BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #843735 przez KaRoLkA
Ikunia milej zabawy , zrelaksuj sie i rozerwij :) a ubrania zawsze mozna zwezic ;)

Milafy oj nie podoba mnie sie to , co to ma byc za uciekanie do kieliszka i jeszcze jakies zalenie :angry: a w domu kochana kobieta czeka i sie martwi i dwojka dzieci , musisz z Nim pogadac bo albo jest z Wami i musi brac na klate takie humory a nie jak sie pojawi powazniejsza sytuacja to On sie zawija , nie pozwól sobie kochana , badz twarda

Dziewczyny ja chetnie dzieciaki przygarne :) bo moja lubi towarzystwo a sama to wscieku dupki dostaje i ryk jest bo trzeba sie z Nia bawic , chodzic i cala reszta bo sama definitywnie nie .

Srenka ja jej patrze tylko jak spi bo tak to nieda sie nawet dotknac .

Malutka to u Nas brak takich opuchlizn , a i biedna Wikusia :kiss:

Haniu ciuszki extra , te kurteczki boskie sa , my mamy wiosenna od babci dostala taka fajna podpinana polarkiem od srodka :)

Aleksia dzieki za koplement paznokciowy ;)

Rysa oj wierze ze sie wystraszylas ale dobrze ze nic Filipkowi nie jest ;) napewno sie wystraszyl

Ja bylam u tej babki i potrzebuje tylko ze ja jestem w doopie bo nie mialam stycznosci z fryzjerstwem od 3 lat (tyleco w domu jedynie) i nie mam doswiadczenia tutaj w salonie , jie znam kosmetykow a na zdrowy rozum wystarczylo by na staz sie zgodzic i miala bym stycznosc :/ ehhh i lipa dalej moze mi sie jeszcze uda
Mala juz spiaca ale do 19.30 musi wytrzymac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843746 przez aleksiaa88
Srenka to super ze pomarańcze tez na Ciebie działają
Ja zawsze kupowałam w biedronce zapas i chowałam na kilka dni wtedy sobie dojrzewały porządnie i były słodziutkie.

Synal lubi pomarańcze :cheer: oczywiście te przeleżane

Jak mnie łydki napierdzielają jakbym miała zakwasy

Muszę chłopa namówić, żeby mnie trochę pomasował ja chodziłam przez 2 godz a on w tym czasie spał miał cicho ciemno to niech teraz się odwdzięczy :silly:

Karolka a jak je zrobiłaś to lakier czy coś innego?
P.S bo ja byłam paznokciowy maniak teraz już trochę mniej teraz nie mam czasu się bawić bo długo schną teraz to tylko szybko żeby lakier wyschnął w 3 minuty bo zaraz mały na ręce się pcha.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843749 przez Hania84
szósteczka wow :cheer: to masz co przygotowywac dla tylu osób :) powodzenia :)

Karolka a ta babka nie może Cię wziąć na staż? płaciłaby mniej a pomoc miałaby praktycznie taką samą jakby Cię zatrudniła. Przecież jak jestes w tym temacie obcykana to chwila moment i już wszystko wiesz. Niektórzy ludzie są bezmyślni ( mam tu na myśli tamtą babkę oczywiście).

Karolka a jak Gabi kładziesz spac o 19.30 to o której się budzi rano?
Bo Lena wczoraj usnęła o 20 i już o 7 rano oczy jak 5zł. Wolę jednak jak idzie spać o 20.30/21 bo wtedy do 8 śpi :lol:
Lena na szczeście potrafi się sama bawić. Dziś robiła z misiem noski eskimoski :D i wzięła poduszkę i robiła kuku :D a prócz tego to grzechotki, klocki, kubeczki i Lenka zadowolona :lol:

Agusia, Gochens :kiss: tylko cierpliwość :dry: czasem tak jest z tymi naszymi pociechami.

dziś mojemu miałam zrobić chili con carne ale zrobiłam mu niemieckie szpecle :P

miłego wieczorku :)

11 lata 2 miesiąc temu #843784 przez KaRoLkA
Aleksia lakierr mam taki i na to zel zeby utrwalic i utwardzic i jest git na 2 tyg spokój :)

Haniu no teoretycznie by mogla ale w praktyce inaczej to wyglada :/ bezsensu
a jak zasypia o 19.30 to potem spi do 8 tyle ze od 4 do 5 ma przerwe w spaniu bo tata wraca i budzi sie przewaxnie zeby sie pobawic no i pobudki na smoka albo piciu , ogolnie to ona jest spiacabo 18 ale jakbym ja wtedy polozyla to pozniej do 22 by wojowala :/
To Ona sie teraz taka "mamusina" zrobila i chwile sie pobawi ale muszd byc na widoku a jak ja ktos wezmie to zaraz patrzy za mna no i za chwile krzyk zebym ja wziela . Normalnid przezylam chwile zgrozy , myslalam ze mi serce stanie bo bawilysmy sie razem z mala i chcialam ja tak podniesc nad glowe i uderzyla glowa o framuge :( stalam kawalek i myslalam ze nie zawadzi ale sie ruszyla i uderzyla , nie mocno bo niby niema ani sladu ale sie wystraszyla i byl ryk nie z tej ziemi :/ matko jaki debil ze mnie :S moglam jej krzywde zrobic przez glupia zabawe

Mala juz spi , padla przy mleku , ja juz po kapieli takze teraz relaks ;)

11 lata 2 miesiąc temu #843789 przez Milady
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Tylko musze zapowiedziec ze nie zycze sobie akcji typu "wychodze sie napić" nie bede tego tolerowac,tyle sama sobie radziłam ze jak tak ma robic wole byc sama ...
Wiem ze mu zalezy bo przeprosił ale ja sobie nie dam ... :angry:

A zabki piekne u Wiki i GAbi perełki jak sie patrzy! :laugh:
A propo zabków :
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #843807 przez KaRoLkA
Milady brawo postaw sprawe jasno :) bo jak chce dalej tak robic to po co o Was zabiega ??? Trzymam kciuki :)
A na zdjeciu Iwo czy Nastka bo zglupialam i nie rozpoznaje ale chyba Iwo :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843813 przez Sophie25
Milady i bardzo dobrze mu powiedzialas a co tamta lafirynda chce od Niego!> przeciez on ma rodzinę niech lepiej nie dzwoni bo napsuje Wam w zwiazku :(

Zabki piekne! Ciuchy Lenka ma śliczne :D

Ja stawiam ze to Iwo tak jak KaROlka ! :D

A powiem Wam ze ja mojej nie dawałam jeszcze pomaranczy mandarynki co prawda jej posmakowały :)
A Malutka chyba dawałam kinderkę małej no nie ? :D Ja mojej dzis dałam i pochłoneła w minutę tak mamliła i gryzła ze hej :D

Ikunia miłej zabawy :)

Szkoda ze Violci nie ma :(

11 lata 2 miesiąc temu #843825 przez Gochens
uff w końcu jestem.. Musiałam się trochę zdrzemnąć bo padałam na pysk. Ale jak wstałam doznałam szoku, mąż tak ładnie wysprzątał mieszkanie... Cały gospodarczy a tam zawsze panował taki burdel że nie wiedziałam co mam, teraz jest wszystko pięknie poukładane :lol: KOchany chłop czasem potrafi być :silly:

Alan wykąpany padł dziś jak kawka ,zmieniłam mu pościel to od razu się wtulił i usnął. Jutro jedziemy z młodym na basen, mieliśmy jechać dziś no ale w sumie zanim obiad zanim dojazd to by kolo 18 było.. więc bez sensu

Haniu super te ciuszki a kurteczka boska !! Chilli con care jest boskie ja sie zakochałam i mogłabym jeść codziennie :)
Karolka tak właśnie jest posranie.. Niby ludzie chcą doświadczonych ale gdzie mamy to doświadczenie zdobyć do cholery jak nikt nie chce nas zatrudnić. Bezsens totalny. Masz jeszcze jakieś szanse czy już dupa? Biedna Gabusia musiało ją boleć mój też tyle razy w głowę obrywa że łoooo

Milady i dobrze sprawa ma być jasna, oczywiście moża się napić ale nie za każdym razem kiedy pojawia się problem !! Zdjęcie cudne :)

AA i byłam dziś u lekarza więc doktorka mnie zbadała i powiedziała że macica jest spulchniona i że to tak świeża ciąża że ciężko żeby na macicy było widać więcej. Zrobiła mi usg (za darmo o dziwo) ale pęcherzyka też nie widać jeszcze. Powiedziała że mam zrobić usg koło 10 marca i mogę na bętę iść ale to w sumie bez sensu u mojej koleżanki wyszła bardzo wysoka a miała ciąże pozamaciczną :dry: No i mówiła że jak w owulację to może być chłopiec :)

11 lata 2 miesiąc temu #843835 przez Sophie25
Gochens kochany maz :) :D

Moj nigdy chaty nie posprzatał a jak cos mu mowie to wiecie co on odpowiada " Jak byłem kawalerem to sobie spratałem!" i tyle .... :P Zazdroszcze mezusia :D

Gochens bedziesz miała 3 chłopa w domu chyba ze to tylko takie gadanie i bedzie dziewczyna u mnie tez miał być chłopak a jest Zoska :D :)
Gochens moze u mnie tez taka wczesna i dlatego nic nie ten ....

Dobranoc kochane a i mam dzisiaj apetyt duzy i na słodkie strasznie :D :)

11 lata 2 miesiąc temu #843836 przez Sophie25
Podbrzusze tez sie oddzywało ... az boje sie ze okres dostane .... :O

11 lata 2 miesiąc temu #843845 przez Gochens
Sophie nie martw się kochana, poczekaj jeszcze chwilę i zrób usg wewnątrz.. już w 6 tygodniu zaczyna bić serducho więc powinno być jasno na białym :) Uciekaj spać Kolorowych :kiss:

Mężu ma czasem napady sprzątania i ja baaardzo to lubię :P No i mam nadzieje ze bedzie córka to będę spełniona a jak nie to też super chłopaki będą się dogadywać :)

11 lata 2 miesiąc temu #843846 przez szósteczka
Ja sie troszke na wieczór rozruszałam dobrze mi zrobiło to poleżenie w dzień zupa na jutro sie gotuje kapuśniaczek, pałeczki kurczaka zamarynowane wiec juz większość zrobiona.
Miledi dobrze ze przeprosił jeszcze pogadacie i będzie ok a tamta lafirynda niech sie odczepi bo to jest ze wiecznie jakieś jędze sie trafiają.
Gohenes to czekaj spokojnie i niech sie tam rozwija ta fasolka.
Sophie trzymam kciuki dalej żeby jednak sie ta fasolka tam rozwijała.
Karolka to powodzenia moze wreszcie cos znajdziesz.
Dobranoc raczej zajrzę po weekendzie narazie.

11 lata 2 miesiąc temu #843864 przez Gochens
Pusto tu dziś !!

Gdzie wy wszystkie? Sexa uprawiacie czy co? :lol:

Szósteczka udanego weekendu :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #843897 przez Hania84
jestem...ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
szkoda gadać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lena zasnęła przed 21.
Dziś prowadzałam ją podtrzymując za pieluchę która była włożona pod jej pachy i nawet jakies tam małe próby kroków próbowała robić :D

Milady dobrze zrobiłaś! Bo ci jeszcze na głowę tamta wlezie :angry: wiem co czujesz bo mam podobnie z byłą mojego A. :angry: Albo jest z Tobą albo z tamtą...krótka piłka.
A Iwo śliczny ze ząbkami :) bo też stawiam ze to Iwo

hmmm Gochens to jeszcze nic nie widać? :S

Karolka no właśnie przyuczyc to nie ...tylko wszyscy wymagają doświadczenia...najlepiej jak to się mówi " świeżo po studiach z nowa wiedzą ale już z 5 letnim stażem pracy" haha :D śmieszni są :dry:

Gochens brawo dla męża :) ciąża działa na niego pozytywnie widzę :side:

a mnie gardło boli coraz bardziej :dry:

lece spać

dobranoc

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #843899 przez malutkamilka
He he Wikusia nawet nie poczuła. Tak twardo spała że nawet nie drgnęła, a i później sama dzioba rozchyliła ;)

no te dziąsła to ma fest spuchnięte i to od polowy stycznia tylko z tygodnia na tydzień obniżają się ząbki. Więc Haniu super Lence szybko ząbki wyszły, w sensie że w krótkim odstępie czasowym między dolnymi a górnymi. Mojej dolne przebiły dziąsła przed świętami Bożego Narodzenia a tu zaraz marzec a górne jeszcze schowane.

Milady widzę że konkretna babka z ciebie - tak trzymaj.

Gochens to pierwsza wizytę masz za sobą. Ogólnie to każdemu życzę tego co chce bo tak powinno być ale coś mi tu zalatuje synkiem i u Srenki też, ale mam nadzieję że się mylę. Mój powiedział że co wszyscy gadają mu teraz że następne to syn. On jest zdania że co ma być to będzie i będzie kochał i że nie rozumie podejścia niektórych ludzi że tyle aż w końcu będzie dziewczynka. Jego wujek tej zasady jest i tym sposobem ma córkę ale przed nią 5 synów a roznica wieku między najmłodszą a najstarszym jest 16 lat. Z kolei właśnie ten najstarszy jest wyznania że jak facet nie zrobi syna to nie facet... Zostawię bez komentarza.

Sophie a tak na nasze wyliczenia to który może być już tydzień że czekasz z wizytą? Ja bym leciała od razu. Jak zrobiłam test to od razu że może być pozamaciczna i taka byłam spanikowana że u lekarza byłam w 5tyg i 4 dniu i bylo widać jajeczko zagnieżdżone ale zarodka jeszcze nie.

Co tu jeszcze?

A, Haniu zapomniałaś dodać że najlepiej max 25 lat, po studiach magisterskich, z doświadczeniem i stażem równym 10 letnim praktykom zawodowym z referencjami :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka