- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwka nie miej żalu do siebie, bo jak ja sie dowiedziałam,z ę będzie dziewczynka, miałam nerwa przez tydzień, a potem sobie nie wyobrażałam, żeby inaczej było.
magda ja też mam PCO, przy pierwszej ciązy brałam bromergon i dexamatazan, po 5 miechach zaszłam w ciążę, byłam na podtrzymaniu na luteinie, ale wszystko sie super skończyło. Potem wyniki prolaktyny sie pogorszyły, torbiele znów wyskoczyły, a i jeszcze mam Zespół nadnerczy i hiperprolaktynemię

Kajo no niby zalecaja kochać sie co 3 dni, zeby plemniki mogły sie zebrać, noo bo jak mówisz liczy sie jakość

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Emcia piekne słowa
![]()
![]()
![]()
Sylwka nie miej żalu do siebie, bo jak ja sie dowiedziałam,z ę będzie dziewczynka, miałam nerwa przez tydzień, a potem sobie nie wyobrażałam, żeby inaczej było.
magda ja też mam PCO, przy pierwszej ciązy brałam bromergon i dexamatazan, po 5 miechach zaszłam w ciążę, byłam na podtrzymaniu na luteinie, ale wszystko sie super skończyło. Potem wyniki prolaktyny sie pogorszyły, torbiele znów wyskoczyły, a i jeszcze mam Zespół nadnerczy i hiperprolaktynemiętakze nie ma rzeczy niemożliwych
Kajo no niby zalecaja kochać sie co 3 dni, zeby plemniki mogły sie zebrać, noo bo jak mówisz liczy sie jakośćmy jaskoś zgrać sie nie mozemy, bo emek wraca pozno i mnie sie juz nie chce, ja lubie w dzień, a wtedy on i ja w pracy, a jak nei to to Oliwia przecie jest na chodzie
jak była mniejsza to nie było problemu
No właśnie albo chociaż co 2 dni. A my jak króliki normalnie,nie wiem co mi odbiło

- magdah31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Emcia piekne słowa
![]()
![]()
![]()
magda ja też mam PCO, przy pierwszej ciązy brałam bromergon i dexamatazan, po 5 miechach zaszłam w ciążę, byłam na podtrzymaniu na luteinie, ale wszystko sie super skończyło. Potem wyniki prolaktyny sie pogorszyły, torbiele znów wyskoczyły, a i jeszcze mam Zespół nadnerczy i hiperprolaktynemiętakze nie ma rzeczy niemożliwych
Kajo no niby zalecaja kochać sie co 3 dni, zeby plemniki mogły sie zebrać, noo bo jak mówisz liczy sie jakośćmy jaskoś zgrać sie nie mozemy, bo emek wraca pozno i mnie sie juz nie chce, ja lubie w dzień, a wtedy on i ja w pracy, a jak nei to to Oliwia przecie jest na chodzie
jak była mniejsza to nie było problemu
gorla wierze że nie ma rzeczy niemożliwych. tylko trzeba na to poczekać i ewentualnie szczęściu trochę pomóc. tylko nie raz mam chwile załamaniu jak widze że wszystkie koleżanki albo akurat sa w ciąży albo już mają maleństwo. a ja ciągle czekam i nic. ale wierze ze się uda bo już raz byłam w ciąży więc myślę że ponownie sie uda
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Magdah nie mogę znaleźć. Podeslę Ci te namiary, ale musi wrócić moja kumpela. Ona jest z Twojego miasta. Także jak się z nią spotkam to Ci podeślę.
- magdah31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A wy stosujecie może metodę temperatury do sprawdzaniu kiedy owu? Mi lekarka powiedziała że ona często zawodzi i najlepiej monitoring cyklu. A jakie wy macie zdanie na ten temat?
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kajo niema problemu. teraz pójde do swojej zobacze co powie. A jak znajdziesz albo koleżanka ci powie podeślij chętnie skorzystam.
A wy stosujecie może metodę temperatury do sprawdzaniu kiedy owu? Mi lekarka powiedziała że ona często zawodzi i najlepiej monitoring cyklu. A jakie wy macie zdanie na ten temat?
Sporo z nas jest zarejestrowana na stronie skarbmamy.pl. Tam możesz zobaczyć nasze wykresy, bo mamy przewaznie te same nazwy

Ja osobiście tez uwazam, że ważny jest monitoring, ale można dodatkowo mierzyć temperaturę.
Możesz się zarejestrowac i popatrzeć jak to u niektórych wygląda.
www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu
- magdah31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A to się zarejestruje i wtedy może też swój wykres wstawie. Może mi pomożecie w jego interpretacji
No pewnie chętnie, ja tam ekspertem nie jestem od tempki, ale zaczęłam ją mierzyć i teraz co nie co już wiem.
To czekamy na Ciebie

Nie uciekaj jeszcze, napisałam do tej mojej kumpeli to może zaraz odpisze i dam Ci znać. Zapytałam tez gdzie robiła swoją laparo, także może skorzystasz....
Nie odpisuje na razie, także jak będe wiedziała to dam Ci znać.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Dorcia na szczęście nie ominęły mnie zdjęcia Lenki śliczna jest i te ciuszki słodziachne

Marta dzięki za zapro na fb zdjatka super

Ajłona widzisz a widziasz trza było bekać? wszystko jest dobrze, a zdjątko Franuli piekne

sasetka ja wiem że my tu na różne tematy gdybamy, ale poradnią małżeńską nie jesteśmy...skoro piszesz że najlepiej Wam jest jak M w trasie to może faktycznie nie ma co się męczyć...u nas tez prawie 2 lata minęły i to był chyba czas docierania, bo teraz jest co raz lepiej..

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kajo niema problemu. teraz pójde do swojej zobacze co powie. A jak znajdziesz albo koleżanka ci powie podeślij chętnie skorzystam.
Magda przesłałam Ci na pocztę namiar do tego ginka oraz jego kliniki.
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
przyznam się, że czasem jestem tu gościem, ale tyle piszecie, że nie daję rady czytać. Witam wszystkie nowe staraczki.
Ajłonka - na dobre tutaj zawitam jak będę się starać o drugie

Komu to ja obiecałam zdjęcie? Cioci Mirellci jak dobrze pamiętam. Proszę bardzo, aby forum obrodziło w brzuszki (nie te piwne oczywiście).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Powiedzcie co nowego? Jakie zmiany u stałych bywalczyń forum? Macie jakieś dobre wieści dla mnie?
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Cześć,
przyznam się, że czasem jestem tu gościem, ale tyle piszecie, że nie daję rady czytać. Witam wszystkie nowe staraczki.
Ajłonka - na dobre tutaj zawitam jak będę się starać o drugiebo teraz moja Martula jest zbyt absorbująca, żeby za wami nadążyć.
Komu to ja obiecałam zdjęcie? Cioci Mirellci jak dobrze pamiętam. Proszę bardzo, aby forum obrodziło w brzuszki (nie te piwne oczywiście).
Powiedzcie co nowego? Jakie zmiany u stałych bywalczyń forum? Macie jakieś dobre wieści dla mnie?
Boziulku kochany jaki slodki pysio

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość