- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ale się rozpisałyście:) A ja nie dość że muszę leżeć to jeszcze mnie przeziębienie dorwało i nie wiem jak bo nigdzie przecież nie wychodziłam bo nie mogę

A co do tego leżenia to już nie wiem sama co myśleć bo lekarka kazała mi leżeć przez te 2 tygodnie jeszcze ale niby wszystko dobrze. Ja nie widzę powodów do tego ,ale robię to co każe a z kolei jak rozmawiałam z koleżanką która rodziła w maju to mówiła że ona się dziwi ze muszę leżeć chociaż tez brała luteinę, magnez itd to jak rodziła to musiała mieć cesarkę bo nie miała siły rodzić naturalnie i lekarz jej powiedział ze to przez to że mało się ruszała w ciąży a przecież była bardziej aktywna niż ja teraz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Emilka fajnie,ze coraz blizej do spotkania z mezem masz.podziwm Cie z taka rozlaka,ja nie dalabym rady.jak jedzie na tudzien szkolenia to ja juz mam nos na kwinte i wszystko wydaje sie do bani.
Dzis jedziemy na basen,tzn ja popatrzec ,a chlopaki poplywac:-) lubie takie rodzinne atrakcje.Remik jet wtedy takmaly szatan,bo wszedzie go pelno,enegia go rozpiera.a moj P.usmiech od ucha do ucha-cudowne chwile.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tak jak Mokka uważam takie bajery za wyciąganie kasy i nie kupuję. Mogę notować sama, szczególnie w epoce smartfonów to nie jest jakiś problem. Nawet może poszukam, czy są darmowe aplikacje do tego celu, bo przecież jest tego masa

Ja dzisiaj miałam niemiłą sytuację, bo przygotowywałam się do wyjścia do lekarz i miałam jechać autem i zrobiło mi się strasznie słabo, aż mnie pot oblał i musiałam się położyć. Strasznie się zmartwiłam, ale przeszło mi i pojechałam jednak. No i jestem z powrotem cała i zdrowa

Aha - nie wiem, czy Wam mówiłam, mój wybrany szpital ma dni otwarte w drugą niedzielę miesiąca i w niedzielę pojedziemy, poproszę o listę do porodu i wtedy spakuję torbę (ewentualnie dokończę zakupy i spakuję

Zanka - zdjęcie śliczne. Ale wystrojona jesteś. To andrzejkowo czy tak dla nas? Brzuszek przepiękny.
Iciulinka - jak tam praca? Poszło dobrze wczoraj?
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bawcie się dobrze na basenie. Niedługo dołączy do Was czwarty wycieczkowicz, to dopiero będzie radochy

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Remiśleoś Dzięki że pytasz

Wczoraj mój tata trafił do szpitala ..miał wylew i jestem od rana kłębkiem nerwów najbardziej dlatego że nie moge tam pojechać teraz, niby do Częstochowy mam tylko godzine drogi ale M w pracy i postara się w tygodniu wziąć wolne ..echh to już drugi raz w tym roku najpierw zawał w czerwcu teraz wylew...boje się!!
Dziś miałam iść na wizyte i z tego wszystkiego ,za czym się ogarnęłam to już po wizycie, musze iść w środe !
Ulcia !! Tak ja mam pępowinę DWU-NACZYNIOWĄ ..niby chyba 3 procent kobiet z taką pępowiną może urodzić dziecko z wadą serca lub nerek..lub z niską masą urodzeniową..ale lekarze uspokajają że to bardzo rzadkie i by się nie martwić bo z reguły wszystko jest wzorowe! Ja byłam 2 tygodnie temu na usg to wszystko dokładnie sprawdzał i Mała ma wszysto idealnie rozwinięte jak na to co widać zatem mam się niczym nie martwić

Jak zwykle piękne brzuszki !!! i Witam nowe Mamcie

CzarnyKocie nareszcie się odezwałaś

Ja też wszystko prałam i wózek i nowe i używane rzeczy właściwie do wyprania został mi tylko pokrowiec na przewijak..a piorę w proszku loveli albo takie rzeczy jak kocyś czy też ubranka w płynie Bebi kupiłam go pierwszy raz w Auchanie za nim Bianke urodziłam i polecam..jest super i pięknie pachną ubranka po nim!! Ale jakoś w innym markecie nie umiem go spotkać!
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Też mi ostatnio twardnieje częściej brzuch i czuję taki kujący ból nisko w podbrzuszu i do tego mała jest ostatnio bardzo aktywna

- Zanka1989
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Remiśleoś - na mam twardy brzuch wieczorami, skurcze też... najgorzej jak długo siedzę to skurcze są silniejsze, więc po prostu leżę plackiem, bo wtedy czuję różnicę - brzuch jest miękki. No spa też już na mnie nie działa.
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez słyszałam ze ruch sprzyja porodowi ale jak jest naprawdę ? Tego nie wie nikt,ja swoje rzeczy także wybrałam w płynie dla dzieci a nawet okrycia na swoje łóżko,i zacznę juz chyba wszystko prac w tym płynie bo zakupiłam ich chyba z 10 sztuk to chyba na jakiś rok mi starczy:)
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dzisiaj od rana mam skurcze tak co 1 h ... wiec na razie jeszcze nie panikuję

ja już mam wszystko poprane,ułożone w szafie, łóżeczko też stoi i czeka tylko na mała

ale jakoś nie mogę się zabrać do spakowania tej torby do szpitala

a czy w słyszałyście o piciu liści z malin

<3b :*
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Moje hormony dzis strasznie szaleja ciagle placze bez powodu!!! Wogole patrze na te maluszki na oddziale i sie boje coraz bardziej porodu i ze sobie rady finansowo nie damy i tak ogolnie bede mama 2 coreczek...wow nie wierze!!!!!
Uswiadomilam sobie tez ze przy moim rozwarciu pewnie juz celibat i nie wiem jak wytrzymam? Juz w nocy mi sie snily rozne rzeczy...
Twardniejacy brzuch to nic dobrego lez duzo jak ci sie to czesto zdaza bo od tego moze sie rozwarcie robic!!
Ja jutro mam badanie jak sie nie pogorszylo to wyjde lada dzien.troche o to l4 sie martwie w takim wypadku 6.12 bede musiala jechac do mojego gina a jezdze zawsze sama autobusem...maz niby chce wziac opieke na mnie ale ja sadze ze to kiepski pomysl!
Zanka super wygladasz widac ze tylko brzusio ci rosnie

- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-