BezpiecznaCiaza112023

Objawy ciazy po zaplodnieniu..

10 lata 10 miesiąc temu #1013860 przez madzialenka
i fakt..ja mowie o objawach wczesnej ciazy....bo po zaplodnieniu zaraz nie ma objawow...przynajmniej to malo prawdopodobnie brzmi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1013861 przez JustysB
Mam już dwoje dzieci Bartek 5 lat Dawid 11 miesięcy :) I przy obydwu żadnych objawów nie wiem co się teraz dzieje po prostu zastanawiam się bo to trochę dziwne te mdłości na brzuchu się nie poloze bo tak choćby kulo :(

10 lata 10 miesiąc temu #1013868 przez madzialenka
organizm sie rozlegulowal moze?nie ma co panikowac,z pewnoscia wsio jest ok i moze niepotrzebnie doszukujesz sie "nietypowych"objawow

10 lata 10 miesiąc temu #1013887 przez lena20
hej a ja jestem juz w 17 tyg ciazy i juz od 2 tyg nie mam zadnych objaw jedynie co to zgage nie raz czasami i nic wiecej,czy to jest wszystko normalne?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1013924 przez JustysB
Lena 20 A czy na początku powiedzmy tydzień po owulacji miałaś jakieś objawy? Pozdrawiam

10 lata 10 miesiąc temu #1013925 przez lena20
oj ja nie pamietam :p a czy to normalne jest ze nie mam objaw? bo jestem w 17 tyg i na poczatku mialam objawy a teraz od 2 tyg okolo ustaly,czy to normalne jest?

10 lata 10 miesiąc temu #1013926 przez JustysB
Lena20 ja przy dwojce dzieci nie mialam wogole objawow jedynie co brak @ także wydaje mi się to normalne :)

10 lata 10 miesiąc temu #1013928 przez lena20
no ja mysle ze jest wszystko ok:) usg nie mialam ostatnio na wizycie tylko sprawdzal lekarz szyjke i moiwl ze wszystko db jets i zeby sie nie martwic,wiec db jest :P teraz jak pojde to ma zrobic usg,,a kiedy czulas pierwsz ruchy? bo ja ich jeszcze chyba nie czulam,nawet mi brzucha nie znac leciutka i delikatnie na dole mi sie zaokraglil i tyle;p ja zawsze milam troche brzuszka hehe

10 lata 8 miesiąc temu #1021066 przez Kariina
Jest bardzo duzo objawow, ktore moga wskazywac na to, że jestem w ciązy ale czasem łatwo pomylic to z czyms zupelnie innym. Najlepiej isc do lekarza i miec stuprocentowa pewnosc. Ja na przyklad nie mialam zadnych objawow az do trzeciego miesiaca i dowiedialam sie o ciazy dopiero na kontrolnej wizycie u ginekologa. Jakie bylo moje zdziwienie.

10 lata 8 miesiąc temu #1021152 przez studentka dietetyki
Bardzo proszę przyszłe mamy o wypełnienie ankiety anonimowej, dotyczącej stanu wiedzy kobiet w ciąży na temat żywności funkcjonalnej :) poniższa ankieta ma formę testu :) dzięki czemu będziecie Panie mogły sprawdzić co wiecie na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie
Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź :)
link:
www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1021713 przez kaja22
Ja o ciąży dowiedziałam się dopiero w 5 tyg, a jedyną oznaką, która skłoniła mnie do zrobienia testu był brak @ i bolesność piersi. Dopiero koło 11 tygodnia doszły mdłości i wrażliwość na zapachy, szczególnie na rumiankowy płyn do mycia naczyń:)

http://prospectrum.com.pl/windykacja-naleznosci

10 lata 8 miesiąc temu #1022616 przez ullussieq
Witam. Mam dość dziwną sytuację. W grudniu po raz pierwszy współżyłam z chłopakiem. W sumie nawet trudno nazwać to współżyciem, bo po kilku sekundach poleciała mi krew z racji przebicia błony i szybko przestaliśmy. Jednak nie zabezpieczyliśmy się, nawet na te kilka sekund. Teraz juz okres spóźnia mi się pół miesiąca. Robiłam 3 testy ciążowe, wszystkie wyszły negatywnie. Myślicie, że istnieje mimo to prawdopodobieństwo ciąży, czy jednak są to jakieś inne dolegliwości zdrowotne? Dodam, że mam problem z nieregularnym okresem już jakiś czas, ale nigdy nie spóźniał się aż tyle. Oczywiście jestem już zapisana do ginekologa, ale czekam w kolejce i w między czasie chciałam zapytać o Wasze zdanie.

10 lata 7 miesiąc temu #1027485 przez Marteczek19
Witam , potrzebuje porady ! Okres sie mi spoznia juz poltorej tygodnia , mam co 28 dni ostatni też sie.mi spozniał 2 tygodnie ale dostałam 3 stycznia. Kochalam sie z narzeczonym 3 tyg temu bez zabespieczenia i doszedl we mnie . Nie wiem czy mialam dni plodne. Od kilku dni mam mdlosci, uczucie sennosci, jem jak slon, czuje sie ciezka, boli mnie glowa przy czym wymiotuje i kreci mi sie w glowie , nie mialam plamienia ani mnie takze nie bola piersi czuje ze cos sie dzieje z moim organizmem, robilam test wyszedl negatywny. Pomuzcie !

2 lata 10 miesiąc temu #1080547 przez ulke
Nawet o tym nie pomyślałam że mogę być dzień predzej zjadłam paczka a na następny dzień rano zwymiotowałam pomyslalam że może się zatrułam a popołudniu dostałam telefon od lekarki że jestem w ciazy.

Jeśli ktoś jest z Rzeszowa, polecam zastanowić sie na wizytami u ginekologa w ramach nfz, szczególnie, ze jest możliwość dzięki temu wykonania badań na nfz:

ginekolog-rzeszow.pl/

Daje tutaj namiar na panią doktor

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka