- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Dzieci pomagaja mi w obiedzie a robimy dzis placki ziemniaczane a racuchów z jabłek tez bym zjadła ale nie mam jabłek.
Dzieki za wsparcie i życzenia zdrowia i wam tez zdrowka.
Wlasnie Miledi co tam u was.
U nas pochmurnie ale ciepło i chciałabym wyjsc na spacer a tu nie mozna bo jeszcze czesc goraczkuje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Dzisiaj mam nerwowy dzień. Nie dość że od paru dni Filip pobija rekordy w nocnych pobudkach to jeszcze dzisiaj spadł mi z wersalki

Taka matka ze mnie że nie upilnowałam go i spadł prosto na główke z łóżka i to chyba nie na dywan tylko na parkiet. Tak strasznie płakał a ja prawie zawału dostałam i ryczałam razem z nim. Bardziej zmartwiło mnie to że potem był nadzwyczaj spokojny i mało ruchliwy. Ale tłumacze to sobie tym że może w szoku był albo coś. Na szczęście jak się później obudził to łobuz" powrócił". Teraz śpi już długo. Miałam iść na kewe do koleżanki ale nie chce go budzić bo jeszcze obiadek musi zjeść. Potem lece do fryzjera.
A no i kolejny guz do kolekcji

mam nadzieje ze nic mu nie będzie.
Przepraszam że nie odniosłam się do żadnego tematu ale musiałam się szybko wygadać
Gabi suuper ząbki. Filip już ma duże dolne jedynki a górne chyba nie zamierzają wyjść

- Milady
-
- Gość
-

Ja jestem za newrwowa na to jeszcze on jutro wyjezdza musimy sobie to wyjasnic bo oszaleje!
A ona niech da mu spoko bo osiwieje naprawde...........
A w dodatku mam stresa z tym .... wiecie z czym ...
Jednym słowem masakra............
DObrze ze dzieci grzeczne

Aleksia to Nastka i Albercik beda parą pamietam ślicznego reniferka !

- Milady
-
- Gość
-

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Szlag mnie trafia najchetniej poszlabym odrazu do roboty i zyla sobie w miare przyzwoicie a nie odliczam i wyliczam co wazniejsze i co tansze. Mam dosc:( tylko ten jebany zlobek dopiero od wrzesnia.
Gabi ładne zabki. Ja juz sie doczekac nie moge kiedy zosce wyskoczy cos kolwiek.
Milady nieciekawie.
Ryska nie martw sie mi tez mala spadla w tym tyg na glowe z łóżka:/ teraz juz tylko na podlodze urzeduje.
Hania extra ta kurtka z drugiej reki:) i ta koszula rewelka.
Dobra lece sie odchwascic i doprowadzic do jakotakiego wygladu przynajmniej oczami bede uwodzic:p bo cyckow ani dupy ni mam. Jakas tunika przeswitujaca i biale gacie z przed 5 lat na dupe wsadze bo tylko one mi nie spadaja... Oby jakos to wszystko wspolgralo ze soba.

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wyjaśnijcie sobie wszystko...i powiedz mu że jeśli macie być razem to nie życzysz sobie by tamtej coś o Was mówił i by ona do niego dzwoniła. trzymam kciuki

Czasem nawet lepiej nie reagować na głupie teksty facetów...lepiej od razu przemilczeć temat i się nie odzywać...chociaz wiem że często to trudna sprawa

Malutka - Lena miała takie same dziąsła górne jak jej jedynki wychodziły

A tak w ogóle to ojej ...biedna Wiktoria

Ta koszula to komplet z bluzką i spodniami

Mnie też się te ciuszki podobają

Ikunia miłego balowania

Lena śpi a ja zaraz zjem obiad i poćwiczę

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Musiałam Artkowi dać paracetamol...zsumowało się szczepienie i kolejny ząbek...już go widać gołym okiem, a pod palcem nieźle czuć.
przepraszam, że tylko o sobie, ale sił mi brakuje i właśnie smażę drożdżowe racuszki.
- Milady
-
- Gość
-

Jeszcze tesciowa mnie wkurww.... jak zawsze chociaz niewiem czy tesciowa w kazdym razie tak ja nazwie ale czy wszystkie tesciowe jak z tych kawałow ?

Ejjj to znaczy ze moj Iwo został bez pary!!? Wiec ktora dziewczyna jeszcze do wziecia?

HAnia swieta racja jesli bedzie sie jej wyzalał to mnie kurwica szczeli za przeproszeniem,mam w dupie taki uklad niemam juz 18 lat i nierozumiem jak tak dorosły facet kurde moze isć sobie odreagować 2 dni pod rzad! NOz kurde troche odpowiedzialnosci mamy 2 dzieci!!!
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Rysa no to nie ciekawa sytuacja ale napewno mu nic nie jest.
Ika udanej imprezy!
Dobra musze iść
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Karolka ładne paznokcie

I przyszły chmury
Nałaziłam sioe przez 2 godz truptałam nogi mi z dupy wychodza mały cały czas przespał
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Milady nie wiem co Ci poradzić, ale M nie zachowaj się zbyt fajnie... Jeden dzień wyjść, odreagować to ok, można przymknąć oko, ale drugi dzień znów? I to dlaczego? Bo ja powodu nie znalazłam... Pogadaj z nim na spokojnie, że potrzebujesz prawdziwego mężczyzne, który nie będzie uciekał w kufel przed najmniejszym problemem a tym bardziej żalił się innej!!! I nie bądź za miła... Bo to w drugą stronę może się wykręcić... On myśli że jak kilka dni jest miły to to już są jego wszystkie obowiązki? Obowiązkiem Faceta jest przetrwać wszystkie himery swej wybranki

Gochens ja Twojego brzdąca nie chcę

Agusia Emi często się bawi z młodszym bratem? Potrafi go choć na chwilę czymś zająć?

Aleksia dzięki za podpowiedź o słodkich pomarańczkach na nudności

Ikunia ja też chcę bardzo chętnie się z Tobą podzielić tłuszczykiem

Wikusia biedulko co ta mama Ci robi

Gabi Ty też masz "mamę-zaglądaczkę"

A Pawełek ma jedną dolną jedynkę, na dodatek krzywą a ta druga to jest tak spuchnięta że chyba niedługo pęknie i może się ząb pokaże, bo kilkanaście dni temu jak się uśmiechał pod słońce to był ząb pod skórą widać, teraz nic... A górę ma gładką jak pupcia

Hania ten komplet z koszulą boski

Rysa, na początku na pewno był w szoku, a może nawet główka go bolała i dlatego był spokojny, na pewno nic mu nie jest, dzieci są wyczymałe

Sophie nic się nie martw

Pawełek też nie ma żadnej laski... Ale mi to nawet odpowiada

Jeśli kogoś ominęłam to mnie upomnijcie

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Miledi przykre to mam nadzieje ze sie jakoś ułoży trzymam kciuki.
A ja musze jeszcze na jutro i pojutrze obiad przygotować bo będziemy mieć gosci 25 osób spotkanie kregu a ja tak marnie się czuje mam nadzieje ze jak K wróci to będzie lepiej i sie wezme za siebie i ugotuje zupe, przygotuje mięso i obiorę ziemniaki bo jutro to cienko z czasem będzie maja przyjechać na 12.00 i najpierw spotkanie modlitewni formacyjne a potem obiad dobrze ze sałatki przywiozą i ciasta przynajmniej to mam z głowy.
A ząbki piękne.
Rysa nie przejmuj sie zawsze cos sie przydarzy najważniejsze ze wszystko ok.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.