BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1013468 przez magmus88
Kobiety moje piękne nie kłócić się!!

Zia - a jaki masz poziom TSH? Ja właśnie prolaktynę mam w normie, bo też teraz badałam.

Aggi... chyba pochwaliłam się tą owulką.... dzisiaj kreseczka jakby jaśniejsza....

Dziewczyny chcecie testy... zaraz wrzucę swoje najwyżej hehehe

I tak myślę, ze jak jutro będzie tylko jedna kreska to dzwonię do gina i pytam co robić. Bo miałam się zjawić przy owulce....

Powiedzcie mi jeszcze moje doświadczone koleżanki :) jak długo wystepuje u Was pożądany śluz? I przez jak długo czas pobolewa, kłuje Was jajnik przy owulacji??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1013469 przez magmus88
new page :D :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1013470 przez majka1987gnoWlkp
Sandra moja Tosia ma 3 lata ;-)

[/url [/url]

9 lata 6 miesiąc temu #1013474 przez Nefri
Magmus skoro były już dwie kreski a teraz jedna, to może już była owulacji, albo właśnie jest. Przecież nie robiłas tych testow cala dobę, może kilka godzin po tych dwóch kresach pojawily się maliny, a ty nawet nie wiedzialas. Ja nie miałam takich objawów owulacji jak bóle jajnika. Ze sluzem też nie pamiętam jak było, ale szybko po owulacji zanika.

9 lata 6 miesiąc temu #1013476 przez magmus88
Neffri :) Dzięki za odpowiedź :)

Dla zobrazowania moje poprzednie testy....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1013478 przez magmus88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013479 przez niagara
Hej Laski :)
Nie wiem co odpisać, bo mam z 5 stron zaległości:P Fakt ze dwa dni mnie nie było, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :P, ale już jestem i będę nadrabiać Wasze pogaduszki ;)
Co u nas?
Ja nie testuje, bo odpuściliśmy ten cykl kompletnie, zresztą, chyba nawet owulacji nie miałam :blink: , i następny też.
Z dobrych wieści, ułożyliśmy z mężem nowy plan na życie :P i od grudnia/stycznia znów będziemy starać się o dzidziusia :)
Za Was moje drogie trzymam kciuki! :* i uciekam czytać co tam żeście naskrobały jak mnie nie było :P

9 lata 6 miesiąc temu #1013480 przez Izabela
magmus u mnie śluz jest tak około 5-7dni. Jajnik daje znac o sobie w ciagu jednego dnia. W drugim dniu zaboli rzadko i bardzo delikatnie. Tak przynajmniej zauważyłam od 3 cykli.

9 lata 6 miesiąc temu #1013482 przez magmus88
Izabela - jeżeli ślub masz 5 - 7 dni to w którym dniu podejrzewasz owulke? Tak samo kłucie? Jest przed, w trakcie owulki? Jesteś w stanie to określić?

Przepraszam za te pytania.... ale jeżeli chodzi o owulkę jestem nowicjuszką :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013483 przez niagara

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013484 przez niagara
Ooo widzę, że wrzało tu :evil: a mnie nie było :pinch:
Pumcia gratuluję synka i pozytywnie zazdroszczę, zawsze marzyłam o pierworodnym ;)
Magmus ja mam płodny śluz tylko 2 dni, przed ciążą miałam dłużej. Przeważnie bolał mnie jeden jajnik, w ostatnim cyklu bolały mnie oba, a w tym nie miałam żadnych objawów :blink:
Kiedyś wiedziałam nawet z którego jajnika miałam owulację, a teraz, po porodzie, nic.

Co do ruchów, zaczęłam czuć w 20 tyg, ale miałam łożysko na przedniej ścianie więc większość mnie ominęła. Prawie nic nie czułam, świrowałam od tego średnio tydzień po wizycie, a wizyty co 2-3tyg :S

9 lata 6 miesiąc temu #1013485 przez Izabela
magmus śluz zaczyna mi sie na około 3 dni przed owu. Po tych 3 dniach Test owu pokazuje skok lh i w tym samym dniu lub dzień pózniej zaczyna mnie bolec jajnik. I wydaje mi sie ze właśnie wtedy jest owulka. A te późniejsze lekkie pobolewanie jajnika jest już po. Śluzu jest wtedy już trochę mniej.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013491 przez Pumcia
Milunia - napisałam Ci taką powieść i wcięło :angry: a pisałam np o Sowie - że sama pewnie wcinasz te ciacha ol dej ol najt :evil: ja tylko przy okazji jak jestem w naszej nowej galerii :woohoo: bliżej mi na Hetmańska . . . do Sowy :woohoo: - :P a i jak będziesz u dr. N to zapytasz o poród ? ja jeszcze nie chce na ten temat rozmawiać bo trochę za wcześniej - jak coś będziesz wiedziała to chętnie posłucham :whistle: a i dzięki za . . . wiesz za co :kiss: a ja jutro idę na Paranienormalnych :woohoo: wiedziałaś, ze w nowej operze występują ? :evil:

Ziajek - Tobie też pisałam i o nic nie poszło ! :dry: że nie chciałabyś moich paznokci teraz zobaczyć ;/ tragedia - Ty lepiej szybciej pozytywnie testuj bo osiwieję na dodatek :silly:

Brown dziękuję :kiss:

Miśka - oj żebyś wiedziała, wydawało mi się że jest to mu obojętne ale jednak nie :whistle: dumny tatuś - już patrzył te zdalne samochodziki, bo i on ma zajoba na tym punkcie :woohoo:

Nefri - mam tak samo jak Ty - chciałabym, żeby już był z nami ale raczej w kwesti żeby to był 9 miesiąc . . . ja do cierpliwych osob nie należę niestety dlatego nie mogę sie doczekać :whistle:

Sandrusia - tak chłopiec :P

Aggi - przeciez wiem, ze chłopaki sa fajne - a propo ucałuj małego szpiega ode cioci :P mam nadzieję, ze Cie trochę męczy :evil: a i dobrym nawykiem jest jedzienie co 2 h małych posiłków. Kurcze 3 mam kciuki, zeby Ci się udało - na pewno lepiej się sama ze sobą poczujesz jak zrobisz coś dla siebie :kiss:

Niagara - ale dziewczynki sa takie cudowne :whistle: będziemy miały odwrotnie jak dobrze pójdzie :evil:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013497 przez brown24
Magmus tak jak pisze Nefri, mogłaś przeoczyć moment największego skoku lh. Co do śluzu to ja mam jakies 4 dni plodny, a pobolewanie jajnika trwa u mnie zazwyczaj 3 dni , a 4 dnia czasem tak mnie napierdziela ze czuje go w krzyżu i nodze , i wtedy obstawiam owu ;)
Aggi a u Ciebie kiedy wiory będą lecieć? Hehe , mnie narazie dopadla bezsenność :huh:

9 lata 6 miesiąc temu #1013499 przez magmus88
Brown - o zgrozo! Czemu Ty o tej godzinie nie śpisz.... hehe.

Ja dziś prosto po pracy, czyli ok 17.00 będę teścić.... a później dzwonię do ginka, nie zależnie od wyniku :) Podejrzewam, że tak czy siak każe mi przyjechać, żeby zobaczyć (jeżeli faktycznie była by już ta owulka) czy pęcherzyk pękł....

Także, do sklikania :):

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka