BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

11 lata 5 miesiąc temu #956699 przez JoanaG
Ana ja też już wysłałam. ;)
Nat wyślij tez do mnie ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #956701 przez natB
Joana Anasylv napiszcie do mnie :) ja zaraz Was dodam :) tak bedzie latwiej :P

11 lata 5 miesiąc temu #956704 przez JoanaG
Nat napisałam ;)

Jejku dziś znów zamula mnie w pracy.... zostałabym tak jeszcze godzinkę...albo dwie(!) ;) w łóżeczku....
Maaarzenie..... a tu bilanse, sprawozdania, podatki ja dziś w ogóle nie kontaktuję co jak i od czego :unsure: :unsure: :unsure:

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 5 miesiąc temu #956744 przez natB
Joanna dodalam Ciebie kochana, znalazlam dzieki Karolci :P... mam nadzieje, ze Ty to Ty heh :P... ja to dzis zbijam baki :/ doslownie... w biurze jest kilka osob, reszta wybyla, piekna pogoda za oknem :( a ja zamulam eh... byle do wiosny :))

11 lata 5 miesiąc temu #956775 przez JoanaG
Mam Cię :)

Nat... zazdoszczę.... ja nie wiem za co się zabrać i gdyby nie to że czasem odrywam się żeby tu zerknąć i zresetowac mózg :) ale jakby tego było mało w biurze obok jest regularny remont i ciągle stukają, pukają i... (o zgrozo!) działają wiertarką udarową więc biurko niemalże tańczy mi niczym w TzG ;)
A poza tym, kiepsko się dzisiaj czuje jakoś.... mój pęcherzyk był chyba taki dorodny, że jak już pękł to aż mnie zgina w pół ;/ no ale nic, wszystko przeżyję! ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 5 miesiąc temu #956779 przez natB
joanna a powiedz mi kiedy teraz masz zrobi bete? jak dlugo sie czeka od zastrzyku? idziesz jakos teraz na usg, zeby ogarnac co i jak?...
a ja mecze sie z @ w sumie przechodze lajtowo, ale wkurza mnie.. fajnie bylo tak nie miec ponad rok @ :D... teraz tak jakos dziwnie je przechodze...
Co do pracy to ja wole jak sie cos dzieje... ja siedze w sekretariacie, poczta, emaile, faktury, tel, ale jest tego jak na lekarstwo... wczesniej miala prace bardziej niezalezna, a teraz noo jest jak jest... ale wazne, ze jest :) heh... czlowiek sie cofa w rozwoju w takiej pracy niestety... gdyby nie Wlad to chyba bym juz w ogole oglupiala :)

11 lata 5 miesiąc temu #956785 przez Sophie25
Anasylw wysłałam Ci NatB ja Cie nie mam w znajomych :(

Witam Was!
Przyjaciołka wczoraj zadzwoniła mowi ze najprawdopodobniej zaszła w 2 ciaże nieplanowane ale mowi ze malutka roznica bedzie bardzo malutka bo Alicja dopiero poł roczku jutro konczy ale mowie jej ze da rade bo z rodzicami mieszka a oni i tesciowa pomagaja :) Beda sie maluszki razem bawic :)
ma straszne.nudnosci u przeczucie.ze bd 2dziewczynka ma dac znac jutro.jak.pp wizycie mowi.ze.nawet auto juz zmienili.na wieksze :D

Moja Zoska dzis sama majteczki wyciagneła takie jakie chciała juz sobie gust wyrabia :D i zdejmuje ładnie do siku :)

11 lata 5 miesiąc temu #956786 przez Karolincia
Joanna - Również Cię źle zrozumiałam wczoraj :) :) A ja znalazłam Nat B dzięki Kasi :D hehe :) :)

NatB- Po pregnylu zależy jaką dawkę miałas....ja robiłam po 14 dniach od zastrzyku bete ;)

Sophie - Ooo...to w pazdzierniku rodzi?? :) Super :D Faktycznie malutka różnica wieku będzie między Siostrami :)
A jak ona cieszy się?? :)

A ja się załamałam....spojrzałam na terminarz zjazdów i mam przynajmniej jeden zjazd ćwiczeniowy w miesiącu...i to piątek sobota niedziela do tego 6 zjazdów wykładówych przez cały semestr...popie....w dziekanacie !!!!! :(
Coraz powazniej myśle o dziekance :( A Wy co byście zrobiły na moim miejscu?? :(

11 lata 5 miesiąc temu #956795 przez natB
Sophie zaprosilam Ciebie na fb :) chociaz nie mam pewnosci heh :P... zdolna bestia z tej Twojej Zosi hehe :)... ojeeej sama radosc z dzidziusia :) da sobie na pewno rade :) 3mam kciuki za przyjaciolke :)

Karolincia co do studiow, jak sie nie czujesz na silach to wez dziekanke, ale pozniej sie zepnij w sobie i wracaj szyb ko na uczelnie, bo bedzie potem coraz ciezej :).. musisz to na spokojnie przemyslec, pogadaj ze swoim lubym, co on na to... ja mialam na studiach dziewczyne, ktora konczyla mgr i po porodzie byla od raz na uczelni... ale wiadomo to byla koncowka, samo pisanie pracy... na pewno podejmiesz dobra decyzje i pamietaj nie stresuj sie za duzo...

no widzicie to jeszcze niecale 2 tygodnie i bedziemy czekac na tesciora Asi :D

11 lata 5 miesiąc temu #956797 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #956798 przez Karolincia
NatB - Mój Luby chce abym wzięła dziekankę, bo zyje na dwa domy że tak powiem jedną noga u rodziców drugą nogą u Nas w domu...:/ Koszmar...męczy mnie to już strasznie szczerze powiem...wolałabym mieć unormowane życie, a nie tak na wariata...:( Trochę tu, trochę tu...
Boje się, że podczas zjazdu zaczne rodzić i co wtedy?? :(
Ahhh...sama nie wiem już....:( Rodzice mi będa suszyć głlowe, że zmarnowałam sobie życie zachodząc w ciąże tak szybko, a nie po studiach....
A ja nie żałuję tej decyzji , cieszę się, ze tak szybko się udało mimo stymulowanego cyklu, bo jeśli bym sie zdecydowała na to za rok to niewiaodmo czy tak szybko by poszło....
No no prosze jaki Twój Mężulek sprytny :D :D hehe :)

11 lata 5 miesiąc temu #956805 przez natB
Rodzicami sie nie przejmuj, oni zawsze widza wszystko w czarnych barwach... np. moja mama ma podobnie.. tez ciagle na nie, bo jak praca itp. jestes dorosla, wiec to Ty odpowiadasz za swoje zycie.. to wez dziekanke jesli wg Ciebie to jest najlepsze wyjscie... na studia zawsze mozesz wrocic.. we wrzesniu Lilka juz bedzie malym bobo, Tata Lilka na pewno sie zajmie pod Twoja nieobecnosc :)... wtedy bedziesz bardziej zoorganizowana niz teraz zobaczysz :).. najwazniejsze to miec wsparcie ze strony meza... a takie gadanie ze zmarnowalas sobie zycie eh :( takie slowa bola...

11 lata 5 miesiąc temu #956808 przez Karolincia
NatB - Racja jestem dorosła i sama wiem co dla mnie jest najlepsze, mój Męzus Przyszły jest za Dziekanką jeszcze tym bardziej jak usłyszał że ciśnienie mi tak wariuje :( Nie wiem jak się będe czuć za miesiąc dwa....jak ostatni miesiąc ciązy zniose...Kompletnie dla mnie to zagadka....
Ja tylko bym brała dziekankę na semestr letni , czyli zaczynałabym od marca 2016 r. ;) Lilka będzie miała prawie rok więc tym bardziej Tatuś z nią sobie poradzi :)
Chętnie chce nią się zajmować już od narodzin co mnie cieszy :)
Jakoś mnie to przybija ostatnio, przytłacza strasznie :(
Czuje sie taka beznadziejna, że nic w życiu osiągnąć nie potrafie :(

11 lata 5 miesiąc temu #956821 przez natB
Karolincia jeeery nawet tak nie mow... ja tez tak kiedys myslalam, jak sa gorsze chwile to czasem mnie nachodza takie mysli... ale patrze na Wlada i wiem, ze to jest moje najwieksze osiagniecie, to ze go urodzilam i, ze wychowuje kolejnego mezczyzne, przyszlego meza i tatusia... on mi daje ostatnio mega powera... jakos to bedzie, ale pamietaj najwazniejsza jest rodzina :)... i ta mala istotka, ktora siedzi jeszcze u Ciebie w brzuszku :)... a reszta sie ulozy pamietaj :)... bez Twojego dobrego podejscia, pozytywnej energi nic sie nie uda, niewazne jak bardzo bys chciala... wiec najpierw zrob wszystko, zeby poczuc sie lepiej :) a potem do dziela :)

11 lata 5 miesiąc temu #956826 przez Sophie25
NatB kciukasy 3mam widzisz jak męzu sobie obczaił teren :D :D
KArolincia pewnie jak nie jestes na siłach wez dziakanke po co masz sie meczyc teraz zdrowie Twoje i maluszka najwazniejsze :)
No przyjaciołka cieszy sie bo mowiła ze w sumie chciała rok po roku mowi ze tata i mama bardzo pomagaja tesciowa przyjezdza zabiera małą jak ona chodzi na wykłady bo zdaje prawko i ma jazdy wiec pomagaja mowi ze ostatnio pojechali po auto to wracaja o 23 a dziedek ululał mała wykapał pachnaca juz słodko spała :) Da sobie rade i beda zżyte ze sobą maluchy przyjada do nas za miesiac wiec zobacze czy brzuszek coś widac :D :)

NatB znalazłaś mnie !!! :D

AnaSylw mocno 3mqam kciuki i nie moge sie doczekac az powiesz ze 2 krechy sa :D :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka