BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #843534 przez szósteczka
Hej dziewczyny zdrzemnęłam sie ale nadal jestem w kiepskiej kondycji, mój K mnie rozczulił bo wysłałam mu ten wiersz dla mojego męża ktoras zamieściła przed walentynkami i odpisał mi na meila ze mu sie lezka aż zakręciła, ale odnośnie tego wiersza to z nami naprawdę tak jest.
Dzieci pomagaja mi w obiedzie a robimy dzis placki ziemniaczane a racuchów z jabłek tez bym zjadła ale nie mam jabłek.
Dzieki za wsparcie i życzenia zdrowia i wam tez zdrowka.
Wlasnie Miledi co tam u was.
U nas pochmurnie ale ciepło i chciałabym wyjsc na spacer a tu nie mozna bo jeszcze czesc goraczkuje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843573 przez Hania84
Lena po obiadku i zaraz idziemy spać :)

a to te ciuszki co ostatnio kupiłam Lenie :)

kurtka wiosenna

a ta jest ze second hand'u na wiosnę/jesień ale podejrzewam że dobra będzie dopiero Lenie za rok...ale nic się z nią przecież nie stanie...a była za 3 euro nie zniszczona więz wzięłam :)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #843581 przez rysa
Hej dziewczyny :)

Dzisiaj mam nerwowy dzień. Nie dość że od paru dni Filip pobija rekordy w nocnych pobudkach to jeszcze dzisiaj spadł mi z wersalki :ohmy:

Taka matka ze mnie że nie upilnowałam go i spadł prosto na główke z łóżka i to chyba nie na dywan tylko na parkiet. Tak strasznie płakał a ja prawie zawału dostałam i ryczałam razem z nim. Bardziej zmartwiło mnie to że potem był nadzwyczaj spokojny i mało ruchliwy. Ale tłumacze to sobie tym że może w szoku był albo coś. Na szczęście jak się później obudził to łobuz" powrócił". Teraz śpi już długo. Miałam iść na kewe do koleżanki ale nie chce go budzić bo jeszcze obiadek musi zjeść. Potem lece do fryzjera.

A no i kolejny guz do kolekcji :dry:

mam nadzieje ze nic mu nie będzie.

Przepraszam że nie odniosłam się do żadnego tematu ale musiałam się szybko wygadać

Gabi suuper ząbki. Filip już ma duże dolne jedynki a górne chyba nie zamierzają wyjść :blink:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843591 przez Milady
Dziewczyny u mnie nerwowo... Dzieki za pamiec i przepraszam ze wczoraj nie dałam znac ale panuje u nas nerwowa atmosfera i ciche dni,wiec opowiadam panicz wstał na kacu i odrazu do mnie ze "Nie mysle co mowie! I ze On sie tak stara a ja na Niego z mordą!" :ohmy: Wiec ja mu mowie odrazu ze przepraszam ze sie uniosłam,ze mnie poniosło a On "ze doceniłabym ze jest taki a nie inny " Mowie mu ze docieniam i to bardzo ale znowu właczyło mi sie - AKcja tamta lafirynda i od nowa mu wygarnełam wiec wczoraj znow poszedł wieczor pić bo znalaał sobie sasiada bratnia duszę i sobie z nim chodzi a to kolega mojego brata wiec tym bardziej sie zaprzyjaznili, wiec ja na Niego z pyskiem rano ze jak zamierza upijać sie przez te głupoty to widocznie na nas nie zasługuje i wyszłam na spacer,przyszłam i sie nieoddzywamy a jeszcze najgorsze jest to że zadzwoniła do Niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta pizda! :ohmy: :ohmy: :ohmy: CO ona od niego chce :ohmy:
Ja jestem za newrwowa na to jeszcze on jutro wyjezdza musimy sobie to wyjasnic bo oszaleje!
A ona niech da mu spoko bo osiwieje naprawde...........

A w dodatku mam stresa z tym .... wiecie z czym ...

Jednym słowem masakra............

DObrze ze dzieci grzeczne :) Kochane są od rana :kiss: :lol:

Aleksia to Nastka i Albercik beda parą pamietam ślicznego reniferka ! :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #843598 przez Milady
HAnia dawaj te kurteczke wiosenna jest przesliczna! :) :D

11 lata 2 miesiąc temu #843601 przez Ikunia1910
Hej my juz u mamy. Tak sie cieszyłam na to wyjście na miasto po raz pierwszy od dawien dawna ale juz mi humor zbladl:/ jestem taka chuda ze nie moge na siebie patrzec kazdy ciuch na mnie wisi, powinnam kupic sobie cos ale szkoda mi bylo kasy i wydalam wiekszosc pieniedzy na pampersy, mleko, kaszki, zupki i inne pierdoly dla malej:/
Szlag mnie trafia najchetniej poszlabym odrazu do roboty i zyla sobie w miare przyzwoicie a nie odliczam i wyliczam co wazniejsze i co tansze. Mam dosc:( tylko ten jebany zlobek dopiero od wrzesnia.

Gabi ładne zabki. Ja juz sie doczekac nie moge kiedy zosce wyskoczy cos kolwiek.

Milady nieciekawie.

Ryska nie martw sie mi tez mala spadla w tym tyg na glowe z łóżka:/ teraz juz tylko na podlodze urzeduje.

Hania extra ta kurtka z drugiej reki:) i ta koszula rewelka.

Dobra lece sie odchwascic i doprowadzic do jakotakiego wygladu przynajmniej oczami bede uwodzic:p bo cyckow ani dupy ni mam. Jakas tunika przeswitujaca i biale gacie z przed 5 lat na dupe wsadze bo tylko one mi nie spadaja... Oby jakos to wszystko wspolgralo ze soba. :S

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843603 przez malutkamilka
Znalazłam chwilkę na zjedzenie obiadku i od razu was nadrabiałam więc tylko tak na szybko.

Haniu ładne te ubranka, to one były w Lidlu? Tak apropo to byłam w Lidlu by zakupić jakieś dresiki ale same 62/68 były...

Karolka gorne dziasla jakos tak wyglądają:

a u Wiki w tej chwili tak:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843629 przez Hania84
Milady kurde to nieciekawie masz :( i dobrze mu powiedziałaś z tym czy za każdym razem jak sie pokłócicie to będzie pił? A tamta lafirynda co od niego chce? :angry: Wiesz co? ja myślę, że on pewnie do niej zadzwonił i się żalił że się pokłóciliście...tak myślę bo co by od razu chciała? jakbyście byli w Szczecinie to pewnie paliłaby się do pocieszania :angry: nie lubię takich dziw.k B) Mój kiedyś robił podobnie...miał jedną znajomą (która paliła się by go pocieszać) i jak między nami było nie halo to jej się żalił :angry: wściekła byłam o to niesamowicie. Faceci gadają na kobiety że muszą się gdzieś wygadac a oni robią tak samo, nawet gorzej bo my facetom innym w rękaw nie płaczemy :angry:
Wyjaśnijcie sobie wszystko...i powiedz mu że jeśli macie być razem to nie życzysz sobie by tamtej coś o Was mówił i by ona do niego dzwoniła. trzymam kciuki :kiss:
Czasem nawet lepiej nie reagować na głupie teksty facetów...lepiej od razu przemilczeć temat i się nie odzywać...chociaz wiem że często to trudna sprawa :P

Malutka - Lena miała takie same dziąsła górne jak jej jedynki wychodziły :) A te ciuszki nie są z Lidla :) Kupiłam je w KiK'u :)
A tak w ogóle to ojej ...biedna Wiktoria :D co ta mama tak rozciągała tę śliczną buzię ? hihi :blink: :D :lol:

Ta koszula to komplet z bluzką i spodniami :)
Mnie też się te ciuszki podobają :lol:

Ikunia miłego balowania :) dam ci trochę mojego tłuszczu, chcesz? :lol:

Lena śpi a ja zaraz zjem obiad i poćwiczę :)

11 lata 2 miesiąc temu #843632 przez Agusia83
a ja wysyłam komunikat...sprzedam dziś dziecko, a nawet dopłacę...inaczej zawiozą mnie do wariatkowa..Zaznaczam, że to dziewczynka...w dobrym stanie

Musiałam Artkowi dać paracetamol...zsumowało się szczepienie i kolejny ząbek...już go widać gołym okiem, a pod palcem nieźle czuć.

przepraszam, że tylko o sobie, ale sił mi brakuje i właśnie smażę drożdżowe racuszki.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843664 przez Milady
Agusia odchowana juz to biore :D

Jeszcze tesciowa mnie wkurww.... jak zawsze chociaz niewiem czy tesciowa w kazdym razie tak ja nazwie ale czy wszystkie tesciowe jak z tych kawałow ? :D

Ejjj to znaczy ze moj Iwo został bez pary!!? Wiec ktora dziewczyna jeszcze do wziecia? :D

HAnia swieta racja jesli bedzie sie jej wyzalał to mnie kurwica szczeli za przeproszeniem,mam w dupie taki uklad niemam juz 18 lat i nierozumiem jak tak dorosły facet kurde moze isć sobie odreagować 2 dni pod rzad! NOz kurde troche odpowiedzialnosci mamy 2 dzieci!!!

11 lata 2 miesiąc temu #843669 przez Gochens
Agusia ja dorzucić mogę małego chłopca!!! mam ochotę dziś wyjść z siebie i stanąć obok!! takie mam nerwy na niego. wciąż się Drze nie mogę go nawet ubrać!

Rysa no to nie ciekawa sytuacja ale napewno mu nic nie jest.
Ika udanej imprezy!

Dobra musze iść

11 lata 2 miesiąc temu #843679 przez aleksiaa88
Ale Gabryska ma zebole :lol:

Karolka ładne paznokcie :blink: :cheer:

I przyszły chmury
Nałaziłam sioe przez 2 godz truptałam nogi mi z dupy wychodza mały cały czas przespał

11 lata 2 miesiąc temu #843694 przez srenka_918
Witam Was ;)

Milady nie wiem co Ci poradzić, ale M nie zachowaj się zbyt fajnie... Jeden dzień wyjść, odreagować to ok, można przymknąć oko, ale drugi dzień znów? I to dlaczego? Bo ja powodu nie znalazłam... Pogadaj z nim na spokojnie, że potrzebujesz prawdziwego mężczyzne, który nie będzie uciekał w kufel przed najmniejszym problemem a tym bardziej żalił się innej!!! I nie bądź za miła... Bo to w drugą stronę może się wykręcić... On myśli że jak kilka dni jest miły to to już są jego wszystkie obowiązki? Obowiązkiem Faceta jest przetrwać wszystkie himery swej wybranki ;)

Gochens ja Twojego brzdąca nie chcę ;) Cieszę się że mój dziś w miarę znośny ;) Choć nocką się nie popisał...

Agusia Emi często się bawi z młodszym bratem? Potrafi go choć na chwilę czymś zająć? ;) To chcę ;) Bez dopłaty ;)

Aleksia dzięki za podpowiedź o słodkich pomarańczkach na nudności ;) Pasują mi jak ulał ;)

Ikunia ja też chcę bardzo chętnie się z Tobą podzielić tłuszczykiem ;)

Wikusia biedulko co ta mama Ci robi ;)

Gabi Ty też masz "mamę-zaglądaczkę" ;) Ząbki super ;)

A Pawełek ma jedną dolną jedynkę, na dodatek krzywą a ta druga to jest tak spuchnięta że chyba niedługo pęknie i może się ząb pokaże, bo kilkanaście dni temu jak się uśmiechał pod słońce to był ząb pod skórą widać, teraz nic... A górę ma gładką jak pupcia ;)

Hania ten komplet z koszulą boski ;) Też bym wzięła jakbym córkę miała ;) i te kurteczki super ;) Choć z drugiej ręki nawet jakby fajniejsza ;)

Rysa, na początku na pewno był w szoku, a może nawet główka go bolała i dlatego był spokojny, na pewno nic mu nie jest, dzieci są wyczymałe ;)

Sophie nic się nie martw ;) na moje oko w Tobie siedzi mała istotka i niedługo będzie ją widać ;) Po raz kolejny radzę: leć na betę ;) A Zośka to ma taką czuprynę że ho ho ho ;) Zazdroszczę ;)

Pawełek też nie ma żadnej laski... Ale mi to nawet odpowiada ;) Mój cycuś będzie rozpieszczony i synowa będzie narzekać na swą teściową ;)

Jeśli kogoś ominęłam to mnie upomnijcie ;)

11 lata 2 miesiąc temu #843707 przez szósteczka
Haniu ciuszki sliczne ja uwielbiam takie zakupki dla dzieciaków robić a jak wejdę do szperka to zawsze cos wyszperam nawet jakby sie wydawalo ze nic nie ma, moja mama to zawsze mnie podziwia ze takie fajne rzeczy wyszperam a ta kurteczka druga prześliczna i fajny ten komplecik z szarymi spodniami koszula i bluzeczka z dziewczynka oj tez bym sie wybrała na jakieś zakupki.
Miledi przykre to mam nadzieje ze sie jakoś ułoży trzymam kciuki.
A ja musze jeszcze na jutro i pojutrze obiad przygotować bo będziemy mieć gosci 25 osób spotkanie kregu a ja tak marnie się czuje mam nadzieje ze jak K wróci to będzie lepiej i sie wezme za siebie i ugotuje zupe, przygotuje mięso i obiorę ziemniaki bo jutro to cienko z czasem będzie maja przyjechać na 12.00 i najpierw spotkanie modlitewni formacyjne a potem obiad dobrze ze sałatki przywiozą i ciasta przynajmniej to mam z głowy.
A ząbki piękne.
Rysa nie przejmuj sie zawsze cos sie przydarzy najważniejsze ze wszystko ok.

11 lata 2 miesiąc temu #843710 przez szósteczka
A Ikunia miłej i szalonej zabawy tez ci co nieco mogę oddać.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka