BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #920251 przez aggi
gwiazdka szalona kobieto :D No tak ale co masz robić jak masz ciągle leżeć.... też non stop siedziałam na allegro i szukałam ciuszków i pierdołek :D cudne zakupy ! :woohoo: trzymam kciuki za wizytę :)

mesy no dokładnie u nas to czorne powietrze hahaha to takie czorty małe się nawdychają od małego i są hajery przodowe i nie pogodosz :P :P :P ja mojemu ginowi też nagadałam jak tam zaszłam tego piątego hahah to mnie tak zbadał że wody zaczęły odchodzić.. do dzisiaj się zastanawiał czy celowo to zrobił czy tak miało być :P Choć na porodówce mi powiedzieli że pęcherz płodowy był w całości na dole, tylko na górze strzelił to raczej nie wina gina :blink: :blink: :blink:

Karola zluzuj majty :) Złość piękności szkodzi !

Spokój kobity :D !

Ja też nieraz opierpapier dostałam i miałabym się obrażać to bym dawno stąd poszła papa :D
To jest forum tu każdy gada co chce o ! ;)

ferr nie znam się na tym płynie w jąderkach hmmmmm dziwne... a co lekarz Ci powiedział że takie coś ma Twój mały ? nie martw się na zapas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ann ja niby w ciąży piłam normalnie kawę, nie wiem co tak Maksowi nie podpasowało chyba akurat największe stężenie w mleku miał jak jadł :P teraz kawę omijam bo się armagedonu bojam :D

majka mmmm a ja bym shakea z MC wypiła :blink: mmmm smaków mi narobiłaś :D

Chudzinka pięknie napisane - jak zawsze Twoje słowa. Powiedz testujesz? bo widzę że już powinnaś być prawie po @?

Agni młody też ma coś z brzuchem już nieraz mam dość. Masuję masuję. Na szczęście kupy robi :P A Ty jakie masz sposoby?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920254 przez gwiazdka2014
Aggi Moj M pakuje ci drugą paczkę... :P

10 lata 8 miesiąc temu #920256 przez anoda89
Witam :) Przepraszam, że wam się tu wbijam ale muszę do Ferri napisać ;) :)
Kochana mój Wojtek to taki akrobata, że w 34-35 tc dwa raz się przekręcił więc sprawa u Ciebie jeszcze nie przesądzona :) Niby lekarze mówią, że dziecko ma czas do 34 tyg ale nie ma reguły a jakbyś miała mieć cc to nic strasznego :) Najważniejsze aby Kuba urodził się cały i zdrowy.

Tak w ogóle to Mesy pokarz się ostatni raz w dwupaku :) Ferri i Ty pokarz hacjendę Kuby :)

Aaaaa i ten płyn w jądrach to pewnie wodniak. Mój Wojtek ma i powoli się wchłania tylko trzeba jajeczka do góry unosić żeby się zmniejszał ;)
Podziękowania: ferritka

10 lata 8 miesiąc temu #920257 przez aggi
gwiazdka w końcu się wziął za to powiadasz :D hahaha :P cieszę się. To mam w środę/czwartek czekać?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #920264 przez gwiazdka2014
Aggi zaskocze cię :P

Jedna juz dawno spakowana.... dziś ci spakowałam drugą.... dziwne bo za mniejszą paczkę zapłąciłam wiecej a też DHL-em :P

polki.pl/rodzina_ciaza_rozwoj_artykul,10001075.html - za pomocą tego kalkulatora wyszło mi, że jestem w 36 tc, zapłodnienie 12 stycznia, termin porodu 5 październik wiec by się wszystko zgadzało.... ktos mi to wytłumaczy ??

10 lata 8 miesiąc temu #920272 przez Agnilla
Ej tez miałam do hama jechać dziś ale tak mnie maz wkuwil, ze powiedzialam ze ma sprdalac i poszlam z Pola na mega spacer, ta zasrana kolka nas trochę pogodziła i cwaniak wykorzystuje sytuację
Gwiazda to bardziej panikara byla, ale mowie że się wyrobila ;) swoją droga laska lezysz to i Petunii byś cos na lans znalazła :)
Coś jeszcze chciałam i zapomniałam :/
AAA Aggi co na kolki, no masaże, chwyt kolkowy, podalam Sab simplex i jeszcze ogrzewalismy brzuch suszarka dziś, tak się darla ze wymiekalam :( a jutro mamy 2 miechy :ohmy:

10 lata 8 miesiąc temu #920275 przez gwiazdka2014
Agni a co chcesz? i rozmiar mi podaj i granice cenową :)

10 lata 8 miesiąc temu #920277 przez Agnilla
A wszystko ;) jakąś kurteczkę, buty :) mogą być za duże bo Pollena rośnie szybko a cena... No żeby się opłacało ;)

10 lata 8 miesiąc temu #920280 przez majka1987gnoWlkp
chudzielcu z Ciebie to meega mądra kobieta jest :) a czy wiesz że już jutro 1 września :)
ferr o jajca się nie martw :) a moja młoda to jak mi fikła to myślałąm że mi wyjdzie bokiem, pępkiem i piczą jednocześnie :)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #920284 przez gwiazdka2014
Agni na 74 mam paczeć ?? wszystko już na zimę ??

10 lata 8 miesiąc temu #920285 przez aggi
gwiazdka to kiedy ja się mam tego spodziewać? :blush: tak jak ustalałyśmy? :blush: hmm może chodzi o to że skończony 35 masz a zaczynasz już 36 :)

Agni chwyt kolkowy powiadasz :huh: muszę poczytać co to :) ja póki co masaże brzuszka i pomagają bo robi kupki. No i dzisiaj podałam herbatki koperkowej trochę. hehhe toś dała gwiazdce pole do popisu ona takie zadania uwielbia :D

10 lata 8 miesiąc temu #920287 przez gwiazdka2014
Aggi kurier będzie u mnie we wtorek.... wyślę ci nr paczek będziesz sobie je śledzić :)

Agni wiesz co już mam w oczach :D

10 lata 8 miesiąc temu #920291 przez ferritka
Anodka :kiss: mówisz jajca w gore stosujesz u Wojtuli I ten plyn sie wchlania :woohoo: z nieba mi spadlas kochana moja...mam nadzieje ze u nas tez sie wchlonie wszystko ladnie I nie bedzie o co panikowac :)

No ja w szoku bylam ze dr tak radykalnie postawil sprawe odnosnie cc...w koncu to bedzie Wlasnie 34 tc...
Majka no póki co Kuba mi w pipce nogi trzyma hehe B)

Aggi Pochwal sie potem Vo tez ciocia Gwiazdka Maxowi poprzesylala :kiss:

Jutro Wam fot powrzucam kubola I lupow :woohoo: woz widzialyscie I mimo krytyki ktora tu zebral ja jestem póki co nim zachwycona :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #920292 przez gwiazdka2014
Ferr zachwycona ba................. jak coś gwiazdka znajdzie :P Skromność się moja objawia ponownie :P ha ha taki żarcik na dobranoc
Ide się myć, musze jakoś ogolić - lusterko pojdzie już w ruch

Aggi masz racje co do tych tygodni.... ale mam stresaaaaaa przed wizytą - mam nadzieje, że nie będe leżała w szpitalu ... :/ czymajta kciuki

10 lata 8 miesiąc temu #920293 przez Dagnes
O matulu, w końcu ktoś się odważył i napisał to, o czym myślę od jakiegoś czasu czytając forum. Julka, Chudzinka uwielbiam Was! Swoją drogą Karola chyba masz internet i umiesz korzystać z wyszukiwarki, więc sprawdź sobie co ci się należy w twojej sytuacji, a nie piszesz takie farmazony że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Zresztą już raz znalazłaś, skopiowałaś i wkleiłaś mi tu artykuł jak pytałam się o ćwiczenia na rozstęp mięśni brzucha, więc z innymi informacjami też nie powinno być problemu.

Agni ja to cię podziwiam kobieto z tym odciąganiem pokarmu. Dalej ręcznym ściągasz? Może elektryczny ułatwiłby ci trochę życie. Patelnię bierz i korzystaj do woli. Uuuu kolki. Nie wiem czy jest na to skuteczny sposób. Nas ominęły na szczęście. W H&M teraz jest 20 % rabatu na kolekcję dziecięcą tylko trzeba sobie pobrać kupon rabatowy.

Ann ja kawy w ciąży nie piłam wcale i mnie nawet nie ciągnęło. Po porodzie smak mi wrócił i spróbowałam. Małej nic nie było więc popijam sobie rozpuszczalną z jednej łyżeczki z dużą ilością mleka.

Ferr ja się nie znam ale zaciskam aby wszystko było dobrze.

U nas chorowania ciąg dalszy. Mała ma się już dobrze ale za to tatusia rozłożyło i mnie też coś już bierze. Leczę się domowymi sposobami i mam nadzieje że coś pomoże bo nie chce rezygnować jeszcze z karmienia piersią.

Wiktoria

Podziękowania: julka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka