BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1013198 przez Miluniaa
aggi a ile miałaś po 2 godzinach ??
Jesli byłaś podziebiona, zdenerwowałaś sie, za wczesnie zjadłaś kolacje w dzień przed i przegłodziłaś organizm mogł wyjśc zły wynik ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1013205 przez Miluniaa
up

9 lata 6 miesiąc temu #1013231 przez magmus88
Hej ::)

U mnie owulka za rogiem... drugą kreskę widać już drugi dzień.... ale to jeszcze nie malina :silly:
Joana, dzięki za info od Nat :) Oby czym prędzej wróciła do świata wirtualnych ahhaha
Aggi - uwierz mi, mam CI czego zazdrościć. U mnie okres był świętością.... jak zawitał, 2, 3 razy w roku to było mega!

Milunia - co do łózeczka nawet na cene nie patrzałam... po prostu rzuciło mi się w oczy bo widziałam używane na OLX... ogólnie wizualnie mi się spodobało. Ale już wiem, że nie praktyczne ;)

Ziaa ja testuję ale owulkę :P a Ty już, zaraz co innego!!!!!!!!! :woohoo: Ekscytacja?? :evil:
Nefri a jak się maluch trzyma?? Jak jego ogólny stan??

Jadę do sklepku zaraz.... Dopiero co zjadłam obiad i zmykam.... trzeba wymyśleć jakiś obiad na jutro.... haha chodzi za mną pomidorówka lub wątróbka :D

No i zawitać do rosmanna muszę!! Taka promka.... nie mogę tego odpuścić :D

9 lata 6 miesiąc temu #1013237 przez ziaa
Brown, może to i ekscytacja, ale na razie objawia się roztrzęsieniem ;p W żadnym cyklu nie byłam tak rozsypana przed zbliżającym sie testowaniem, nie wiem dlaczego ;) :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1013238 przez magmus88
Zia, ze co proszę?! Kto ja jestem?? ( z całym szacunkiem dla brown) ahhaha

9 lata 6 miesiąc temu #1013240 przez ziaa
Oooootoz to, widzisz jak jest źle?! :whistle: padam do stópek i błagam i wybaczenie!! :lol:

9 lata 6 miesiąc temu #1013242 przez magmus88
hehe :) nie świruj :) będzie git!

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013253 przez brown24
Witam!
Ziajek chyba mnie wywołałaś, jak to cudownie wiedzieć że tęsknisz za mną maleńka :laugh: jak u endokrynologa już po, czy przed?? a nastrój to zapewne wina hormonów, trzymam kciuki żeby ciążowych! ;)
Aggi dobre i 1,5 kg, pomalutku, stopniowo a do przodu :kiss: jak Maksio? dalej go brzuszek męczy?
Magmuś u mnie chyba też owulka za rogiem, może tym razem ta prawdziwa ;) ja juz byłam w rossmmanie, farbki do ust kupiłam :P, a Ty bierz sie do roboty tzn. wskakuj na byka : :laugh: ;)
Sandruśka nic sie nie martw, badania zawsze warto porobić, ale bedzie dobrze :kiss:
Miska jak u Ciebie? poka na m brzuszek, rośnie już?

Ej a gdzie się nasza Koteczka podziała??? :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #1013259 przez magmus88
brown.... mężu do 22 w pracy w tym tygodniu ;///

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013265 przez Pumcia
Milunia - z tego co zauważyłam to do gabinetu kobiety wchodziły od razu z Mężami. Także spokojnie, widziałam raz jak dziewczyna weszła sama i kilka sekund później zawołała Męza, W grudniu mam następną wizytę i Mój mąż na pewno wejdzie wtedy ze mną bo mówił że chce zobaczyć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pokazał się dziś z pięknej strony he he
Sama chodzisz do nowej galerii :P chodzę tam tylko na ciasta Sowy :whistle:

Co u Was dziewczynki ? zaraz Was doczytam bo tylko przelotem wcześniej byłam :evil:

Sandrusia Ty w 13 tyg czułaś ruchy ? W pierwszej ciąży ? to jestem zdziwiona bo ponoć to nie możliwe :blink:
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 6 miesiąc temu #1013267 przez lena20
PUMCIA ja jestem w 16 tyg i 2 dni i jeszcze ich raczej nie czulam tych ruchow,tesciowa mowila ze roznie ale przewaznie ok 5 miesiacu juz czuc,ona tak miala z 3 ciazami,ja rok temu poronilam w 4.-5tyg jakos,ale teraz jest ok

9 lata 6 miesiąc temu #1013268 przez Pumcia
Ziajek - to ja do poniedziałku paznokcie za Ciebie poobgryzam - cholera tak Ci życzę tych cudownych mdłości :whistle: niech Ci kibel lekkiem będzie :evil: :evil: :evil: to wszystko z miłości :P

Lena - dziś rozmawiałam z ginem, mówił że ruchy dziecka będę odczuwać od około 20 tyg. Nie wcześniej bo tak jest przy pierwszej ciązy. Przy kolejnych można zacząć czuć szybciej, zreszta każda następna ciąża jest inna . . . 4-5 tydz czyli około 2 tyg od owulki. Lekarz Ci powiedział że poroniłaś? Bo chyba jeszcze wtedy nawet na USG nic nie zobaczysz. Więc zakładam, że wnioskujesz po pozytywnym teście tak ?

9 lata 6 miesiąc temu #1013269 przez lena20
PUMCIA ja wtedy w szpitalu bylam i byl zarodek ale lekarz mi pow ze ciaza byla ale sie szybko skonczyla i zakonczyla poronieniem i to byla wczesna ciaza,..rok temu tak mi sie przytrafilo,,,a teraz udalo mi sie zajsc i juz jestem w 16 tyg i 2 dni

9 lata 6 miesiąc temu #1013271 przez Pumcia
ok

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1013273 przez Miluniaa
Tak, tak w 4- 5 tyg zarodek... yhyyyyy

Pumcia i lekarz wg mnie miał racje ja poczułam konkretne ruchy w 19 i juz wiedziałam, że to to :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka