BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #844912 przez Gochens
Ale mnie denerwują te reklamy cholerne :angry:

Karolka to doskonale jej powiedział :lol: może coś jej trafi do tej głowy !!
Haniu no to w sumie z jednej strony racja mógł Ci dac antybiotyk przecież chodzi o to żeby szybko dojśc do siebie ale może uznał że tak będzie dobrze..lekarze mają czasem dziwne myślenie. Może lubią jak się do nich często przychodzi!? Dobrze że Lenka jakoś to znosi w miarę :) a mama jak już uwierzyła to się bardzo cieszyła :) Teście zresztą też :P

Alan śpiący oczywiście ale nie uśnie, warczy krzyczy obija się o szczebelki ale twardy jest.. ja nie wiem jak ta babcia sobie z nim poradzi :dry: Moja mama to pewnie zaraz za bujanie się weźmie :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844924 przez Hania84
Gochens bo rodzice są od wychowywania a dziadkowie od rozpieszczania :blink: i pewnie Twoja mama wychodzi z tego założenia co moja i dlatego lubi wnuka bujać by miał dobrze hihi :)
To fajnie, ze Wasza ciąza super u wszystkich przyjęta :) to bardzo ważne :)
A do tego lekarza mogłabym często chodzić nawet (ale nie z chorobą :P ) bo przystojniak i dość młody na moje oko ze 35/36 lat :lol: ciemna karnacja, czarne włosy ... deliszys :D

a Lena na prawdę dobrze znosi ten katar i kaszel :) jak nie ma gorączki to jest wesoła, bawi się , skacze, broi :) także nie mogę narzekać :) ale katar ma okropnie gęsty i zielony bleee...także uciążliwy też.

właśnie miałam o to już dawno pytać ...mnie też te reklamy wkurzają...czyli jednak nie tylko ja to mam pod każdym postem :angry: źle się później forum czyta :angry:

Lena własnie zasnęła na krótką drzemkę...ja też idę się położyć

A Ikunia, Agusia gdzie? już tak dawno ich nie było..
Ikunia jeszcze balujesz?
tak samo Milady, Kasia, Klara ( co tam u Julki?) Sophie jak beta? cordis jak sie czujesz???
...jeszcze o jakichś dziewczynach zapomniałam? dalej odzywać sie

11 lata 2 miesiąc temu #844932 przez cordis
witam się u mnie też ciąg dalszy szpitalu w leśniej górze, zawirusowane towarzystwo całe :dry:

Bartku :kiss:

aleksia no mówiłam dziewczyno, że ty rządzisz dobrze jej powiedziałaś, miny pewnie bezcenne były:)

Hania kurujcie się laski, ale Was dopadło. Ja zawsze krzyczę o antybiotyk jak widzę, że to nie zwyczajne przeziębienie, na mnie Cipronex zawsze działał

Karolka ja Ci już kiedyś pisałam, że nasze teściówki mogłyby sobie ręce podać, ja cały czas się zastanawiam może to jakieś znajome z młodzieńczych lat bo jakbym moją słyszała bo też mi się kiedyś pyta" Bartuś już mówi babcia Ala?" więc jej mówię nie tylko " babcia Ala ale i po nazwisku" :lol: . Wczoraj dzwoniła do mnie ale szybko uciekłam do kuchni i mówię to chłopa weź odbierz ja gotuję :silly: to Twoja mama gadaj z nią... no pytała czemu jeszcze Bartka nie uczymy raczkować, że błąd popełniamy (czyli ja), że potem dziecko będzie mieć problemy noooo a że na głośnomówiącym było to jej mówię, że Bartek nie raczkuje ale chodzi i nawet do sklepu mamie po zakupy idzie a jak ich widzi to nawet siedzieć się boi:)i poszłam co się będę denerwować:)

Milady czy sąsiad ma na coś chrapkę??

Gochenes to super, że wszyscy tak się cieszą z kolejnego bąbelka:).
Miałam Ci się pytać czy oglądasz coś na Polsacie że reklamy cię wkurzają nie zaczaiłam że to te tutaj ale pałka ze mnie :lol: :lol:
Moja mama jak Bartek zapłacze to też od razu go bierze i nosi, ja staram się nie nosić go tylko siadam obok przytulam i czymś zajmuje.
Kilka dni temu jak była u mnie koleżanka z dzieckiem miesiąc starszym od Bartka to cały czas go miała na sobie, wspinał się po niej, kleił, mówiła że nie ma nawet jak zrobić coś w kuchni bo on cały czas chce na ręce, że gotuje niekiedy o 2 w nocy :ohmy: , usypia go też tylko jak go nosi inaczej nie uśnie- 11 kg:)

11 lata 2 miesiąc temu #844956 przez aleksiaa88
Cordis Ty robisz jak ja jak dzwoni teściowa to lecę z tel a jak nie ma męża to nie odbieram nie lubię z nią przez tel gadać z resztą to nie moja mamusia co będę odbierać.

Niektóre teściowe są kuku namuniu współczuję

11 lata 2 miesiąc temu #844976 przez cordis
Moja dzwoni do momentu jak nie odbiorę a żal mi telefonu przez balkon wyrzucać ;-)

11 lata 2 miesiąc temu #844988 przez Ikunia1910
Mam 7 str wstecz do nadgonienia. Jak mala sie pospi to nadgonie przy kawie bo mam lapka w domu :p w piatek sie wybawilam, w sobote leczylam :P a niedzielka byla taka rodzinna bo wreszcie B mial wolne:) jak nadrobię to napisze :*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #845007 przez kakaszka
boze ja juz mam dosc mojej marudzacej corki, juz trzeci dzien pod rzad ciagle mlacz. spac oczywiscie tez nie, bo nie. moja mama wlasnie probuje sil, bo ja juz mam brak pomyslow jak ja uspac.

moj jedzie juz w srode, a ja juz rycze.

sorki ze tak o sobie ale mam dola.

11 lata 2 miesiąc temu #845045 przez cordis
kakaszka co to masz za maść na zębicha Elizy? bo mój też świruje a dotknąć górnych dziąseł nie da od razu alarm mu się uruchamia :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #845054 przez kakaszka
cordis bobodent, nie wiem czy jest w polsce, ale tylko ona dziala na nas.

11 lata 2 miesiąc temu #845060 przez aleksiaa88
My tez mamy bobodent ale nie widze róznicy tylko zainteresowanie jak ja dostanie to pomlaska próbowałam jej smak ziołowy i to go na chwile odwraca uwagę jej smak

11 lata 2 miesiąc temu #845076 przez Milady
Jestem i ja cała i zdrowa :lol:

kakaszka wiecej sił i nie spozytej energii zycze! :lol: Pewnie zebol wyłazi a i całusek wiem jak sie czujesz z mysla ze Twoj wyjezdza :)

Ikunia to nadrabiaj nadrabiaj i szybko nam relacje zdawaj! :lol: :lol: :laugh:

Dzieciaki grzecznie sie bawia wiec ja popijam kawusie :laugh: :blink:

A własnie dajecie maluchom zóltko 2 razy w tyg czy rzadziej ?
Bo lekarka mowiła ze 2razy w tyg zebym dawała ale NAstka sie krzywi okropnie a IWo lubi :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #845079 przez Milady
Marcin sie wkurzył strasznie o tego sasiada i nr chce do niego :woohoo: :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #845086 przez Agusia83
Kochane jestem,pozniej napisze jak bylo wczoraj. Teraz polozylam sie z dzieciakami,moze zasna bo mnie sie oczy kleja.

Bartusiu sto lat:-)

11 lata 2 miesiąc temu #845087 przez szósteczka
Hej my jeszcze chorujemy ale juz coraz lepiej. Wczoraj goscie odwolali i dobrze bo sie nie zarazili od naszych dziewczyn. Haniu zdrowka dla was. Prubuje wstawic zdjecia pokoju szymka ale tenntablet mojego jakis badziewny jest wiec nie wiem czy sie uda.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845117 przez Sophie25
Zle dziewczyny :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka