BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #845136 przez Milady
Sophie pisałam Ci na gg o Marcinie u mnie lipa tak samo ;/
Ale co sie stało bo juz nie odpisałas ? :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #845138 przez Hania84
Cordis u nas pomógł dentinox :) próbowałaś?

kakaszka siły życzę byś wytrwała w rozłące. A wstępnie wiecie na ile się rozstajecie?

Milady :lol: jednak zazdrosny :lol: może to spowoduje, ze w przyszłości jak wrócicie do wrocka to nie będzie już z nim chciał chodzić na drinki :lol:

Sophie :kiss: uda się jeszcze zafasolkować zobaczysz :kiss: bezstresowo i lajtowo...pamiętasz? :) ja wiem, że się uda i takiej myśli trzeba być :)

Agusia? czyżbym coś przeoczyła? fakt wczoraj i przedwczoraj czytałam po łebkach...i mogłam nie doczytać z powodu choroby...ale jak gdzieś byłaś to pisz gdzie i jak było :)

Lena śpi a ja robię obiad...dziś kasza gryczana z resztą kurczaka po hawajsku (bo ryż się skończył :silly: )
w międzyczasie wypisuję już papierzyska do UP :P B)
...a łeb mi pęka od tego kataru...wzięłam już nawet jedną z mocniejszych tabletek od bólu i dooopa. pierdzielona choroba :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #845155 przez Gochens
sophie co się stało ???????????? Pisz tu szybko!!
Kakaszka rozłąka dobrze mu zrobi ! A TY nie płacz kochana. A Elizce przejdzie
Milady a to dobrze ze zazdrosny!!
Ika nadrabiaj i wpadaj
Hania bidulko :(

Teściowe najlepsze hehehehe

Uciekam z mężem na obiadek do meksykańskiej restauracji Alaśko jedzie z nami ciekawe czy da nam pojeść :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845167 przez szósteczka
Sophie trzymaj sie będę sie mocniej modlic oby bylo dobrze.
Oj widzę ze lapia choróbska powoli coraz wiecej osób, zdrowka wam i nam życzę.
Ikunia i Agusia super ze dobrze sie bawiłyście na swoich wychodnuch.
Ja od jutra przez tydzień będę mieć męża w domku na urlopie wiec moze rzadziej będę zaglądać bo będziemy chciec nadrobić parę spraw remontowo i nie tylko no i pokoik pawla będziemy zaczynać ale to chyba dopiero za tydzień pracownik przyjedzie. Zdjęć nie udało mi sie wstawic moze jakoś później. Mnie te reklamy na forum tez wnerwiają.
Mialam napisać ze Pawelek jeczacy i nie daje dziąseł dotykać wiec chyba cos idzie choć marudny to chyba tez przez katar bo mu cieknie i pewnie trudniej oddychać. U nas dzis pochmurno ale czekam moze jutro będzie slonce to bym wziela dzieciaki do lasu żeby sie poinhalowały.
Milejdi to dalej mu o tym sąsiedzi ponawijaj będzie zazdrosny to będzie wciąż o tobie myśleć.
Trzymajcie sie zdrowo kobitki i dzieciaczki i sto lat wszystkim babelkom o których zapomnialam i nie tylko.

11 lata 2 miesiąc temu #845168 przez cordis
Sophie nie smutaj,bedzie dobrze,głowa do góry wysoko :kiss: .Te msci mamy u nas nie dzialaja,tylko pomlaska dla smaku..Hania zapodaj sobie choligrip max działa cuda!

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845171 przez Hania84
dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać ... DOSTAŁAM @ wczoraj :lol: :lol: :lol: :D :D :D jupiii nie wiedziałam że z "ciotki" będę tak się cieszyć :D

Gochens widzę, że zapisałaś się już na październikówki :) ale pamiętaj u nas najlepiej :lol: :side:

srenka pokaż nam tu swego brzdąca/fasolkę :lol: bo wiem, że masz focię :lol: chcemy oko nacieszyć :)

Gochens miłego restaurowania meksykańskiego :) oj to bączki pójdą dziś wieczorem :D hihi :lol:

cordis dzięki za info...niestety w DE nie ma czegoś takiego...ale będę to mieć na uwadze w PL na urlopie...to sie w to zaopatrzę. Przed lekarzem leczyłam się coldrexem max grip i fervexem (też z PL przywiezione ;) )

...mama mi dziś wysłała tabletki do ssania tymianek i podbiał - na chrypkę i drapiące gardlo ...muszę to mieć bo jest dobre a od tego drapiącego gardła to za chwilę sobie płuca od kaszlu wypluję.

11 lata 2 miesiąc temu #845182 przez Milady
Dziewczyny własnie w DE bede miała internet tylko w telefonie,ograniczony wiec bede sie rzadko oddzywac i jeszcze praca,takze mam nadzieje kochane ze o Mnie nie zapomnicie a ja jak tylko bede mogła bede sie oddzywac . Na wakacjach bede w pl wiec bd czesciej. Bede teskniła ;/

Hania gratulacje za @ !!! :D :D :D

Gochens miłego wypadziku :)

Sophie daj znać jak emocje opadną :( Wiem ze Ci przykro ale dasz rade i za jakis czas zajdziesz w upragnioną ciaze :) Ucałuj Zoske i przejdą złe mysli!

11 lata 2 miesiąc temu #845183 przez szósteczka
Gratuluje @ Haniu u zdrówka łącze sie z tobą w bólu chorobowym.

11 lata 2 miesiąc temu #845195 przez Sophie25
Jednak test pokazał zle, nie zaszłam a okresu pewnie niemam przez moje zaburzenia hormonalne, no nic bedziemy dalej ale dam sobie na wstrzymanie teraz i czas pokaze,bede brała leki i dam na luz co bedzie to bedzie, Z Zoska starałam sie 2 lata wiec moze i teraz bedzie upragnione jak minie takze sporo czasu wazne zeby sie wogole udało :)
Ucałowałam Zoske :)

Dzieki kochane za dobre słowo! :D :)

Lece dac papu Zosce i nie bede sie juz dołowac tylko czemu ten test taki holery! > NAdziei narobił ;/

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #845196 przez Hania84
Milady łeee szkoda że tylko w tel. i że rzadko będziesz :( ale staraj się mimo wszystko chociaż ze 2 -3 razy na tydzień zajrzeć i coś skrobnąć :) pewnie ze nie zapomnimy :) a kiedy w PL będziesz znów? czerwiec? lipiec?

szósteczka Tobie/Wam też dużo zdrówka :)

Sophie będzie dobrze :kiss: Zosia trochę podrośnie i potem pojawi się drugi upragniony brzdąc :) pamiętaj, nic nie dzieje się bez przyczyny :) jak Zosia będzie większa to i Tobie będzie lżej i jeszcze malutka Ci będzie przy braciszku lub siostrzyczce pomagać :)

11 lata 2 miesiąc temu #845217 przez Sophie25
Dzieki Hania :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #845223 przez szósteczka
Właśnie Sophie trzymaj sie i pamietam cały czas o tobie masz Zosię która zaczyna tuptać i będzie dobrze. Trzymaj sie ciepło

11 lata 2 miesiąc temu #845227 przez Hania84
Musze Lenę obudzić bo śpi mi już ponad 3h :lol: śpioch mały :)

aha szósteczka Ty chyba pisałaś, że też nie masz jeszcze tej grzechotki z Fischera co nie? właśnie przeczytałam na ich stronie że zakończyli wysyłanie zabawek dla mam 2013/2014 ...pewnie wyczerpały się zapasy...ale trochę bezsensu bo narobili nadziei a zgłoszenie wysyłałam na początku grudnia...i już wtedy pewnie nie mieli zabawek. Za mało zrobili, nie liczyli że tak dużo dzieci się urodzi w szczęśliwym 2013 roku :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #845236 przez Gochens
Sophie ale byłaś u lekarza czy co?? skąd wiesz ze test źle pokazał???

Hania te tabletki "tymianek... " ponoć bardzo dobre tez je ssalam ale mnie ich smak odpycha :dry: zapisałam zapisałam ale tam Dziewczyny jakieś takie rzadko piszące... zobaczymy jak będzie wyglądać dalej :silly: GRATULUJĘ @@!!

Srenka dawaj fotkę!!

Szosteczka idź inhaluj siebie i dzieci ;)

Byliśmy w restauracji Alanek bardzo grzeczny na początku spał później oglądał a my baaaardzo średnio zadowoleni z dzisiejszego dania. Nie dość że długo czekaliśmy to jeszcze zimne i tłuste fuj fuj

Teraz jestem w wannie i czekam na Alana :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #845240 przez aleksiaa88
Przyznawać się która miała iść do lekarza na 11? Zdaje mi się czy wydaje co? Srenka Ty? Czy źle przeczytałam

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka