- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
lece sie wygrzewać papa
Taniec czaderski.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Violcia no własnie nie wiem czy to tez tak do końca jest...bo nie jesteśmy małżeństwem nawet cywilnym...to tak jakbym wychowywała dziecko samotnie

Gochens jak tam rozmowa ze szefunciem?
lece Lenę uspać
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu ja tak sytuacji nie znam wiem tylko ze moja Ciotka ma cywilny z rozwodnikiem i nie dostala rozgrzeszenia a tym samym nie moze przystapic do komuni .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens co tam u szefa ???
Kakaszka to bedziesz miala cobrobic :/
Moja mala juz spi i oby spala spokojnie

a i Obcielam Gabi dzisiaj klaczki na glowie maszynką

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Kurczę a jak to wyszło, że nie ma dzieci ja się tam nie spowiadam z tego czy mam dziecko i ile po ślubie jestem. I czy zabezpieczam nawet jakby zapytał to nie wiem czy bym powiedziała po pierwsze by mnie pewno zamurowało.
A tak przed ślubem to się pytali o seks. A po ślubie, żaden nie zapyta a nie mówię w jakim jestem związku i czy w ogóle jestem.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Czemu jest coś takiego jak katar? Po cholerę?
Katar i gorączka....

Ja też zaraz zmykam spać, bo nocka była okropna i ta też się na taką zapowiada...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sophie, świetna sałatka

Haniu,
Hej Violcia, fajnie, że coraz częściej się udzielasz...

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
KObitki jesli chcecie zobaczyc mnie w ciazy to tu wkleiłam moje galerie i zapraszam do wątku modowego

www.zapytajpolozna.pl/65-galeria/845205-...e/Page-2.html#847710
Robcie te sałatke polecam bo PYSZNA

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wszystko to takie posrane. Nie będę gdybać, ze może tak a może tak...zapytam w maju proboszcza i będę wiedzieć jak to jest.
Właśnie księża też grzeszą...a mało ich ma dzieci? A i tak dalej są księżmi...a nie powinni w takiej sytuacji i co? i nikt im nic nie zrobi...a nas będą pouczać i osądzać

Gochens ??????????? żyjesz ?

Lena śpi...ale...wypiła flaszkę...i zaczęła się odkopywać (sekund 2 i już nogi na wierzchu...i to z przywiazaną do szczebelek kołdrą) odwróciłam się na chwilę żeby odkryć swoją pościel...odwracam się a ta mała zołza znów ma nogi na wierzchu

miłego wieczoru i nocy
Sophie faktycznie szczuplutka jesteś kobitka

Agusia nie smęć...ja to do teraz wyglądam jakbym w ciaży była

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia miło mi ze cieszy Cie moja obecnosc tutaj

Sophie lasencja z Ciebie :*
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Violcia to jak bedziesz miec czwartki wolne to 2 dla mnie rezerwuj, na zakupy czas

Lece spac , milego wieczorku

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś byłyśmy na spacerze łaziłyśmy ze 2h wzięłam aparat i porobiłam słit focie hihi

Zośka dziś oglądała Uszatka wogóle śpi z misiem i ma jakiegoś joba na punkcie misiów nie pluszaków MUSI BYĆ MIŚ

Alasiu bidny Ty mój choć do ciotki ciocia da coś lepszego a nie bidny taki z suchą bułą się męczysz jak siratka marysia

Haniu co do pomiarów cyklowych to moge z Tobą przybić piątkę. Ja to jestem za leniwa na takie rzeczy nie chciałoby mi się codziennie się badać i wkładać se tyrmometra :PP
Cieszę się ze już się lepiej dziewczyny czujecie :* A jesli chodzi o diete to 2kg na mieisac to jest wystarczająco i tak trzymaj, pomalutku do celu ale na stałe a przeciez nie chodzi o efekt jojo. Masz super diete ustawioną i mi tu prosze nie wybrzydzać:*
Cordis strasznie mi przykro ze wam sie kiepsko układa z mezem. Moze warto by spedzic czas tylko we dwoje moze jakis wyjazd? Babcie zatrudnijcie do Bartka i ratujcie małżeństwo. A co do ciuchów to te były od znajomych babcia wraca dopiero jutro a ja juz sikam w gacie bo nie moge sie doczekac:P No i buziak urodzinowo imieninowy:*
Dziewczyny ja nie nawidze imienia ANNA wrrr a chodzi za mną przez całe życie i prawie wszystkie byłe tak miały:P
Albert wybierał odpowiednią bielizne na pierwszego marca

Sophie macie zajebisty plac zabaw i jaki ładny zamek

Moja mala śpi jeszcze trzy razy w ciągu dnia, a bawić sama może się cały dzień dopóki nie usiąde obok niej bo wtedy chce sie wspinać wstać i chodzić a jak juz stanie to jest sztywna i nie da rady jej już zostawić chyba ze na leżąco

Kakaszka ja nie napisze do byłej coś ty nie zniżyłabym się do takiego poziomu

Wogóle to tyle napłodziłyście dzisiaj i tyle tematów ze mój post to chyba całą strone zajmie:P
Szósteczka ja do tej pory zakładałam Zośce takie pluszowe kapcie z ABSem zeby sie nie ślizgała no i żeby ciepło miała w stópke bo całe dnie na podłodze siedzi a u nas troche ciągnie od podłogi, ale babcia z Angli przywiezie pierwsze kapciochy na sztywnej podeszwie

Aleksia Alexandra tańcząca rękami wymiata

Haniu co do spowiedzi to myślę ze nie możemy bo żyjemy w grzechu... powiedzmy że w Twoim wypadku cudzołożysz czy coś takiego kiedys tak mi babka tłumaczyła, ale pewna nie jestem....ze nawet jak facet rozwiedziony to księża i tak nie uważają rozwodu, bo rozwód jest cywilny a dla kościola oni wciąż figurują jako małżeństwo wobec Boga. Rozgrzeszenie możesz dostać żyjąc z rozwodnikiem w białym małżeństwie czyli bez bzykanka, ale skoro macie Lenite to to raczej nie przejdzie

Karolka co do tej sprawy z księżmi to tez niedokońca tak...no bo w sumie kto jej kazał mówić ze sypia z mezem i uzywa antykoncepcji...no chyba ze ja jestem jakas lewa, ale ja wierze w Boga i nawet gdybym miała iść do spowiedzi ( a nie mam takiego zamiaru) to i tak o WSZYSTKIm im nie powiem.
Aga widze ze D. odbija sobie Twoje ostatnie wyjście

Viola Oskar cudny, śliczne ma te oczyska takie "porażające" i przykre ze Twój nie pobiegł Ci po pączka. A wogóle to juz się troche uspokoil co do forum gadaliście coś o tym? Bardzo się cieszę że znów jestes z nami :*
Ok lecimy lulu. Moje śliczności wróciło i już śpi. Zośce jakby katar odpuszcza także tez sie cieszę