BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #843254 przez Agusia83
Sophie, Ty czesciej pokazuj mi tu moja synowa....cudna jak zawsze, jutro musze Artkowi pokazac mu jego przyszla malzonke :laugh: Mysle, ze bez problemu by sie dogadali i od razu polubili :laugh:

Kochana ja jestem swiecie przekonana, ze w Tobie rozwija sie mala fasolinda...2 testy z 2 krechami...nie moga byc wadliwe...a ciaza jest dosc wczesna, przeciez mialas klopoty, zazywalas dupka, prawda?(wiem to ze staraczek :silly: )...wiem, ze uwierzysz dopiero jak lekarz potwierdzi na usg...ale kochana, zrob, co napisalysmy...idz jutro na bete, ona rozwieje Twoje watpliwosci.

Dziewczynki lece juz...Artusiowi idzie kolejna jedyneczka i bardzo marudny...budzil sie juz 3 razy...

Jak ja sie ciesze, ze jak narazie nie musze chodzic do UP...zrobilam to raz, po tym jak zdobylam zawod..w czerwcu 2005r...na szczescie we wrzesniu dostalam juz prace.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #843296 przez cordis
Dzień dobry:)

Sophie ale Zosia ma burzę włosów wow:)

do klubu studiujących resocjalizację dołączam i ja:) ja miałam praktyki w zakładzie karnym tylko 3,5 roku w Katowicach i Sosnowcu i super to wspominam. zawsze chciałam pracować w ZK lub z trudną młodzieżą - wtedy jeszcze myślałam, że uleczę świat taaaaa ;) ;) ;)
u mnie jest ZK ale nie ma szans się tam dostać chyba trzeba mieć plecy jak Pudzian :dry:

Chłop mi sprzedał wirusa 38,5 katar (ale nie morderca) ale kości bolą, bylebym tylko ja młodego bardziej nie zaraziła.

11 lata 2 miesiąc temu #843298 przez Marta1985
Halo :)

Zosia śliczna :) Cudna malutka :)

Cordis to skąd ty jesteś?

Mój małż wczoraj mnie przepraszał ... ale nic twarda jestem. Dzis po pracy jedzie do znajomego pomoc mu w remoncie wraca jutro na kąpanie. A ja po pracy idę do rodziców i też wrócę w sobotę :)

Zabieram się za prace :) Bużka :*

11 lata 2 miesiąc temu #843304 przez malutkamilka
No doczytałam.
Wczoraj cały dzień poza domem i powrót późnym wieczorem, a na dodatek się okazało że mojemu kończy się dowód 12 marca a wraca dopiero na wielkanoc...
Musimy mu zrobic badania pracownicze, a przede mna jeszcze tyle roboty.

No to teraz oficjalnie można pogratulować. Dziewuszki gratuluję serdecznie. Sophie to ciąża jak nic zrób test w pon albo dziś betę. Haniu pewnie ulga aż miło jak zobaczyłaś jedna kreskę.

A co do chodzenia po firmach i zbierania pieczątek u nas juz w tamtym roku funkcjonowało bo sama podbijałam jak ktoś przyszedł z karteczka, a i moja mama musiała zbierać pieczątki.

uciekam robotac bo czas ucieka a roboty nie maleje

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843310 przez aleksiaa88
Ale czadowe słonce dzis jak pójde to nie wiem kiedy wróce ciezko bedzie mnie do domu zagonic obiad maz robi ja nie bede tracic najlepszego słonca w południe

Czy wszystkie dzieciaczki sa juz w parach?
Dla mojego jest jeszcze jakas niunia?
Chłopaków jest wiecej to pewnie nie :silly:

Ale Zośka obdarzona włoskami hohoho

11 lata 2 miesiąc temu #843328 przez KaRoLkA
Witam sie :)

Aleksia dawaj no mi tu troche tego sloneczka bo u Mnie od rana deszcz pada :/ brrr az musze piec podkrecic zeby lepiej grzal

Sophie Ty sie zaopatrz w gumeczki bo juz niedlugo bedziesz kucyki czesala Zosi , taka ma czuprynke sliczna :) moja to ma tKie liche te wloski musze ja potraktowac maszynka :)

Malutka duzo sily i cierpliwosci do ogarniecia wszystkiego :)

Marta badz twarda , skoro zrobil Ci przykrosc to niech ma jakas kare za to . Milej pracy :)

Cordis Ciebie tez dopadlo???:/ herbatka z cytrynka i aspirynka i bedzie git :) kurujcie sie :)

U nas noc moznavpowiedziec ze lepsza , przed snem posmarowalam jej dziasla zelem Dentibaby i do 4 byly 2 pobudki a pozniej godzina wojowania bo tatus przyszedl to jak to tak mozna spac jak mozna sie pobawic , po 5 usnela i spalysmy do 8 :) takze super :)
Wczoraj tak pieknie sloneczko swiecilo , zero chmur a dzisiaj deszcz :angry: po poludniu musze isc pogadac z Ta babka .

Milego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843339 przez Gochens
Dzień dobry!

Noc taka sama jak reszta czyli źle nie jest ;) ja juz po śniadaniu słońce u nas tez piękne więc niedługo jakiś spacer uskutecznie. tylko wolałabym poczekać aż Alan zrobi Drzemkę w domu bo tak mi usnie na spacerze.. dziś mam w planach zrobić chilli con care wiec musze iść do Biedry ;)

Karolka powodzenia na spotkaniu z tą babka! trzymam kciuki żeby się udało :)
Cordis no to witaj w gronie pedagogów heh ;) zdrowia!!
Hania w zk dla kobiet jest podobno masakra... lepiej tysiąc razy pracować z facetami. baby to najgorsze zło, zaraz po dzieciakach bo te tez potrafią dać w kosc. mój znajomy był wychowawca w ośrodku szkolno -wychowawczym dla młodzieży to opowiadał takie historie że włos na głowie się jeży!
Sophie ja też wiem ze jesteś! a Zosia ma piękne włosy wow! spinki gumki niedługo pójdą w ruch ;)
Srenka nie byłam tam jeszcze może dziś się zapisze to sobie przypomnę nieco jak to było heh ale stąd nie znikne never :)

Miłego dnia :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843342 przez Hania84
Witam i ja :)

Lena wczoraj wcześnie zasnęła to i dziś wcześnie wstała bo już o 7 B)
Teraz się bawi...ja zaraz pranie rozwieszę i zmyję podłogi a potem musze iść po chusteczki higieniczne dla mojego bo zużył full...u nas pada też ale pokrowiec na wózek i jechane :)

Sophie :kiss: i o takie nastawienie chodzi :) ja też myślę, że masz fasolindę w sobie :) jeszcze jak lekarz stwierdził, że wszystko w środku okej (bo czasem torbiele powodują wynik dodatni testu) to już w ogóle myślę, ze to ciąza :) trzymam kciuki :) zrób betę i nam się tu chwal :) tylko szybko bo mnie kciuki już bolą :D hihi
A Zosia śliczności :) a włosy to ma wow :cheer: zarąbiste :lol: Fajnie że nam Zosie pokazałaś :)
...moja dalej łysek z pokładu idy :P ma niby ciut zagęszczone ale w porównaniu do Zosi to łysol :D

aleksiaa no jak to nie masz pary dla syna? a Nastka? w końcu teściowa Alberta mówi że cudny jest więc cóż więcej :lol:

oj Cordis to zdrówka by katar (nie morderca :lol: ) poszedł precz :)

karolka powodzenia na rozmowie :) trzymam kciuki :) kurde już mi tych kciuków brakuje hihi :D :lol:

miłego dnia

Gochens wiem ze kobiety to samo zło :D ale do męskich kobiet jako wychowawców nie chcą przyjmowac ...z wiadomego względu :lol: wygłodniali panowie mogliby być bardzo natarczywo-upierdliwi :P pamiętam jak byłam na praktykach i w tym czasie co wychodziłam oni szli na spacerniak...zrobili szpaler i szłam między nimi...masakraaaa jak się patrzyli na mnie :cheer: B) normalnie tylko ślinę przełykałam mimo, że nie byłam sama bo był wychowawca i strażnik.

Ale praktyki też miło wspominam :) mogłam zobaczyc ZK z wewnątrz ( nie musząc nic kombinować by się tam dostać :D ) byłam na komisji penitencjarnej i brałam udział w przyjmowaniu nowych więźniów...miałam tez wgląd do akt osobo-poznawczych :)

11 lata 2 miesiąc temu #843344 przez cordis
Marta nic się nie zmieniło tak jak u Malutkiej w tabelce ;-), na praktyki dojeżdżać musiałam:)

Skąd u Was tyle słońca?!?1 u mnie ponuro ale może to i lepiej nie będzie mi żal, że na spacer nie pójdziemy:)

Karolka no przeca najlepsza pora na zabawę jest wtedy kiedy mama najbardziej zaspana ;-)
Znalazłam lepszy specyfik niż aspirynka:)

Gochenes ja też właśnie słyszałam, że praca w zk kobiet to jakaś masakra jest, no ale wiadomo że babki są gorsze ;-)

11 lata 2 miesiąc temu #843378 przez szósteczka
Hej ja dołączam znowu do grona chorusow mam juz,dość wszystkiego najchetniej przespałabym cały dzień na dodatek Pawełek od 3 nocy gorzej śpi zanim porzadnie zaśnie to jest 23 albo później a tak to od 18 bo o tej zaczyna byc nietomny biegam do niego na gore co 15-30 min. a tak ladnie mi spal bo wstawał dopiero o 4-5 rano. Pewnie dlatego ze jest chory i kiepsko sie czuje w obecnej chwili to wlasnie Pawełek, Lucja i ja jesteśmy w najgorszym stanie chorobowym a reszta jakoś do siebie dochodzi.
Nie mam siły więcej pisać idę spac papa

11 lata 2 miesiąc temu #843386 przez Kasiasia
GOchens ja tez czasem z pracy na kursy do lodzi jezdze to Tomusia z Aligatorkiem twoim poznamy iCie odciazymy :-) kobietki jak ja Wam zazdroszcze!!!!!!!

MARTAjak tam samopoczucie??????

Dzis spedzilam popoludnie z siostrzenicami meza 5i 6 lat. Ale bylo fajnie bylysmy z Tomkiem na ponad 2 godzinnym spacerze a przy ich gadaniu mignelo jak w oka mgnieniu.... Potem wspolnie salatke robilismy a potem asystowaly nam przy kompaniu Tomka. Kochane pomocnice :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania jakie koniec edukacji a co z twoim marzeniem z otwarciem przedszkola?

Powiem Wam ze tak sie podjaralam tym sadzeniem drzewek ze o niczym innym myslec nie moge.... no procz tych naszych ciaz nowych :-)

Kakaszka ja tez mysle ze mama widzi ze ten twoj krolewicz jakos malo po krolewsku cie traktuje.Wiesz mamy chca prawdziwych rycerzy dla swoich krolewien :-)

Dziewczyny jak wy to robicie ze zwiedzacie jeszcze inne fora - majowki, lipcowki.... ja ledwo nasze daje rade ogarnac. Ale co mam gdzies chodzic jak to nasze jest THE BEST i wszyscy to w okolo potwierdzaja.
:kiss: dobrze ze jestescie

11 lata 2 miesiąc temu #843391 przez KaRoLkA
O matko szosteczka u Ciebie to jak szpital domowy :/ jedno sie wykuruje to kolejne cos zlapie , zdrowka ;)

Cordis a co to za specyfik ??

To widze ze tu prawie same pedagoszki :p a to ze baby samo zlo to racja tyle ze na jakiejs podstawie musialy takie sie zrobic :)

Gochens udanego spacerku i zakupowania ,

Dziekuje za kciuki ale znajadz zycie to wejde przybije mi pieczatke i wyjde :/

A tu Wam pokaze Nasze perelki bo jeszcze nie pokazywalam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a i mam pytanie jak wygladaja gorne dziasla przed wyrzynaniem sie zabkow ??? Bo Gabi ma czerwone ale nie spuchniete wiec niewiem , a z drugiej strony to co wsadzi do buzi to placz jest wiec chyba ja bola :/

11 lata 2 miesiąc temu #843438 przez Sophie25
Witam porannie cała noc przespana Zoska ładnie spała i mamy 4 zeby :)
GAbi sliczne perełki! :) :D

Agusia jak miło ze Artek pamieta o swej małzonce hah :D :D On tez taki śliczniutki jest i włoski podobne mają i karnacje! :D

My własnie po spacerku bo u nas tez słonecznie jest,pogoda sprzyja :D

DZisiaj upieke racuchy tak mnie wzieło na nie ale maz nie lubi wiec pokrecił nosem i coś innego musze mu wymyslec :D

11 lata 2 miesiąc temu #843444 przez Gochens
Karolka my mieliśmy mega spuchnieta a wcześniej to nie widziałam niestety... :( śliczne perełki u Gabusi!
Aleksia no właśnie jest nastka :lol:
Sophie oj racuchy bym zjadła!!

Alan ma dziś dzień wkurzania. Mamy... Spać tak do łóżka nie na mate nie... Eh w końcu go zostawiłam niech se biega po domu:dry:
Ja spijam kawę ale jestem mega śpiąca i chętnie bym została w łóżku.

Dziś Ernesta ale Natali juz do nas nie zagląda :(

Gdzie się podziało moje słońce? która podpierdzieliła?! :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843462 przez Hania84
jesteśmy zuruck :)

nie padało więc nam się upiekło...ale pochmurnie nadal :) tyle, ze ciepło bo 9 stopni :)

oj ja też racuchy z jabłkami uwielbiam...ale nia jadłam już wieki. Sophie wyślij mi DHL-em hihi :D

Lena własnie wcina precla :) bardzo polubiła tę bułkę i co jakiś czas jej kupuję i daję kawałek.

Kasiu chyba zdublował się Twój post ;)

Karolka ale fajne zębuszki ma Gabi :lol: wiesz co Lena raczej górnych też nie miała spuchniętych...tylko te dolne co pierwsze wychodziły.

pogoda senna dziś...też bym się kimnęła

oj szósteczka ZDROWIA DLA WAS PRZEZ DUŻE "Z" !!!! ale bidulki się męczycie z tymi choróbskami.

...a coś czuje , że mnie też coś gardło zaczyna drapać :angry: A. ma wjeb :silly: :D

MILADY !!! jak sytuacja na pokładzie wyglada???? czemu nie zaglądasz do nas? wszystko okej???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka