- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #219537 przez Lacrijka
magduska napisał:
A maz Twoj robił badania ???? Na skarbku gdzie prowadzimy wykresy, była taka jedna staraczka, której maz w młodym wieku cierpi na azospermie (czy jakos tak) Nie ma zadnego zywego plemnika w nasieniu
A taka zajebista mama by z niej była, bo super kobitka... Ale walcza, próbuja reanimowac armie, mam nadzieje ze im sie uda..
witam w ten piekny deszczowy dzien
![]()
ja robilam czesc badan,o tych co pisze lacra
no i wszystko w porzadku,ale dzidka nie ma
i badz tu czlowieku madry,
A maz Twoj robił badania ???? Na skarbku gdzie prowadzimy wykresy, była taka jedna staraczka, której maz w młodym wieku cierpi na azospermie (czy jakos tak) Nie ma zadnego zywego plemnika w nasieniu

Temat został zablokowany.
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #219546 przez joweg
ja teraz przed in vitro mialam wszytskie badania robione zeby wykluczyc wszytsko co mozliwe ze moze sie nie udac
ogolnie polecam histeroskopie i wogole mase trego wszytskiego bylo 3 cykle kontrolne jezdzilam do lekarza caly czaS USG krew , no i mam np, za duzo meksich hormonow i musze brac tabletki od juz 2 miesicy do 12 tygodnia po porodzie
naprawde warto , no ta histeroskopia mnie uspokoila strasznie ze moja macica jest ok i jets gotwac na przyjecie dzidziusia

- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #219602 przez magduska
robil badania i ok,nic nie wyszlo,musimy czekac,lekarz mi powiedzial,ze stres wplywa na zajcie w cciaze
i nawet najlepsi lekarze mi nie pomoga,poprosu gdzies w glebi,psychika tez ma duzy wplyw na to,najczesciej pary zachodza w ciaze,jak juz sobie dadza totalny luz i nie mysla tylko o dziecku
wiec mysle,ze u mnie jeszcze troche i bedzie dzidka
jeszcze do konca laicra nie odpuscilam mysli o tym,ale jestem juz nie daleko hehe 
jeszcze nie jestem stara i mam czas walczyc o dziecko,lekarz dal nam jeszcze pol roku,a jak nie to bedziemy mysleli o czyms innym,w koncu chyba rok minie w grudniu jak jestem na forum
a staram sie tak od koniec czerwca-lipiec 2010r.mamy czs dziewczynki,w koncu jest cos o co chcemy walczyc do samego konca,mimo przeszkod jakie pojawiaja sie na naszej drodze,
moze glupio to zabrzmi,ale mam cel do ktorego daze-dziecko-ale tez nie mozna za wszelka cene,jesli komus nie jest pisane bycie mama w sposob naturalny,przez urodzenie to jest duzo dzieciaczkow,ktorym w zyciu sie nie poszczescilo i ich rodzice zrezygnowali z nich
bo nie byli w pelni przygotowaniu do roli rodzica lub poprostu dziecko bylo dla nich tylko wpadka,o ktorej chca szybko zapomniec i usunac ja z zycia raz na zawsze

jak mialam 20 lat to nawet nie myslalam o tym,zeby miec dziecko w tym wieku,a teraz jesli bym miala nawet majac 16 lat,bylabym najszczesliwsza osoba na swiecie

jeszcze nie jestem stara i mam czas walczyc o dziecko,lekarz dal nam jeszcze pol roku,a jak nie to bedziemy mysleli o czyms innym,w koncu chyba rok minie w grudniu jak jestem na forum

moze glupio to zabrzmi,ale mam cel do ktorego daze-dziecko-ale tez nie mozna za wszelka cene,jesli komus nie jest pisane bycie mama w sposob naturalny,przez urodzenie to jest duzo dzieciaczkow,ktorym w zyciu sie nie poszczescilo i ich rodzice zrezygnowali z nich

jak mialam 20 lat to nawet nie myslalam o tym,zeby miec dziecko w tym wieku,a teraz jesli bym miala nawet majac 16 lat,bylabym najszczesliwsza osoba na swiecie

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1