BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #835056 przez violcia00
Martus miłego weekendu :kiss: ,teraz jak sie pracuje to tak sie z utesknieniem czeka na piatek :silly:

ja godzine temu wrociłam,jakos dałam rade ale padam,na dodatek w domu bałagan,ale to juztro ogarne dzisi nie mam siły,uspałam Oskarka wlasnie jak tez bym sie kimneła no ale :P

wlasnie Haniu zapomnialam o tej kawie z cola,nastepnym razem napewno sie tego wynalazku napije.

kakaszka miłego wieczorku,tez mam ochote na winko dzisiaj

:blink:

zosia 100 latek...a Ikunia gdzie jestes,bo chyba dawno Cie nie było :unsure:

kasia dobrze ze sie odezwałas,my tez teskniłysmy :blush:

ale mam ochote na jakies ciacho dawno nic słodkiego nie jadłam,nie liczac jogurtu czy owocow :silly:

to ja tez sie wypowiem odnosnie dzwonienia do rodzicow,choc nie byłam pytana :P ja dzwonie co drugi dzien,w sumie to tylko z mama gadam,ale zawsze długo nam schodzi,ja mam do całej Europy za darmo tak ze moge gadac do woli :woohoo:

Jak Oskarka francuziki zaczepiaja to sie smieje tylko,nie wim czy nie bardziej lubi ten jezyk :woohoo: ,bo w sumie chyba czesciej ktos po francusku do niego gada :silly:

Dzisiaj jak wrociłam to myslalam ze wyskoczy z chodzika ,tak podskakiwał na moj widok,pozniej sie doczołgał z salonu do kuchni :ohmy: i to w ekspresowym tempie,zabawnie to wygladało :woohoo:

a do mnie jaksis wielbiciel wydzwania,nie wiem kto bo z zastrzezonego a nie zdazylam odebrac w pracy :dry:

Oskar tez juz chlebek jadł ,smakowalo mu :blink:

Rysa wspolczuje,moze to faktycznie jakis skok a moze cos mu dolega,oby szybko mineło :blink:

Lenita jak zwykle piekna,a w rozu jej do twarzy :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835090 przez aleksiaa88
Zosia :kiss:

Ja też daje chleb ale sam a raczej piętkę wycmaka ją całą i co dopadnie to zje.

Przeczytałam 5 stron i teraz myślę co tam było.

My kolek na szczęście nie mieliśmy.

Dziś na obiad zrobiłam zupę pieczarkową i lazanie.

Położyłam go spać wczoraj o 22:40 zjadł prawie 240 mleka potem o 1 nie całe 100 wytrąbił i dopiero obudził się o 6 wytrąbił 80 kaszy i spał do 8. Kurczę ale to tak pewnie jednorazowy wybryk nocny.

Dziś nam stuknęło 8 lat jak jesteśmy razem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835097 przez violcia00
aleksia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835119 przez Milady
Jestem kobitki dzisiaj mamy dzien mody kupiłam Zosce sukieneczki i opaski :laugh: :)

Lenka jaki masz śliczny usmiech :) Ja Ci poczaskam zdj jak bedzie okazja :lol:

Aleksia ja czytałam kiedys artukuł ze jak kobieta chce ciagle seksu to ma bardzo wysoką samoocene i uwaza sie za bardzo atrakcyjną ale to dobrze szalej kobito ! :woohoo: :lol:

Pokaze wam sukieneczkę i uzebionego szkraba a i sukieneczke przesliczna i opaskę :laugh: :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a ta bd na chrzest

Iwo dzis jadł jogurt jagodowy i tak płakał jak sie skonczył ze dałam mu 2 głodomorek mi rosnie az miło patrzec :laugh:
tesciowa dzwoni do MArcina własnie :angry:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835127 przez Hania84
Lena marudzi mi ojenyyyy :S Spała mi dziś w dzień raz godzinę i potem jak miała mieć długa drzemkę to tylko pół godziny a ponad pół zasypiałyśmy :S B) a teraz trze nos bo spać się chce...ale No Way ...dopiero o 20.

Milady to czekamy na trzaskanie tych fot :silly: A Nastka też ma śliczny uśmiech :) a To M.na jednym ze zdjęć? bo przystojniaka widzę :blink: hehe wolę spytac bo nie raz nie trafiam :silly: :lol:

Ja też rzadko myślę o tych sprawach...znaczy rzadziej niż aleksiaa... bo nie codziennie kilka razy dziennie :silly:

Violcia to super jak masz do Europy za darmo :) no i pewnie fajnie jak tak sie dziecko widzi cieszące na nasz widok :) pełnia szczęścia wtedy :)

marta to ale masz odwiedzinek we weekend znów :blink:

Lenka zrobiła dziś ładnie 2 razy siusiu na nocniczek :) ładnie siedzi, nie marudzi...ale jak juz zrobi to wyciąga rączki by ją wziąć :)

a to moja fasolowa :silly:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835130 przez KaRoLkA
Aleksia

Violcia odpoczywaj dzisiaj , jutro ogarniesz chaupke :) Gabi tez dzisiaj szalala w chodziku az normalnie podskakiwala , a wiecie jaka miala frajde jak puszczalam jej banki mydlane , jej zaskoczona mina bezcenna :) a jak chcesz cos slodkiego to zapraszam Tiramisu w lodowce :D

Marta udanegobweekendu :)

Kakaszka spokojnego pakowania sie jutro , a dzisiaj nie poszalej za bardzo z tym winkiem :p

Haniu zupka wyglada smakowicie :)

Milady sukieneczka ladniutka a Nastka ma sliczne zabki i taka czuprynke fajna :) sliczna dziewczynka :) a ten pan to Twoj M ??? Tesciowa sie nie przejmuj jest teraz daleko to sobie moze , wazne zeby Twoj byl po Waszej stronie :) a reszta sie nie przejmuj bo jak bedzie widziala ze Cie wkurza to tym bardziej bedzie Cie denerwowala .

Gabi ucina drzemke a ja próbuję sie uspokoic bo tak mnie wpienil :/

11 lata 3 miesiąc temu #835159 przez aleksiaa88

Karolka mnie tez by zagotowało, a co ta kolezanka nie wie gdzie apteka zzzzzzzz

Sliczna sukienusia a jakie papucie rózowiutkie boskie
A ten pan to bardzo przystojny jest na czym oko zawiesic :silly: przystojniaka
A to zdjecie w ciuszkach to nie wiem która dzidzia Iwo?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835163 przez Hania84
Karolka to ci mężu :silly: ale ja myślę, ze zrobił to specjalnie bo chciał sprawdzić Twoją reakcję..a że była taka jak oczekiwał to wyszedł zadowolony :silly: :lol:

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #835209 przez violcia00
Przez mojego chamowatego mez znow mi wcielo posta bo wylaczyl mi komputer,cham jakich malo :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #835215 przez aleksiaa88
Lenka CZEŚĆ

Zapomniałam dopisać jakby mój mężu przyszedł z tekstem bo koleżance to by usłyszał Ty ją zaraziłeś czy ona ciebie? Może weź dziecka nie całuj bo jego też to złapie. Czadem jak się wkurzę to trzepie takie docinki

Violcia co za chłop jak mój kiedyś gadał tylko siedzisz i piszesz z tymi mamuśkami jak raz mu coś walnęłam to przestało mu przeszkadzam moje walenie w klawiaturę do Was.
Teraz czasem zapyta co nam nowego słychać.
Moje walnie w klawiaturę przynajmniej jest pożyteczne zawsze coś się dowiem jakaś porada.
A jego granie w ryby nic nie wnosi.
Raz coś było jakiś problem z małym oczywiście ja wiedziałam bo z Wami pisze, a on nie wiedział o co chodzi. To mu powiedziałam zamiast siedzieć na tych zasranych rybach to poczytasz coś o dzieciach tyle pożytku z tego będzie i wiecie co któregoś razu wraca z roboty i zaczyna coś gadać o dzieciach jakiś temat, a ja zielona obczytał się trochę.

To ja lecę się odświeżyć i złapać męża za ogon :silly:
see you

11 lata 3 miesiąc temu #835234 przez srenka_918
Aleksia miłego wieczorku ;)

Lenka Papa ;)

Pawełek padł, dosłownie... Ja już jestem przewrażliwiona na jego temat... Wyjęłam go z kąpieli to był ryk jak zwykle, bo jemu nawet godzina to za mało, no ale go ubieram, rozśmieszam, łaskoczę, noszę... A on nie przestaje płakać a nawet zaczęły mu łzy lecieć i się aż zanosił i go dusiło!!! Ja już w strachu, że coś z siusiakiem, boli go, albo wysikać się nie może, to go oglądam, dotykam, nie było reakcji bólowych ale płacz taki sam... Już mama przyleciała, co się z jej wnuczkiem dzieje, to palnęłam że tyle zmęczony (a w mojej głowie 1000 myśli co mu może być) Zrobiłam mleko, na szybkiego oczywiście i tylko mleko dotknęło jego języka a on ma odlot i śpi ;) Kamień spadł mi z serca że nic mu nie było, bo rzeczywiście mało dziś spał, przez katar. Mama też się uspokoiła i sobie poszła a za chwilę przyszła z ciastem, zrobiła babkę cytrynową i każe mi smakować co jej nie wyszło ;) Cukru zapomniała dodać ;)

Mój mężu też często ma pretensje że na forum przesiaduję, ale się nie czepia, bo dom ogarniam, dzieckiem się zajmuje, jedzenie pod nos mu podtykam to nie ma powodu się czepiać jak wykorzystuję czas wolny ;)

Hania zupka smacznie wygląda ;) Ale ja bym wolała żeby nie była czerwona ;) Mam uraz do czerwonych zup, bo kiedyś mama miała taki okres że przez pół roku na pierwsze danie robiła pomidorówkę ;)

Milady sukienusia śliczna i ta opaseczka, mmm ;) Też chcę mieć córeczkę ;)

No i nie pamiętam co jeszcze było :) Może jeszcze jakis temat się urodzi ;)

Chyba muszę przez sen małemu gile odciągnąć bo słyszę jak charczy...

11 lata 3 miesiąc temu #835238 przez srenka_918
tak siedzę i myślę dlaczego mam taką słabą pamięć i mi się przypomniały słowa z kabaretu: Bo chodzi za mną taki jeden niemiec ;) Alzheimer ;)

11 lata 3 miesiąc temu #835240 przez violcia00
ALEKSIA BO MOJ TO STRASZNY ODMIENIEC,juz nawet nie ukrywam bo powiedzial ze wszystko czyta co pisze i ze wogole cały swiat to czyta no i ze mu dupe obrabiam,a ja czasem sie tylko pozale i to jedynie do Was a on twierdzi ze do kazdego,myslalam ze mu sie polepszylo ale nie sadze.

karolka daj tiramisu,z checia zjem a co tam,choc pewnie w boczki pojdzie,sama cos musze upiec kiedys jak znajde czas a mezem sie nie przejmuj[hidechoc tez bym sie wkurzyla na Twoim miejscu,strzelil z ta opryszczka,ale w facetach mnie nic nie zadziwi juz][/hide]

lenka papap ,zebolki swietne :kiss:

aleksia udanego wieczorku,korzystaj kochana jak tylko masz ochote.

zaraz ide wziac goraca kapiel i lampka winka mi sie nalezy a jutro na basen znow,a te zajecia sa rano tak ze znow sie nie wyspie,ale coz,taka rola matki :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #835243 przez Marta1985
Milady śliczne sa te twoje szkraby ;)

Lenka Papa :)

my idziemy cos obejrzec w tv i

11 lata 3 miesiąc temu #835248 przez Gochens
jestem :lol:

Cały dzień coś... od rańca u prababci Alka, później na henne brwi później szybko na dom obiadek sradek, sprzątanie,gotowanie a po robocie mojego zakupy żeby na jutro mniej było.. oczywiście Alan nam usnął w trakcie a po powrocie do domu tak się rozbudził że o śnie ani myślał.. niedawno usnął.

Ja spijam winko mój se gra i to tak. Jutro reszta zakupów głównie spożywka na drogę bo Alusiowi dziś deserki kupiliśmy ja mu nagotowałam na te 6 dni.. Kurde ale będę za nim tęsknić... ciekawe czy on w ogóle zauważy mój brak?! :huh:

Zośka najlepszego a matce swojej to kopala zapodaj że tu ciotki tak zaniedbuje !
Lenka Ty to śmieszek jesteś jednak i jakie papa robisz hoho :) Haniu dziękujemy za przepisy myślę że zrobię na bank a zupka wygląda dobrze :)

Karolka powiedz mu lepiej żeby sam z opryszczą nie przyszedł cwaniaczek jeden :ohmy:

Aleksia ja też mam straszne chęci na mojego ale czasem na chęciach się kończy niestety...

Violcia niby ćwiczę ale z tą dietą u mnie róznie... raz jest dobrze naprawdę dobrze a później zjem coś niezbyt ok i wszystko się idzie pieprzyć także różnie to bywa

My chleba też jemy czasem oczywiście bardziej skórkę ale czasem jak mama je kanapkę do daje Alusiowi i coś tam skubnie ze środka... Seler o dziwo na nas nie działa... tylko por i pietrucha :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka