BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20112 przez basik_twins
tak Iwka normalnie tam pisze 8 min i jest tak 6, 8 ale jak juz podgrzejesz i woda jesczez nie ostygnie i znowu masz podgrzac to 2 min w sumie to naprawde chwila.
nie chce cie oklamywac bo ja go testowalam najpierw na ciapki i puzniej na mleko w butelce to mialam juz zagrzana wode to po 6min sobie lape poparzylam tak na sucho to nie wiem ale widac ze ladnie grzeje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #20113 przez iwkaa
aha to spoko dzieki potwierdzilas moj wybor mam nadzieje ze bedziemy zadowolone :)
ty basik tez kupilas wozek jumper x tako???

14 lata 10 miesiąc temu #20115 przez MoNiaaa
nooo basik rzeczywiscie figurke mialas niezla :D
Gosia sliczny brzuszek :D

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #20116 przez basik_twins
tak zielony z plecaczkami dla bliźniaków na felgach

Koła super tylko dwóch panów w warsztacie wulkanizacji się meczyło żeby napompować bo fifelek trzeba wygiac i zlapac zeby napompowac strasznie trudne ale wykonalne bo sie wygina - tak doradzam gdybys miala podobny problem :blink:

14 lata 10 miesiąc temu #20117 przez iwkaa
wlasnie trez taki wybralam tylko jeszcze nie kupilam i tak sie teraz zastanawiam czy gondola nie jest troche za mala bo trzeba brac pod uwage zime!!! bo w sumie to juz od listopada alboi pazdziernika dziecko bedzie chodzic w kombinezonie i tak przez cala zime nie wiadomo czy pod koniec bedzie swobodnie miescic sie w tej gondoli na poczatku bylam przekonana do tego wozka ale teraz mam watpliwosci bo w sumie jak by nasze dzieci urodzily sie zima to ok bo w lecie lekoo sie ubiera a zimo kombinezon kocyk kurcze teraz to juz nie wiem co ty o tym myslisz

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20118 przez basik_twins
Przypomiałam sobie jak szwagierki 4 miesieczniak wygląda spojrzałam do gondolki i myśle że da rade no ale jesli bys chciala komfortu dla dziecka i ubrala go w puchacza to majac 6 miesiecy moze mu byc ciasno
Mi to am nie gra roli bo kazde wuzki blizniacze maja wezsze ciut wklady a z moim wuzkiem i tak na chodnikach nie jednych sie miescic nie bede a u nas jeszcze tak nie parkuja opo chamsku jak w PL a przecisnac sie z nim miedzy autami tez kiepska sprawa

ale pojedyncza gondolka jest chyba ciut szersza niz w blizniaczych co? zaraz wejde na stronke i sprawdze bo jak jest taka sama to chyba lepiej poszukac innego wueczka....
Tak jak bys chciala zeby mu bylo dosc miejsca w puchaczu w wieku 6 miesiecy

Pisze że szerokość taka sama gondolek :huh:
Kiepsko kurde

14 lata 10 miesiąc temu #20119 przez iwkaa
to teraz jestem w kropce... a bylam taka napalona bo ta bardzo mi sie podoba ten jumper x i ma duzo pozytywnych opini i teraz juz nie wiem

14 lata 10 miesiąc temu #20121 przez basik_twins
kurcze.... Może oprzesadzamy z tym czy sie zmieszcza w puchaczu zimowym...?
Fakt rodzimy latem i bedziemy miały kluchy na zime :lol:
No ale chyba oni jakoś robią te zózki z głową może zobacz tam coś napisz się zapytaj.... ludzi co opinie wystawiają, może nie są podstawieni
WIEM!
Trzeba zobaczyc jaka maja szerokosc gondolki w innych wozkach i bedzie wiadomo czy wymyslamy bo coraz blizej czy rzeczywiscia mozna wdeptnąć na mine :blink: ha

14 lata 10 miesiąc temu #20125 przez iwkaa
no wlansie ze spotkalam sie z kilkoma opiniami ze gondola jest troche za mala ale nie wiem czy wypowiadali se ci co maja duzzzzzeee:) dzieciaczki czy wyubierane i wozone w zimie dlatego sie zastanawiam sa wozki z owiele wiekszymi gondolami ale dla mnie z wygladu sa beznadzieje i albo maja spacerowka glupia ala kolka do kitu albo cena kosmiczna a ten juper jest ladny fajny i tani widzialam go w sklepie i faktycznie jest troche mala gondola

14 lata 10 miesiąc temu #20129 przez basik_twins
musisz rozmiaró gondolek poszukac tak jak przy tym jumperze masz gondola 35/77 najwyrzej e-maila napisz z zapytaniem do jkiegos tam i wtedy bedzie wiadomo czy to optycznie wygladaja na wieksze czy rzeczywiscie roznie robia

14 lata 10 miesiąc temu #20135 przez paulinkaaa2202
Basik śliczny brzuszek masz już taki duży :) Tez już taki chce, mi już jest ciężko a co dopiero Tobie :( ale jeszcze troszkę zostało na pewno mniej niż więcej :)
Dużą gondolę ma wózek Jedo Fyn 4 ds Ja go akurat kupuję bo bardzo mi się podoba i ma dużą gondolę. Na tym mi zależało żeby dziecko w nim przejeździło zimę w kombinezonie albo owinięte w gruby kocyk
Wymiary gondoli w cm dł./wys./szer. 80/20/35

www.allegro.pl/item1076991237_3w1_fyn_4d...e_torba_gratisy.html
www. jedo. pl

14 lata 10 miesiąc temu #20136 przez paulinkaaa2202
Na świat wózków ten wózek Jedo Fyn 4 ds 3 w 1 jest tańszy o 200zł bo już sprawdzałam

14 lata 10 miesiąc temu #20137 przez basik_twins
to nie jest szerszy on jumpera tez ma 35 czyli to optyczne wrazenie iwka nie martw sie :)

No mi jest baaardzo ciezko jak sie skula na dole to ide wpol zgieta do kibla i sie nie wyprostuje bo nie mam jak i boli przewracanie sie z boku na bok :(

14 lata 10 miesiąc temu #20138 przez iwkaa
fajny ten wozek paulinka ale faktycznie nie wiele wiekszy od jumpera

14 lata 10 miesiąc temu #20139 przez paulinkaaa2202
no sprawdziłam stronę różnica 5 cm, to wynika że większych nie gondol nie robią

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka