- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
A na obiadek miałam dzisiaj ziemniaczki, schabik z piersi kurczaka i buraczki - nawcinaliśmy sie za wszyzstkie czasy

co do traktowania ciężarnych ja nie wykorzystuje faktu ciąży, bo i tak nic nie wskuram, nawet ostatnio w markecie stanelismy w kasie dla ciezarnych kolejka była że hoho (oczywiście oprócz mnie cięzarnej nie było żadnej innej pani). Miałam sie odezwać ale jak usłyszałam szpety "ze zobacz w ciazy stoi i zaraz sie bedzie pchac" to sobie dałam spokoj, dopieor pani w kasie zauwazyła i zwróciła uwage, a tak, choćbym tam padłas to jeszcze by mnie kopneli pod kase zeby nie opozniac... taka ta nasza Polska uprzejmość....
a powiedzcie mi jaką macie koszule do poodu - taką zwykłą koszule jak do krmienia czy jakąś inną - bo ja dowiedziałam sie u siebie w szpitalu ze mam mieć sowją tylko dosyc krótka zeby nie bylo problemu z podwijaniem i teraz nie wiem co wziąść

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
moda.allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-c...3xl-i2067492143.html
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
MArigra ja też tak podchodziłam do sprawy tak jak Ty ,ale z drugiej strony takie nasze prawo niech kręcą nosami i "urągają" pod nosem liczysz się Ty i Twoje maleństwo.. ja ja już dziś poprostu przeprosiłam i weszłam do gabinetu przed którym bym sterczała i sterczała...
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
Bo myślałam czy nie lepiej np kupić sobie zwykłe t-shirt (taki meski np XL - co by mozna go było wyrzucić - wiadomo po porodzie mozemy być całe umazane....
- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**

Miałam jechać do chłopaka ale jest taki mróz że zostaję w domku:(
Cieszyłam się a teraz mi smutno:( ale zdrowie moje i maleństwa jest najważniejsze.
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
MArigra ja też tak podchodziłam do sprawy tak jak Ty ,ale z drugiej strony takie nasze prawo niech kręcą nosami i "urągają" pod nosem liczysz się Ty i Twoje maleństwo.. ja ja już dziś poprostu przeprosiłam i weszłam do gabinetu przed którym bym sterczała i sterczała...
następnym razem bedę warczeć na wszystkich w kolejce i zobaczymy:) Teraz zreszta sie wycfaniłam i zdejmuje kurtkę, wiec raczej ciezko mnie przeoczyć

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja kupię dwie i właśnie jedną wezme zwykła podkoszulke stara za pupe , którą poźniej bedzie można wyrzucić ..
- Karola1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
koszulę do karmienia też mam taką (z innym obrazkiem, ale ten sam krój) - kupiłam 3 sztuki, a do porodu biorę t-shirt T.
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mnie też głowa pobolewa, a nie wygodnie nawet jak się leży..
Emma -kobieto pracująca, czy Ty do nas zaglądasz???
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
a ja się coraz bardziej źle czuję. Brzuch mnie boli i nie wiem co mam robic. jak leże to jest lepiej. Jak w nocy cos się będzie działo to jadę na pogotowie. Boli mnie na dole brzucha i z tyłu. Do tego ta głowa. Ehh...
to ty lepiej jedz na to pogotowie, zeby nie było za pozno niech cie zbadają i bedziesz spokojna...
Boże moje dziecko mnie tak kopie, ze az sie zaczynam denerwować, chociaz nie powinnam

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja też już mam to i tam.. czy sobie wmawiam.. możliwe, ale fakt nie wolno bagatelizować jakichkolwiek objawów.
ja za to coraz niżej brzucho.. ?? hmm?? jutro jak się uda zobacze Adriana, strasznie się ciesze bo już długo do niego nie zaglądaliśmy

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
gabi, pewnie, ze do was zagladam, czytam nawet wszystkie posty, choc to nielatwe

karola, jesli zle sie czujesz, lepiej pojedz do szpitala i sprawdz, co i jak, bedziesz spokojniejsza!
żorżeto, spoznione zyczenia urodzinowe: najlepszego!

co do kosmetykow, to dostalam w prezencie plyn do kapieli i szmpon johnsona, dokupilam krem do pupy, oliwke w zelu i chusteczki tej samej firmy i zamierzam je wyprobowac. tez slyszalam, ze oilatum jest bardzo fajne, jesli johnson sie nie sprawdzi, pewnie zainwestuje.
moja dzidzia tez dzis dokazuje, a ja jestem padnieta, poleguje troche i pewnie wczesniej sie poloze, bo jutro pobudka o 6:15 i dluuugi dzien.

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
emma dzięki

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o jaaa kobieto podziwiam Cię, ja to już bym nie dała rady tak wcześnie się zrywać z wyra..
pomijając ,że w nocy w ogóle nie sypiam.
Eeee nie będę się upominać niby miałam już u niej 3 co z tego ,że od 21 już nie.. pytałam przez ostatnie 3 wizyty więc już prosić się nie będę! skoro ona nie monitoruje "takich dużych ciąż" ..