- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja na przygody w dzieciństwie nie narzekam.
Brat kiedyś wiózł mnie na rowerze na bagażniku i siedziałam na kocu i jechaliśmy taką polna drogą i był rów z mostkiem, mostek był z takich betonów półokrągłych i jedziemy i nagle jak nas podrzuciło to ja bach i razem z tym kocem wpadłam do tego płytkiego potoku. Nie przyznał się, że wpadłam do wody tylko, że spadłam na trawę

Jeszcze Wam opisze moją pierwsza miłość z zerówki.
Codziennie chodziliśmy do biblioteki oglądać domowe przedszkole i trzeba było brać ze sobą krzesełko. I nieść przez długi korytarz i było dwóch takich chłopaków co bez przerwy się bili lub kłócili który mi zaniesie to krzesełko heheheh Więc ani razu go nie niosłam co oni we mnie widzieli heheh chyba kręcone włosy bo miałam burze i były w wówczas jeszcze miodowe później mi ściemniały
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

Oj Aleksia musialo bolec solidny grzejnik

Opowiesc o mnie. Zawsze bylam bardzo brzydliwa a do 3 lat sralam w gacie tzn. nie zawsze ale sie zdazalo. I mama karala mnie w ten sposob ze jak sie zesralam to musialam sie sama z tego umyc

Do tej pory sie z tego brechtam no ale coz, dzieci maja swoj swiat

Karolka widzialam jakies suplementy na podniesienie libida u kobitek ale ile w tym prawdy... Nie wiem bo ja z tym problemu nie mam. Tzn mi libido spada na tydz przed okresem jakos tak mi sie mniej chce.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja już wojaże na allegro zakończyłam 6 sztuk zakupionych listonosz się chyba wkurzy jak będzie musiał tak chodzić pojedynczo

Tak, ze mały na wiosna lato jest już zaopatrzony.
Kurczę albo i nie jest przecież w lecie nie będzie w długich spodniach chodził

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Muszę iść wywiesic pranie a mi sie nie chce. jest po 10 a mala takie histerie mi od rana robi i fochy ze mam juz dzisiejszego dnia dosyc. wlasnie zasnela. zjadla jakies 100ml kaszy manny z bananem a reszte musialam sama zjesc bo zaczela ryczec trzec oczy i nos i zasypiac wiec zrobilam mleko, wchodze do pokoju a ta stoi przy stole i ryczy az sie zanosi. wiec na rece butla w buzie i zjadla 130ml i zasnela. powiedzcie czy tak trudno zamknac oczy i sie polozyc nawet na podlodze i zasnac, tzreba robic histerie i wkurzac mnie dodatkowo????
Mam pytanie, bo mojej jakies krostki wokol buziaka wyskoczyly i przy nosku. smarujecie czyms to by zeszlo czy nie?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

aleksiaa to z kapustą dobre

Ikunia...to ja się teraz posikałam ze śmiechu z twojego srania

Karolka mój sobie nie znajdzie...to tylko takie gadanie...znam go...zawsze mu mówię idź do pufa ...chcesz 30 euro?? a on do mnie po co? żebym go później w ręczniku nosił ??

szósteczka tak sobie wczoraj pomyślałam że jak Cię tak ściska jakby ktoś pasem to robił to może to zapalenie trzustki ?

a jak się dziś czujesz? jak nocka? jedziesz dziś do lekarza? kochana nie ma co czekać z takimi mocnymi bólami.
Malutka moja ma raz więcej raz mniej...ale one odkąd wyszły to sa wciaż...czesto przemywam wodą buźkę...i od czasu do czasu smaruję Linola feet ...ale tego chyba w PL nie ma.
dobra lecimy na spacer
do później
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Malutka ja smatuje takim tlustym kremikiem buzke i juz dawno zadnych krostek nie miala

Haniu moj tez tylko gada ale wkurzajace to jest :/ ja tez mu mowie ze prosze bardzo idz ale dziecka Ci nie oddam i cisza jest

A takie pytanko bo Moja jak spi w dzien to twardym snem ze nic jej nie obudzi a w nocy to ciezko jej tak twardo usnac :/ czemu tak jest moze macie jakis pomysl ???
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Aleksia musialo bolec... a w kapuscie to sie dzieci szuka a nie chowa

Ikunia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Karolka moja jak śpi w dzień to zasypia na 40-50 minut tak twardo że mogę dywan obok łóżeczka odkurzać a ona nawet nie drgnie i na noc jak zasypia to też. Po około godzinie gdy sen twardy odejdzie wchodzi w lekki z ktorego byle bzyczenie muszki moze wybudzic i wtedy zabawa się przypomina i po spaniu. i nie wiem ile trwa ten lekki sen ale zaraz po nim wchodzi w tryb twradego snu i tak na zmiane. U nas dorosłych tez tak jest. Sen lekki potem twardy i znow czuwanie i wtedy snimy- czy jakos tak jak nie namieszalam.
Moja propozycja to zaczac wczesniej ja wyciszac i uspokajac. Ja tak po 18 moją zabieram od zabawe i klade sie z nia na macie albo lozku i lezymy bawimy sie raczkami czy jedna tak malo halasujacaa zabawke o 19 szykujemy razem kapiel i sie kapiemy, ubieramy obie oczywiscie i przed 20 butla mleko i spi. Wczoraj mielismy jeczenie po 22 ale smok i spala dalej, potem przed polnoca i kolejna kolo 5. wiec sama z tym nie jestes

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

i ponawiam prosbe odnosnie zdjec pokoiku

My po zupce , dosc ladnie pomidorowa z makaronikiem zjadla

Tatus wstanie to pojdziemy na spacerek

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Kupiłam Lenie pare deserków ze serkiem i obiadków parę...plus ma kilka słoiczków ugotowanych przeze mnie

Wiki świetna w kąpieli

Lena nie ma problemu na szczeście z tym...chyba po mnie

Nasz krem też jest bardzo tłusty...a przypomniało mi się Malutka że w PL jest fajny krem z Nivea dla dzieci na różne zaczerwienienia i podrażnienia...z omega i masłem shea...wstawię zdjęcie. Jak będę w PL to się w taki zaopatrzę. Ponoć dobry.
Lena coś mi zaczyna nie spać już na tej drzemce co miała koło 11/12 ...już drugi dzień zauważyłam...ale nawet dobrze...pójdzie spac za to koło 13.30/14 i wcześniej wstanie...i tym samym zrobi nam się tylko jedna drzemka w ciągu dnia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
A propos wspomnień to jak bylam w 2-3 kl szkoly podstawowej doszliśmy z dwójka moich znajomych do wniosku ze idziemy na lody i nawet rodzicom mojej kumpeli powiedzieliśmy tyle że najbliższą lodziarnia to byla 2 godz drogi na piechotę od naszego osiedla. Poszlismy i zajęło nam to caly dzien miedzyczasie moi rodzice tak sie przerazili ze wezwali policje ze dzieci zaginęły mu nawet chowaliśmy sie na terenie budowy przed jakimś radiowozem tak dla hecy a to oni nas szukali i wróciliśmy do domu późnym wieczorem mój brat mnie znalazł i na krzyczał na mnie a rodzice nawet nie zrobili awantury tylko byli szczesliwi ze sie znalazlam ale pamietam to dokładnie do dzis musieli na mnie ogromne wrażenie wywrzeć ich miny i ulga jaka czyli po znalezieniu mnie
Zdjecia sliczne zaluje ze nie mam jaj swoich wstawic ten głupi tablet musial sie popsuć a pieniędzy szkoda na naprawę.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
A moja księżna tak spała że jak ją wziełam by ubrać to nawet się nie obudziła, włożyłam do wózka też spała obudziła się jak drzwi otworzyłam od mieszkania i tak cały spacer nie spała tylko śpiewała w wózku.
Karolka a spróbuj z tym radiem. ja mojej włączam kołysanki czy w dzień czy w nocy ale ze względu na niektórych ludzi w tym bloku co myślą że sami mieszkają, a w dzień podczas całej jej drzemki lecą kołysanki.
To zboku to ja

U mnie też ponoć mama nie wiedziała że zęby mi wylazły dopóki nie ugryzłam ja w sutka

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Zosiu skarbie zapomniałabym 100 latek i duzooooooooo duzooooo zdrówka

Wiki sliczna

( Moj ostatnio postanowił wytatuowac sobie cała reke

Ej ktora to ostatnio robiła placki ziemniaczane bo mi taka ochote zrobiła ze dzisiaj ja taki obiadek zafundowałam

Z Zosia juz lepiej bo harce odstawia jakich mało

A jesli chodzi o historie to ja jak miałam 6 lat to postanowiłysmu z kuzynką ze pobawimy sie w fryzjera i obciełysmy sobie włosy DOSŁOWNIE! pamietam ze miałam włosy jak moj brat i wygladałam jak chłopak a mama była na mnie wściekła

Zoska własnie stoi i trzyma sie pufyyy i bach co jakis czas na dupkę

A fryzurkę to chce sobie zrobic tylko niewiem czy sie odwaze na takie ściecie ale tak chce sobie układać, co myslicie :
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22