacze i teraz on przejal kilka twoich obowiazkow. oby tak dalej- chociaz doceni za jakis czas jak wiele musialas siebie poswiecic
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a lubisz gyrosa?
Moja mama ostatnio zrobiła taką sałatkę, że mogłam siedzieć i jeść...
sałata lodowa,
ogórki marynowane w kosteczkę bądź kiszone, kurcze nie pamiętam,
kukurydza,
cebula drobiutko..to się robi warstwy przekłada sosem majonez z ketchupem...a na samym końcu na ten sos wrzuca się chipsy paprykowe....cała sałayka jest chrupiaca i przepyszna

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wogole to mialam pracowac 18 h tygodniowo a dzisiaj sie dowiedzialam ze jednak 25,a umowy nadal nie podpisalam juz mnie wkurza ten moj szef

karolka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
,zapraszamy na kawke i ciacho jak bedziecie miec kiedys ochote na weekendzie wpasc,a czwartków jednak nie mamy wolnych bo jest duzo pracy,spodniczka bardzo mi sie podoba.
sophie przykro mi z powodu smierci babci,trzymaj sie kochana.
ARTUS sliczny,duzy chlopak,a na zabki przyjdzie jeszcze czas

Alberto przystojniak,Gabcia slicznotka

Martus powodzenia z awansem.
Haniu gratuluje spadku wagi.....mi tez udalo sie zrzucic 2 kg,samymi cwiczeniami

Gochens a jak u Ciebie,cwiczysz dalej?
Srenka dobrze ze z Pawełkiem to nic powaznego,a na doktorke tez bym sie wkurzyla.
Agusia podoba mi sie to co napisalas o połoznej,tak mi sie przypomnialo,bardzo ladnie napisałas

Kakaszka nie wiem kiedy wyjezdzasz ale zycze udanej podrozy i zeby Ci sie wszystko poukladalo po Twojej mysli i odpoczywaj kochana

Gratki dla Elizki ze tak dobrze zniosła szczepienie

szosteczka dobrze ze z Pati to nic powaznego.
ja tez uwielbiam zupe fasolowa

hm nie wiem co jeszcze.
teraz z utesknieniem czekam na weekend ,dobrze ze jutro juz piateczek :wooho
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Violcia i Haniu, dziękuję Wam za docenienie mego posta o położnej

Violcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Milady Pawełek od jakiś 2-3 tygodni na śniadanie dostaje chleb z masełkiem, w palcach mu urywam małe kawałki i jest tyle śmiechu jak to gryzie

Mnie na noc taki głód łapie, że nie wiem co ze sobą zrobić... Omijam kuchnię z daleka ale to nic nie daje...
Lecę wziąć prysznic i do spania... Bez męża jakoś nie mogę wieczoru ogarnąć

Dobranoc

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia bardzo lubie gyrosa i z tunczyka

Violcia czyli dobrze Wam zrobilo nie siedzenie ze soba na okraglo

Malutka to zdrowka dla Wiki , oby szybko przeszlo

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jak to dobrze, że już sama się kładzie, przytula nas i mówi papa, bo dobranoc jeszcze nie umie...

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

aha Karolka - u nas też nie ma fasoli "jaś" ale na szczęście otworzyli niedawno polski sklep i w nim kupiłam...ale ten drugi przepis co mam na fasolową też jest fajny wiec spróbujesz zupę z tych 3 rodzai fasoli...a puszkową białą i czerwoną oraz mrożoną szparagową na pewno macie

Violcia to dobrze że choć coś zrozumiał i jest ciut lepiej.
Mój przed chwilą zjadł jogurta i tak skrobał w tym kubku przy mnie że nie wytrzymałam i mu powiedziałam "to ten kubek też zjedz" haha i nie wytrzymalismy i się oboje tak uchachaliśmy że głowa mała

Violcia moja też do taty się dużo śmieje...a jak mój otwiera kluczem drzwi to Lena tak nogami i rękami przebiera jakby chciała odfrunąć

Moja na szczęście też sama zasypia w łózeczku...gdzieś tak od 4 miesiąca...bo wcześniej to tylko na rękach co nas wykańczało

Sałatka z chipsami ciekawa...ale póki nie zrzucę trochę kilo to nie spróbuję

dobranoc
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja kompletnie nie wyspana,dzisiaj nawet kawa nie pomoze,ksiazew obudzilsie o 6 i nawet nie myslal juz o spaniu,dalam ,nleko,przewinelam i zaczelam usypiac ale nic z tego nie wyszlo,a ja dlugo nie moglam zasnac,pozniej jak juz zasnelam to obudzil mnie bol plecow i po spaniu,nasmarowalam sie mascia wygrzewajaca ale dlugo trzeba bylo czekac na dzialanie no ale w koncu zasnelam,tak fajnie sie spalo ale krotko,w sumie to na 9 dopiero mam i bym mogla jeszcze pospac ale tatus nie raczyl wstac,w nocy kilka razy wstawal,ale tylk dal smoka no i pozniej moglby sie polozyc z malym,nie chodzido pracy to nic by mu sie nie stalo ale nie,mam nadzieje ze jakos do 15stej w pracy dam rade.
zaraz ide sie szykowac.
milego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sto lat dla Zosienki Ikuniowej

Violcia dasz rade kochana, jestem z Toba

My tez juz na nogach od godziny bo panienka wyspana ale za to dosc ladnie spala wiec niemam co narzekac

Teraz kaszka dla Zabci i ja musze kawke zrobic

Milego dnia

- Milady
-
- Gość
-

Iwo ładnie spał w nocy a Nastka budziła sie na jedzenie,cos mnie piersi strasznie bolą i jakaś gule mam takie zgrubienie i musze wymasować i chyba poracze to goracym prysznicem ...
POjde dzis kupic NAstce jakac ładną sukieneczkę na chrzest . Dzwoniła rano siosta i pytała sie co najlepiej podać małej na kolki od wczoraj weczorami strasznie jej płacze ... Powiem Wam ze ja nie miałam problemu kolek ale te kindi co reklamuja te czopki to przy takim placzu jak dziecko wtedy wyje to za baredzo skomplikowane , raz Nastka tak płakała to dałam jej espumisan bo Iwo na cycyu nigdy niemiał brzuszkowych problemów

A ja dawałam im brukselkę ostatnio i zjadły ładnie. Zastanawiam sie jeszcze nad selerem i boje sie bo z tego co przeczytałam to Zawiera furanokumaryny, które mogą wywoływać reakcje alergiczne,takze z selerem narazie stop!
MArcin dzis jedzie po pralke do nas i kuchenkę troche tego wozenia ma brat moj mu pomoze a siostra dALEJ ZŁA ze mu wybaczyłam cały czas mi truje ze jak ktos tyle razy kłamał bedzie to nadal robił...
Iwo juz wczoraj nauczył sie robic "papa" a Nastka jak narazie tylko raczke podnosi

mam za tydzien sesje u kolezanki rodzinna

Przypomniałam sobie ze musze kupic do mieszkania jakies lampy bo nie jest tak naswietlone jak ja bym chciała

Ausia czytałam sobie o twoim zawodzie i naprawde ciekawe zajecie

- Milady
-
- Gość
-

To ja lece na spacer i na zakupy oby dzieciaki były grzeczne! Bo teraz jak jedno zapłacze drugie robi tak samo!