BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842946 przez aleksiaa88
Srenka dawaj do mnie nie śpi szaleje w łóżeczku to by zajęli sobą mój robi prrrr i ślina aż na podłogę kapie taka długa nić
Może razem się zmęczą szybciej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842953 przez Gochens
Srenka boje się trochę.. Jakby nie patrzeć to będzie dwójka malutkich dzieci. Alana niedługo juz nie będę.mogła nosić no i wśród znajomych tylko jedna para zaraz rodzi reszta nie ma a tu nagle my i dwójka dzieci! tak czy inaczej mieliśmy mieć dwójkę.. oj sama nie wiem chyba jestem głupia ;) oczywiście bardzo chce żebyście mnie źle nie zrozumiały..

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842978 przez Agusia83
Witam,juz myslalam,ze nic nie napisze..nie wiwm czy to net nawala w tel,czy sam telefon.
Po pierwsze gratulacje dla Gochens i Sophie. Kochane zycze wam spokojntch 8 miesiecy,bo chyba tyle wam zostalo.:-)

My bylismy dzis na szczepieniu,wychpdzi drugi zab,tak pow.dr poza tym Artus ma 77cm i wazy 10,4Kg:-)
Pozniej wiecej napisze,bo mnie dzieci molestuja..
Wlasnie dwojeczka zasnela w naszym lozku:-)

Wyobrazcie sobie,ze moj synek nie pisnal,nie skrzywil sie,nie zaplakal jak pigula wbijala igle.

11 lata 2 miesiąc temu #842996 przez kakaszka
czesc dziewczyny. znowu jestem do tylu z czytaniem :)

wczoraj nie mialam juz sil na wejscie, bo tak mnie mam wpienia, ze szok. nie cierpi lukasza i perfidnia sie z tym nie ukrywa. wszystko co zle to on, choc tak naprawde on nie ma nic z tym wspolnego. powiedzialm, jej ze skoro tak go nie lubi, to po co proponowala, zeby tu posiedzial z nami, z czego bedzie jeszcze tylko tydzien :( no i ze nie chce sluchac od niej tej jej nie checi. z samego rana tekst " niech juz twoj kochany jedzie" a pozniej sie dziwi czemu ja caly czas ze skwaszona mina, nie mowiac, ze lzy mi wychodza caly czas. w kazdym badz razie przegina i to po calosci.

11 lata 2 miesiąc temu #843003 przez Sophie25
Lekarz nic nie widzi .......

Ale kurde okresu niema i ten test....

:-(

11 lata 2 miesiąc temu #843012 przez dziubasek
Sophie biedna ty :( może jeszcze za wczesne zeby coś zobaczył? Robił ci usg czy tylko badał? Wreszcie się uda kochana, uszy do gory...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843019 przez Agusia83
Właśnie, Sophie, badał Cię palpacyjnie i robił usg?
Może to bardzo wczesna ciąża...a jaką grubość ma endometrium?

Sophie, na pewno kazał Ci zrobić beta hcg, tak? To wyjaśni wszystkio...jak zrobisz to po dwóch dniach powtorz czy ładnie przyrasta

Kakaszka, oj mama źle postepuje tak mówiąc do Ciebie...dobrze, że Łukasz nie rozumie po rosyjsku, chyba, że mówicie po polsku?Przecież to tata Elizki...

11 lata 2 miesiąc temu #843021 przez KaRoLkA
Sophie moze faktycznie jeszcze za wczesnie zeby cos zobaczyc :/ tule kochana :* a Ty po sobie nic nie czujesz ??? Jakies zmiany np bolace cycki ??? Bedzie dobrze nie martw sie :kiss:

Gochens mysl pozytywnie , dacie rade nie martw sie na zapas :)

Srenka dawaj no tu Pawcia a Ty sie kładz z checia sie zajme :)

kakaszka to Ci mama , nie moze tego zostawic dla siebie tylko mowi w prost ???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

chcialam kupic te bursztyny ale nie bylo w aptece jutro pojade do innej , bo ponoc dzialaja przeciwbolowo i pomagaja , jak jest w praktyce to niewiem ale wypróbuję . Bylam pytac o prace mam przyjsc jutro pogadac z szefowa wiec moze cos z tego bedzie :unsure: :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #843023 przez Ikunia1910
Sophie to poczekaj do poniedziałku i rób kolejny test, no bo co... aza jakies dwa tyg idz znów do lekarza

Gochens przeciez duża wanna to i bliźniaki się zmieszczą :P na miasto lece z kuzynką miałyśmy iśc razem ale w tej sytuacji masz baste na jakies... ponad rok :silly:

Kakaszka przykro ze mama tak podchodzi do tematu:/ ale to wszystko z troski :*

Marta nie smutaj :*

Srenka dobranoc :blink:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #843026 przez Agusia83
Ja bym nie robila kolejnego testa lecz poszla na bete, ona powie na 200000000000% czy to ciaza

11 lata 2 miesiąc temu #843035 przez aleksiaa88
Jesteśmy dziś na tapecie u majówek
głośno o nas :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #843038 przez Agusia83
Aleksia, a to czemu? Czyzby nasze ciezaroweczki tak je zmobilizowaly?

11 lata 2 miesiąc temu #843040 przez Ikunia1910
Agusia pisałam tego posta zanim przeczytałam wasze, wyleciało mi z głowy ze przecie jeszcze krew mozna :P Pewnie ze tak i bedzie tak jak mówisz bardziej wiarygodne.

A Gochens Ty juz widze ciążowe hormony masz. Kochanie normalne ze sie boisz troche tak jak w pierwszej ciazy hihi tylko wtedy wszystko było takie ach i och a teraz juz swiadomie podchodzisz do wszystkiego wiesz ile dziecko kosztuje wysiłku i ile sie przez to traci z czego trzeba zrezygnowac ale kurcze to nie ma sie co dziwic Twoich obaw. Masz cudownego męża, ślicznego, grzecznego synusia i pomocnych rodziców i teściów. A z Twoim zapałem to i przy dwójce wrócisz do wagi po porodzie. Zobacz Paula też ma dwójke i jak daje rade, ciałko boskie i jeszcze ma czas nagrywac filmy. Ty tez sobie poradzisz ze wszystkim wierze w ciebie:* a jak bedzie ciężko to zwalimy Ci sie z Zośką na głowe i będziemy pomagać, Zośka będzie całowac się z Alkiem w kiblu a ja sie zajme maleństwem ty se pójdziesz na drzemke:)

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #843046 przez aleksiaa88
Tak pisza ze sie rozmnazamy i do tego fajnie nas sie czyta

11 lata 2 miesiąc temu #843053 przez Agusia83
wlasnie do nich loknelam :laugh:

Gochens, mialam podobne obawy do Twoich, przeciez zaciazylam jak Emi miala rowne 12 miesiecy..do pracy wrocilam w kwietniu a w pazdzierniku dowiedzialam sie o ciazy...ale co tam, najwazniejsi bylismy my, a nie pracodawca, kolezanki, koledzy czy inni obcy ludzie...dacie rsobie rade...nie powiem jest ciezko, ale kto jak kto ,...Ty na pewno dasz sobie rade...a zobaczysz jak dzieci fajnie sie rozwijaja razem :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka