BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 10 miesiąc temu #20089 przez basik_twins
Iwka canapis babys czy jakos tak - mam i testowalam moment goraca butla jak jest juz nagrzany wczesniej to po 2 min w sumie mleko jest gotowe

A jak chcecie fotki to dajcie mi linka do jakiejs strony gdzie mozna wrzucic foty na web bo mi sie wszechno z kata usunelo :(

Aco do wyjazdu mojego to go i tak calymi dniami nie ma bo pracuje a ja wieczorami nienawidze byc sama w domu i jak z nim jestem to same przyjemnosci i tak.... zasnac nie moglam jak pojechal jeszcze mi jakies koty mialczaly i budzilam sie co godzine i za kare Maja mnie tak z rana w rzevbra nakopala - jak zwykle zreszta kara za zarwana nocke od poczatku ciazy byla surowa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #20093 przez Renia2108
Ja niewiem czy bede kupowac podgrzewacz, do goracej wody mozna wlozyc butelke i na to samo wyjdzie :D

Basik ja meża wyganiam juz z domu hehe, jutro nareszcie idzie do pracy to mi marudził nie bedzie :) I spał do południa.

Ale Cie rozumiem że tesknisz za nim, ja raz mojego pół roku nie widzialam bo siedział za granica ale to wczesniej.

Fotke da sie tutaj wrzucic tylko musisz miec mały rozmiar zdjecia do 150KB chyba.

A łóżeczka macie juz ? I posciele ?

14 lata 10 miesiąc temu #20094 przez Gosia
Ja zamówiłam w czwartek wyposażenie do łóżeczka i właśnie czekam na kuriera. Powinien dziś być :laugh: Już nie mogę się doczekać! Oprócz pościeli, prześcieradełka i baldachimu zamówiłam jeszcze rożek i okrycie kąpielowe. Jak przyjdzie to wrzuce fotkę

14 lata 10 miesiąc temu #20096 przez basik_twins
No ja podgrzewacz mam chociaż ja to cyca chce do poł roku musowo, bo wiem że to zdrowe i wogole wszystko inne jak chcecie to wam zaraz wyklad z gazety przepisze :lol:

Ale w razie gdyby .... czekała mnie cesarka i cycki nie koniecznie sobie poradzily gdyby natura odwrocila sie ode mnie za szybko plecami.... to przy dwujce dzieci z garnkiem i wodą to ja ocipieje.... wiec....

Nawet jeśli moje kochane cycuszki spełnią wzorowo zadanie do którego zostały stworzone to i tak mi sie przyda do słoiczków herbatek na okres puzniejszy bo ja nie moge patrzec jak wszystkie nowoczesne mamusie jada na mikrofalach - tragedia

No a ja mam dwójke wiec mi wszystko 2 razy wiecej czasu bedzie zajmowac a tak wstawiam cyk i sie robi ja nie musze pilnowac ani nic i w tym czasie moge kontynuowac np robienie obiadu :lol:

Zaleta jest za to przy pojedynczym dziecku
Jeśli chce sie szybciej przejsc na mleko modyfikowane, z powodow wlasnych, piekny biust tralala czy coś tam to zachecam bo
Nie musisz w nocy wstawac podgrzewac
masz w nie wszystkich ale wiekszosci i canapis babys to ma
mozesz podgrzac butelke i zmiejszyc do jednej kreseczki czyli utrzymuje stala temperature... dzidzia w nocy krzyczy a ty butelke wyciagasz i karmisz i meza nie budzi jak rano musi wstac do pracy i ty mniej sie meczysz

nie załujcie w razie w pieniedzy na to bo to super rzecz czytalam na innech forach niepamiętam jakich ze niektorzy maja tam butelke zawsze gotowa 24/h 7 dni w tyg i podgrzewacz nie wysiada

14 lata 10 miesiąc temu #20097 przez basik_twins
a oto focie tylko strasznie wymeczona bylam i spuchnienta w ten dzien ale brzuchol widac okazale :)
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20098 przez basik_twins
i profilek z zaskoczenia wyglądam jakbym była zła ale to tylko dlatego ze spuchły mi stopy tak streasznie że stać na nich nie mogłam i zmeczona bylam
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20100 przez Gosia
Kurcze basik! Zachęciłaś mnie do zrobienia świeżej fotki, więc zaraz to zrobie no i rzecz jasna wstawię

14 lata 10 miesiąc temu #20101 przez MoNiaaa
no basik pokazny masz brzusio slicznie :) a doskonale cie rozumiem bo mojego tez nie mam przy sobie i wraca co 2 tyg na weekemd tylko.jak go nie ma to ciagle sie budze w nocy a jak jest to spie jak zabita :)

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #20102 przez basik_twins
Masakra jak człowiek się uzależnia od drugiej połówki - nie?

Mój też biedny kiedyś wcześniej na tydz wyjechał do pracy pod niemcy aż (taka delegacja) z tym że wtedy byliśmy jeszcze w czasei produkcji ;)
To pisał do mnie np smsa o 12 w nocy a ja od razu gdzie on sie szlaja ze nie spi to była 12 czy 1 juz
I dzwonie a on w łóżeczku grzecznie leżał tylko spać nie mógł bo na paszce nikogo nie ma :(
A ja teraz ostatnio jeszcze przez ten piekny brzusio oddechu w nocy czasem złapać nie moge i oddycham przez usta to nie raz mu reke lub bok klatki obślinie jak dzieciak a on sie cieszy bo to takie słodkie :lol:

Gosia dawaj fote :woohoo: ja to taka WIELKA teraz jestem a przed ciaza talia osy masakra mam taka fote w sklepie co plaszcz mierzylam zaraz wstawie
jaka węziutka pod biustem byłam Szok!

14 lata 10 miesiąc temu #20103 przez basik_twins
i jaka szczu[lutka na buzi...

cóż.... moje kochane bliźniaczki :side:
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #20105 przez basik_twins
a tak Oliwka spała z samego rana
Z wypiętą dupką :)
Aż ją można było za nią złapać :woohoo:
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #20106 przez Gosia
No rzeczywiście talia osy :laugh: Moja mała też wypina dupkę. Ja cały czas myślałam,że to główka aż wczoraj na USG się lekarza zapytałam co tam ma! Haha i dupe mi już wypina a ja ją tak głaskałam po tej "główce" :laugh:

14 lata 10 miesiąc temu #20109 przez iwkaa
oczywiscie ze mam zamiar karmic piersia ale tak jak juz tu ktoras napisala podgrzewacz jest nie tylko do mleka mozna podgrzac sloiczek czy herbatke albo sciagniete mleko:) bo od pazdziernika pojde do szkoly a dziecko jak jest glodne to chce juz jesc a nie za chwile i podgrzewac w garnku z woda to dlugo zejdzie a sa podgrzewacze ca w 2 min podgrzeja i dzidzia jest wtedy spokojna bo szybko dostanie i mamusia zadowolona bo ma spokoj :lol:

14 lata 10 miesiąc temu #20110 przez iwkaa
basik ty mialas na mysli ten podgrzewacz???
www.allegro.pl/item1078513329_canpol_pod...alny_do_butelek.html
podgrzewa w 2min??? bo wlasnie tez mam taki na oku tylko nic nie pisze o czasie podgrzewania

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #20111 przez Gosia
To sem ja :laugh: w 30 tc
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka