BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #845788 przez aleksiaa88
Milady proszę wpadać i od czasu do czasu wstawić zdjęcie Nastki by mój kochaś nie usechł z miłości ;)

Hania ja tez robiłam dziś babkę hehhe piaskową 2 kolorową wyszła zajebi.... pierwszy raz ani trochu w środku nie jest mokra idealna i już chyba wiem czemu bo od razu dałam więcej na piekarniku niż było napisane w przepisie więc ślicznie się wypiekła.

Hania chciała chorobę wypocić dlatego tak szalała jak torpeda po domu :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #845790 przez violcia00
czesc laseczki.

moge??czuje ze nie naleze juz do tego forum tak ze zastanawiam sie czy pisac ;) ,ale brakuje mi Was. :( konto nadal nie usuniete to czasem wchodze i Was czytam.

Chciałam pogratulowac Gochens kolejnego babelka,bardzo sie ciesze Twoim szczesciem :lol:

A za Sophie trzymam kciuki,napewno sie w koncu kochana uda :blink:

A fasolka Srenki sliczna,uwielbiam usg ogladac,wzruszyc sie mozna :blush:

No i najlepsze zyczonka dla mojej synowej(choc pewnie juz nia nie bedzie)bo widze ze Gabi wyrwała nowego chłopaka :silly: ....no i buziaki dla wczorajszego Bartusia i reszty solenizantow :kiss:

A chorowitka zycze duzo zdrówka :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #845799 przez Gochens
Violcia pewnie że możesz!!!!! pisz co y Was? jak sobie radzisz? jak Oskarek? tęsknimy tu za Tobą :( wpadaj częściej!
Haniu zamiast wypoczynku to Ty jeszcze latasz jak szalona!
Ika w przyszłym tygodniu wracam do pracy wiec może być ciężko :silly: no ale pomyślimy ;) Zosia fajna dupke hehehe. Trzymam kciuki za chrzciny :)
Sophie fajowa czapka!
Karolka zdrówka dla Gabuni. U nas nie ma takiego powiedzonka a pączki najlepsze robi moja babcia ale ona wszystko " na oko " heh :lol:

Byliśmy u znajomych Alan był śpiący i taki marudny ze masakra!! ciągle się darł :dry: powiedzielismy im o ciąży cieszyli się też.
Zdjęć nie mam jeszcze a będę mieć dopiero 13go marca :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #845802 przez aleksiaa88
Zebole

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845807 przez Gochens
Kurde co z tym forum!! pewnie przez te reklamy zasrane :angry:

Aleksia widziałam na fb jak Albert pogina!! wooow nieźle ;)

Cholera jest mi tak zimno! leżę teraz pod klimatyzatorem i się grzeje!!! :S

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845814 przez KaRoLkA
Aleksia ale sie uśmiałam z Albercika na tych filmikach na fb :lol: tak maszerowal ochoczo do tej wanienki zeby mu woda ie wystygla :) a zebulki sliczne :)

Violcia oczywiscie ze nalezysz :* wszystkie tu tesknilysmy za Toba , wiec pisz co tam u Was , i u Zienciunia (nadal Nim jest w srod sparowanych dzieciakow forumowych ) ja tam dajesz sobie rade ???

Gochens fajnie ze znajomi ucieszeni :) a na kiedy masz termin bo chyba nie pisalas :) w pracy juz wiedza o ciazy ???

Moja juz spi ale sie cos wierci, sprawdzalam temp. I bylo 37.4 wiec narazie nic jej nie daje chyba ze skoczy do gory :)
Ja pocwiczylam, po kapieli takze teraz relaksing :)

11 lata 2 miesiąc temu #845827 przez Gochens
Karolka ćwiczysz?? a co takiego? oj to może spadnie na dobre Gabi ta gorączka! a mierzysz w dupci? termin mam na 24.10 a w pracy jeszcze nie wiedzą i trochę się obawiam ich reakcji... :ohmy:

Mój gra ja leżę oglądam tv ale wieje nudą

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845829 przez KaRoLkA
Tak w pupci ale chyba kupie taki smoczek co tepmerature mierzy :) a to moze sie uda w moje urodziny bo to 23.10 :silly: bedzie dobrze zobaczysz niema co sie stresowac na zapas zreszta Tobie nie wskazane :) a masz juz jakies objawy ciazowe ???:)
a cwiczylam skalpela i 10 minutowy trening brzucha z mel b :)

11 lata 2 miesiąc temu #845833 przez Kasiasia
GABI 1000LAT

sophi zdjecia beda jak tylko do laptopa sie dopcham.

Aleksia ten moj tez jakiś taki filigranowy, ale zauważyłam to dopiero gdy porownalwm go z innymi dziecmi.

Tu u tesciow sa wykladziny dywanowe i moj tu raczkuje jak szalony. W domu slizgal sie na panelach wiec nie raczkowal.

nomi znow bede przezywac jak to ja bardzo chce dom.... dzis pol dnia spedzilam z tomkiem na dworze. Pomosilam go.... potem pohustalismy sie na hustawce i wtedy zasnal to wyciagnelam z garazu wozek i wlozylwm go i spal.... wymienialismy sie w pilnowaniu go.... fajnie!!!!! Ja chce dom!!!!!

Milady bezpi3czn3j i szybkiej podrozy :) no i czekamy na ciebie!!!!!

Wiolcia kochana :kiss: co u Ciebie????? Tesknimy bardzo bardzo! !!!!!!!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845838 przez Hania84
Lenę obmyłam partiami i zaraz wycierałam (nie kąpię jej teraz bo chora to nie chcę ryzykować) przed chwilą wypiła butlę i śpi :)

Ja zaraz lecę się obmyć też.

kurdeee ale bym se szampana chłodnego wypiła mmmmm :silly:

Violcia :kiss: no co Ty gadasz za głupoty, no pewnie że możesz jestes jedną z nas ;) wracaj tu do nas bo pusto bez Ciebie :) co tam u Was słychać? Oskarek już pewnie ostro się przemieszcza co nie? :) pozdrawiam !!! i ściskam :)

aleksiaa a ja poruszyłam babkę i mam zakalca :P hehe teraz wiem, ze placków na proszku w trakcie pieczenia się nie tyka :P Następna się uda :) nie wiem co mnie piknęło i ją przestawiałam o poziom wyżej w piekarniku.

kakaszka ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!! pewnie żegnasz się ze swoim co? oj smutne takie rozstania...miejmy nadzieję, że Twój w tych niemczech będzie miał dobrą pracę i jakoś się urządzi i Was tam ściągnie :)

Agusia ???????????????

Milady szczęśliwej podróży do Szczecina i do DE :) zaglądaj do nas ! :kiss:

dziewczyny dzis czytałam w jednej gazecie artykuł o chodziku i prowadzeniu dziecka za jedną rękę jeśli jeszcze sam pewnie i stabilnie chodzić nie umie. Jutro (bo gazetę mam tam gdzie Lena śpi) Wam napiszę co tam wyczytałam...znaczy się przepisze bo to krótkie artykuliki :)

miłego wieczoru laseczki

11 lata 2 miesiąc temu #845840 przez Gochens
Alan ostatnio w pupie miał 37,5 ale jak Agusia mówiła odjelam te pół.. Kurde powinnam codziennie mu mierzyć czy jak mam podejrzenie czy jak?
Fajnie ze ćwiczysz ja też nogi musze robić ale nie chce mi się. objawów nie mam żadnych jeszcze.

Kasia kiedy wracacie do domu??

Violcia pokaż nam Oskarka ;)

11 lata 2 miesiąc temu #845847 przez Sophie25
Zoska mi takie akcje odstrzela przy kompieli ze masakra, nie dosc ze chlapie to jeszcze mi wstaje bo mam takie głeboki brodzik i jest taki podescik i ona na niego i wstaje co sie omecze przy tym a przy ubieraniu ostatnio wierci sie jak niewiem i ciezko rajtuzki ubrac pluskwa mała wasze tez tak robią ? Przy kapaniu grzeczne ? :)

Violcia wpadaj tesknimy tesknimy i myslimy o was :)

Milady bezpiecznej podrozy :)

Ja tez na slumdoga patrze uwielbiam ten film :)

kakasia wiec czekam zniecierpliwiona :D

Gochens wiec czekamy na pierwsze zdj małego maluszka :D

Ja sie ostatnio tak podekscytowałam ciaza ze nawet mam upragnione imie dla chłopczyka no chyba ze by była dziewczynka to tez mam w zanadrzu :D A włąsnie jakie Wam sie imiona podobaja bo lubie mowić o imionach ? :D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845848 przez Sophie25
Ja kupiłam ostatnio termometr czołowy i jest super przystawiam do czoła wyskakuje kropeczka na czole a po kilku sekundach jest wynik szybko i mam pewnosc co do temp :)

Pisze ze nawet mozna nim zmierzyć temp w pokoju,temp mleka czy nawet podłogi :D

11 lata 2 miesiąc temu #845859 przez Kasiasia
Kurde ten tablet poza kolorem mnie cos malo cieszy... odpisalam gochens jakis czas temu a tu nnic nie ma

wracamy w czwartek, chyba ze maz nie bedzie musial isc juz do pracy (jutro bedzie dzwonil)
Mam nadzieje ze bedzie musial B)

Tu ytesciowa robi paczki i bardzo dobre jej wychodza :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #845920 przez aleksiaa88
Zoska :kiss:
Wiktoria :kiss:

dziń dybry

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka