- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ale się dziś wystraszyłam w nocy!
Spałam z córcią, bo w nocy chciała się napić. A że boli mnie to cholerne spojenie, to już nie miałam siły, żeby zebrać się do swojego łóżka. Godzina była gdzieś tak koło 4:00. Obracam się z boku na bok i czuję, że mam mokro pod tyłkiem. Pierwsza moja myśl:
- CHOLERA WODY MI ODESZŁY!!!! O NIE!
Okazało się, że córka tyle się opiła soków wieczorem, w nocy jeszcze poprawiła wodą i wypinając na mnie dupsko obsikała mnie. MNIE! Własną matkę

Jak człowiek się nie dobudzi, to głupoty mu chodzą po głowie.
Teraz więc robię pranie, a za jakieś 2 godzinki startujemy z Celiną na zakupy. A co! W końcu trzeba coś kupić Borysowi na Walentynki

Celince kupiłam wczoraj puzzle w Biedronce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Tolad ale sobie pojadlas

A co do lozeczka to my przywozimy na poczatku marca, ale nie wiem, kiedy bede rozstawiala. Poki co mala nie ma swojego pokoju, wiec chyba tak na ostatnia chwile postawimy.
Asia tesco to jedyny sklep, gdzie korzystam z przywilejow, u nas w innych nie ma kas uprzywilejowanych. Podchodze wtedy na chama i z wypietym brzuchem przeciskam sie mowiac, prepraszam chcialabym skorzystac z kasy dla uprzywilejowanych

Renata ale mkalas przezycie

- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

A na pocieszenie - nie zlicze ile razy synek mnie osiural przy przewijaniu , a wtedy taki strumien leci ze czasami nawet w twarz moze ustrzelic jak jestes nachylona

- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mamutek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama

Cześć mamutek! Witamy kolejną kwietniówkę i dziewczynkę w naszym zdominowanym przez mężczyzn gronie

Renata no to się strachu najadłaś! Zareagowałabym prawdopodonnie tak samo,z tym że ja śpię z mężem, więc jakbym się zorientowała, że to nie wody a siki to...no domyślacie się

A co do obsikiwania przez przewijane maluszki to słyszałam taki sposób, żeby po zdjęciu pieluchy jak już jest golasek dmuchnąc delikatnie w siusiaka lub siuśkę i wtedy jeśli dziecku chce się siku odrazu poleci, a my mamy szanse się zabezpieczyć prsykładając pieluchę

Wy tu ostatnio narzekałyście na zaparcia, a ja mam taką przemianę materii że ledwo dzis rano do kibelka doleciałam! Wczoraj nie byłam, ale cały wieczór męczył mnie brzuch, było mi niedobrze, gniotło mnie strasznie. No i do rana dojrzało co miało dojrzeć

Jadę zaraz do koleżanki po poduchę do spania, wanienkę i podobno odłożyła mi kilka ciuszków i innych rzeczy. Przy okazji zobaczę jej 10-miesięczną córeczkę

A wczoraj widziałam 2-miesięcznego syna koleżanki i troszkę się zdołowałam bo....jakoś nie poczułam TEGO. Nie dochodzi do mnie że już niedługo też będę miała takie maleństwo, że to będzie MOJE dziecko...Abstrakcja! Oczywiście dużo mowię do Franka, opowiadam mu, głaskam, czuję że mam dziecko w sobie i bardzo je kocham, ale jak widzę dzieci małe na żywo to jakoś nie czuję TEGO...Mój mąż mówi, że na pewno TO poczuję jak zobaczę Franka i wierzę że ma racje...
Co do pokoiku to nasz stoi wyremontowany, wisi lampa, łóżeczko z materacem i pościelą lezą w kartonie. W sobotę przywieziemy komodę. Nic więcej na razie do pokoiku nie daję, chciałabym fotel do karmienia ale nie wiem czy starczy mi kasy. Dokupię najwuyżej w kwietniu, na razie skupię sie na najpotrzebniejszych rzeczach.
Mi już się zdarzyło, że ktoś mnie przepuścił w kolejce, a ostatnio w LM stało za mną małżeństwo i słyszę jak ona mówi do niego, że może by tak ktoś ich przepuścił (mając na myśli mnie), a ja się odwróciłam z uśmiechem prężąc brzuszek i zaczęliśmy się śmiać

A to kolor pokoiku

- mamutek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ewelkaa ja nabiał musiałam już dawno temu odstawić..chlip, zwłaszcza rano koszmarnie podbija mi cukier, już nawet żółty ser na śniadanie odpada (jem go na kolację), śniadanie: zwykle jem jajo i dwa chlebki żytnie sonko z wędlina i papryka, brzmi dobrze pod warunkiem że nie powtarza się codziennie!!!

- Aga77
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mamutek witam Cię w naszym gronie

Gabi śliczny kolor i lampa

Ja jeśli jest to możliwe to korzystam z przywilejów ale często się zdarza że ludzie nie reagują na to i udają że nie widzą Twojego brzuszka ;-(
Renata to się strachu najadłaś

Miłego dnia i przyjemnych walentynek

- mamutek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamutek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A co do pampersów to uważam że są najlepsze. Teraz mój starszy syn używa z Rossmanna albo dady, ale dużo gorzej trzymają wilgoć, częściej ma w nich mokry kompres, i jakoś bardziej śmierdzą..
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Mojemu temu wiekszemu jakies koszmary sie snily i przyszedl do nas
My mamy jeden pokoj ma 20 m kwadratowych i mamy zrobiony pol na kuchnie z lodowka jeszcze aneks maly chcemy zrobic, bo u tesciow mieszkam narazie. Mamy dzialke i moze kiedys stanie na.nim moj wymarzony dom, lub cos kupimy

Renata maly mi tak zrobil.ma poczatku ciazy, tylkp ka myslalam ze krwawie mama moja bo u niej bo u niej bylismy malo zawalu nie dostala

- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mamutek Ty to jestes dzielna, nie wyobrazam sobie przechodzic przez ta cukrzuce 3x

Gabi na pewno to poczujesz. Nie martw sie. Franek bedzie Twoj i nie ma sily, zebys tego nie poczula jak Ci go polozna na piersi. Ja z kolei rozczulam sie nad kazdym niemowlakiem widzianym na zywo odkad skonczylam 20 lat

Kolorek sliczny w pokoju malego.
Spadam do zelazka

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb