- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
U nas katar juz wczoraj na wieczór coś mi Zośka zaczęła kichać i w nocy troche chrapała:/ Katarek poszedł w ruch chyba na forum jakies wirusy sie przenosza mi się zdaje

Karolka fajne te kalorie:P to ja musze uczyc Zośki wypieków:Pbo wtedy jest do przodu hihi;p
Ja bede smazyc pączki albo racuszki, faworki i moze oponki serowe ale wszystkie przepisy mam w moim magicznym zeszycie u mamy wiec teraz nie podam

Gochens a kiedy ty bedziesz miec fotosa fasolki?
Malutka możesz ugootowac jajco i wyjąć żółtko albo np. wybić żółtko do zupki i poczekac az sie zetnie juz w zupce. Ja to często robię lane kluseczki do zupki jajo z niewielka ilościa mąki mała uwielbia

Obiadki mamy gotowe, zaraz choróbka idzie lulu jakas cherbatke rumiankowa jej przemyce na dzis mam w planach odkurzyc i zmyc panele. Takto looz blues.
A i jak siedze teraz na rogówce i moje dziecko bawi sie za mna to ile by fajnych zabawek nie miała to i tak najlepsza zabawa to wspinaczka. ciagnie mnie za koszulke i wstaje a ja sie potem dziwie ze te moje ciuchy takie porozciągane:P
A tu wizyta Chrzestnego:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lecę prasować, gotować i zmywać

do miłego
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dobra teraz walnę głupotę ale muszę zapytać kiedy były chrzciny Zośki? Dodawałaś fotki bo ja mam zanik mózgu i nie mogę przypomnieć.
Hmmm tłusty czwartek jest w tym tygodniu, że Ty tak o tym smażeniu?
Widać, że ja w tyle jestem dziś sobie przypomniałam, że dziś wtorek hahhaa
Może mam tak po nocy bo wstawałam razy X normalnie co chwilę mały jadł tylko 2 razy ale było smoczek tu się wiercił tu go szukałam a on w nogach polazł raz patrz leży na szerokość 2 razy mi stanął w nocy co się położyłam t musiałam wstawać może z tego jestem dziś bez mózgu
Chałupa ogarnięta tylko podłogi umyć i będę się nudzić hahah żart pranie trzeba składać bo całe łózko zalega tych szmat
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja pierdziusiam mój to jest dopiero mikrobus mały 7 kg mamy i też jak coś kupujemy to pytają wiek a ja nie ale jest mniejszy niż do wieku
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

CO do jedzenia to od poczatku staram sie zeby mała miała dość zróżnicowane to jedzonko no bo ja sama nie lubie jeść stale tego samego

Aleksia tak tłusty czwartek jest w czwartek

Haniu rzeczywiście ladnie Kuma obciełam i przypasowałam

Kurcze sama nie wiem co gorsze taki kapiący katar czy jak jest nochal zapchany, co chwila uruchamiamy katarka i odciagamy, ostatnio miała taki katar gęsty to znów nie mogła oddychać to moze tak lepiej bo w sumie wszystko z niej wypływa...tylko bieganina jest z odkurzaczem co 5 minut

A i zrobie sobie dzisiaj sernioczka na zimno. B. dziś pojechał do stolycy się wyszkolić w BurdeLLusie:P To ja sobie zapodam coś na słodko a co se bede żałować.
A i babcia moja dzwoniła na skype z Anglolandii i kupiła tak piękne sukienki Zośce ze az sie nie moge doczekac soboty. Troche mi ten katar plany pokrzyzował, bo jutro idziemy do mojego wychowanka którym sie opiekowałam dwa lata temu w odwiedzinki, okazało sie ze po mojej rezygnacji z opiekunki jakoś niedługo stwierdzono u niego autyzm

Także plan napięty jak dobrze pójdzie Gochens to może w przyszłym tyg wpadniemy jeśli będzie ładna pogoda bo chcę Zośkę wziąć w nosidle, bo troche za dużo szarpania z wózkiem. No i jak mi wyjdzie dobry sernik to dla fasolki tez zrobie:D
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Posprzątane, 2 prania zrobione a wyschnięte schowane, poprasowane, obiad zrobiony ...jeszcze babkę upiekłam na próbę dziś ...ale coś mi nie wyszła

a taki fajny przepis mam na nią

czuję się zmęczona

co tu taka ciszaaa? gdzie Was laski wywiałooo?
No właśnie...ile jeszcze dziewczyn nie ma ochrzczonych dzieciaczków?
Agusia, Ikunia, Malutkamilka, Ja ...? i chyba to tyle? Ja chyba na samym końcu będę chrzcić

właśnie popijam kawkę i czekam aż się Lena obudzi...dziś położyłam ją na łóżko...poleciałam jeszcze do WC , wracam a ona już nyna

Agusia miałaś pisac jak tam sie bawiłaś i gdzie? i nic...milczysz od wczorajszego południa...

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Zośka ślicznie wychodzi na zdjęciach

Coś tu pustki dziś... Pewnie nie tylko ja miałam problem by się zalogować
Pawełek był godzinę na dworze, to na początku taki spokojny z wózka nosa nie wystawiał, jakby się bał gdzie jest, już 3 tygodnie nie był na spacerze, bo ciągle był chory... Ale jak się rozkręcił to nawet psa za uszy ciągnął

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Zoffia pieknie wystrojona przechadza sie po pokoiku

Ja bede jakies paczusie robila

Haniu to sie orobilas

Co tu taka cisza ??? Chyba przez to logowanie :/
My mielismy dzisiaj podwojna miesiecznice

Gabi dalej z goraczka bo 38 takze czopki ida w ruch, marudna jest ale po posmarowaniu dziaselek sie uspokaja

U Was tez sie mowi ze w tlusty czwartek jest "babski comber i baby stawiaja"???
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a to od ząbków co nie? czy coś się rozwija u Gabi?
U nas tak się nie mówi że "babski comber" pierwsze usłyszałam od Ciebie coś takiego

Moja Lena też się nie ruszy po zabawkę...sięga tylko to co ma w zasięgu rąk...wychyli się jedynie odrobinę w bok czy do przodu...ale z miejsca się nie ruszy. Każdy w swoim tempie

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Kurde nie mogłam sie zalogowac cały czas jakis error mi wyskakiwał .....
Zoska mi nyna strasznie mało mi spi ostatnio ... Za niedługo to chyba tylko raz w dzien bedzie spac ...
GAbi oby przeszło szybko i zabek wylazł

Mezus moj chury jak niewiem byłam w aptece i namowiłam Go na gripex bo on jest strasznie ANTY tabletkowy syropowy i wogole ....
A ja w czwartek tłusty zrobie oponki!

Dzisiaj na spacerku Zoska miała czpke sowa i świetnie w niej wygladała

- Milady
-
- Gość
-
PA!
Nastka i Iwo machają

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu masz racje ze kazde w swoim czasie tylko tamta Oceana to okruszek jest , nie je prawie nic innego jak mleko mm 5 butli po 210 ml dziennie i zero planu dnia spi kiedy chce czasami nawet i pol dnia a w nocy sie bawi i je tez kiedy chce , rodzice to ja tylko sadzaja i niech si bawi nie mowi prawie ni. Tzn nie gaworzy nie pluje taka strasz ie spokojna zero usmiechu:/
Sophie czapa czadowa

A goraczka od zabkow bo brak ataru i kaszlu ale jak bedzie miala cala noc i jutro to sie przejde do pediatry z Nia dla pewnosci

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aleksia co z chrzcinkami to nie wiem marzylo mi sie w maju ale przegralam ta jebana sprawe z zusem i teraz nie wiem czy uda nam sie wysuplac kase na chrzest

Ja dzis przybijam piatke z Hania tez sie narobilam. B. wrocil kolo 15 z wawy jeszcze polecial do fryca zrobilam obiados pozniej oni sie bawili a ja omiotlam troche chalupke. I zamiast sernika wyszla zebra bo nie mialam dzis cierpliwosci na tezenie galaretki:p
Zocha juz wykapana spi pewnie bedzie pobudka na odciaganie gluta mam nadzieje ze sie dobudze jakby co bo juz sie odzwyczailam od nocnych wojazy.
zaraz szybko sie umyje i czekam na slumdoga.
Dobranoc.