BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920134 przez mesy
Ann moj organizm nawet inki nie toleruje :/ a tak bym sie napila ze smakiem kaaaaaaaawy :woohoo:

Ps: zjadlam cukierka od T ....a T sie kapie ...jak wyjdzie bedzie siwy dym :blink: :blush: :blush: bo sama go prosilam zeby nie kupowal i chyba zapomnial , ze zostawil na stole cuksa i on do mnie mowil hehehe

Julka masz ty nerwy se stali :P

A ja od rana na szmacie , bo nerwicy dostaje kurde noo :/ a mlody mnie nie slucha :whistle: ale to nic nowego ;)nawet juz probowalam do niego zagadac pp zlosci i nic :/ bo po dobroci nie dziala :^ mlody ma termin na 7 wrzesien...jak sie nie urodzi 7-ego to ja sie poddaje - seriooo :pinch:

Ulka , bo kolejny post zaczynajacy sie u mnie ....melduje.....bedzie tym jak serio pojade na porodowke :P nie chce mi sie codzien meldowac nooo :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #920140 przez ulka1983
Mesy to niech cie sie zachce bo każde twoje spóźnienie na forum będzie traktowane jako wyjazd Patryka z brzucha :laugh: :P a my na to czekamy z niecierpliwością B)

10 lata 8 miesiąc temu #920145 przez mesy
Moze to go wygoni :P haha

10 lata 8 miesiąc temu #920151 przez ulka1983
powiedz mu ze jak będzie sie ociągał to koleżanka go wyprzedzi ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920152 przez mesy
Ja mu juz nawet gruszki na wierzbie obiecuje i nic :P on juz tako duzy jest , ze jak sie rozciagnie to mi cisnie na jelita , a jak zjem to dostaje takich wzdec , ze ledwo dysze :^ nie wiem po kim to takie uparte :/
A malo tego moj tata kazal mi sie polozyc do szpitala buhehehe tez juz zniecierpliwiony jest czekajac na wnuka :P a mlody ma nas wszystkich gdzies :evil:

10 lata 8 miesiąc temu #920153 przez Agnilla
Dag gdzie jesteś??? Potrzebuje Twoja grillowa patelnie! :angry:
Majka Pola sutka nie zassie :( nawet w tym tyg probowalam, bo nie powiem wyciągnęly się znacznie przez laktator, ale zrobiła mi taka awanturę, że odpuscilam. Karmie butla nie dlatego, ze chce tylko dlatego, ze odciąganie jest jedynym wyjściem inaczej mm musi iść w ruch :(
Pola śpi wiec znowu czas odciągnąć, potem zabieram ja na spacer bo inaczej zostanie polsierota, bo jej ojca zabije. Ale luz skoro ja karmie to do więzienia pojdziemy obie ;)
Mesy trzymaj się, możesz mi prezent na rocznicę 4go zrobić ;)

10 lata 8 miesiąc temu #920162 przez majka1987gnoWlkp
kurde Agni to Pola fosiata :) współczuje Ci kochana bo walczysz jak Lwica a ta mała zołza Ci nie pomaga.... tak jej się wygodnie zrobiło z butlli i o :/

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #920190 przez aggi
dzień dobry

Asia K racja a jak jest możliwość to trzeba ciągnąć od nich ile się da tak jak oni ciągną od nas

majka napewno uda się 'naprawić' te nóżki :kiss: haha to sobie Tośka drzemkę walnęła :D

meli i dobrze bo to pokazuje że nie wszystko idzie zawsze wg schematów :) ja na usg 4d byłam w 30tc i ślicznie buźkę uchwyciliśmy.

julka a ja się trochę z Tobą zgadzam. no no czekamy na foto torta :woohoo:

Agni dzielna kobito fajnie że nas czytasz :) ja tak samo pompuje moje mleko choćby niewiem co ale cyca też dostaje. Szok jak Pola urosła :woohoo: ja też roladę wszamałam już jak Maks miał tydzień :P i nie zaszkodziło. Ja z początku samym cycem karmiłam ale odkąd zaczęłam odciągać to w nocy idzie butla w ruch bo on po butli lepiej śpi bo się naje... a w dzień cyc + butla. Także Cię rozumiem bo też na laktatorze siedzę. Boże cóż za wynalazek ! ;) Choć i tak fajnie że on chce cyca ssać i coś tam pije z niego. Ale weź przystawiaj Polę może w końcu zassie :kiss:

Ann ja tylko raz słabą rozpuszczalną wypiłam z mleczkiem i kufa młody mi całą noc nie spał :D

ulka a Ty jak się czujesz???

mesy a gdzie w końcu rodzisz?? :) hehe Patryk to chyba kumpel Maksa będzie bo Maks też się na tą stronę brzucha nie wybierał i w ogóle miał mnie gdzieś jak prosiłam od końca lipca żeby się decydował...... i jeden dzień przed terminem dopiero spakował walizki :whistle:

10 lata 8 miesiąc temu #920198 przez gwiazdka2014
hejka

Juila może ktos w urzędzie nagadał takich głupot... a jaką mamą będzie to się okaże :) dawaj nam tu zdjęcie tortu i malunku Wojtka... :)

Mesy czymamy kciuki za was :) Coś czuje, że u ans tez tak będzie ... Antek się pcha pcha a pozniej nie będzie chciał wyjść ... :P

Ulcia jestem jestem odpoczywam... leże.. wczoraj zeszłam na dwór na powietrze dziś moze też ogródek odwiedzę...

Co ta jeszcze ?? Podziwiam Agni ale jestes uparta :) Dobrze ze z Petunią jest ok...
Aggi moze coś jeszcze znajde i ci nadam :P

Wydałam juz wypłąte na Antka :P kołyska zapłącona, bujaczek, kosmetyki, CIUSZKI :P ciiiiiiiiiiiiiii
img21.olx.pl/images_tablicapl/173404679_...nowy-sacz_rev041.jpg
img16.olx.pl/images_tablicapl/159005243_...la-dzieci_rev001.jpg
img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/45/49/11/79/4549117984
img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/45/61/55/74/4561557408

Jeszcze fotelik i chyba wsio jest :P

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920200 przez mesy
Aggi no chyba tak bedzie :P w koncu na tym samym powietrzu "chowane" haha
Ja bede rodzic w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
;)

Gwiazdka no co bys sie nie zdziwila :P
Lepiej sie nastawic na przenoszenie i urodzenie w terminie niz wczesniej....ja jutro dzwonie do gina i mu powiem , ze nakrecil nie potrzebnie , bo dziecie uparte :P

10 lata 8 miesiąc temu #920204 przez Karolincia
Droga Julio ,

Bardzo mi przykro przez to , że pielęgniarka w przychodni mi nagadała takich głupot razem z kobieta w urzędzie pracy z którą rozmawiałam i już masz wizję jaką matką będę.....
Masz swoje zdanie to się cieszę, ale nie powinnaś ludzi oceniać po kilku zdaniach wypowiadanych na temat zasiłku dla bezrobotnych.
Krytykujesz w sposób karygodny. Nie znasz mnie i nie wiesz jaką jestem osobą w życiu prywatnym. Pisać to tak naprawdę można wiele.
Widać, że mocna jesteś w gadce tu na forum....
Wybacz , ale mam DOŚĆ słów, które kierujesz do mnie ....

Nie tylko ja mam Ciebie dość, ale inne dziewczyny również.....
Czepiasz się kogo popadnie....czekasz na potknięcie się, którejś z dziewczyn na forum .
Ciekawe jaką Ty będziesz matką??
Rządzisz się jakbyś była kierowniczką tego forum...

Proszę Cię, ODCZEP SIĘ ODE MNIE....
Podziękowania: Ada2424

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920208 przez mesy
Karola sorry , ale nie wypowiadaj sie za kogos ....

Julka po prostu nie lubi pierdomello ,ze tak powiem , a nie jednej z nas tu cennych rad udzielila wiec pisz sama za siebie i nie przykrywaj sie innymi dziewczynami ;)
Podziękowania: ferritka, julka

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920209 przez ferritka
Ja tez nie potrzebuje rzecznika, sie za mnie nie wypowiadaj. Podpisuje sie pod Mesy....
Niestety jak ktos ma tu wiecej do powiedzenia cos popartego doswiadczrnirm jak Julka czy Bella to ma sie nie wypoeiadac..bo to przecież slodkopierdzacy watek jest :sick:

Ej spotkala sir ktoras z mam chlopcow z tym ze podczas usg w jaderku byl obecny plyn??? Pomocy :unsure:

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: mesy, julka

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920210 przez Karolincia
Mesy sorry ja sie innymi dziewczynami nie przykrywam, tylko pisze co wiem....

Słyszałam na temat Julii pare słów.....które bardzo raniły inne dziewczyny....Nie będę mówić o kogo chodzi....

Piszę co wiem,bo wyraźnie pisze obelgi na mój termat i to mnie obraża...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920212 przez mesy
Karola nie pograzaj sie !! Tj forum i kazda moze pissc sobie co chce. A to , ze Julka napisala ci co mysli to nie znaczy , ze zaraz masz sie obrazac ,bo jak tak to mialo by wygladac to ja forum opuscilabym z 3 lata temu hehehe
A co do "paru" osob ktore zostaly rzekomo zranione przez Julke to nawet chyba wiem kogo masz na mysli hehe raczej chodzi tu o jedna osobe , a nie pare.
Mowisz obelgi pisze na twoj temat ??? To ja chyba znam inna definicje obelg niz ty....

Ferr nie spotkalam sie , ale.Patryk cos mial w nerkach w ok 23 tyg ,a potem to zniklo i jest git wiec nie martw sie na zapas....
Podziękowania: julka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka