BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #847315 przez aleksiaa88
Karolka prosze nie straszyc a tak w pgóle to nie było szans ostatnio okres był i dopiero teraz maja sie płodne zblizac

Co do tego to kiedys myslałam, ze to głupie i nie rozumiałam tego w ogóle ale po roku obserwacji szystko ładnie sie układało i tak mam bobo w pierwszym miesiacu staran wiec łatwo poszło

OOOOO Alan juz bułaka je a dzieli sie z mamusia?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847317 przez KaRoLkA
Szosteczka dobrze ze juz Ci lepiej , kamienie to nic przyjemnego ;/ ja raz mialam kolke jelitowa i tez bez kroplowek sie nie obeszlo :/

Gochens Gabi juz troszke lepiej a i zastanawiam sie czy oprócz tego gardelka to nie trzydniowka byla bo jakies dziwne krostki ma dzisiaj ;/
Alus super chlopak i jak bule wcina , i brawo za otwieranie drzwi ;)

Aleksia to jak @ byla to ok mozesz spac spokojnie:p

pranie zrobione takze mozna chwile siasc :) ktore z dzieci mialo 3-dniowke ???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847327 przez Hania84
Witam i ja :)

Noc super :) Lena mimo kataru nie budzi się w nocy :) spała do 7.30 :) teraz ładnie się bawi :)
Czujemy się już lepiej :) kaszel coraz mniejszy...katar powolutku ustępuje :)

No własnie od kilku dni się zastanawiam jak to będzie z Lenki 9 m-mi :( B) ale bezsens. Wg suwaczka wypadnie 1 marca B) ciekawe jak będzie teraz liczył po takim zamieszaniu B)

Gochens gratulacje wygranej licytacjiii :lol: ciuszki super :) a Alanek boski z tą bułką :lol:

Karolka jak się czuje Gabi? ładnie już waży dziewczyna :)
Wczoraj ważyłam Lenkę i w ciągu miesiąca nie przybrała nic. Nadal ma 8kg. Ale teraz tak będzie że znacznie wolniej wszystko pójdzie bo więcej się dzieciaczki ruszają.

Kurcze dziewczyny ja Was podziwiam z tymi pomiarami...ja tam nie wiem kiedy dni płodne a kiedy nie...jaki śluz o tym mówi a jaki nie, zmiany śluzu dla mnie też czarna magia...temp. też...nawet nie wiem gdzie to się mierzy :lol: :P Podziwiam na prawdę.
heh ja nawet nie wiem jak to się patrzy na cykle...ciemna jestem z tym...może to dziwne dla niektórych ale nigdy o tym nie czytałam i w tym temacie jestem zielonaaaa :P

szósteczka super że szafa skręcona :) ciuszki zobacz bo fajne wstawiłam :) a z wagą to żadna rewelacja...w ciągu 2 miesięcy schudłam 4kg...czyli mało...nie wiem czemu tak mi powoli leci...dietetyczka mówiła że lepiej wolniej i że od tej diety nie poleci mi szybko...ale nie myślałam, ze aż tak wolno B) wkurza mnie to trochę powiem szczerze :angry:

u nas słonecznie...ale nie wybieramy się nigdzie z Lenką.
zaraz biorę się za rozwieszanie prania i odkurzanie :)

miłego dnia :)

Kasia zdjęcia poprosimy !!! :silly:

hehe az spłodziłam mojego posta to już Karolka napisałaś że z Gabi lepiej :) to dobrze :) cioteczka się cieszy :) a Gabusia śliczna w tym kapturku :)

11 lata 2 miesiąc temu #847328 przez aleksiaa88
Karolka my mielismy takie lekko rózowe drobniutkie na brzuchu plecach troche szyi i za uszami taka kaszka duzo ich było

11 lata 2 miesiąc temu #847343 przez Gochens
Karolka my nie mieliśmy 3 dniówy także nie wiem jak wyglądają dzieciaki ale myślę że to nie są pojedyńcze krosty tylko masówka jakaś :) Gabusia śliczna myszka :)

Hania Ty sie ciesz kochana ze 4 kg! Powoli wolnym krokiem :) jak to mówią "Nie przytyłaś w miesiąc w miesiąc nie schudniesz" :) Dobrze że Lenita lepiej..no i z tą datą rzeczywiście posranie.

Aleksia no to fajnie że tak od razu się wstrzeliło :) Alan wcina bułe na pół z pieskiem :lol:

Szósteczka dobrze że u Ciebie troche lepiej, moja mama miała kamory i widziałam jak się męczyła.. Oby wszystkie wyleciały, Piwka dużo pij, dobre na nery

Szykuje się do roboty...stresa mam troche trzymajcie kciukasy

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847346 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gabunia śliczna miki ale super wdzianko

11 lata 2 miesiąc temu #847349 przez Ikunia1910
Ja wczoraj nie moglam doczytać bo w połowie strony mi sie zacinał net na tel. Więc dzis mam troche do nadrobienia.

Przepraszam ze nie komentuje naazie was ale musze nadgonic. Widzialam tylko Gabrysie Mini z ksiazeczką ze zwierzatkami wsiowymi;) śliczna niunia :* i bardzo lubię ja w czerwonym pieknie wyglada.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 miesiąc temu #847358 przez Sophie25
Witajcie kochane ja sie obudziłam w boskim humorze i zrobiłam sałatkę z fetą i UWAGA tesciowa pochwALIŁA :D

100 lat dla Lenki! :*

Alanek jaki śliczny myszka miki rzadzi :D A Gabi jaka piekna Ona jest przesliczną dziewczynka i jeszcze jak pieknie wyglada :* Kolejni ładne dzieci robią hah :D :D

KAROlka my mielismy 3dniówkę Zoska po 4 dniach była obsypana strasznie,na udach na policzkach, z tyłu szyjki i na brzuszku rozowe plamki miała,mowia ze najpierw pojawiaja sie na buxi potem na ciałku,ale wiecie co kiedys wysypało mi moja po IBUFENIE :( Pewnie bedziemy musiały stosowac jakis zamiennik bo coś w składzie jest dla moejej Zoski uczulajace ...

Gochens moja mama to wogole akcje takie robiła ze masakra, ja jestem naiwna i jak to moj mowi dałabym sobie wejsc na głowe " zawiez mnie tam zawies mnie tam" wkoncu moj sie zbuntował i moja na niego naskoczyła .... Moj sobie nie dał a moja mama ma ciezki charakter ....
Szkoda gadać nawet co na niego mowiła ... ostatnio rozmawiam z nia i wydawało mi sie ze coś sie zmieniła ale chyba sie myle albo dalej jestem naiwna ja batrdzo jej pomagałam a odwdzieki zadnej nie dostałam :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847359 przez aleksiaa88
Była eh
Ja na szczęście nie martwię się o byłą bo mieszka na śląsku ale raz do niego napisała jak już z nim byłam to jej odpisałam, niech sobie kolegów nie szuka i więcej już nie było problemów.

Gochens a Ty jaką masz pracę siedzącą? Powiesz od razu ze jesteś w ciąży?

11 lata 2 miesiąc temu #847360 przez cordis
Witam
Podczytuję Was co chwilkę.
Ale średnio u mnie z pisaniem, rodzina mi się wali...no cóż nie myślałam, że tak będzie. Zupełnie się już z mężem nie dogaduję jest jak obca osoba przy tym nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa i doszliśmy do wniosku, że lepiej będzie osobno.

Hania dzięki za linki ;-)przydadzą mi się, wiecie że ja na allegro nigdy nic nie zamówiłam, nie wiem jak się tam posługiwać a może i lepiej... bo pewnie bym co chwilę coś zamawiała bo tyle fajnych rzeczy jest.
Dzięki, że pytasz o Bartka on zdrowy miał maleńki katarek ale jest już ok poza tym, że schudł przez msc a ostatnio w ogóle NIC nie chciał jeść przez 2 dni dobrze, że chociaż pił.
Zmieniła mu się funkcja z turlania na pełzanie i guzów mamy już 2:)

Hania 4 kg to i tak do przodu. Ja kilka dni temu na urodziny dostałam życzenia od teściowej, nie zdrowia , powodzenia itp... tylko żebym schudła bo pewnie się męczę :lol:

Ikunia jak babcie będziesz do Angoli wysyłać to niech przywiezie też dla chłopców, świetne rzeczy dostałaś:)

Gochenes idziesz poinformować szefa o nowej fasolce??

Srenka oby Cię te mdłości odpuściły już.

Karolcia a Gabi na chorą na fotce nie wygląda, zdrówka dla małej :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #847374 przez Hania84
Ikunia

Cordis :ohmy: jak to? dlaczego? a to już przesądzone? może nic straconego jeszcze? może jeszcze raz porządnie porozmawiajcie. Przecież nie jesteście sami teraz. Ojej współczuję kochana i tulę :kiss: ciężka sprawa :dry: Powodzenia ! jakkolwiek to brzmi :kiss:
I fajnie ze z Bartusiem lepiej :)

Gochens kciuki zaciśnięte :blink: daj znać po :)

11 lata 2 miesiąc temu #847377 przez KaRoLkA
Gochens trzymam kciuki z calej sily ze az rece siwe :)

Cordis co to sie podzialo??? Znowu facetom odbija :unsure: dobrze ze Bartus juz zdrowiutki :)

Aleksia my mamy wlasnie taka kaszke na pleckach szyjce i klatce piersiowej :/ trzeba cos z tym robic ??? Czy samo zejdzie ???

Sophi widzisz jak fajnie jak tesciowa chwali , mnie to jeszcze nie spotkalo , ale moze kiedys sie doczekam

Haniu dziekuje ze pytasz , juz jest lepiej ale straszny placzek sie z Niej zrobil :( i Gratulacje spatku wagi :)

Ikunia szkurde to i u Was byla sie pojawila :/ by to szlak ale dobrze ze chlop jest uczciwy i odrazu Ci pokazal wiadomosc , plus dla Niego za to :)

Moj to jakby mu napisala byla to jeszcze by sie chwalil i jak paw dumny chodzil :/ a ja gobwczoraj wkurzylam bo bylam nabpoczcie i mowie mu po powrocie "jeszcze ze mna nie tak zle jak panowie trabia i przepuszczaja na jezdni" :) az kipialo z niego :lol: a masz dziadu hihi :silly:

Dziekujemy za komplementy :) mierzylam mala i ma 77 cm wzrostu

wstawiajcie zdjecia swoich pociech bo dawno nie bylo :)

11 lata 2 miesiąc temu #847379 przez aleksiaa88
Cordis co tam u Ciebie tam źle się dzieje :(

Cordis nie pisałaś, że masz urodzinki takie spóźnione ale żeby Ci się poukładało i niech malutki sprawia Ci dużo radości

11 lata 2 miesiąc temu #847386 przez aleksiaa88
Karolka samo zejdzie niczym nie smarowałam nawet oliwką po kąpieli tak na wszelki wypadek ;) nie ma po tym teraz znaku

11 lata 2 miesiąc temu #847390 przez cordis
Zbyt wiele rzeczy się podziało złych nagromadzonych przez kilka miesięcy a ja nie mam już siły na takie zachowania dziecinne już za stara jestem na takie zabawy.

aleksia no mam 2w1 urodziny i imieniny 22.02 - Małgorzaty :)
PS A Bartek sprawia wiele radości co chwilę się śmieje z tego co wymyśla.

Karolka niech trąbią przeca niezła dziunia jesteś :))))))))))))))))))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka