- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Dziś można jeść pączków do woli w końcu jest tłusty czwartek !! Ja dziś zjadłam dwa, 2 tosty i "łapkę" czipsów heh no bo tłusty czwartek ! Trcohę poćwiczyłam więc jeden pączek spalony

Kakaszka pewnie mama chce dobrze ale wiem co czujesz moja ma to samo... Niby chce dobrze ale mnie to strasznie wpienia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

i te skarpety po garderobie rozwala albo upcha gdzies i potem mowi "te do prania"

Srenka Twoj dostaje medal za umysie podłog moj ostatnio stwierdził ze on ma inne zajecia i nie bedzie sprzatał ... a kij mu w oko nie to nie!

kakaszka to masz z ta mama ja o swojej sie nawet nie wypowiadam bo szkoda słow ...
Mojego to ona nie cierpi .... akcje robiła przed slubem jakich mało wiec rzadki kontakt nam został jak to mowią daj palec wezmie reke ...

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

kakaszka no faktycznie mogła mama się nie obrazić...i czasem pewnych rzeczy nie mówić...no ale czasem tak wyleci niechcący...pogadajcie może na spokojnie razem...że jesteś mamą i chciałbyś Ty decydować w sprawie Elizki i jeśli uznasz że coś jest nie tak to by to zaakceptowała i się nie obrażała.
Gochens jak zlicytujesz tę pakę to się pochwal

Ja na mojego też nie mogę narzekać (czasem ma za uszami i wkurza mnie to...no ale) jak mu powiem to też posprząta...ostatnio w niedzielę zmył podłogi...i zawsze jak wróci z pracy nawet po 12h jak dziś to i tak pobawi się jeszcze chwilę z Leną zanim pójdzie spać malutka

Gochens jeszcze coś takiego znalazłam

tablica.pl/oferta/super-zestaw-firmowych...#15c77ff2d0;promoted
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Haniu biore te dwie kurteczki

Sophie to zagoń go czasem do jakiś "delikatnych" robótek domowych... a czemu mama nie przepada za Twoim?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

wyzej wstawiłam jeszcze jeden link (poprzedni mój post) zobacz tam

Lecę kąpać Lenkę

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
no haniu masz talent to wynajdowania ciuszkow

a ja wczesniej narzekalam na mojego, ateraz kolej ponarzekac na mame

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Sophie fajny zestawik

Chyba powoli szykuje sie do snulandii ?
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gabi dopiero usnęła , takie cyrki teraz odstawia

Ciuszki wszystkie cudne , ten dresik czerwony boski poprostu

Gochens trzymam kciuki za rozmowę z szefem

Haniu odnośnie chodzika to ja wsadzam małą na godzinę max i to nie ciągiem bo po 15 minutach panience się nudzi , i kupiłam jej specjalne wyprofilowane butki na grubej podeszwie żeby chodziła na całych stopkach

Kakaszka masz z tą mama żeby o takie rzeczy się obrażać , przecież Ty chciałaś tylko dobrze dla Własnego dziecka , a ta docinka to niepotrzebna była ale mamy takie już są że ostatnie zdanie musi należeć do nich.
Ikunia najpierw na kolana i jakies zobowiązanie a później drugi brzdac

Marta przyjaciel nowy elegancki

Odnośnie pączków to ja uciekła m 20 sztuk z lukrem i drzemem truskawkowym , moj wziął do pracy 4 , 4 zjadł wczesniej , ja zjadłam może ze 3 i reszta na jutro

No i Gabi waży 9420 a zmierze ja jutro bobwzrostu nie sprawdzala , dostalismy narazie czopki i mam nadzieje ze pomoze bo jak nie to mamyvwrocic po antybiotyk :/
Jaknnie odniosła m sie do każdej to przepraszam :*
Dobrej nocy

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziękujemy za pamięć

Haniu art. świetne i dużo w nich prawdy. Koleżanka niedawno zamieściła filmik jak jej synek stawia pierwsze kroki a wiem że z wygody dla niej wsadzała go prawie cały czas na dość długo do chodzika i nóżki ma jakbym na beczce siedział. Nie wiem ile ma jedno do drugiego ale z ciekawości wrzuciłam Wike do skoczka i jak spokojnie na luzie siedziała to właśnie nogi miała tak wygięte...
ubranka cudne i na prawdę można wyszarpnąć coś mało spotykanego.
Z tego oglądania to mi się chłopca zachciało

zaczelam w tym cyklu mierzyć temp i bacznie obserwować niezależnie od ilości wstawaj nocnych i godzin pomiaru bo codziennie jest to samo więc jakiś obraz będzie. Jedyne co zauważyłam że w poprzednim cyklu taki miałam plodny śluz i tak dużo że się wylewało aż a w tym to prawie wcale, no może jednego dnia taki trochę przypominający ale to nie było to na co mój organizm stać. Więc połączyłam kropeczki na wykresie a tam góry i doliny. Trochę przesadzam ale widać że mogłam nie jajeczkowac bo nie ma wyraźnego skoku temp...
Więc muszę co cykl mierzyć temp i jak dalej tak będzie to do lekarza w domniemane dni płodne i badanko czy jakieś jaja są.
Pokoik już prawie dokończony trzeba szczegoly dopieścić.
jutro znowu cały dzień mnie nie będzie. Jadę z T. do banku i na zakupy a mala podrzucę do mojej mamy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jutro już marzec, dla Leny zabraknie 29 lutego załapie się na 1-rwszego kolejny miesiąc heh ja bym się dziwnie czuła jakbym się urodziła tego dnia i co 4 lata dopiero data wyskakuje
Malutka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Noc druga z kolei katastrofa, a bylo już tak fajnie i od 6:30 nie śpimy. Trza zaopatrzyć się w kawę i dopieścić pokoik bo powrócę wieczorem.
Moja córa coś od wczoraj zaczęła buzią robić jak rybka na powietrzu głośno przy tym cmokając.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Zdrowka dla Lenki bo braknie jej dnia w miesiacu

Malutka pokaz pokoik bo ciekawa jestem jak to urządziłas , napewno super z Twoimi zdolnosciami

milego jezdzenia z T
Aleksia to mozecTy bedziesz kolejna do baby boom

U Nas noc lepsza niz wczorajsza ale budzila sie na piciu , w sumie to 150 ml herbatkinwypila przez cala noc . A wlasnie ktoras mowila ze po 3 dniowce jest wysypka ??? Jak ona wyglada?? Bo przebieralam mala teraz i ma takie czerwone krostki jak grysik nawet to nie krostki tylko takiebjakby plamki ale bardzo drobne , na karku i klatce piersiowej .
Dzis znowu pelno roboty bo pranie trzeba zrobic , sprzatanie generalne jutro i jeszcze maz mi zapowiedzial gosci na sobote wiec bede stac w kuchni

milego dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Rzeczywiście Lenka jak Ty.urodziny będziesz obchodzić?

Gabi jak się czujesz?

Dziewczyny ja to Was podziwiam za te miary, pomiary dla mnie to czarna magia jest! nie lepiej bzykac się od 14 do 16 dnia cyklu!?? W każdym razie życzę powodzenia!
Noc taka jak zwykle

wygrałam aukcję!! allegro.pl/show_item.php?item=3996822837 takie oto ciuchy dla mojego dziecia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Wczoraj odwiedzili nas rodzice paczkowo i przy okazji K z tata skręcili Fauci szafę wiec jestem mega zadowolona ciuszki wieczorem ułożyłam i dwie torby dla kolezanki spakowałam a w ogóle to tez chce wstawic jakieś po dziewczynach jak mi cos ładnego zostało ale to musze przejrzeć bo dużo oddawałam teraz po chłopcach przekazuje kuzynce nad morze K ma zawieźć w przyszłym tyg. Wszystkie ciuszki śliczne zaraz jeszcze będę oglądać te co Hania dla chłopców pokazywała. Kasiu gdzie te twoje zdjecia.
Kakaszja trzymaj sie i rub prawko zawsze będziesz bardziej niezależną.
Ikunia wez tego swojego w obroty jak chce jeszcze powiększać rodzine to nich sie zdeklaruje i slub załatwi z weselichem a potem kolejne bobo
Haniu i jak u was zdrówko juz chyba lepiej a jak twoja dieta zmotywuj nas troszke swoimi super wynikami.
Gogenes sliczna.
Sophie super suwaczek
Trzymajcie sie ciepło, zyczonka naj naj dzisiejszym ,ostatnim o przyszłym miesieczniaczkom. Zdrowka chorowitkom, my tez jeszcze powoli dochodzimy do siebie. Papa