BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 11 miesiąc temu #217051 przez Lacrijka
Dasz rade @nulka..Jak mój eMon dal rade to i Wy dacie :laugh: :laugh: :laugh: Rachu ciachu i po strachu.. Oddam Ci nasze gumki jakby co ;) Ale pewnie Wam tez sie nie przydadza bo bedzie gyt :kiss:
Temat został zablokowany.
14 lata 11 miesiąc temu #217053 przez agnesssa
Hej lasencje :woohoo:
Ja się tu z rańca rozpisałam, i jak już miałam kliknąć "Dalej" to mi nagle prąd wyłączyli i cały dzień bez prądu, calutki włączyli przed chwilą, a ja dzisiaj się źle czułam i zostałam w domu, no myślałam, że mnie szlak trafi, nie dość ze bez prądu, bez neta to nawet głupiej herbaty nie mogłam sobie zrobić, bo wszystko na prąd mam :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Lacrijkagratulejszyn :blush: bardzo się cieszę, że już jesteś free, teraz tyko do boju ;)

Przez weekend sobie przemyślałam, że chyba odpuszczę sobie ten cykl a może i następny i wezmę się za siebie. Może chociaż 5kg bym zrzuciłą, nawet moja gin powiedziała, że byłoby mi łatwiej zajść w ciążę. Tylko muszę pomyśleć jak je zgubić, bo takie tam ograniczenie w jedzeniu nic nie daje. Myślę nawet o Kopenhadziej, jest drastyczna, ale może się coś uda.

Miałam wyleżeć chorubsko, z gorącą herbatą i cytrynką, a przez to, że tego prądu nie miałam to cały dzień sprzątałam, bo wyleżeć się nie da bez tv i bez kopma z netem.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
14 lata 11 miesiąc temu #217056 przez @nulka
ja nie bardzo rozumiem jaka jest zależność miedzy nadwagą a poczęciem, czytała coś któraś na ten temat? wytłumaczcie mi to
14 lata 11 miesiąc temu #217060 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #217066 przez @nulka
dzięki Asik :) na Ciebie zawsze można liczyć :) :kiss:

no poczytałam :(
mam nadwagę z którą walczę i teraz se myślę że jednak lepiej było nie rzucać fajek i być chudym żeby zajść w ciążę. A fajki rzucić dopiero po pozytywnym teście. :( Mam 7kg za dużo. :( :(
14 lata 11 miesiąc temu #217073 przez joweg
ciaza a nadwaga hmmm moim zdaniem niema nic wspolnego zanm mnustwo amerykanek stranisze grube a rodza dzieci jedno za drugim i bezproblemowe ciaze a zra tylko sam fastt food :)
14 lata 11 miesiąc temu #217079 przez chłopek
no co wy gadacie moja kuzynka szczupła jak palec i ma problem z zajsciem w ciaze a robili badania i nie ma przeciwwskazan a juz 5 lat sie staraja
14 lata 11 miesiąc temu #217096 przez Asik
@nulka ale to nie o taką nadwagę chodzi a o otyłość :)

14 lata 11 miesiąc temu #217100 przez joweg
chlopek-jestem twojego zdania wiekszosc znajomych kolezanke mialo problemy z zajsciem w ciaze a byly szczuple albo normalne :) a te lekko pulnchne odrazu zachodzily :)
asik-te moje kolezanki amerykanki sa mega otyle a rodza dzieci jak kroliki :P
14 lata 11 miesiąc temu #217108 przez @nulka
Asik napisał:

@nulka ale to nie o taką nadwagę chodzi a o otyłość :)

mówisz? :( bo ja już nie wiem co mam myśleć...
Nie bedę się leczyć na bezpłodność, mowy nie ma. Ale zrobię wszystko co mogę sama bez farmakologii.
14 lata 11 miesiąc temu #217134 przez bidol
oglądam te wasze eMłotki :silly: :silly:
ostatnio oglądałam to 4 lata temu.
ale się porobiło ;) ;)
14 lata 11 miesiąc temu #217136 przez Asik
joweg ale one są z dziada pradziada feciary :)

@nulka jak nie jak tak :) w tytule nawet masz że otyłość a nie nadwaga :) :)
a ja kurcze @ dostałam a po cichutku liczyłam że po Szymku już nie bede miała :D

14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #217147 przez chłopek
asik a karmisz piesia? ja dostałam po 2 miesicach i poźniej juz nie dostałam i przyszła za 3 miesiace a karmiłam piersia
14 lata 11 miesiąc temu #217165 przez Asik
chłoppek ja myslałam że już wogóle nie bedę miala :) :) piersią nie karmię bo Szymek ze wzgl na wadę chwycić nie mógł to raz a dwa przez te wizyty i operację to chyba ze stresu mi zanikł szybko.

14 lata 11 miesiąc temu #217176 przez madziaska
Dziewczyny przed ciaza wazylam jakies 48-49 kg, cale zycie mam niedowage i prawie od razu sie udalo... Gosiak nie sluchaj ;)
Moderatorzy: kasiora, ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia