- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
a brat czy siostra to pewnie chodziło aleksi w sensie kuzyn, kuzynka...spotkałam się z takim stwierdzeniem u byłych znajomych...oni z północy i mówią brat cioteczny i siostra cioteczna na kuzynostwo...w skrócie brat i siostra

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania spoko jak będziesz w Polszy wbijaj

Marta no to rzeczywiście posrane... eh nie zazdroszcze

Szósteczka powinnaś się szybko udać do lekarza nie ma co zwklekać!!
Dziewczyny podawałyście już kasze jaglaną? Ja dziś ugotowałam alkowi ale w ogóle nie chciał tego jeść..dodałam do tego jabłuszko ugotowane i dupa

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do jaglanej to nie podawałam...nawet za bardzo nie wiem z czym to sie je

aleksia aaa chyba ze tak

poczytałam trochę o przyprawach do łososia i pasuje koperek, tymianek, rozmaryn i zioła prowansalskie...oraz pieprz i sól...najlepiej sól czosnkowa

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Marta te gatki extra lubie takie co koronke na tylach maja

Aleksia Gratuluję popołudniowej drzemki

Haniu dżem z serkiem moze byc pyszny , a za mną chodzi serek biały ze szczypiorkiem i rzodkiewka

Rybke tez bym zjadła tyle ze mój to preferuje jedynie w cieście badz panierce broń boże żadnych ziół :/
Gochens ja kaszy nie dawałam jeszcze , kupiłam ostatnio makaron dla dzieci od 6 miesiaca takie gwiazdki i sa super bo nie trzeba blendowac a sa mieciutkie

Wasze bable juz 230ml wciagaja a moja jak zje 180ml to cud jest bo zazwyczaj i z tego zostawia :/ odkąd zaczęły sie zęby przestala jeść obiadki , dobrze że chociaż jogurciki i deserki chetnie je i takie mleko smakowe z nestle ze zbożami tez lubi

Niunia spi od 19.30 tyle ze od wczoraj znow jest płacz w nocy

Ja tez po prysznicu , pocwiczylam takze git

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens, ja dodawalam kaszy jaglanej do warzywek dla Artka..bardzo mu smakowalo..mozna tez ja dodawac do deserow...bo ona troche taka slodkawa jest..ale pyszna, przynajmniej dla mnie...
Bartus, gratulacje

Szosteczka, dziewczyny maja racje, musisz to jak najszybciej zdiagnozowac, zarowno z kolka nerkowa czy jelitowa nie ma zartow...
Marta, wspolczuje tego podatku...to jest chore, ze ktos cos daje a Ty jeszcze musisz podatek od wzbogacenia zaplacic...bo to cos takiego, prawda?
Gochens zazdroszcze kupowania ziemi...tez bym chciala...
Ja dzem z serem bialym uwielbiam...a jadlyscie kiedys kisiel z serem bialym? mniam mniam

Karolka, a moje Gabi przechodzi jakis etap rozwojowy?
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

KaROlka śliczne łupy a te butki sa boskie ja ostatnio widziałam takie buciki co biedronkę przypominały i chyba je Zosce kupie bo mysle o nich bez przerwy

Gochens to fajną masz prace, ja wracam w maju miało być w czerwcu ale juz czas na mnie

szosteczka wspołczuje bólu i kuruj nam sie kochana

Marta zajebiaszczy ten staniczek Twoj oko pocieszy

A i obiecane zdjecia:

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Karolka może naprawdę jakiś skok? A ten makaron to gdzie kupowałaś? ja też ostatnio dorwałam takie malutkie gwiazdki i chce je dodac jakos do czegos ale narazie nie mam pomyslu do czego

Sophie fajowa buda, mojej suce by sie spodobala u tesciow zawsze zabiera labkowi miejsce do wylegiwania

Agusia a nie dodajesz do tych owockow juz mm? Kurde mój sie juz chyba przyzwyczail do tych slodkich kaszek.
Jakis czas temu na majówkach Joasia pisała o jakiś robakach w tych materacach gryka kokos czy jakos tak i teraz ciagle mam to w glowie

Chyba moje hormony troche przesadzaja właśnie płakałam na "sekretach chirurgi" i "bitwie o dom" haha za to mam wstret do jedzenia w sensie nic mi sie jesc nie chce. Ale pizze bym wsunela

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Marta gratulacje dla synusia i niezle wdzianko, napisz jutro czy zdalo egzamin
Sophie buda fajowa odrazu z kuchnia polowa haha

Gochens a przyjmuja u ciebie takich matolow jak ja czy trzeba miec doswiadczenie 100 letnie najlepiej?
fajnie ze dzialka jest a daleko?
U mnie tez na kuzynostwo sie mowi brat siostra;)
Co do kasz to trzeba ja jesc bo jest anty nowotworowa !
Ja Zosce daje albo na slodko z owockiem i kawaleczkiem maselka czy troszke jogurtu
Albo do obiadku zamiast ryzu czy ziemniakow. Sami tez czesto jemy robie jaglanke najczesciej z curry i warzywami mrozonymi z patelni;)
A Gochens i jak Ci sie nie chce podawac manny to juz nie musisz przeciez gluten jest w pszenicy. Mozesz kupowac kaszki pszenne, albo manne z bobovity odrazu mleczna jest bo mam taka, pozatym mozesz spokojnie alusiowi dawac juz kawalek chlebka z maselkiem. Ja zosce juz czasem robie kanapeczke z szyneczka drobiowa i wcina az sie uszy trzesa;)
Ja prasowalam caly dzien, zoska malo mi spala i co chwila chciala sie bawic kablem od zelazka. B.ma wszystkie koszuleczki poprasowane na cacy moze sie stroic ze hej. A ja teraz lece pod prysznic i lulu bo mi nogi w d wchodza.
Dobrej nocki :*
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ika jesli umiesz rysowac w AUTOKADZIE to zapraszam

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie super buda

Aleksiaa ja nie mam żadnych jakichs historii z dzieciństwa...nawet nie wiem co by mogło być tą historią ...u mnie wszystko przebiegało zwyczajnie...szkoła, dom, odrabianie lekcji i wyjścia z kumpelami na spacery...trochę nudno ale tak było

Gochens też czytałam o tym co pisała Joasia. My mamy materac z gąbki więc ufff...ale ogólnie to strach teraz

Ale może komuś się to trafiło ...albo tak jak vika pisała że może przesikany był materac i potem cos takiego się pojawiło...nie wiadomo.
Lena mi zasnęła o 21

ja kasze lubie ale jęczmienną i gryczaną...jaglanej nie jadłam

jak skonczyłam pisac posta to się forum zdziadziło

miłego wieczoru i nocy
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ah biedna Milady. To po co chciał razem zamieszkać, po co była ta przeprowadzka z daleka od rodziny, po co remont i mydlenie oczu... Wrrrr
Tak przy tym tak mi się przypomniało jak kiedyś z koleżankami sobie rozkminialismy nad facetami i tym jak ich życie jest lekkie. Zamoczą swoją "odnogę" i nic więcej ich nie interesuje, ani 9 m-cy, ani poród, przebieranie, karmienie, wychowanie i to że poświęcamy całe siebie i swoje aspirację dla własnego dziecko w momencie jak oni zastanawiają się jaką koszulkę ubrać na impreze bądź na co wydac te stówki co jeszcze zostały w portfelu bo za tydz kolejna wypłata.
Mowa tu oczywiście o facetach nie będących w związkach, bo ZAZWYCZAJ ci pozostający w zwiazku znają swoją rolę nadprogramową i to co do nich należy czyli zapewnić byt rodzinie.
kurcze a my tak na M. Milady najeżdżamy a jak to nie o to Milady chodziło?
Eh trza iść spać