BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842534 przez Gochens
Agusia to co go znów ugryzło?? może przyda Wam się znów pogaduszyć od serca? a ciasto na bank pyszne tylko głupio mu Cie chwalić... No i racja z tymi facetami, jak oni wychodza to zawsze jest ok. ehh

Hania no ale przecież wy się bzykaliście wciąż w gumce tak? No leć jutro zrób test :) Ja tam bym sie cieszyła i Lenka pewnie też :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842538 przez Agusia83
dziewczyny, tak z innej beczki, patrzę na ten serwis "zalando.pl"....ja pitolę jak tam drogo, za głupią bluzkę chcą 500-700zł...a 99,9% firm pierwszy raz nazwy widzę na oczy.

Dostałam dziś książkę "Położna"...chętnie bym poczytała, ale oczy mi się zamykają, lecę spać.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842540 przez Hania84
macie
to po 10min.

a to po godzinie
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #842545 przez Agusia83
Haniu, Cholera wie....bo na pierwszym na bank nic nie ma, a drugie trochę niewyraźne...nawet ekran lpka przetarłam by widzieć więcej...i kurcze, cosik widzę..ale po godzinie to muszą byc jakieś związki jak pisałaś...przecież 9 dni się spóźnia, to krechy winny być jak maliny...powtórz z rańca, ale myślę, że będzie jedna.

11 lata 2 miesiąc temu #842547 przez szósteczka
Haniu jak dla mnie to nic nie ma wiec spokojnie jutro zrub jeszcze dla pewnosci i badz dobrej mysli.
Moj mnie pod wieczur tez wnerwil a w zasadzie to on sam siebie wnerwil a do mnie mial pretensje i to mnie wkurzyli ale potem bylo mu glupio i wstyd swojego zachowania wiec mu wybaczylam wariat jeden . Teraz spi a ja ogladam na bbc enertejment program o ciezarnych tak zeby byc w temacie :-)

11 lata 2 miesiąc temu #842548 przez Hania84
Agusia mam taka nadzieję. Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie to ten okres to mój drugi po ciąży wcześniej brałam piguły do 6 grudnia.
A odpowiadając na pytanie Gochens to - tak robimy to zawsze w gumie i on jeszcze 2-3sek przed wychodzi. Zawsze miał dobre wyczucie bo 2 lata robiliśmy to bez żadnego zabezpieczenia i nie byłam w ciąży.

Agusia Arturowi przeczytałam to o tym przecieraniu ekranu i go rozbawiłaś :D poprawiłaś nam na chwilkę humor :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #842551 przez Agusia83
Cieszę się, że mogłam Wam polepszyc humor :laugh: Zobaczycie, że będzie dobrze, czyli w drugim okienku tabula rasa :laugh:
lecę spać, bo zaraz zasnę tutak i łbem rozwalę lapka...papa
a jutro czekam na 2 testy z malinowymi krechami i jeden z jedną tłuściutką :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #842553 przez Gochens
Hehe Haniu ja tam nie widzę nic kochana.. Woow w gumce i jeszcze wychodzi przed?? To jak Wy Lenke zrobiliście :silly: nie ma opcji żeby tak w ciążę zajść :lol:
My też wyciągamy ale my bez :lol: No chyba że nie wyciągamy to mamy ;)

Uciekam spać dobranoc kochane moje

11 lata 2 miesiąc temu #842554 przez KaRoLkA
Gochens nie mam wanny niestety :/ bo tak to bysmy sie razem pluskaly , a my z moim to zawsze w gumce wiec musialby byc jakis niefortunny przypadek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania trzymam kciuki najmocniej jak potrafie zeby rano byla jedna :) a i na moje oko to jest jedna , to drugie to rozmyte

Agusia ciasto napewno przepyszne :) a z facecibto kurde dobrze maja, wkurza sie tobtrzasna drzwiami i ida ch.. wie gdzie i na ile im pasuje :/ na zalando.pl raz patrzylam ale nie trwalo to dluzej niz 2 minuty po tym jak ceny zobaczylam

Oj noc bedziemy mialy katastrofe bo jeczy mi co chwile :(

11 lata 2 miesiąc temu #842555 przez srenka_918
Haniu ja nic nie widzę... Możesz być na 99.99% pewna że to nie ciąża ;) No chyba że Ci się zdanie zmieniło i chcesz kolejną dzidzię, to mogę się bardziej przypatrzyć ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842556 przez Hania84
Agusia to dobranoc :kiss:

szósteczka dzięki za odpowiedź i zarazem pocieszenie :kiss:
obyście dziewczyny miały rację.
Poczytałam na necie i nawet niby lekarz się wypowiadał że po 15min. nie powinno się odczytywać wyniku bo może być fałszywie dodatni. Cholera wie.
Jutro rano działam...ale wejdę dopiero koło południa bo zaraz potem śmigam do UP.

Mój patrzy na mecz...ja razem z nim...jakoś zasnąć będzie mi ciężko teraz.

dobranoc

hehe Gochens Lenkę robiliśmy świadomie bez gumki :) i dwa lata przed Lenką bez żadnych zabezpieczeń i nic nie było...więc też tak myślę ze w gumce i z wcześniejszym wyjściem to ciężko by było.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :kiss: dobrze, że Was mam :kiss:

Trzymajcie kciuki za jedną krechę !!!!! :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #842558 przez Milady
Wrocił podpity i poszedł spać ....

Dobrze ze wrocił, jutro pogadamy jeszcze raz Go przeprosze ale co on tyle robił holera jasna i gdzie w obcym miescie nam blizej nieznanym ;/

11 lata 2 miesiąc temu #842563 przez srenka_918
Pawełek nawet nie marzy o spaniu.... A ja już ledwo siedzę... Mężu sobie pifko popija...

Oj kochane jak ja się cieszę że jesteście ;) Ze swoimi problemami i pocieszeniami ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842564 przez Hania84
Milady dobrze, ze wrócił..to najważniejsze. Pogadajcie na spokojnie rano.

szósteczka, Marta ach te chłopy...co z nimi nie tak? ale ponoć pełnia się zbliża :P

Marta Bartuś świetna żabka i ma taki sam termometr do wody jak Lenka :)

dobra kciuki zaciśnięte że u Sophie 2 u Gochensa 2 :P a u mnie 1 :)

dobranoc

11 lata 2 miesiąc temu #842573 przez Agusia83
Ja juz w lozku,ale musialam wejsc bp naszego Bartoliniego nie wychwalilam. Cudny chlopak nam rosnie..postawny i przystojny:-)

Dziewczyny chcialam jeszcze napisac cos,co sprawdzilo mi sie przy Emi i Artku.
IdCie do lazienki z lusterkiem,popatrzcie na pochwe,dokladnie na wejscie do niej,na wargi,jesli zobaczycie,ze te miejsca zaczely siniec,to na bank ciaza:-) ukrwienie w tamtych rejonach sie wzmaga..a to tak ode mnie:-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka