BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852355 przez Hania84
Dzięki Sophie :D

Sophie ale przecież gość powinien nas po nogach całować bo przeciez to my namówiłyśmy Milady żeby dała mu szansę !!! ale on jej nie wykorzystał...sam naskrobał i teraz ma do nas problem? Następny co zabrania kobiecie czegoś i ogranicza jej wolność ! Nie rozumiem totalnie facetów czasem. Przecież on jest nie fair do Milady i jeszcze jej problemy o coś robi? Kłamie itp i biednej zabrania czegoś. :ohmy: Szczerze to się wkurzyłam :angry: Faceci sami sobie winni a potem mają problemy bo kobieta na forum siedzi i pewnie inne podburzają a wcale tak nie jest...najpierw niech się poprawi a potem pierdoli głupoty :angry:
Nie wiem po co Milady rezygnuje z forum...dla niego? po co? a on coś od siebie dał jak dała mu szansę? Teraz będzie biedną śledził i obczajał fora gdzie siedzi pfff...dzieciak.
Sorrki Milady ale tym bardziej nie zgadzam się z Twoim odejściem jeśli to przez niego. Masz prawo siedziec gdzie chcesz...a on nie ma prawa Ci niczego zbaraniać tym bardziej że nie jest fair wobec Ciebie :angry:

Sophie świetny tort :) mężu to musi Cię nie źle kochać :blush:

Gochens jak tam działka ???????????????????????????????????

szósteczka jak się czujesz????????????????????

Agusia co u Ciebie ?????????????????????????????/

rysa ???????????????????????????????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852367 przez Gochens
kurde dziewczyny tak dziś latam... przepraszam ale Was nie przeczytałam :(

Byliśmy dziś oglądać działkę ale przygoda zaczęła się niefortunnie bo oczywiście musiałam coś spierdzielić i wjechałam w rów, nie mogliśmy wyjechać, Alan zaczał ryczeć ehh.. w końcu ktoś nas wyciągnął i byliśmy uratowani :) Ziemia piękna, okolica też ale ma jeden duuży minus, mianowicie za rogiem drogi ukazała nam się duża fabryka CZEGOŚ ... nie wiemy co to, bo w necie nie moge znaleźć informacji na ten temat. Jutro może zadzwonie do tej babki i zapytam wprost, może okaze sie ze to jakaś hurtownia wielka albo coś.

Ogólnie mój wczoraj wyszedł na miasto i już byłam zła że pewnie dziś bedzie dzien spiperzony ale jak rano weszlam do kuchni zobaczylam kwiaty, karteczke i ksiazke :) Takze mezu sie postaral juz wczoraj o zakup kwoatow :lol: dziś dodatkowo ugotował pyszne danie a zaraz bedziemy pic winko znaczy ja dziubka umocze tylko... :silly:

Przepraszam ze o sobie jutro jestem z Wami na 100000!! :blush: :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #852368 przez Sophie25
Sam mnie mezuś zaszokował takim prezentem :) Zasłuzył na nagrode :D :D :D

11 lata 1 miesiąc temu #852372 przez Milady
Dziewczyny nie dam Marcinowi juz szansy i nie dam sie jemu stłamsić bo nie jestem juz nim i jego zdanie mnie nie obchodzi ... Nie wroce mimo jego nalegań,bez zaufania nie ma zwiazku ...
Ale mocno wkurzyło mnie to ze idiota podpatrzył sobie forum i czytał ... i pretensje miał ze dzieci pokazuje wiec ja mu jasno wytłumaczyłam ze nie bedzie mi mowił co mam robic i nie bede sie kłocić bo niemam na pierdoły czasu wole sie bawic z dziecmi w tym czasie, wiec wszedł mi na ambicje zebym w takim razie nie pisała na forum jak chce spedzac czas z dziecmui, wiec to chodzi tylko o to by tu nie patrzył i o to by mu udowodnic !

Kochane moze wroce ... narazie dam mu popalić i ustale grafik spotkań ...

Hania jak bede w PL odezwe sie :kiss:

Dam sobie rade i NIE DAM SIE IDIOCIE za stara jestem na takie głupoty powiem Wam jednak ze wolałabym miec juz dojrzalszego i starszego odemnie mezczyzne a tak miałam szczeniaka 4 lata młodszego ... moj błąd ...

Ale były i piekne chwile ...

11 lata 1 miesiąc temu #852376 przez Hania84
Gochens to trzymam Cię za słowo i jutro z nami bądź :) i nadrób nas bo fajnie się działo :lol: zabawne fotki, fryzurki itp :lol:
Oj to ale się przytrafiło , dobrze, że ktoś wyciągnął pomocną dłoń :) a działka jaka duża? czyli co zależy co to za fabryka teraz? a jak hurtownia to bierzecie tę działkę?
Mężu widzę też się postarał :) a książkę jaką kupił? no no dba o żonkę...to teraz Ty nogi do góry , książka w rękę a mężu pucu, pucu chatkę hihi :lol:

ale tu dziś pustki...wszystkie się chyba seksuja :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852382 przez Hania84
Milady :kiss: rozumiem Cię w 100% ...też miałam młodszego...co prawda o rok ale też nie ułożyło nam się. Masz racę, nie daj się...niech ci nie rządzi jak sam nie potrafi być okej. A dzieci każda z nas wstawia...bez przesady. Jak ktoś chce coś wykorzystać to i tak wykorzysta bo wystarczy ze zdjecia są na kompie...wtedy każdy przeciętny haker może się włamać i podebrać...jakby tak na to patrzeć to by trzeba było z domu nie wychodzić i ukrywać się przed całym światem :P
Okej Milady to czekam aż się odezwiesz :kiss: z niecierpliwością :silly:
Poukładaj sobie wszystko ze spokojem i wracaj do nas :) czekamy za Tobą :kiss:
Jeszcze znajdziesz odpowiedzialnego i starszego faceta który Was pokocha :)

11 lata 1 miesiąc temu #852394 przez aleksiaa88
Ja się nie seksuje jestem sama
Czekam aż ten mój mały pójdzie spać spał chwilę obudził się z płaczem dostał butlę a teraz sobie wstał i pluje syczy i jęczy już by mógł iść spać obudził się o 16 i wojuje

11 lata 1 miesiąc temu #852407 przez srenka_918
Ja też się nie seksuję bo nie mam z kim... Moje kochanie wróci po północy z pracy dopiero... A ja padam na pysk... Jeszcze tylko łóżko zrobię i do spania, Pawełek też właśnie padł, położyłam go o 19.30 bo miał tylko jedną drzemkę o 12 a ten po 15 min snu stwierdził że to drzemka... Ręce mi opadły totalnie, bo chciałam się wykąpać w spokoju... Teraz to już sił nie mam na kąpiel... Nawet mały dziś nie wykąpany...

Milady czekamy z utęsknieniem :*

Gochens oby to nie fabryka ;) A nawet jeśli fabryka, np zapałek? ;) To chyba nie przeszkadza ;) a jeszcze lepiej lodziarnia ;) Taka duża ;)

Kurde kilka dni za mną lody łażą, muszę zjeść bo tylko o lodach gadam a mój to opacznie rozumie ;)

Dobranoc ;)

11 lata 1 miesiąc temu #852419 przez Agusia83
i ja się witam....miło spędziłam dzionek z synkiem...zwerbowałam teścia, by pobył chwilę z wnuczkiem a ja wyskoczyłam na zakupy :laugh:
póżniej fajnie sie bawiliśmy, zjedliśmy obiadek i poszliśmy w kimono...a jak wstaliśmy przyszedł D. i dostałam kwiatka z zyczeniami i przeprosinami..(bo wczoraj nawojował...baaa...w ogóle między nami kiepsko...a nawet bym napisała, że b.źle...zobaczymy, co z tego wyniknie...)

Dziękuję za życzona///Tomuś w końcu Cie mama pokazała...jupi :laugh:

Milady,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaraz lecę spać

11 lata 1 miesiąc temu #852429 przez malutkamilka
Pierwsza ;)

U has nocka taka sobie. Zasnęła przed 21 i do przed 2 średnio co godzinę do niej latałam a od 2 jak zasnęła to o 6:45 się obudziła, zjadła mleczko, poleżałyśmy i wojuje na łóżku teraz.

Milady tak mi przykro że M. okazał się nie dojrzały do posiadania rodziny. Jestem z tobą sercem byś wytrwała w tych pierwszych trudnych chwilach dopoki nie wyleczasz się z tego felernego uczucia. Trzymam kciuki by znalazł cię porządny facet który ciebie i dzieciaczki będzie kocham i przede wszystkim szanowal, ale nie pozwól by decydowal o twoim wyborze jakim jest pisanie do nas, nie chce byś pokazywała dzieci a to dlaczego co jest w tym złego że masz cudne dzieci ktorymi chcesz sie pochwalić. Nie rezygnuj z nas a zobaczysz ze będzie ci latwiej przetrwać. A jak on w ogóle sie dowiedzial ze do nas piszesz i pokazujesz dzieci.

a ja się nie seksowałam tylko odpoczywałam po harówce na działce. Zrobilam więcej niż planowałam

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852449 przez KaRoLkA
Dzien dobry jako druga :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutka to piatka bo u Mnie noc podobna z pobudkami :/

Ja tez sie nie sexowalam gdyz @ mam :/ ale ogladalismy wspolnie filmik i milo bylo ;) Mala z rana znowu takbsie osrala ze musialam ja cala myc :/ i do tego krostki kolo pupki ma czerwone, posmarowalam sudocremem i zobaczymy czy zejda . Upatrzyla sobie kupe rano , jak przed 6 daje jej mleko to jest czysto ale jak sie budzi o 8 to pamper pelny .
Dzisiaj znowu pieknie sloneczko swieci , takze po kosciolku na spacerek sie wybierzemy :)

Aha pisalyscie o jajecznicy wiec moja juz dwa razy jadla z jednego jaja z chlebkiem i bardzo jej smakowalo :) takze raz w tygodniu bedzie jadala :)

Milej niedzieli Kobitki :)

11 lata 1 miesiąc temu #852464 przez Marta1985
Halo...

A Bartuś ńie lubi jajecznicy :-(

Wogole to mam jakiś kryzys :-( nic mi šie nie chce jestem jakąs mega zmęczona i marzy mi šie cały weekend w łóżku :-( i tak porzadnie odpoczac :-( a już najlepiej to wyjechać gdzieś na tydzień i zregenerowac šie :-(

11 lata 1 miesiąc temu #852483 przez Sophie25
Witamy sie i My :)

Pogoda u nas piekna :)

Ma przyjechac ciotka i kuzynka w odwiedziny :)

Milej niedzieli musze leciec bo Zoska spiaca :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852484 przez Gochens
Witam z rana ;)

Dziś u nas noc straszna wybudzal się co chwile z płaczem, w końcu o 2 wzięłam go do siebie i spał do 4 później zaczął wojowac wiec do siebie..

W ogóle to wczoraj spadł mi z prewijaka :ohmy: na szczęście do łóżka prosto... Schyliłam się po chusteczki a ten bec :dry: :ohmy: na szczęście nic się nie stało płakał chwile ale zaraz był radosny, obserwowałam go długo ale było ok tylko ta noc taka :(
Teraz moje chłopaki śpią a ja grzeje się w wannie :lol:

Haniu fryzura Karolki dla ciebie mi się podoba nr 2 ;) a chcesz tylko scięcie czy też kolor?? jeśli Chodzi o moją pracę w terenie to jeżdżę do adwokata, notariusza żeby umowę podpisać czasem na budowę zobaczyć jak idzie albo spotkać się z wykonawcą, ogólnie jak to przedstawia mnie mój szef jestem jego prawą ręką. ;)
Działka ma 903 m2 wiec w zupełności Wystarczy zobaczę co powie ta kobitka o fabryce..

Karolka te fryzury z kolei co pokazałaś dla Sophie Najbardziej mi się podobają!! uwielbiam takie cięcia i zawsze też miałam takie włosy ;) a teskt Twojego bardzo "miły" naprawdę.. Gabi super wygląda i jak ładnie trzyma Szczoteczkę! bezrekawnik wymiata tez mamy taki tylko niebieski jestem zakochana ;)

Kasiu w końcu nam pokazalas Tomusia ;) jaki fajny chłopak :)

Dziubasek daj znać jak to mleko się spisuje może też zamówię..

Srenka to i ciebie jak nie urok to... Zatwierdzenie ;) lody hm w sumie mi przypomniqlas o nich

Sophie śliczny torcik!

Violcia to znów jakieś spięcia?! nie ładnie

Jajecznice będziemy dzis jeść na maselku a teraz uciekam bo Jedziemy na wieś :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #852511 przez dziubasek
Witam niedzielne :)
Grypa morderca rozłożyła mnie na łopatki :angry: pol nocy przespalam na fotelu do karmienia bo na leżą o to i kaszel i katar nie pozwalał zasnąć.
Na razie mleko daje 3 noc, i nie zauważyłam wielkej poprawy :angry: dziś w nocy obudziła się dwa razy, wczoraj tez- poza tym jak tylko smoczek jej wypadnie z buzki to juz steka i muszę wstawać....
Idę zrobić jakiegoś schaboszczaka na obiad...
Buzki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka