BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1013619 przez magmus88
Niagara :) to super :) ja uważam że jeżeli ktoś się w ciąży dobrze czuje to czemu nie?? Ciąża to nie choroba...

Jestem po wizycie!! Melduje :)

Kobiety... śmiałyście się z moich testów a prawdopodobnie owulka była w 15 :PP :evil: (czyli wtedy co ten test jest "zalany")

Na lewym jajniku torbielek ... Teraz owulacja była z prawego... Lekarz powiedział, ze jest to pęcherzyk zanikający.... Że albo nie pękł albo pękł i się właśnie wchłania.... W następnym cyklu mam znowu przyjść w owulke, wtedy da mi zastrzyki na pękniecie pęcherzyka chociaż ma nadzieje i tego mi życzy aby następnego cyklu nie było.

Także czekam na okres.... Później podwójne CLO (a raczej WINCLO :D) i niecierpliwe czekanie na owulkę. Oby testy były bardziej jednoznaczne. Wtedy dostanę te zastrzyki i znowu (mam nadzieję) nasze szanse się zwiększą :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1013621 przez magmus88

9 lata 6 miesiąc temu #1013632 przez Sandruska1995
I @ się w nocy rozkrecila. :)

9 lata 6 miesiąc temu #1013635 przez magmus88
Sandruśka... przykro mi. Ale pamiętaj... nie ten cykl to następny! :)

Kule.... jak sobie uświadomie ile sprzątania mam przed sobą.... to mi sie płakać chce hehehe....

Ale patrzcie co właśnie znalazłam...

Przyznać się, która jest nudziarą :D hehe :evil:
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1013639 przez ziaa
Cześć Pieknozje! :)
Zanim wpadnę w weekendową przepaść ;) to Wam jeszcze pożyczę miłych dni! :)
Magmus mój dom mówi, że jestem przerażająco ciekawą kobietą ;)
Miłego! :)

9 lata 6 miesiąc temu #1013640 przez brown24
Magmuś no widzisz, jednak! a może jeszcze jakaś niespodzianka będzie na koniec cyklu i wcale się nie skończy ;)
Ja tez uciekam, bo mam robote :blink: a Nudziary niech sie udzielaja na forum, żeby było co czytać :P
Sanduska no cóż, przykro ale głowa do góry, cyc do przodu :kiss:
Ziajek a Ty za głeboko w ta przepaść nie wpadaj, tylko testa jutro widzimy tutaj :evil:

A u mnie już chyba po owu bo piersi bolą od wczoraj, szybko sie uwineła :whistle:
Do usłyszenia :)

9 lata 6 miesiąc temu #1013641 przez ziaa
Hola, hola dementuje! Test w poniedziałek Brown :D
PS. Trztmajcie dziś kciuki mocniej, kalkulator podpowiada, że dziś teoretycznie termin @. :huh:

9 lata 6 miesiąc temu #1013644 przez magmus88
Ziaa! Czuję ekscytację.... i myślę, że będzie dobrze!!

9 lata 6 miesiąc temu #1013656 przez aggi
Dzień dobry :) Noc przespana, o 9 byliśmy już u prababci w odwiedzinach. Teraz śpi ;) Obiad gotowy, S wraca koło 13tej. Już 12 !? szok jak czas leci !

nefri oj oby Maksowi się nie odmieniło z tym spaniem bo lubię jak o 20/21 już śpi i mamy czas dla siebie ;) To trochę egoistyczne, ale jednak człowiek potrzebuje chwili dla siebie tylko w dwójkę

sandra brązowe plamienie przed terminem @ to może być " za niski poziom progesteronu, czyli niewykształcenie ciałka żółtego, częste zaburzenie hormonalne u kobiet objawiające się głównie niewielkimi brunatnymi plamieniami na kilka dni przed miesiączką." tak mi podpowiada google. "Każde plamienie śródcykliczne wymaga konsultacji ze specjalistą." Tyle. Ja bym to skonsultowała, może faktycznie coś jest na rzeczy

magmus no to przynajmniej wiesz na czym stoisz :)

ziaa cholerka no to czekamy niecierpliwie na poniedziałek :silly: :silly: :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1013662 przez Izabela
sandruska ja przy ostatniej @ tez miałam plamienie cały dzień, i następnego dnia już normalnie się rozkręciło. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Któraś z dziewczyn tez pisała, ze tak ma. Jak byłam u gina to powiedział ze jesli plamienie występuje zaraz przed @ to nic sie nie dzieje. Problem jest jak plamisz, jest przerwa kilka dni i dopiero @.

9 lata 6 miesiąc temu #1013666 przez Sandruska1995
izabela No właśnie też miałam pierwszy raz. I odrazu rozkręciła się @ z tego w nocy. Mimo to i tak pójdę do ginekologa ale dziękuję za wpis :)

9 lata 6 miesiąc temu #1013667 przez Izabela
sanduska oczywiście idź idź do lekarza. W twoim przypadku jest to odstępstwo od normy. U mnie jest czymś czym nie watro się niepokoić - ale też byłam u lekarza żeby sie upewnić. Myślę, ze w twoim przypadku będzie podobnie ale lekarzem nie jestem :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013670 przez Pumcia
Milunia - nie mam pojęcia po ile gałka u Sowy - tak szybko płacę a później tak szybko jem, ze nie zdążę zerknąć na cenę :whistle: czekoladowe też uwielbiam :woohoo: ale to nie ja je wyjadłam :laugh:
Nie słyszałam, żeby do cesarki namawiali-kilka moich koleżanek rodziło naturalnie i ani słowem o cesarce lekarze się nie odezwali więc trochę jestem zdziwiona. Ja oczywiście chce rodzić naturalnie, a jak wyjdzie to zobaczymy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

MAgmus - moje ukochane minionki :woohoo:
Aggi - tylko nie przesadz z tą dietą bo nam znikniesz :silly:
Ziajek - to jeszcze poskubię skórki do poniedziałku :whistle: bo z paznokci mało zostało :silly: szoping powiadasz ? ja się obawiam, ż ejak mnie poniesie to całą premię, przeznaczoną dla pracowników wydam :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1013687 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak kolezanka dojdzie do siebie to wypytaj ją troche jak cos bedziesz wiedziała daj znać :):):)

9 lata 6 miesiąc temu #1013693 przez Anabelle
Melduje, że przyszłam podglądnąć co tam stare wyjadaczki porabiają ;)
Suwaczki przerażają, czas szybko leci. Ściskam mocno :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka