- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !

MArtwie sie o tą Milady....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

A do jedzonka przeciez mozesz juz wprowadzac przyprawy pomalutku. Ja juz dawalam bazylie, majeranek i tymianek oraz cynamon do pieczonego jablka zawsze to bardziej aromatyczne i smaczniejsze nie takie jalowe;)
Poczytam jeszcze o tym programie i lece lulu.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

zapomniałam pochwalić te torty co MArta wklejała

dobra lecę spać bo padam już
dobranoc
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Masz człowieku wenę a tu cię blokują

No my po 6 pobudka na mleczko i troche polezakowałyśmy z zamkniętymi oczkami do po 7.
Teraz mała sie bawi i próbuje kupala strzelić.
Tak apropo ciąż. Tak się naczytałam o waszych snach że i mi się przyśniło.
Nawet mój A. był ze mną na porodówce. Trzymał mnie za rękę bo tak mu kazałam mając na uwadze poprzedni poród. Położna do mnie że jak będę czuć parcie to wołać ale nie przeć. No to ją wołam a ona o matko już główkę widać, mój w panice zielony na zmiane z fioletowym. I ona mówi dawaj tą swoją córe tutaj, a ja że synek będzie a ona nie prawde na USG była córa a ja że będzie syn bo tak czuję. No i poparłam i wyskoczył synek. Ja zadowolona, położna zdziwiona że syn a nie córa a moj w szoku że tak szybko poszlo. I się obudziłam...
Dobra jem śniadanie pisze pismo o zmianę warunków zabudowy i lecę na miasto opłacić rachunki i do urzędu miasta i gminy bo awansowaliśmy z gminy.
Miłego dzionka.
Ah bym zapomniała Zosiaczku Sophiowy najlepszości

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Zoska wczoraj dala popalic wstala o 10 niewiem czemu i zasnela po 12,pierwszy raz tak...
Dziewczyny wczoraj tez sie wkrecilam w zakupy na allegro :-D
Pogoda u nas w miare ok ale na pole nie mozemy wychodzic minimum 10 dni takze siedzimy w domu...
A pytalyscie czemu wracam do pracy, pracuje z M i zawsze mu latwiej jak kobita jest obok hihi :-D
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Przepraszam że tak długo musiałyście czekać. Zerknijcie proszę na nią i popatrzcie czy wszystkie wymiary dobrze wpisałam i czy kogoś nie pominęłam. Jakby co to drukowanymi literkami proszę mnie upomnieć

Sophie razem ze swoim mężem pracujesz? Ja bym nie mogła na dłuższą metę. Praca to dla mnie odskocznia od domu

A i jak byłam u cioci mojego A. na kawie to mówiłam żę w autobusie gadała z tą babką co mnie zastępuję na temat pracy i się pytała czy mam zamiar wracać jak tak to kiedy bo jej się tam podoba nic więcej jej na stare lata nie trzeba, ale ciotka mówi że wracam ale nie wie kiedy. I zapytała jej czy nie rozmawiała żeby ją zostaili bo wiadomo pracodawca chce mieć pracownika na miejscu tym bardziej jak nie ma osoby ktora by się moją robotą zajęła a on że na samym początku jej powiedzieli jak przyjmowali że tylko i wyłącznie na czas mojej nieobecności. Jeju jaka szczęśliwa jestem.
Ale o tym chyba wam pisalam a że nie pamiętam to napisałam jeszcze raz

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Malutka waga sie zgadza i przypomnialas mi ze wzrostu nie podalam

Ja tez chetnie bym sie w zakupy na allegro wkrecila ale zaciskamy pasa i porzadnie oszczedzamy... kupuje tylko to co musze...
Ale nie narzekam, bo mam jeszcze zaskorniaki o ktorych mezulek nawet nie wie

Dzis czuje sie o wiele lepiej

Pawelek zrobil mi dzis pobudke o 7... smial sie jak najety... ma szczescie ze w nocy w miare normalnie spal, bo czuje sie wyspana

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja po raz pierwszy od kiedy Zoska skonczyla dwa miesiace mialam rewolucje w nocy. Bartek wrócił kolo 23 z roboty zaczal sobie szykowac jedzenie i obudzil Zoche. I co ja ją na drugi bok a ona oczy jak piec zl to odchodze od łóżeczka a ta ryk jakby ja rozdzierali ze skóry. ponosilam, poprzytulalam ale rece mi juz mdlaly i dawaj ją spowrotem do łóżeczka a ta znow alarm... Ale mialam nerw tu juz godzina zero wybila a ta szaleje no to hop ja do nas tzn ja siedzialam przy stole a ona z tatusiem i smiechy chichy jak juz dochodzila pierwsza i zmarzlam to wlazlam do nich pod koldre a ta juz nie chce lezec ona wstaje i koniec. B zgasil tv a ta ryk...

Teraz juz po sniadanku jestesmy ja po kawusi a ta mala jędza odsypia

Dzis mialam sprzatac ale tak mnie wszystko boli ze mam do w pupuni.
Malutka ja dzis zmierze i zwaze mala to zmienimy bedzie równo 40 tydz. Bo tamte pomiary byly z miesiaca wczesniej.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzien dobry

Zosienko rosnij duza rybeczko

sophie extra ten pajacyk, i buda tez czadowa

Srenka fajne takie sny ja to juz dawno takowych nie mialam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malutka u Nas wszystkobsie zgadza

Gochens gdzie Ty sie w teren wybierasz w Twoim stanie ??? Prosze siedziec na pupci w biurze jak Ci dobrze

A makaronek mam taki :
Aleksia odnosnie histori z dziecinstwa to ja mam jedna fajna choc bylo ich duzobbo ja z chlopakami nabokraglo sie bawilam tzn kuzyn i brat 2 lata mlodsi bo siistra byla za stara (4 lata+) zeby sie z gowniara bawic wiec lobuzowanie na calego, i raz wymyslilismy sobie ze bedziemy chodowac slimaki winniczki , wiec poszlismy na wyprawe do lasu zeby nazbierac tych slimakow , udalo sie zebrac 20 sztuk i zostawilismy je w koszyku na ganku , rano przychodzimy a w koszyku slimakow brak

noc u Nas srednia bo budzila sie z rykiem ale rzadziej niz wczoraj takze maly plus , obyvto byl skok

obudzilsm sie w nocy z bolem gardla :/ normalnie wszystko mi atakuje zeby, zatoki, glowa i jeszcze gardlo nosz szlak :/
zrobilam sobie wkoncu paznokcie wczoraj

Milego slonecznego dnia

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Noc ekstra

Oj Ikunia to Ci niespodziankę fundnęła Zosia hihi

Malutka u mnie tez się wszystko zgadza

Karolka ja mam identycznie...też po łapach dostaje...i też się buntuje i mówi ze mam mu koleżankę znaleźć

Pogodę mamy gites

Ja z moim tu w DE też razem pracowałam

miłego piątku
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Myślałam, że poczytam coś z Waszego dzieciństwa a tu nic myślałam, że trochę powspominamy.
Karolka ja tez winniczki chciałam hodować zbierałam je w niedalekim rowie gdzie woda spływa z pól ale miałam akwarium po rybkach i ciągle mnie wkurzało, że one po tych ścianach lizą zamiast siedzieć w roślinkach i kamieniach na dnie i co chwila je zdejmowałam.
Ściany musiały być piękne po tym śluzie

To ja Wam tez coś napiszę znam to z opowieści
Miałam jakoś ze 3 może 4 lata leżałam sobie na łóżku i nagle się zerwałam w stronę okna leciałam taka rozradowana i potem dalej ............... nic nie pamiętam to już była opowieść mamy, że wydzwoniłam głową w grzejnik aż krew leciała. Teraz na pamiątkę tego zdarzenia mam 3 szramy na czole i jedna jest równiuteńko na środku i mama do niej mnie czesała i robiła przedziałek we włosach.
A to mój sprawca
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Haniu u Nas tez sliczna pogoda