BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #851789 przez aleksiaa88
Szósteczka to zrobiliście sobie niezła wycieczkę na lody.

Sophie bardzo ładna fryzura tylko czy będzie Ci się chciało układać tak codziennie.

Wikula słodziak

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851795 przez Hania84
Lena śpi :)

a ja ide podgrzac sobie zupkę :)

muszę raz też zrobić pomidorówkę i dam Lence popróbować :)

szósteczka dobrze że już ciut lepiej...obys się dostała we wtorek do lekarza...zadbaj o siebie :) bo jesteś potrzebna swoim dzieciakom :) a przygoda z lodziarnią fajna :)
My jako dzieciaki też lubiliśmy chodzić po budowach i się tam chować...raz jedna koleżanka nie widziała i nadepnęła na stary zardzewiały gwóźdź ...przebił jej stopę i wylądowała w szpitalu...masakra.

Sophie fryzurka fajna...ale pewnie trzeba tak codziennie i możliwe że poprawiac tez w ciągu dnia bo wątpię by się taka utrzymywała cały dzień. :dry:

rysa co u Ciebie??? byłas wczoraj i się nie odezwałaś ...

a dziś wieczorem chyba czeka nas niespodzianka :lol: :blink:

cordis co tam u Was?

Kasiu ???

Violcia???

Gochens??? a co będziesz robić w terenie?? bo tak mi się jeszcze z wczoraj przypomniało. To co jak znajda kogoś na Twoje miejsce w biurze to Ty non stop w terenie będziesz?

11 lata 1 miesiąc temu #851820 przez aleksiaa88
Jaka niespodzianka o czym ja nie wiem :S

11 lata 1 miesiąc temu #851825 przez malutkamilka
Właśnie co za niespodzianka? jakaś rocznica o której nie wiemy czy co? Chwal się tu nam ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #851843 przez Sophie25
No własnie Hania ja tez ciekawa :lol: :)

Odnosnie tej fryzury to własnie sie zastanawiam bo z jednej strony układanie częste a z drugiej czy by mi taka pasowała do twarzy ...
Jak myslicie ? :)
Oto ja :

A moje typy to :
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #851865 przez Hania84
Dziewczyny , nie mogę zdradzić :P wszystko w swoim czasie :blink: cierpliwości :lol: :D

Sophie jak dla mnie 1 lub 3 z tym że fryzurka nr 3 chyba najlepsza bo z nią najmniej roboty będzie a i tak efektowna :)

Lena jeszcze śpi...mój już o 15 z pracy przyszedł :lol: dużo godzin ma więc go wysłali na chatę...i jak Lenka się obudzi to idziemy na spacerek jeszcze :)

11 lata 1 miesiąc temu #851867 przez Sophie25
Szkoda mi troche bo długo zapuszczałam i mam dylemat :D

11 lata 1 miesiąc temu #851868 przez aleksiaa88
Pierwsza mi się podoba

11 lata 1 miesiąc temu #851874 przez szósteczka
Mi tez sie ta pierwsza podoba. Na gwóźdź tez stanęłam kiedyś nic rodzicom nie powiedziałam dopiero pi paru dniach mnie przyuważyli ze kuleje na szczęście nic sie strasznego nie stało tylko teraz na zmianę pogody mnie kuje w tym miejscu.
coż to za niespodzianka.
Mój dzwonił ze wyjeżdża z Gdańska za jakieś 5 godz będzie w domu. A teraz ogladam Bitwę o dom ostatni odcinek drugi edycji.

11 lata 1 miesiąc temu #851876 przez szósteczka
I popijam herbatkę Korzawskiej o której kiedyś pisała Hania ja mam ta ułatwiająca odchudzanie dobrze działa tez na nerki o żołądek

11 lata 1 miesiąc temu #851903 przez Milady
Witajcie dziewczyny,chwile sie nie oddzywałam ,ale bardzo duzo sie w tym czasie wydarzyło...
Dzieci zdrowe,Iwo raczkuje i ładnie sie podnosi,stoi sam w łozeczku dzielnie trzymając sie szczebelków. Nastka stawia juz pierwsze kroczki i widać ze rozwija sie szybciej od brataale i na Niego przyjdzie pora lepiej niech sie nie spieszy ma jeszcze czas ja chodziłam dopiero jak skonczyłam 15 miesiecy ...

W kwietniu wracam do Polski,nic mnie tu juz nie trzyma, MArcin niech zostanie po tym co nawywijał nie obchodzi mnie to juz jedynie obchodzi mnie zeby dzieci miały ojca ktory bedzie z nimi zawsze sercem ja wychowałam sie bez taty wiec wiem o czym mowa boli mnie ze tak to wyszło starałam sie wybaczac mu kazde błedy zeby tylko było dobrze i co mi przyszło- ROZCZAROWANIE ....
Zle ulokowałam swoje uczucia i w dodatku mam z nim 2 dzieci ....

Marcin zaczał popijać z kolegą ktorego tutaj ma jak tylko nadarzyła sie okazja a dla niego okazją była kłotnia- alkohol,dziecko chore - alkohol, stres- alkohol ...
Rozumiem ze sobie odreagowywał to byłabym w stanie zniesc oczywyscie do pewnego stopnia ale kłamstwa juz nie...

Dzwonił do tej pindy jak tylko sie pokłocilismy,twierdzi ze jest dla Niego wazna i ona czesto prosi go o rade i wydzwania,okazało sie ze sie spotkali przed wyjazdem mojego do Niemiec ja o tym nic nie wiedziałam do czasu jak zobaczył smsy dziekowała za miły czas i porade! Noz kurwa moja cierpliwosc juz sie skonczyła! Jak starała sie o mnie to był jak anioł obiecywał 0 kłamstw! Dzieci Go kochają jest świetnym ojcem jak zostaje z nimi sam ale ja juz mu nie wybacze na braku zaufania nie zbudeje sie zwiazku ...

JEstem teraz u ciotki,moj brat przyjechał do nas,pomoze mi jak bede pracowac a on akurat teraz wolny od pracy ... W zeszła sobote przyjechał Marcin z kolegą - upity i moj brat Go nie wpuscił to chciał sie z nim bic :( :(
Masakra wydzierał sie i sasiadka chciała wzywac policje ...
Idiota i z tym człowiekiem mam 2 dzieci jak ja mogłam sie na Nim nie poznać dziewczyny jak ?????????????

Najgorsze ze nadal Go kocham ale to minie bo teraz jestem bardziej zła i rozgoryczona ....

Ta Andzielika zadzwoniła do mnie ze MArcin nie odbiera od niej i czy cos sie dzieje!!!
Rozwaliło mnie to! Noż kurw.... grał na 2 fronty czy co!? Niech Go szlak!

Mieszkanie wyremontowane ze wspolnych oszczednosci, takze albo bede tam mieszkac z dziecmi albo siostra sie tam przeniesie ...
szkoda kasy,czasu,pracy włozonej w niego ...
Mam tam kuzynkę wiec nie byłabym tam sama ...

Ryczę dziewczyny wieczorami mimo ze uchodze za twarda babkę ....
Moja mama jest wściekła na Niego , a On wczoraj wieczorem znowu przyjechał brat Go nie wpuscił ale przeciez w koncu bede musiała z n im porozmaiwac ...
I pewnie teskni za dziecmi jestem wyrozumiała i dla ich dobra wpuszcze Go do domu robie to dla nich ...
On twierdzi ze da sie wszystko uratowac ale ja z nim nie bede jest nieodpowiedzialny i kłamliwy,drań ....

Przepraszam dziewczyny musiałam to wyrzucić ...

Dziekuje ze o mnie mkyslałyscie ...

w nocy cos spac nie moge... :( :(

11 lata 1 miesiąc temu #851913 przez aleksiaa88
Oj nie ładnie zrobił.

11 lata 1 miesiąc temu #851914 przez szósteczka
Miledi bardzo ci współczuję, trzymaj sie ciepło i wygaduj jak tylko chcesz ściskam cię mocno jestes twarda i dasz rade, całuski

11 lata 1 miesiąc temu #851926 przez Marta1985
Oh Milady ... :( Nie będę komentować tego co zrobil. Dzieci muszą mieć ojca ale ciebie stracił ...

My tu jestesmy także pisz o każdej porze dnia i nocy ... A iwo i nastkę ucałuj gorąco :kiss:

Sophie mi sięta 1 podoba miałam nawet taką ale cięzko się układa ... no w sumie zależy jakie włosy ....

Dziewczyny ja mam weekend :laugh: :laugh: wysprzatałam i ooo :) Będę odpoczywac :laugh: ;0

Hania .... co to za tajemnice? !!!!

11 lata 1 miesiąc temu #851933 przez Sophie25
No mnie tez ta pierwsza najbardziej przekonuje ... ale zobaczymy mezuś oczywiscie stracił swoje 3 grosze i stwierdził ze do mojej twarzy to tylko długie a nie krotkie haha :D :D

Milady ale sie zachował nieodpowiedzialnie, uciekac do alkoholu to nie rozwiazanie , niech sie zsecyduje kim dla niego jest tamta dziewczyna ....
Starał sie o Ciebie zabiegał a teraz takie cos ...
Smutne....
i szkoda mieszkania tak sie cieszyłaś ...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka