- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Sophie, ładna z Ciebie kobitka, szczerze? Ja bym nie ścinała włosów...wiesz jak brakuje mi tych sprzed ciąży z Emi? Musiałam je skrócić bo wychodziły garściami, bałam się, że za chwilę je stracę...ale teraz gdy miałabym takie długie nie pozwoliłabym ich ściąć...A zrobisz jak uważasz, mnie się podoba ta pierwsza wercaj

Milady...alkohol to wielkie zło, po które niestety sięgają faceci...współczuję Ci bardzo...wiem, że okropnie się czujesz...że ciągle chce Ci sie płakać..najważniejsze, że masz dla kogo żyć.
Musisz Marcina wpuścić...niech powie, co ma powiedzieć, niech się zobaczy z dziećmi...ake czuję, że jest już przekreślony u Ciebie...
Haniu, kiedy sie dowiemy o niespodziance?
Uśmiałam się z Waszych wyczynów z dzieciństwa..
jeśli chodzi o mnie, to
-spadłam z hustawki,
spadłam z huśtawką

przejechał po mnie rower,
dostałam ze 2 razy kamieniem w głowę,
w grzejnik też wyrąbałam, krew leciała jak z prosiaka,
na rowerze zrobiłam salto mortala przez kierownicę, do tego podbiłam sobie oko i miaam okropne rany na kolanach...do tej pory mam blizny
ugryzł mnie jamnik

jadąc z przyjaciółą na deskorolce stylem "na poloneza"

Marta, ja co prawda jeszcze nie posprzątałam, zrobię to jutro ale też się cieszę weekendu..a w niedzielę przychodzą do mnie przyjaciółki bez dzieci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Sophie ja uwazam ze fryzurka ostatnia tyle ze z grzywka z 2 fryzurki

Haniu ja mysle ze niespodzianka bedzie wizyta Natali na forum

Agusia dobrze ze mama wziela Emi na chwile , odpoczniesz troche

Szosteczka to niezly wypad na lody sobie zrobiliscie

Marta udanego odpoczywania

My bylismy na spacerku i bylo fajnie pozniej Wam pokaze Gabi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lencia grzeczna...całą drogę albo sobie gadała po swojemu albo spiewała

No ta niespodzianka się właśnie niedawno odezwała

No i własnie Milady baaaardzo to smutne jak Marcin postępuje

Masz rację musisz go wpuścić bo dzieci są też jego...one nie wiedza co się dzieje i pewnie za nim tęsknią...ale u Ciebie pewnie już przegrany...i wiesz co chyba dobrze...bo dałaś mu szansę...wybaczyłaś a on ją i tak zaprzepaścił...skłamał...a na kłamstwie nie można niczego zbudować niestety. Życzę Ci jak najlepiej i wiem, że się wszystko ułoży...tak jak ułożyło się też jednej z naszych dziewczyn

Dobrze że się wygadałas...będzie Ci lżej i wpadaj do nas cześciej i pisz o Iwo i Nastce

hehe Agusia ale miałaś przypadki

Super że Emi u babci...troszkę Cie odciążyła

miłego wieczoru
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurka jaka fajną fryz wstawiłaś karolka

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Moj maz poparł Cie w zupełnosci i spodobało mu sie takie ciecie robię wiec ostre cieniowanie

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
TO JA TEZ MAM WEEKEND

Miledy przykro mi bardzo ze tak sie potoczyło,widac M nie zasłuzył na Twoja miłosc i oddanie,szkoda bardzo,alkohol to wrog,ale pewnie bardziej Cie zabolało to ze ma kontakt z tamta jędza,no nie ładnie sie zachowal,tez uwazam ze przyjazn pomiedzy kobieta a mezczyzna nie istnieje,trzymaj sie kochana,dasz rade choc wiem ze łatwo nie bedzie.
Karolka to dobry sposob na zdenerwowanie,spraztanie...mojemu sie nie spodobalo ze sprzatalam mieszkanie dzisiaj

no wiec ja tez mam mieszkanko wysprzatane a jutro tylko okna umyje,ale ile ich mam

Leb mnie rozbolal przez tego dupka,na dodatek zalozyl sobie haslo na laptopa,podlaczylam mojego rozwalonego to tv i tak sie mecze,telewizji tez nie mamy bo abonamentu nie oplacilismy wiec bylabym odcieta od swiata

sophie mi tez sie fryzura pierwsza podoba,a ta co Karolka podeslala jest super....sama bym z checia obciela sie na krotko i tak chyba zrobie bo juz mnie wkurzaja te wlosy a zwlaszcza grzywka

buziaczki dla dzisiejszej zosi i reszty solenizantow ,ktorym nie zlozylam zyczen,ale ciotka zapracowana to musicie wybaczyc

ja w dziecinstwie mnostwo przygod mialam np.jak z kolezanko jechalysmy na jednym rowerze,kolega nam stanal na drodze a bylysmy rozpedzone i przelecialysmy przez kierownice oj wtedy cale poobdzierane bylysmy,duzo by tu pisac,ale dzisiaj nie mam weny

milego wwieczorku

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka bardzo ładne fryzurki. Za młodu często tak się scinalam nawet tak ze te z gory moglam stawiac na zel z tyłu. Tylko z lenistwa nie chcialo mi sie ukladac wiec pianka szla w ruch i wystarczylo palcami uniesc i wszystko pialo

Wlosy wtedy takie lekkie sie wydaja i przy moich ciezkich wlosach i smuklej twarzy fajnie one wygladaly bo zaokraglaly mi twar te uniesione u nasady wlosy.
a najbardziej lubilam miec tak pocieniowane- nie wiem czy bedzie dobrze widac
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

avwlasnie odnosnie wypadania wlosow to mi lecialy garsciami i pani w sklepie z artykulami fryzjerskimi polecila mi ampulki z lozyska , i po 3 sztukach nie wypadaja mi teraz wcale , normalnie Rewelacja a stosowalam duzo ampulek z Vichy i radical i duzoinnych i tylko te pomogly

arkanaurody.blogspot.ch/2013/10/placen-f...erki-w-ampukach.html
lokikoki.pl/product-pol-1492-Placen-Form...0-ml-WT-Methode.html
no i jak zrobisz ciecie prosze o foteczke

Haniu a co Cie interesuje to poszperam

Violcia nosz to Cie zalatwil :/ a mi wczesniej na nerwy pomagalo czesanie fryzur ale tu niemam modelki z wlosami do upinania wiec trzeba sprzatac :/ i moj tez stwierdzil ze po co sprzatam dzisiaj jak jutro tez bede sprzatac , a najbardziej mnie wkurza to jego rozkazywanie aaaaa

a najbardziej przykro mi sie dzisiaj zrobilo bo mowi tak" ja bym na bangy nie skoczyl bo mam dla kogo zyc ale Viebie to bym puscil nawet bez zabezpieczenia " az sie poplakalam

Myszka ogarnieta spi javz rodzicami pogadalam, pranie sie konczy prac wiec zaraz bede wieszac

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Milady, współczuję Ci kochana tego rozczarowania, to Cię boli najbardziej... Ale to jego wina... Szczeniak... Niczego się nie nauczył i nadal na dwa fronty chciał...
Violcia ten Twój to by mógł odpuścić... Co on nie widzi jaki skarb ma w domu????
Sophie z tych zdjęć co wstawiłaś mi się trzecie najbardziej spodobało, ale to co CI Karolka zaproponowała też fajne i nie będziesz żałować długości

Ja też chętnie bym coś z włosami zrobiła, ale obcinaniu mówię stanowcze NIE, bo potem 4-5 lat żałuję i zapuszczam

Moje historie z dzieciństwa są nudne... Najwięcej się działo jak najukochańsza kuzynka była na wakacjach/feriach. Zimą zaprzęgałyśmy psa (mieszaniec owczarka i jakiegoś pasterskiego) do sanek dwuosobowych, a przed psem wędka z kiełbaską

A tym czasem synek mi zasnął

Boję się że się zaziębiliśmy... Poszłam z nim na spacer i było ciepło i bezwietrznie to trochę cienko się ubraliśmy, sąsiadka (mieszka kilometr dalej) widziała nas na drodze to nas zaprosiła do siebie, miło się gadało ale jak wracaliśmy po godzinie to było tak zimno że jak doszłam do domu to mi sopel pod nosem wisiał

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Srenka bo to dupek jest,a dupki tak maja

karolka 2 jest super

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Violcia fajnie, że się odezwałaś

ale ten Twój ma tupet no

Karolka zakochałam się w drugiej

Lena zasnęła o 20.30

srenka ale miałaś atrakcje w dzieciństwie

Karolka ale Ci powiedział

aaaa i dostałyśmy z Lenitą bukiet tulipanów z okazji jutrzejszego święta

lecę nyny
dobranoc
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
jeju jak zazdroszcze tego ciepła, ile macie stopni?
u mnie niby slonce niby 10-12 stopni ale aż tak mocno tego nie czuć, bo albo wiaterek albo słoneczko przyćmione. I jeszcze musimy się dużo cieplej ubierać.
ile warst ma Gabi na sobie ? Bo zastanawiałam się ostatnio jak ciepło musi być by ubrać jej bezrękawnik bo mamy taki fajny cieplutki i ile warstw pod nim musi byc by bylo jej ciepło w rączki