BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 5 miesiąc temu #802558 przez motylek19
Gaguka trzymaj się, ale Mokka dobrze mówi, łatwiej Ci będzie urodzić a Zuzia i tak nadrobi.

Mi też jest ciągle gorąco.. Zawsze byłam zmarzluchem a teraz wyrozbierana chodzę jak na lato (oczywiście tylko po domu)

Monia właśnie też widziałam ten post na grudniowkach i się troche przerazilam. Z.jednej strony chciałabym już, a z drugiej chciałabym poczekac do nowego roku. Sama jestem z grudnia i w szkole zawsze byłam najmlodsza i w ogóle..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #802567 przez Iciulinka
Gagutka trzymaj się kochana!!!
Mi też jest gorąco, kaloryfery zakręcone a mi i tak za ciepło. Dobrze że to grudzień a nie lipiec bo chyba bym się rozpłynęła :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #802573 przez motylek19
Kurde Remisleos chyba wylądowała w szpitalu na to wygląda :(

11 lata 5 miesiąc temu #802574 przez Iciulinka
Chyba tak, bo milczy. To już się zaczęło u nas dziać równo miesiąć wcześniej.

11 lata 5 miesiąc temu #802575 przez niteczka
ElaM- ja tez nie wiem ile moje dzieciatko wazy, a uwierz mi, ze chcialabym wiedziec.Musimy miec nadzieje, ze wszystko jest wporzadku i nasze bobaski sa zdrowe. Ja w sobote mam wizyte w szpitalu na zwiedzanie oddzialu polozniczego, a Ty mialas juz swoja wizyte? Bedziesz rodzic sama czy ktos bedzie z Toba?

11 lata 5 miesiąc temu #802579 przez ElaM
Ja ostatnio sie położnej pytałam czy można i powiedziała ze nie,wiec w ciemno będzie poród :( do mnie 27 grudnia siostra przylatuje dotrzymać mi towarzystwa w trakcie,mam nadzieje ze zdąży:) a jak nie to pare koleżanek jest chętnych tylko wiadomo nie zamówie porodu na określona porę to moze być w nocy wtedy gorzej,ale jestem dobrej myśli,i czuje ze to jednak po nowym roku będzie:)

11 lata 5 miesiąc temu #802590 przez Anis
ja mam to samo z polozna ciagle mi sie zmianija. gdzie jetes przychodni? mi dopiero teraz daja wogole szczepionke na grype w pore co nie? ja tez mam miedzy 4 a 6 stycznia ale cos czuje ze chyba bedzie wczesniej. :)

11 lata 5 miesiąc temu #802619 przez Anis
o jejq co za noc:( od godziny 2 mam takie bole jak na miesiaczke dopiero teraz wzielam nospe mam nadzieje ze pomoze bo na malenstwo jest jeszcze za wczesnie niech sobie podrosnie troche.

11 lata 5 miesiąc temu #802629 przez pysiaczek19918
Anis ja mialam takie bole jak mi sie szyjka skracala. No ale u Ciebie nie musi byc to samo.

11 lata 5 miesiąc temu #802639 przez krecia88
Kasiek mi tez jest gorąco. czuje sie jak kobieta w menopazuie. jade autobusem to sie rozbieram chociaz ludzie w czapkach i szalikach, ale ja normlanie grzeje sie jakbym w wannie z gorącą wodą siedziała..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #802647 przez motylek19
Dzień dobry dziewczyny :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #802652 przez Bella27
krecia88 nie przejmuj się ja mam tak samo. Ostatnio naoglądałam się filmików na youtube jak kąpać dziecko itd, a potem ryczałam cały dzień bo to dla mnie science fiction!Licze na to, że instynkt mi podpowie i nie zrobię krzywdy swojemu maluszkowi!

11 lata 5 miesiąc temu #802660 przez Bella27
Mam pytanie dziewczyny. Czy będziecie kładły dziecko spac w rożku czy normalnie? I jak planujecie ubrać malucha na wyjście ze szpitala?

11 lata 5 miesiąc temu #802662 przez MoNiaaa
To moje drugie dziecko a tez sie czasem boje czy dam sobie rade z takim babelkiem.
ale sie u nas porobilo z tego co narazie sie dzieje to polowa bedzie grudniowek oby tylko na strachu sie skonczylo i dotrwac do stycznia.ja mam straszne parcie zeby w nowym roku urodzic mam nadzieje ze mi sie uda
dzis mialam tez ciezka noc biore niby tabletke na spanie ale pospalam do 2.30 i pozniej co chwile sie budzilam.musze poprosic o recepte na te tabletki bo w domu tez mialam bezsenne noce.
Jutro juz do domku ale dopiero po poludniu jak m z pracy wroci

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #802664 przez Bella27
MoNiaaa Myślę, że jak wrócisz do domu to się wyśpisz:-) szpitalna atmosfera pewnie temu nie służy! Trzymam kciuki żeby dziewczyny jeszcze troszkę wytrzymały w dwupaku! Ja też chce wytrzymac do konca miesiąca, a w nowy rok heja...niech się dzieje wola nieba:-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka