- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Sophie dobrze ze z Zosia juz lepiej , no i Pszczolka sliczna i jak juz stoi sama

Barierka tez niezla i dołączam do dziewczyn o pokazanie domku Azy

Aleksia fajnie ze mezu Cie odciążyl , Albercik musi swietnie wygladac jak tak ucieka przed Wami

No wiec napisalam zyczenia mojej T i wiecie co mi odp " alez mi sie milo zrobilo, caluje "

Gabi juz spi ja 100 brzuszkow zrobilam i jest git

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Sophie widzę że nasze dziolchy zmówiły się ze sobą ale dobrze że i Zosia już ma się lepiej.
Wlaśnie czekamy na domek

był temat butów. Ja w sumie kupiłam jej dwie pary a reszte to dostałyśmy od moich koleżanek- po takich brzdącach to nie zniszczone.
Moja to już zaraz po świętach miała łóżeczko na najniższym poziomie bo się uwieszała na barierce. Ale nic ją to nie nauczyło. Nadal skacze przy wszystkim co się da wstaje odwraca się i chce iść co się kończy upadkami. Teraz już nie patrzy czy trzymam ją obiema rękoma wystarczy że złapię ją za jedną dłoń a ta już pędzi przed siebie.
Ładnie zaczyna znów jeść - ma apetyt.
Haniu gratulację dla Ciebie za kolejne pożegnane kilogramy a dla Lenki za kolejne zebiszcze. Faktycznie idzie jak burza. U nas dopiero gorne jedynki się wyżynają i nie mogą się przebić choć juz ladne biale widać przez chyba ostatnią błonkę.
Które kolejne powinny wyjść? Dolne jedynki, potem górne a dalej? Jak to Haniu jest u Lenki, bo na necie tak jak powinno choć to nie zawsze tak jest i nie przy każdym bąblu.
Karolka mi ogólnie czerwone wlosy to się nie podobają chyba że komus faktycznie pasują, zgodziłabym się na pasemka czerwone takie krwiste ale na same końcówki to nie, ale to sprawa gustu i samopoczucia w tym co się chce zrobić.
Co do T. to wlaśnie u niej poleciały pierwsze pawiki i pojechała z nami na dyżur i do szpitala. Szwagier mieszka w Szczecinie to ją odwiózł do domu. W niedzielę nie przyjechała bo nie miała czym a poza tym i tak wychodziłyśmy do domu. Ją dopadło w poniedziałek a do dodania śmieszności sytuacji to dzisiaj mój tato walczy z dolem mimoz że jakieś dwa tygodnie temu źle się czuł i chyba tez dol go męczył. Została moja mama choć wspominała że zaczyna bulgotać jej w dole brzucha.
Święto tesciowej

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

patrzę z moim na mecz niemcy - chile towarzyski...a odbywa sie w naszym mieście

karolka ja tam się za bardzo nie znam ale może ten kolor to za dużo by było hmmm? nie wiem jaka teraz moda...ja zawsze maluję sobie całość na czarno...boję się eksperymentować

swoją drogą już bym musiała miec pofarbowane bo pełno iwizny mam na czubku

Wiecie co jak w PL mi fryzjerka farbuje to 2 miesiące spokojnie mi się farba trzyma a jak tu mi pofarbowała to po miesiącu juz miałam siwe prześwity

jakaś słabsza farba czy co?
Malutka to faktycznie Wiki ruchliwa mocno. Ja na razie z Lenką mam spokój..ona jak się wierci to na razie na siedząco...i nie rwie mi się jeszcze do chodzenia...skacze na dupce tylko albo wygina się jak balerina u mnie na kolanach jak siedzi

A co do zębów to moja miała najpierw dolne dwie jedynki później górne dwie...teraz wyszła jej dwójka dolna lewa za chwile widze że będzie dolna prawa...a za dłuższą chwile górne będą dwójki bo już ma spuchnięte

U Leny zauważyłam też większy apetyt

a jak jej daję sam mus owocowy (wiadomo mniej zaspokajający głód niż kaszka) to jak pije o 20 230ml mleka to jak się skończy to jeszcze krzyczy że mało

Rosną nasze pociechy to i większe potrzeby mają

karolka no i super że tak fajnie T. zareagowała

haha

Malutka to nie źle u Was poszła ta wirusówka

miłej nocki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
zoska niezla pszczolka

Padam, dobranoc:*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Haniu no fajnie , miejmy nadzieje ze zapamieta i nie bedzie mi dzialac na nerwy

A tak w ogole to moze przyjada Nas odwiedzic na tydzien w kwietniu wiec niech bedzie grzeczna bo bedzie na wycieraczce spala i hez obiadu ! Sese ooo ja wredna

Sophie to Ty bo tak rzadkonsie pokazujesz ze niewiem

Skoro jest dzien tesciowej to tescia tez jest ??? Jak juz podciagac gume to na calego

A wloski chce taki kolor zamiast tego jasnego co mam

zapytaj.onet.pl/Category/003,003/2,22229...fekt_na_wlosach.html
Skonczylam ogladac Top chefa i bitwe o dom a teraz ogladam "Nianie w Nowym Jorku"

dobrej nocy
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Karolka a to zmienia postać rzeczy , ta czerwień jest dla mnie do przyjęcia i ładnie się komponuje
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My juz od 6.30 nie spimy i noc do bani , przechwalilam wczoraj ze mala zaczyna ladnie spac i dzis7aj masakra ryki co godzine i na dzien dobry zielona kupa wiec mozecwkoncu gorne ząbki? ??
Malutka ja czerwieni krwistej tez nie za bardzo :/ a takie bordo ciemne mysle ze bylo by fajne

Pieknie sloneczko swieci wiec Milego Dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Noc taka jak zwykle

Sophie fajowa pszczółka!!! boski strój

Karolka u mnie ostatnio też dużo zielonej kupy a póki co dodatków nie ma więc mamy tylko 4 zęby nadal.
Miłego dnia!
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Tak to juz jest ale później przynajmniej jakieś prezenty mi przywozi za to ze sama musze to ogarniać

Pszczółka przepiękna, my mamy barierkę na górze schodów na razie na dole jeszcze sie nie interesuje a zawsze jak któreś z maluchów juz zaczynało włazić to zanosi sie je na gore zamyka i bawi sie ze starszym rodzeństwem. Czekamy tez na bude chętnie obejrzę cudo.
Ja moja T toleruje moze nawet lubię ale życzeń nie składałam nie mogę sie przemóc do tych nowych świąt ona dostaje zawsze jakiś drobiazg od nas wspólnie na dz.mamy.
Co do włosów to sie nie wypowiadam sama lubie rude ale ogólnie uwazam ze zabardzo sie nie znam i o siebie zabardzo zadbać nie umiem a co wydawac opinnie o innych. Tez musze moze wybrać sie na strzyżenie bo jak zaczynaja mi sie na szyje kłaść to mnie wnerwiają i wyglądam jak potwór:-)
Miłego dzionka narka.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Chwała dzieci czują się coraz lepiej...Artkowi na pewno pomaga "antybiotyk"...dostaje syropki, ale kaszlu już nie ma,jedynie ten francowaty katar...kiedy on minie? Ma go juz tydzie

Tak jak Haniu zauważyłaś

Z Emi byłam wczoraj na dniu otwartym w przedszkolu...podobało jej się bardzo...oby lubiła tam chodzić o oby była grzeczna...bo urwis z niej niesamowity...wszystko jest jej i chciałaby mieć co inne dzieci, więc wyrywanie jest na porządku dziennym

Sophie, dobrze, że już u Was dużo lepiej...i powiem Ci, że w Zosi się zakochałam...co za piękna pszczółka, jak Artek się obudzi muszę mu pokazać narzeczoną...będzie się ślinił na jej widok...haha
My mamy nadal tylko 2 zęby

Szósteczka, na pewno sobie super radzić a mąż będzie bardzo zadowolony z Twoich wyczynów

Ciężaróweczki, kiedy macie wizyty z usg?
Lenitka jesteś cudna

Bartuś golasek do wycałowania

Dziewczyny zdajecie sobie sprawę, że za chwilkę będziemy piec torty dla maluszków?

Odnośnie teściowej...mąż mi wczoraj kawała zapodał...
Czym się różni teściowa od nietoperza?
Niczym, jest głucha, ślepa i czepia się wszystkiego

Moja teściowa tez nie jest taka zła, czasem tylko sypnie tekstem, który wejdzie mi w pięty

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena spała do 7.30

Dziś idziemy na miasto kupic tacie dżemy bo mu się skończyły i marudził że nie ma z czym śniadania zjeść

Gochens miłej pracy

Agusia no poprawiłaś się

haha

szósteczka oczywiście lokum chcę tez zobaczyć

Dziewczyny zielone kupy mogą się pojawiac na długo przed zebami. Przynajmniej u Leny tak jest

aaa i wczoraj zapodałam sobie żurawit i furagin i wiecie ze na razie (odpukać ) mnie nie boli w podbrzuszu?

miłego dnia
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Doczytałam, ale nie wiem czy się będę do wszystkich odnosić, bo już połowy nie pamiętam...
Wikusia, Zosia dobrze że z Wami już lepiej i Artuś też dobrze że zdrowieje
Ja wczoraj miałam takie oczyszczanie, że dziś czuję się jak cień... O 20 już byłam w łóżku, próbowałam spać a dziecko wojowało bo mu się nudziło... Mąż ma nocki jak na złość a ja bym tylko rzygała i rzygała a wczoraj jeszcze biegunka doszła, ale to chyba nie wirus, bo dziś już mnie tylko kręci a nie muszę biegać... Choć nie wiem jak długo ten stan potrwa, bo coraz dziwniej się czuję, ale w stronę rzygania...
Wizytę mam 24, ale najpierw muszę krew pobadać i nie wiem kiedy i jak to zrobię, bo rano jestem nie do życia!!! Nie dojadę sama na ośrodek (5km dalej) a jak mama pojedzie ze mną to kto z małym zostanie... Gdyby nie trzeba było być na czczo, to bym nie miała problemu za bardzo... Chyba że akurat by mi się wszytsko zwracało...
Oj... Lecę...
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Wiec jej odpisałam zeby sie wygadała to bedzie jej lepiej ale juz nic nie odpowiada

Mam nadzieje ze sie odezwie ...
A i kobitki dzieki za komplementa, ale teraz brzuch mi urósł i utyłam troche przez hormony jak tak dalej pojdzie to zmienie leki bo sie boje ze utyje bardziej ....
Nogi to spoko ale brzuch

Pozniej dodam bude hihi

A i KaROlka zajebisty ten kolor włosów! Widziałam taka farbe w naturze i tez sie zastanawiałam

A wino dla tesciowki w sam raz

Agusia ja to nawet juz u ciotki zamowiłam tort dla Zochy bo robi wymyslne

Mam 3 do wyboru i niewiem jaki

Ale mam plany hah