- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja godzine temu wrociłam,jakos dałam rade ale padam,na dodatek w domu bałagan,ale to juztro ogarne dzisi nie mam siły,uspałam Oskarka wlasnie jak tez bym sie kimneła no ale

wlasnie Haniu zapomnialam o tej kawie z cola,nastepnym razem napewno sie tego wynalazku napije.
kakaszka miłego wieczorku,tez mam ochote na winko dzisiaj

zosia 100 latek...a Ikunia gdzie jestes,bo chyba dawno Cie nie było

kasia dobrze ze sie odezwałas,my tez teskniłysmy

ale mam ochote na jakies ciacho dawno nic słodkiego nie jadłam,nie liczac jogurtu czy owocow

to ja tez sie wypowiem odnosnie dzwonienia do rodzicow,choc nie byłam pytana

Jak Oskarka francuziki zaczepiaja to sie smieje tylko,nie wim czy nie bardziej lubi ten jezyk

Dzisiaj jak wrociłam to myslalam ze wyskoczy z chodzika ,tak podskakiwał na moj widok,pozniej sie doczołgał z salonu do kuchni

a do mnie jaksis wielbiciel wydzwania,nie wiem kto bo z zastrzezonego a nie zdazylam odebrac w pracy

Oskar tez juz chlebek jadł ,smakowalo mu

Rysa wspolczuje,moze to faktycznie jakis skok a moze cos mu dolega,oby szybko mineło

Lenita jak zwykle piekna,a w rozu jej do twarzy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Ja też daje chleb ale sam a raczej piętkę wycmaka ją całą i co dopadnie to zje.
Przeczytałam 5 stron i teraz myślę co tam było.
My kolek na szczęście nie mieliśmy.
Dziś na obiad zrobiłam zupę pieczarkową i lazanie.
Położyłam go spać wczoraj o 22:40 zjadł prawie 240 mleka potem o 1 nie całe 100 wytrąbił i dopiero obudził się o 6 wytrąbił 80 kaszy i spał do 8. Kurczę ale to tak pewnie jednorazowy wybryk nocny.
Dziś nam stuknęło 8 lat jak jesteśmy razem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Milady
-
- Gość
-

Lenka jaki masz śliczny usmiech

Aleksia ja czytałam kiedys artukuł ze jak kobieta chce ciagle seksu to ma bardzo wysoką samoocene i uwaza sie za bardzo atrakcyjną ale to dobrze szalej kobito !

Pokaze wam sukieneczkę i uzebionego szkraba a i sukieneczke przesliczna i opaskę

a ta bd na chrzest
Iwo dzis jadł jogurt jagodowy i tak płakał jak sie skonczył ze dałam mu 2 głodomorek mi rosnie az miło patrzec

tesciowa dzwoni do MArcina własnie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Milady to czekamy na trzaskanie tych fot

Ja też rzadko myślę o tych sprawach...znaczy rzadziej niż aleksiaa... bo nie codziennie kilka razy dziennie

Violcia to super jak masz do Europy za darmo

marta to ale masz odwiedzinek we weekend znów

Lenka zrobiła dziś ładnie 2 razy siusiu na nocniczek

a to moja fasolowa

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia odpoczywaj dzisiaj , jutro ogarniesz chaupke

Marta udanegobweekendu

Kakaszka spokojnego pakowania sie jutro , a dzisiaj nie poszalej za bardzo z tym winkiem

Haniu zupka wyglada smakowicie

Milady sukieneczka ladniutka a Nastka ma sliczne zabki i taka czuprynke fajna

Gabi ucina drzemke a ja próbuję sie uspokoic bo tak mnie wpienil :/
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Karolka mnie tez by zagotowało, a co ta kolezanka nie wie gdzie apteka zzzzzzzz
Sliczna sukienusia a jakie papucie rózowiutkie boskie
A ten pan to bardzo przystojny jest na czym oko zawiesic

A to zdjecie w ciuszkach to nie wiem która dzidzia Iwo?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zapomniałam dopisać jakby mój mężu przyszedł z tekstem bo koleżance to by usłyszał Ty ją zaraziłeś czy ona ciebie? Może weź dziecka nie całuj bo jego też to złapie. Czadem jak się wkurzę to trzepie takie docinki
Violcia co za chłop jak mój kiedyś gadał tylko siedzisz i piszesz z tymi mamuśkami jak raz mu coś walnęłam to przestało mu przeszkadzam moje walenie w klawiaturę do Was.
Teraz czasem zapyta co nam nowego słychać.
Moje walnie w klawiaturę przynajmniej jest pożyteczne zawsze coś się dowiem jakaś porada.
A jego granie w ryby nic nie wnosi.
Raz coś było jakiś problem z małym oczywiście ja wiedziałam bo z Wami pisze, a on nie wiedział o co chodzi. To mu powiedziałam zamiast siedzieć na tych zasranych rybach to poczytasz coś o dzieciach tyle pożytku z tego będzie i wiecie co któregoś razu wraca z roboty i zaczyna coś gadać o dzieciach jakiś temat, a ja zielona obczytał się trochę.
To ja lecę się odświeżyć i złapać męża za ogon

see you
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Lenka Papa

Pawełek padł, dosłownie... Ja już jestem przewrażliwiona na jego temat... Wyjęłam go z kąpieli to był ryk jak zwykle, bo jemu nawet godzina to za mało, no ale go ubieram, rozśmieszam, łaskoczę, noszę... A on nie przestaje płakać a nawet zaczęły mu łzy lecieć i się aż zanosił i go dusiło!!! Ja już w strachu, że coś z siusiakiem, boli go, albo wysikać się nie może, to go oglądam, dotykam, nie było reakcji bólowych ale płacz taki sam... Już mama przyleciała, co się z jej wnuczkiem dzieje, to palnęłam że tyle zmęczony (a w mojej głowie 1000 myśli co mu może być) Zrobiłam mleko, na szybkiego oczywiście i tylko mleko dotknęło jego języka a on ma odlot i śpi

Mój mężu też często ma pretensje że na forum przesiaduję, ale się nie czepia, bo dom ogarniam, dzieckiem się zajmuje, jedzenie pod nos mu podtykam to nie ma powodu się czepiać jak wykorzystuję czas wolny

Hania zupka smacznie wygląda

Milady sukienusia śliczna i ta opaseczka, mmm

No i nie pamiętam co jeszcze było

Chyba muszę przez sen małemu gile odciągnąć bo słyszę jak charczy...
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
karolka daj tiramisu,z checia zjem a co tam,choc pewnie w boczki pojdzie,sama cos musze upiec kiedys jak znajde czas a mezem sie nie przejmuj[hidechoc tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu,strzelil z ta opryszczka,ale w facetach mnie nic nie zadziwi juz][/hide]
lenka papap ,zebolki swietne

aleksia udanego wieczorku,korzystaj kochana jak tylko masz ochote.
zaraz ide wziac goraca kapiel i lampka winka mi sie nalezy a jutro na basen znow,a te zajecia sa rano tak ze znow sie nie wyspie,ale coz,taka rola matki

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Lenka Papa

my idziemy cos obejrzec w tv i
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Cały dzień coś... od rańca u prababci Alka, później na henne brwi później szybko na dom obiadek sradek, sprzątanie,gotowanie a po robocie mojego zakupy żeby na jutro mniej było.. oczywiście Alan nam usnął w trakcie a po powrocie do domu tak się rozbudził że o śnie ani myślał.. niedawno usnął.
Ja spijam winko mój se gra i to tak. Jutro reszta zakupów głównie spożywka na drogę bo Alusiowi dziś deserki kupiliśmy ja mu nagotowałam na te 6 dni.. Kurde ale będę za nim tęsknić... ciekawe czy on w ogóle zauważy mój brak?!

Zośka najlepszego a matce swojej to kopala zapodaj że tu ciotki tak zaniedbuje !
Lenka Ty to śmieszek jesteś jednak i jakie papa robisz hoho

Karolka powiedz mu lepiej żeby sam z opryszczą nie przyszedł cwaniaczek jeden

Aleksia ja też mam straszne chęci na mojego ale czasem na chęciach się kończy niestety...
Violcia niby ćwiczę ale z tą dietą u mnie róznie... raz jest dobrze naprawdę dobrze a później zjem coś niezbyt ok i wszystko się idzie pieprzyć także różnie to bywa
My chleba też jemy czasem oczywiście bardziej skórkę ale czasem jak mama je kanapkę do daje Alusiowi i coś tam skubnie ze środka... Seler o dziwo na nas nie działa... tylko por i pietrucha