BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #349836 przez gorla
Emcia piekne słowa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwka nie miej żalu do siebie, bo jak ja sie dowiedziałam,z ę będzie dziewczynka, miałam nerwa przez tydzień, a potem sobie nie wyobrażałam, żeby inaczej było.

magda ja też mam PCO, przy pierwszej ciązy brałam bromergon i dexamatazan, po 5 miechach zaszłam w ciążę, byłam na podtrzymaniu na luteinie, ale wszystko sie super skończyło. Potem wyniki prolaktyny sie pogorszyły, torbiele znów wyskoczyły, a i jeszcze mam Zespół nadnerczy i hiperprolaktynemię :dry: takze nie ma rzeczy niemożliwych

Kajo no niby zalecaja kochać sie co 3 dni, zeby plemniki mogły sie zebrać, noo bo jak mówisz liczy sie jakość ;) my jaskoś zgrać sie nie mozemy, bo emek wraca pozno i mnie sie juz nie chce, ja lubie w dzień, a wtedy on i ja w pracy, a jak nei to to Oliwia przecie jest na chodzie :silly: jak była mniejsza to nie było problemu :S
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #349844 przez Kajo
gorla napisał:

Sylwka nie miej żalu do siebie, bo jak ja sie dowiedziałam,z ę będzie dziewczynka, miałam nerwa przez tydzień, a potem sobie nie wyobrażałam, żeby inaczej było.

magda ja też mam PCO, przy pierwszej ciązy brałam bromergon i dexamatazan, po 5 miechach zaszłam w ciążę, byłam na podtrzymaniu na luteinie, ale wszystko sie super skończyło. Potem wyniki prolaktyny sie pogorszyły, torbiele znów wyskoczyły, a i jeszcze mam Zespół nadnerczy i hiperprolaktynemię :dry: takze nie ma rzeczy niemożliwych

Kajo no niby zalecaja kochać sie co 3 dni, zeby plemniki mogły sie zebrać, noo bo jak mówisz liczy sie jakość ;) my jaskoś zgrać sie nie mozemy, bo emek wraca pozno i mnie sie juz nie chce, ja lubie w dzień, a wtedy on i ja w pracy, a jak nei to to Oliwia przecie jest na chodzie :silly: jak była mniejsza to nie było problemu :S

No właśnie albo chociaż co 2 dni. A my jak króliki normalnie,nie wiem co mi odbiło ;) Ja też preferuję wcześniejsze godziny ;)
13 lata 11 miesiąc temu #349848 przez magdah31
gorla napisał:

gorla wierze że nie ma rzeczy niemożliwych. tylko trzeba na to poczekać i ewentualnie szczęściu trochę pomóc. tylko nie raz mam chwile załamaniu jak widze że wszystkie koleżanki albo akurat sa w ciąży albo już mają maleństwo. a ja ciągle czekam i nic. ale wierze ze się uda bo już raz byłam w ciąży więc myślę że ponownie sie uda
13 lata 11 miesiąc temu #349852 przez Kajo
gorla wierze że nie ma rzeczy niemożliwych. tylko trzeba na to poczekać i ewentualnie szczęściu trochę pomóc. tylko nie raz mam chwile załamaniu jak widze że wszystkie koleżanki albo akurat sa w ciąży albo już mają maleństwo. a ja ciągle czekam i nic. ale wierze ze się uda bo już raz byłam w ciąży więc myślę że ponownie sie uda[/quote]

Magdah nie mogę znaleźć. Podeslę Ci te namiary, ale musi wrócić moja kumpela. Ona jest z Twojego miasta. Także jak się z nią spotkam to Ci podeślę.
13 lata 11 miesiąc temu #349853 przez magdah31
Kajo niema problemu. teraz pójde do swojej zobacze co powie. A jak znajdziesz albo koleżanka ci powie podeślij chętnie skorzystam.
A wy stosujecie może metodę temperatury do sprawdzaniu kiedy owu? Mi lekarka powiedziała że ona często zawodzi i najlepiej monitoring cyklu. A jakie wy macie zdanie na ten temat?
13 lata 11 miesiąc temu #349860 przez Kajo
magdah31 napisał:

Kajo niema problemu. teraz pójde do swojej zobacze co powie. A jak znajdziesz albo koleżanka ci powie podeślij chętnie skorzystam.
A wy stosujecie może metodę temperatury do sprawdzaniu kiedy owu? Mi lekarka powiedziała że ona często zawodzi i najlepiej monitoring cyklu. A jakie wy macie zdanie na ten temat?

Sporo z nas jest zarejestrowana na stronie skarbmamy.pl. Tam możesz zobaczyć nasze wykresy, bo mamy przewaznie te same nazwy ;)
Ja osobiście tez uwazam, że ważny jest monitoring, ale można dodatkowo mierzyć temperaturę.
Możesz się zarejestrowac i popatrzeć jak to u niektórych wygląda.
www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu
13 lata 11 miesiąc temu #349867 przez magdah31
A to się zarejestruje i wtedy może też swój wykres wstawie. Może mi pomożecie w jego interpretacji
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #349872 przez Kajo
magdah31 napisał:

A to się zarejestruje i wtedy może też swój wykres wstawie. Może mi pomożecie w jego interpretacji

No pewnie chętnie, ja tam ekspertem nie jestem od tempki, ale zaczęłam ją mierzyć i teraz co nie co już wiem.

To czekamy na Ciebie :)

Nie uciekaj jeszcze, napisałam do tej mojej kumpeli to może zaraz odpisze i dam Ci znać. Zapytałam tez gdzie robiła swoją laparo, także może skorzystasz....

Nie odpisuje na razie, także jak będe wiedziała to dam Ci znać.
13 lata 11 miesiąc temu #350017 przez gosiak
Hej laseczki...trudno Was nadrobić, wszystkiego nie ogarnęłam ale niektóre wpisy przeczytałam. Dziękuję za kciuki na ten cykl, mam nadzieję że może teraz się uda, dziś 3dc a od 5 zaczynam brać CLO...

Dorcia na szczęście nie ominęły mnie zdjęcia Lenki śliczna jest i te ciuszki słodziachne :woohoo:

Marta dzięki za zapro na fb zdjatka super :blink:

Ajłona widzisz a widziasz trza było bekać? wszystko jest dobrze, a zdjątko Franuli piekne :kiss:

sasetka ja wiem że my tu na różne tematy gdybamy, ale poradnią małżeńską nie jesteśmy...skoro piszesz że najlepiej Wam jest jak M w trasie to może faktycznie nie ma co się męczyć...u nas tez prawie 2 lata minęły i to był chyba czas docierania, bo teraz jest co raz lepiej.. :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #350023 przez Kajo
magdah31 napisał:

Magda przesłałam Ci na pocztę namiar do tego ginka oraz jego kliniki.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #350029 przez ann-sunshine
Cześć,

przyznam się, że czasem jestem tu gościem, ale tyle piszecie, że nie daję rady czytać. Witam wszystkie nowe staraczki.

Ajłonka - na dobre tutaj zawitam jak będę się starać o drugie ;) bo teraz moja Martula jest zbyt absorbująca, żeby za wami nadążyć.

Komu to ja obiecałam zdjęcie? Cioci Mirellci jak dobrze pamiętam. Proszę bardzo, aby forum obrodziło w brzuszki (nie te piwne oczywiście).

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Powiedzcie co nowego? Jakie zmiany u stałych bywalczyń forum? Macie jakieś dobre wieści dla mnie?
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #350031 przez ann-sunshine
i jeszcze jedno dla pozostałych cioć :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 11 miesiąc temu #350048 przez sylwka727
Sunshine jaka piękna ta twoja córcia :kiss: :lol: normalnie chyba się zakochałam :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 11 miesiąc temu #350056 przez Lacrijka
ann-sunshine napisał:

Cześć,

przyznam się, że czasem jestem tu gościem, ale tyle piszecie, że nie daję rady czytać. Witam wszystkie nowe staraczki.

Ajłonka - na dobre tutaj zawitam jak będę się starać o drugie ;) bo teraz moja Martula jest zbyt absorbująca, żeby za wami nadążyć.

Komu to ja obiecałam zdjęcie? Cioci Mirellci jak dobrze pamiętam. Proszę bardzo, aby forum obrodziło w brzuszki (nie te piwne oczywiście).

Powiedzcie co nowego? Jakie zmiany u stałych bywalczyń forum? Macie jakieś dobre wieści dla mnie?

Boziulku kochany jaki slodki pysio :ohmy: :ohmy: :ohmy: Ciotka cawołuje mocniasto :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #350061 przez ann-sunshine
Sylwia dziękujemy,

Lacrijka dziękujemy, napisz co u Ciebie?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia