- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sophie bardzo ładna fryzura tylko czy będzie Ci się chciało układać tak codziennie.
Wikula słodziak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

a ja ide podgrzac sobie zupkę

muszę raz też zrobić pomidorówkę i dam Lence popróbować

szósteczka dobrze że już ciut lepiej...obys się dostała we wtorek do lekarza...zadbaj o siebie

My jako dzieciaki też lubiliśmy chodzić po budowach i się tam chować...raz jedna koleżanka nie widziała i nadepnęła na stary zardzewiały gwóźdź ...przebił jej stopę i wylądowała w szpitalu...masakra.
Sophie fryzurka fajna...ale pewnie trzeba tak codziennie i możliwe że poprawiac tez w ciągu dnia bo wątpię by się taka utrzymywała cały dzień.

rysa co u Ciebie??? byłas wczoraj i się nie odezwałaś ...
a dziś wieczorem chyba czeka nas niespodzianka

cordis co tam u Was?
Kasiu ???
Violcia???
Gochens??? a co będziesz robić w terenie?? bo tak mi się jeszcze z wczoraj przypomniało. To co jak znajda kogoś na Twoje miejsce w biurze to Ty non stop w terenie będziesz?
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Sophie jak dla mnie 1 lub 3 z tym że fryzurka nr 3 chyba najlepsza bo z nią najmniej roboty będzie a i tak efektowna

Lena jeszcze śpi...mój już o 15 z pracy przyszedł

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
coż to za niespodzianka.
Mój dzwonił ze wyjeżdża z Gdańska za jakieś 5 godz będzie w domu. A teraz ogladam Bitwę o dom ostatni odcinek drugi edycji.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Milady
-
- Gość
-
Dzieci zdrowe,Iwo raczkuje i ładnie sie podnosi,stoi sam w łozeczku dzielnie trzymając sie szczebelków. Nastka stawia juz pierwsze kroczki i widać ze rozwija sie szybciej od brataale i na Niego przyjdzie pora lepiej niech sie nie spieszy ma jeszcze czas ja chodziłam dopiero jak skonczyłam 15 miesiecy ...
W kwietniu wracam do Polski,nic mnie tu juz nie trzyma, MArcin niech zostanie po tym co nawywijał nie obchodzi mnie to juz jedynie obchodzi mnie zeby dzieci miały ojca ktory bedzie z nimi zawsze sercem ja wychowałam sie bez taty wiec wiem o czym mowa boli mnie ze tak to wyszło starałam sie wybaczac mu kazde błedy zeby tylko było dobrze i co mi przyszło- ROZCZAROWANIE ....
Zle ulokowałam swoje uczucia i w dodatku mam z nim 2 dzieci ....
Marcin zaczał popijać z kolegą ktorego tutaj ma jak tylko nadarzyła sie okazja a dla niego okazją była kłotnia- alkohol,dziecko chore - alkohol, stres- alkohol ...
Rozumiem ze sobie odreagowywał to byłabym w stanie zniesc oczywyscie do pewnego stopnia ale kłamstwa juz nie...
Dzwonił do tej pindy jak tylko sie pokłocilismy,twierdzi ze jest dla Niego wazna i ona czesto prosi go o rade i wydzwania,okazało sie ze sie spotkali przed wyjazdem mojego do Niemiec ja o tym nic nie wiedziałam do czasu jak zobaczył smsy dziekowała za miły czas i porade! Noz kurwa moja cierpliwosc juz sie skonczyła! Jak starała sie o mnie to był jak anioł obiecywał 0 kłamstw! Dzieci Go kochają jest świetnym ojcem jak zostaje z nimi sam ale ja juz mu nie wybacze na braku zaufania nie zbudeje sie zwiazku ...
JEstem teraz u ciotki,moj brat przyjechał do nas,pomoze mi jak bede pracowac a on akurat teraz wolny od pracy ... W zeszła sobote przyjechał Marcin z kolegą - upity i moj brat Go nie wpuscił to chciał sie z nim bic

Masakra wydzierał sie i sasiadka chciała wzywac policje ...
Idiota i z tym człowiekiem mam 2 dzieci jak ja mogłam sie na Nim nie poznać dziewczyny jak ?????????????
Najgorsze ze nadal Go kocham ale to minie bo teraz jestem bardziej zła i rozgoryczona ....
Ta Andzielika zadzwoniła do mnie ze MArcin nie odbiera od niej i czy cos sie dzieje!!!
Rozwaliło mnie to! Noż kurw.... grał na 2 fronty czy co!? Niech Go szlak!
Mieszkanie wyremontowane ze wspolnych oszczednosci, takze albo bede tam mieszkac z dziecmi albo siostra sie tam przeniesie ...
szkoda kasy,czasu,pracy włozonej w niego ...
Mam tam kuzynkę wiec nie byłabym tam sama ...
Ryczę dziewczyny wieczorami mimo ze uchodze za twarda babkę ....
Moja mama jest wściekła na Niego , a On wczoraj wieczorem znowu przyjechał brat Go nie wpuscił ale przeciez w koncu bede musiała z n im porozmaiwac ...
I pewnie teskni za dziecmi jestem wyrozumiała i dla ich dobra wpuszcze Go do domu robie to dla nich ...
On twierdzi ze da sie wszystko uratowac ale ja z nim nie bede jest nieodpowiedzialny i kłamliwy,drań ....
Przepraszam dziewczyny musiałam to wyrzucić ...
Dziekuje ze o mnie mkyslałyscie ...
w nocy cos spac nie moge...

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

My tu jestesmy także pisz o każdej porze dnia i nocy ... A iwo i nastkę ucałuj gorąco

Sophie mi sięta 1 podoba miałam nawet taką ale cięzko się układa ... no w sumie zależy jakie włosy ....
Dziewczyny ja mam weekend

Hania .... co to za tajemnice? !!!!
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Milady ale sie zachował nieodpowiedzialnie, uciekac do alkoholu to nie rozwiazanie , niech sie zsecyduje kim dla niego jest tamta dziewczyna ....
Starał sie o Ciebie zabiegał a teraz takie cos ...
Smutne....
i szkoda mieszkania tak sie cieszyłaś ...