BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 10 miesiąc temu #904230 przez pauletta
:whistle: Anetko masz podobne obawy jak ja... :-[ ale narazie cieszmy sie, ze maluszek niedlugo sie urodzi :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #904237 przez Kinga2424
Właśnie skończyłam prasować.
Ależ mi jest ciepłoooo....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 1 tydzień temu #904239 przez Aneta_78
-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 10 miesiąc temu #904244 przez pauletta
Boli mnie cos prawej str. Tak nisko zaraz nad kscia spojenia i sie martwie. Czy to wiazadla czy ta kosc

10 lata 10 miesiąc temu #904257 przez Caroina
Kinga
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #904259 przez Caroina
Pauletta Obstawiam, że to te więzadła. A bardzo Cie boli?

Aneta Rozwarzasz szybszy powrót do pracy gdyby okazało się, że w przciwnym razie ją stracisz?

10 lata 10 miesiąc temu #904274 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

Wczoraj się wygadałam i od razu lepiej mi na sercu. Wczoraj do teścia zadzwonił facet od grzejników. Jutro będzie z samego rana wycinał nam grzejniki w tym pokoju, który musieliśmy opuścić, który będzie korytarzem. Paulinka poszła spać. Jak tylko wstanie, to będzie trzeba jeszcze to co zostało wynieść na strych. Zapowiada się SPOKOJNA niedziela.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 1 tydzień temu #904275 przez Aneta_78
..

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 1 tydzień temu #904276 przez Aneta_78
..

10 lata 10 miesiąc temu #904283 przez Kinga2424
Aneta powiem Ci szczerze, że obawiam się, że nawet gdyby zgodziła się pilnować mi dzieci, to ja nie wiem , czy byłabym szczęśliwa. My mały całkiem różne charaktery. CAŁKIEM RÓŻNE. Zostałyśmy wychowane w zupełnie innych rodzinach. Ja biegałam z kosiarką, dla niej to byłaby czynność najbardziej upokarzająca na świecie. Ja proszę ją by TAK robiła z Paulinką, a ona po swojemu. Obawiam się, że nawet gdyby chciało jej się zostawać z małymi, a ja bym mogła wrócić do pracy, to i tak byłyby dość duże spięcia.

Ja nigdy nie ukrywałam, że mam ciężko charakter. Jestem bardzo uparta.Ale chyba nie każdy jest krystaliczny :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #904288 przez Ania86
Cześć Kochane :*
Kinga, w zupełności zgadzam się z Caroinką jesteś za dobra. Twoja teściowa powinna być teraz dla Ciebie wsparciem i POMÓC Ci, zwłaszcza że ma tyle czasu. Teraz to powinnaś byś w domu pod ochroną, powinni chuchać na Ciebie i dmuchać, ale znam to z doświadczenia. Są tacy ludzie i ich nie zmienimy. Ale głowa do góry. Fajnie że remont idzie do przodu i będziecie mieć więcej miejsca dla swojej rodzinki :)

Anetka, rozumiem Cię i mam podobną sytuację ze względów finansowych właśnie nie wiem czy nie będę musieć iść jak najszybciej do pracy. Dopóki tam gdzie pracowałam (był to Ośrodek dla niepełnosprawnych dzieci) jest ta szefowa co jest MOŻE by mnie przyjęła ale to też nie jest takie proste. Praca na zmiany i wieczny stres. Ale wiem że jak nie będę się starać o ponowne przyjęcie w miarę szybko to potem nie będę mieć na co liczyć :/

Kupiliśmy ten leżaczek, bujaczek okazał się faktycznie nie zniszczony i Pani sprzedała go za 75zł. Kurcze to łóżeczko, leżaczek jeszcze jak przywieziemy wózek to nie wiem jak się ruszymy, zaczyna się robić ciasno ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 1 tydzień temu #904299 przez Aneta_78
" ;-)

10 lata 10 miesiąc temu #904302 przez pauletta
Dziewczynki witam sie po masakrycznej nocy :-( pisalam wczoraj, ze mnie poc pobolewa.nie spalam przez to cala noc. Nospa nie pomogla,chyba/w koncu paracetamol bo spalam od 2 do 4. I teraz nad ranem jeszcze.
Nie wiemco to jest, ale ta prawa strona tak mi dokucza, to nie/sa klucia/czy ciagniecia. Tak jakby mi promiienialo od kosci lonowe no nie wiem .martwie sie czy to cos zlego :-[ chyba jak mi sie bedzie to utrzymywac zadzwonie potem do gin na domowy, moze sie uda/dodzwonic.
moze ktoras miala cos podobnego.

10 lata 10 miesiąc temu #904306 przez agniesia1604
kiedys koleżanka z pracy miała taki ostry ból przez 3 dni bo maluszek uciskał na coś...

10 lata 10 miesiąc temu #904307 przez Caroina
Kinga To Twoja teściowa troche jak moja mama. Też dużo ćwiczy TV. W zasadzie nie pracuje, ma na spółke z tata gastronomie ale to on tam ciągle siedzi a ona tylko z doskoku. I wiecznie zarobiona, nie ma czasu i sił.

Aneta Współczuje dylematu. Sama nie wyobrażam sobie szybkiego powrotu do pracy. Planuje spędzić z małą jej pierwsze 3 latka. Z Nadią się udało. Mam nadzieję, że z Milenką też.
Co się stało, że koleżanka musiała zabrać 4 dzieci – jeśli mogę spytać?
Oj korci mnie z tym łóżeczkiem, korci :) teraz żałuje, że od razu za 1 razem nie kupiliśmy takiego wypasionego. Ale z pewnością zostaniemy już przy tym, bo jest dużo innych wydatków.

Ania Super, że zakup leżaczka się udał. Ciasno…będzie tego jeszcze więcej. Jak dziecko podrośnie to będziesz miała istny plac zabaw w pokoju…przywykniesz…chyba ;)

Pauletta Może faktycznie lepiej zadzwoń, żebyś nie musiała się tak martwić

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka