- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Kakaszka ta Twoja Elizka to już tak ślicznie i pewnie stoi

Próbowałam zachęcić bąbla do raczkowania to mi robił taki oszukany mostek

Spaliśmy dziś źle... Od 1 do 4 co 15 min pobudka, już miałam na niego takiego nerwa, że szok! Myślałam, że wyjdę z siebie, bo chciałam spać to go zwięłam do nas do łóżka i spał do 7 a rano drugi zębolek był już na wierzchu, więc pewnie dlatego taka noc...
Arturek ślicznie wychodzi na zdjęciach

Lecę się do kościoła szykować... Pa pa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Jadłam pyszna sałatke i troche pogszeszyłam ale taka była WZ pycha ze moj powiedział ze przyjedziemy tu jak nas najdzie na słodkie

Jedno dziecko tak coś koło 2lat Zoske mi rozbawiało a Ci rodzice nic,ona sie dosiada a Ci ze w spokoju sobie zjedza

Hania kurujcie sie!

Eliza jak pieknie stoi! Ślicznotka z Niej

Gochens ja mam tak samo i tez sie zastanawiam czy to niewina temp w zelazku

I tez piore w 40 ;/
KaROlka kopnij swojego i powiedz zeby Cie troche porozpieszczał a nie ze tylko zmeczony ...
- Milady
-
- Gość
-
Zadzwonił do mnie i na kawe sie wprosił mowił ze kolega brata jak tu mieszkał ze zdj moje widział ze szkoda ze ja zajęta .... ja do niego ze niemam czasu bo dzieciaki musze kapać a on ze Marcin fajny gość wypili razem papre drinków ja do niego ze naprawde przepraszam musze isc,a on ze poczeka bo mu sie nudzi ....... niz kurde posiedział jeszcze chwile pozniej placz Nastki go wypedził ....
Dzieciaki spia wiec dzwonie do MArcina ciekawe co powie na nachalnego sasiada.... ;/
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
oj haniu nie dobrze, nech to dziadostwo od was sie odklei, zdrowiejcie laseczki :-*
sophie nie ma to jak pogrzeszyc

przed chwila mieslismy wielka afere, eliza tak plakala i nie wiedzialam o co kaman, ale to zasrane zeby, nasmarowalam zelem bialoruskim i juz pol godziny bawi sie sama, jak moja corka, a nie jak placzek, ktory sie w nia wsielil w ostatnie dni.
ciekawe o ktorej pojdzie spac, bo watpie, ze to nastapi w najblizszym czasie.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Elizka silna babka sama juz stoi

Milady co ten sasiad nie rozumie co sie do niego mowi???:/ ciekawe co Twoj na to

Sophie fajnie ze obiadek udany , a WZ ubóstwiam

Gochens mi sie czasami tez mechaca ale kupilam sobie zajebista maszynke do ubran w biedronce za cale 14 zl i jest rewelka , zium zium i po mechaceniach

Moja mysza juz spi, znowu ladnie usnela sama w łóżeczku , a to co byla dzisiaj nieznosna to szok, krzyki i nic sie sama nie pobawila , i jest tak uparta , ja mowie nie bo sie uderzysz a ta i tak swoje i guz musi byc :/ bylismy dzis na placu zabaw bo sliczna pogoda 13 stopni bylo, mala pohustalismy troche i byla bardzo zadowolona

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia i Ikunia jak po imprezkach ???
Haniu jak sie czujecie ??
ja zrobilam sobie Wafla snickersa i wcinam

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja czuję się kiepsko...boli mnie głowa cały dzień, przy kaszleniu też i klatka piersiowa...katar mega ech szkoda gadać...dopadło mnie niesamowicie...już nie pamiętam kiedy tak byłam chora.
Lena jak nie ma gorączki to jest okej, bawi się ładnie, śmieje i broi ale jak tylko nachodzi gorączka tak staje się bardzo marudna (tak jak teraz) nie mogliśmy jej uspokoić...nawet nie zdążyłam jej ubrać w piżamę bo najpierw odciągałam glutki z nosa i to ją tak rozwścieczyło...i teraz siedzi u taty na kolanach w samych bodach przykryta kocem bo nie dała sie ubrać. Cały czas jej charczy w gardle i kl.piersiowej. Dobrze, ze jutro poniedziałek to idziemy do lekarza.
Zmierzyłam jej teraz gorączkę i ma 37.6 i tak się zastanawiam czy dać jej panadol...ale chyba dam bo i tak pewnie jeszcze urośnie.
Karolka też by mnie to wpieniło z T.

kakaszka dobrze ze doszliście od czego to i że już lepiej
Milady ale upierdliwiec i cwaniak...bo wie, że twojego nie ma to się wpitala...cham jeden

lecę małą położyć spać
dobranoc
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrze ze juz Wam lepiej ale leccie jutro do lekarza zeby z tego nie bylo nic powazniejszego
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Bartuś

To zabieram się za nadrabianie
Wczoraj tak tylko wpadłam i przeleciałam po łebkach Artuś to strasznie do mamusi podobny
Elizka tez piekna niebieskooka
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Miałam się wczoraj odezwac, ale jakoś nie mogłam sobie poradzić z tą pustką w domu i ruszyłam do rodziców a późmniej do rodziny na kawkę- Wiki miała radoche bo tam mają dwie dziewczynki a jeszcze kuzyn byl z trojka swoich wiec bylo domowe przedszkole

Dziś zabieram sie za ogarnianie pokoiku, bo wieczorem was czytalam dokladnie odpoczywalam.
Wiki wstawala w nocy dwa razy, przed 3 i o 5 i pobudka o 7 i mega kupa na dzien dobry dla mamy na spiochach

Więc zamawiam firankę do Wiki pokoju, jem sniadanie i zabieramy sie do roboty by wyjsc na spacer bo znow piekna pogoda sie zapowiada.
Hania zdrowiejcie, a najwazniejsze niech Lence szybko przejdzie
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

noc taka sobie, pare razy musialam smarowac dziasla, bo tak strasznie elizie przeszkadzaja, moze w koncu wyjdzie jakis kolejny zebol.
dziadki przyjechali z dzialki i juz mama mi wymyslila zadanie, musze isc do cos takiego jak mops i zalatwiac kasiore, a ja odkleic oczu nie moge. eliza tez nie dospala, wiec teraz poszla na drzemke po sniadaniowa

karolka powiem ci, ze tez bym sie wkurzyla, bo moja tesciowa tez cos takiego gadala, nie wazne, ze z dzieckiem nawet sie nie pozegnala jak pojechalismy, ale to juz szczegol :/
aha nie opowiedzialam, ze tamta laska do ktorej napisal moj mi odpisala, ze nigdy miedzy nimi nic nie bylo, znaja sie kupe lat, kiedys z 7 lat temu byli w jednej paczce i ze w zyciu nie rozwali zwiazku w ktorym jest dziecko, bo sama wychowuje synka samotnie. wiec swierdzilam, ze moj jak sie upije szuka wrazen, dobrze, ze na pisaniu bzdur sie konczy. a dzis patrzylam, to usuna swoja wiadomosc z facebooka, ato kutas. przed wyjazdem zrobie mu lekcje o tym co moze stracic jak bedzie chcial mnie zdradzic.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Byliśmy wczoraj o teściów a dzień wcześniej była córunia i teściowa powiedziała, że przyznała się
Co Wy tak teraz chorujecie wiosna idzie.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Noc taka jak zwykle

Wczoraj byliśmy na urodzinach siostry no i powiedzieliśmy o ciąży a moja mama w ogóle nie chciała wierzyć i najlepsze mówi do mnie " nie mów tak babci bo kobita uwierzy a wy sobie żartujecie" haha chyba z 5 minut musiałam przekonywać ze będziemy mieli kolejne dziecko heh

Karolka
Haniu ale Was złapało

Milady a sąsiad dobry gagatek!! chyba coś mu się pomyliło i to zdrowo!!
Ika zabalowała chyba zdrowoo

Kakaszka ja przed wyjazdem Twojego bym mu to wypomniala... jak będziesz tak wszystko ukrywać to Będzie się chłopak czuł bezkarnie!!! owocnego załatwiania spraw

Bartuś sto lat

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bartusiu sloneczko wszystkiego najlepszego

Aleksia i bardzo dobrze zrobilas takim trzeba utrzec nosa na bierzaco co by za wysoko nie latali

I zawsze tak jest ze ten co dostaje najwiecej to najbardziej labozy ze nic niema
Kakaszka przygotuj sobie mowe i niech mu w piety idzie, co to za jakues pisanie do innych nosz ja bym z siebie wyszla i bez odp tamtej zjeba by byla . Moze idz do tego mopsu zawsze to jakas kasks do przodu

Malutka jak urzadzisz pokoik to wstaw foty

Gochens to Ci mama nie dowiarek hihi a moj jej powiedzial ze nie mowi i jeszcze dlugo nie powie to skwitowala "szkoda" a raz jak jej powiedzial ze jak chce zeby cos bylo "tylko" jej to niech sobie pieska albo kotka kupi to sie obrazila

Ja dzis padnieta uestem , mala strasznie niespokojnie spala , moj jak ja chcial o 5 wziac uspac to za chiny i ryki i mmmmmmmmm bo tak ryczy teraz a ja ja wzielam do siebie przytulilam i minuta szesc spala a reraz siedzi na dywanie i sie hihra sama do siebie

ja pije kawke i lece cos robic moze okna dzis pomyje bo slicznie sloneczko swieci

I spacerek obowiazkowy

Milego dnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój też jak coś mu się nie podoba to robi mmmmmmmmmm tak ze złością, a po chwili mina jak na płacz i histeria
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
byłyśmy u lekarzy ja mam grypę...ale zapisał mi tylko tabletki musujące o nazwie grippal C

Dawno nie bylam chora i dlatego tak mi sie skumulowało
ważne że Lena przeziębiona tylko...ma co prawda mocny kaszel ale osłuchowo czysta. Ma zapisany syrop na kaszel, krople do nosa i w razie gorączki czopki.
Noc dość dobra jeśli chodzi o Lenkę...obudziła sie tylko raz o 1 ...odciągnęłąm jej glutki i zakropiłam i spała dalej do 8

Karolka to jakaś dziwna ta kobita...jeśli wstydzi się słowa babcia to na takie miano nie zasługuje wg mnie

kakaszka daj mu pozadna lekcje , niech zapamieta ja sobie na długo...a by lepiej sie to przyjeło to kopal w dupal jeszcze by sie zdał

U nas piękna pogoda...słońce, niebo bezchmurne a my musimy w domu się kisić

Gochens a jak rodzice już w końcu uwierzyli że po raz 2 zostaną dziadkami to...? jaka ich reakcja?

dobra uciekam bo marudka mi marudzi
miłego dnia