BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #956829 przez JoanaG
Karolinaaaaa proszę Cię nawet tak nie myśl! Wiesz co tam teram Lilka przeżywa????? Wyluzuj i tak jak pisze Natalia - myśl pozytywnie! Jak to mówimy z moją przyjaciółką - Mamy cycki, mamy moc!!!! :silly: :lol:

A co do testu i do usg, w piątek idę znów na usg, a test można zrobić już 10 dni po dawce pregnylu więc 23.01 teoretycznie mogłabym już zrobić....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jeśli chodzi o pracę, to ja (jak już chyba kiedyś tu wspominałam) jestem księgową...., nie wiem zupełnie co ja tutaj robię, bo ja jestem duszą artysty, mogłabym z dzieciakami prowadzić jakieś zajęcia plastyczne ;) to byłoby najlepsze ;) no nic, póki co jestem tu, mam fajną załogę, wszystkie czekają na moje dwie krechy na teście ;) popracuję jeszcze troszkę i marzy mi się moja maleńka własna restauracyjka z klimatem i przepysznym jedzonkiem ;)
uuuuu to się rozpisałam! :P

Aniołek 9tc 27.09.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #956832 przez natB
Joanna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Joanna fajne masz marzenia :)) zycze Ci abys je kiedys zrealizowala :)... a mi sie marzy spokoj i dom w lesie :)... mam nadzieje, ze to zrealizujeny kiedys :)...co do zawodowych marzen, nie mam sprecyzowanych :)...
looo 23.01 :D ooo jaaa ale faajnie :)...
Pracooo mijaaaj, bo na leb dostane XD...

10 lata 3 miesiąc temu #956833 przez natB
Sophielol ja Ty mlodziutko wygladasz WOW :D...

10 lata 3 miesiąc temu #956837 przez JoanaG
Sophie a dlaczego ja Ciebie nie mam w znajomych??? <smuteczek>

wpisz proszę w znajomych Nat "Aśka" tam mnie znajdziesz ;) takie niebieskie foto ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #956838 przez Karolincia
Dziękuję !! Kochane jesteście wszystkie, że tak mnie pocieszacie !! :* A ja się głupia nad soba użalam !!! :* Najwazniejsze, że jestem zdrowa (no prawie), że Lilunia na którą tak czekałam jest zdrowa, że mam kochającego przyszłego Mężulka :) :)

NatB - Wzruszyłam się jak przeczytałam Twoją wiadomość :) Pięknie to napisałaś !! Dałaś mi dużo do myślenia ....CZEKAŁAM tyle na Lilunie i co? Mam ją w końcu i muszę zrobić wszystko, aby ona była zdrowa i mamusia też , tak samo pragnę jej szcześcia :) Mój Przyszły Meżuś jest Cudownym człowiekiem dba o mnie straszliwie :) Chce dla Naszej rodzinki jak najlepiej :)

JoannaG - Hehehe dobry tekst - mamy cycki mamy moc :D :D :) Dam radę :) :)
Nie rozumiem takich ludzi również :/ Kurcze...wykorzystywanie Państwa....:/
Ja mam problemy z Zusem,a uczcuciwie pracowałam od zawsze odkąd skończyłam maturę już poszłam do pracy ... :(
Jej sumienie ....
Uu...mam nadzieję, że mnie zaprosisz do tej swojej restauracyjki na coś pysznego ...tfffuu...!! Nas wszystkie !!! Zrobimy babskie spotkanie forumowych psiapsiółek :D :D

Sophie - A to już potwierdzona ciąża u niej?? :) Super, że może liczyć na taką pomoc ze strony rodziców i teściów :) :)
A mąż się cieszy jej?? :)

Dziękuję Kochana :* Wiem wiem że Lili najwazniejsza !!! :*

Rozmawiałam w poniedzialek z moją chrzestną Mamusią, bo do mnie zadzwoniła (mojej mamy siostra) pytała jak sie czuje itp...Opowiedziałam jej wszystko , wyżaliłam się ...Sama mi podsunęła pomysł własnie z tym urlopem dziekańskim na semestr letni....Powiedziała po co mam sie szarpać i nie daj Boże coś mi się stanie albo Małej ...to nie będę sobie tego mogła darować do końca życia...
A tak na spokojnie urodzę dojdę do siebie, i zaczne semestr letni za rok ...Obronię pracę.....Wszystko się ułoży....
Jakoś to musze strawić sama w sobie, przemyśleć....
Nie denerwuje się tym aż tak, ale jakoś chodze przygnębiona :)

A zawsze byłam optymistką :D :D

10 lata 3 miesiąc temu #956839 przez Karolincia
Nat B - To Ty mieszkasz pod miastem w mieszkaniu w bloku?? :)
Może się zrealizuje Twoje marzenie :) Będziesz miała piękny dom w lesie :)

10 lata 3 miesiąc temu #956852 przez Anielka00
Karolinka- pewnie Twoje zdrowie i Lilki najważniejsze!! :) egzaminy to tez jednak jest troche stres, a po co masz narażać siebie i Lilke? Za rok będziesz miała juz Lilke i będziesz meeega szcześliwa i od razu będziesz miała lepsze samopoczucie i lepiej pójdą Ci egzaminy i obrona ;)
Joanna-zazdroszcze Ci... że miałaś ładny pęcherzyk i zastrzyk i teraz czekasz na testowanko :p Oby były dwie grube maliny!! :D
NatB-doczytałam o Twojej lekarce... to straszne.. ale uważam, że nie mozesz mieć PCO jeśli już masz dzieciątko :) No ale wiadomo lekarzem nie jestem... Ale tak uważam, że to nie mozliwe :D
AnaSylv-musisz szybciutko zbijać prolaktyne i będą dwie kreseczki na tescie :)

Oczywiście cały czas Was podczytywałam, ale nie miałam nastroju za bardzo pisać :( Byłam na usg niestety nie u mojej ginki bo się rozchorowała i odwołała wizytę, ale ponieważ to był 20 dc i miała mi podać pregnyl w tym dniu, wiec poszłam do innego ginekologa na usg żeby zobaczyć ten pęcherzyk i.......mój pęcherzyk w 22 dc miał tylko 19 mm.. uwaga na 15 mm.. (19mmx15mm) czyli nie był okrągły tylko nie wiadomo jaki... wyglądał trochę jak trapez połączony z kółkiem xd i lekarz powiedział, że nie ma w nim komórki jajonośnej czy jakos tak... Więc nie było szans w tym cyklu... Ehh od nowego cyklu (o ile dostane w ogóle okres bo nie biore duphastonu i ten cykl moze trwać i pół roku :/) to postanowiłam sobie zakupić inofem albo femifertill... To tyle w moim temacie...

Jeśli kogoś pominełam to przepraszam :)

10 lata 3 miesiąc temu #956866 przez Karolincia
Anielka - Dawno Cie nie było !! :*
Bidulko bardzo Ci współczuję :( Ehh.... :( A może zrób jakieś dodatkowe badania hormonalne? Jak Twoja ginekolog wróci to zaproponuj jej ?? hmm...?
Właśnie stres i to spory stres, poza tym w ciąży mi się jakoś trudniej skupic na nauce i dużo trudniej wszystko wchodzi mi do główki :(

10 lata 3 miesiąc temu #956871 przez Anielka00
Nom właśnie na 20 stycznia zapisałam się do państwowego ginekologa żeby dał mi skierowanie na badania hormonalne, wtedy będę mieć niektóre za darmo ;) i skonsultuje je z nim jak i z moją ginekolog... :) tak bym chciała jakoś to przyspieszyć a to wszystko tak dłuuugo trwa ehh... najgorzej to teraz na miesiączkę czekać, bo ona się pojawi albo i długo nie :p A dopóki się nie pojawi mam ręce związane :/

10 lata 3 miesiąc temu #956872 przez Sophie25
Joana co za nieodpowiedzialne zachowanie dwoje dorosłych ludzi i takie kombinactwa przykłady dobrego napewno tym dzieciom nie dzadza :(
NAtB masakra w obliczu takiej tragedii ze tak postapili szokk :(

NatB piekną miałaś sukienkę ślubną !!!!!!!!!!!!!!!! :) :* Wogole laska jesteś ! i Wakacje az sie napatrzyc nie mogłam tez bym sie tam wybrała bosko tam :*

Mi sie marzą Mazury a maż w tym roku chce jechac nad morze i zastanawiam sie zeby zmienic troche miejsce i wybrac Mazury chodz rodzina w Gdansku to byłoby na miejscu hmmmm ..........

NatB kazdy mi to mowi ze wygladam jak nastolatka haha :D

My mieszkamy w domu w lesie takze zapraszam na wyciszenie pełno dzików,sarfen i nawetr łoś sie trafił tylko w niedziele nie wolno w las sie oodalac bo koło łowieckie tam strzela :P

10 lata 3 miesiąc temu #956873 przez Sophie25
Karolincia tak potwierdziła dzis u lekarza ze jest ciaza !!! :D
Bede dzwonic wieczorkiem i termin ma mi powiedziec hihi :*
maz srednio sie cieszy chodz on pracuje na same noce i jak Go wezwią mowi ze ciezko bo teraz Alicje mało widuje a co przy 2 jak trzeba bedzie wie ej pracowa :/

10 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #956898 przez AnaSylv
.

10 lata 3 miesiąc temu #956902 przez Karolincia
Anielka - Niestety czasem długo trwają te starania o dzidzie :( Mi az głupio, że tak szybko posżło , bo szkoda mi Ciebie, że tak cierpisz i innych dziewczyn również :(

Sophie - Wow to super :D Kurcze faktycznie troche za szybko zaszła :/ :( mogli z tym poczekac dłużej, no ale stało się ;)
Biedny Mężulek tej koleżanki :(

Oj tak Nat B wygląda jak starsza siostra Władzia :) :)
Sophie Ty również młodziutko wyglądasz :)
A ja jak wyglądam? :P

10 lata 3 miesiąc temu #956906 przez Karolincia
Byłam w rossmanie , własnie wróciłam niedawno :)

Robiąc zakupy wzięłam z półki jeden żel do mycia twarzy, drugi ten sam również włożyłam do koszyka....Nie zorientowałam się przy kasie :D :D
W domu rozpakowując zakupy patrze...że są dwa takie same żele do mycia buzi, bardzo musiałam mieć zabawną minę :D hehehe :)
ahhh....roztargnienie w ciązy mnie nie opuszcza :D :) :P

10 lata 3 miesiąc temu #956914 przez Anielka00
Mam fejsa mam, oczywiście, że mam! :D hehehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka