- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #219613 przez bidol
Mirella napisał:
Mirella - znasz takie powiedzenie stara ale jara

to nie jest tak jak myślicz.
ja mam 26 lat i mam problem z zajsciem a moja siostra 39 i zaszła - powiem więcej wpadła przy zabezpieczanu się ( co prawda ciąża była pozamaciczna)
a ja jak tak sobię siedzę i myślę to się coraz bardziej martwię.
Słuchajcie dziewczyny my z mężem się nigdy nie zabezpieczliśmy - no prócz czasów kawalerskich
niby mój mąż już jest mistrzem w tej metodzie, ale na dzień dzisiejszy to troche dziwne że nie wpadliśmy
.
Jesteśmy po ślubie 4,5 roku
eehhh, żeby to takie proste było, ale ja już stara d... jestem to i staranka trudniejsze. Może powinnam się Duśką cieszyć i dać sobie spokój, ale sobie ubzdurałam że musi być dwoje
Mirella - znasz takie powiedzenie stara ale jara

to nie jest tak jak myślicz.
ja mam 26 lat i mam problem z zajsciem a moja siostra 39 i zaszła - powiem więcej wpadła przy zabezpieczanu się ( co prawda ciąża była pozamaciczna)
a ja jak tak sobię siedzę i myślę to się coraz bardziej martwię.
Słuchajcie dziewczyny my z mężem się nigdy nie zabezpieczliśmy - no prócz czasów kawalerskich

niby mój mąż już jest mistrzem w tej metodzie, ale na dzień dzisiejszy to troche dziwne że nie wpadliśmy

Jesteśmy po ślubie 4,5 roku
Temat został zablokowany.
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219617 przez joweg
bidol- ja mam 20 lat , i juz musze miec in vitro :/ wkurzystuje to ze jestem mloda i moze sie uda bynajmniej mam jakas szanse :)a wy badania robiliscie ? to toroche dziwne ze po 4 latach bez zabezpieczenia nic niema :/
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez joweg.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219620 przez eash
no i wiedzialam, ze ja tu nie zajrze przez pare godzin, to sie tak rozgdaczecie, ze do konca swiata tego nie nadrobie 
pamiętacie założycielkę wątku, grazię? nie mam z nią kontaktu. ona też zdecydowała się na in vitro. nie udało się jej i wtedy się wycofała z forum... ciekawe, co u niej? Mirella, nie masz z nią dalej kontaktu?

pamiętacie założycielkę wątku, grazię? nie mam z nią kontaktu. ona też zdecydowała się na in vitro. nie udało się jej i wtedy się wycofała z forum... ciekawe, co u niej? Mirella, nie masz z nią dalej kontaktu?
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219623 przez joweg
easha- to bedzie moja pierwsza proba , i jak sie nie uda i nie bedziemy miec mrozakow to tez chyba rezygnuje , takie mam postanowienie , bynajmniej na jakis czas. jak nie uda mi sie in vitro w wieku 20 lat to juz chyba niema dla mnie szans :/
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219633 przez joweg
eash- ale wiezs to dla mnie nie normalne jak mozna w wiku 20 lat miec problem z zajsciem :, w sumie ze mna ok tylko maz nie moze ale to jest dla mnie straszne :/ i jeszcze to in vitro :/ i to czy sie uda :/ o niczym innym nie moge przestac myslec :/ im blizej @ tym ze mna gorzej :/
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219634 przez eash
joweq, a widziałaś ten program popularnonaukowy dwa dni temu, w którym pokazywali babke (niezamężną, samotną), która z in vitro przeszła 5 ciąż, w tym 3 pojedyncze, jedną bliźniaczą, a w wyniku ostatniej urodziła ośmioraczki? heh, życzę ci takich ośmioraczków!

- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- joweg
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219643 przez joweg
pewnie ze by i dalo rade
ja jak dostane jedno to bed ejuz szczesliwa a co do piero 8:) byscie musialy mi pomagac dziewczyny hehe 
maz byl chory mial raka , oddal sperme przed chemia, teraz jeszcze jest za wczesnie po chorobie zebysmy mysleli zeby miec normalnie dzieci moze ma jakies plemniki nie wiem bedzie dopiero testy robil:)

maz byl chory mial raka , oddal sperme przed chemia, teraz jeszcze jest za wczesnie po chorobie zebysmy mysleli zeby miec normalnie dzieci moze ma jakies plemniki nie wiem bedzie dopiero testy robil:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez joweg.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1