- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
witajcie...
zacznę od mojego problemu bo inaczej nie mogę się na niczym innym skupic.Panikuję,... boli mnie pierś..ale to nie jest zwykly ból jak przed @..nigdy mnie tak nie bolało.Ból jest okropny..czy dotykam czy nie to boli...rozchodzi się po0 calej piersi...ale umiejscowiony jest tuż pod sutkiem w dolnej częsci... gdy dotykam obie piersi to w tej bolącej wyczuwam cośjakby twardego..ale to nie jest wcale małe...a z drugiej strony nie mogę dokładnie tego zlokalizowac...przeczeka zy szukac prywatnie ginekologa? boję się...
Kilka lat temu mialam na dłoni guzka... wycieli go..tylko,ze ja nie odebrałam wyników co to był za guzek-spanikowałam...
Boję się,że historia się powtarza
Gabi Kochana może przewialaś piersi ? Ja właśnie teraz sie z tym zmagam, jeszcze karmię i niełatwo o coś takiego. Ból niesamowity. Kilka lat temu miałam wycinanego włukniaka, teraz co rok wykonuje usg piersi. Wybierz sie najlepiej do onkologa,gin zazwyczaj nie zna sie wystarczająco na tych sprawach. Będzie dobrze. Moja mama jest po trzech zabiegach na pierś. Teraz znowu coś wyczuwa i czekamy na badania. Jestem zdania,ze najlepiej sprawdzić i nie zadręczac się.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
- Otrzymane podziękowania: 0
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Ciężko tutaj się dostac do gina..szukam nadal jakiegos prywatnego gabinetu.
Ból się troszkę zmienił... bolą mnie obie piersi,chociaz jedna bardziej.Czuję,że są pełniejsze,najchętniej chodziłabym bez biustonosza... oczywiście nie wykluczam ciąży,bo szaleliśmy dużo..tylko wszystko za wczesnie... bo @ mam dostac 9 września... tak czy tak do gina pójdę...
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Witam
Ciężko tutaj się dostac do gina..szukam nadal jakiegos prywatnego gabinetu.
Ból się troszkę zmienił... bolą mnie obie piersi,chociaz jedna bardziej.Czuję,że są pełniejsze,najchętniej chodziłabym bez biustonosza... oczywiście nie wykluczam ciąży,bo szaleliśmy dużo..tylko wszystko za wczesnie... bo @ mam dostac 9 września... tak czy tak do gina pójdę...
ile masz od owulacji ???
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a dzien cyklu który?ViFi 5 dni...
ViFi
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Gabi, nie takie cuda się tu zdarzały na tym forum, oby to były bóle na ciążę a nie nie wiadomo na co

Vifi, kiedy się do gina wybierasz z tymi wynikami?
Sierpniowa edycja tego konkursu to chyba rekordy bije, przeglądałam wcześniejsze to na koniec miesiąca nigdy nie było tyle głosów ile Emi ma teraz, a koniec dopiero albo już jutro.
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
wiem że już głosowałyście bo Wy ranne ptaszki, no ale żeby nie było że wszystkim dalam a Wam nie

- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
to w dniu spodziewanenej zrob Beta-HCg z krwi wykrywa wcześniej ciąze. A brałaś jakieś leki hormonalne? antybiotyki ? uzywasz antyterspirantów?15ty dzien cyklu... ja mam cykle 23-24 dniowe ViFi...
ViFi
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sebuś jest fantastyczny, jak ja bym chciała takiego szkraba....
Gabi, nie takie cuda się tu zdarzały na tym forum, oby to były bóle na ciążę a nie nie wiadomo na co
Vifi, kiedy się do gina wybierasz z tymi wynikami?
Sierpniowa edycja tego konkursu to chyba rekordy bije, przeglądałam wcześniejsze to na koniec miesiąca nigdy nie było tyle głosów ile Emi ma teraz, a koniec dopiero albo już jutro.
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
wiem że już głosowałyście bo Wy ranne ptaszki, no ale żeby nie było że wszystkim dalam a Wam nie
====czekam na posiew robiłam 3 chlamydia, mycoplasma, urynoplasma,
i ide we wtorek....podejrzewam ze mnie szybciej połozy do szpitala...
boje sie...
Mama moja przezywa...
te bolesne okresy ....moze wreszcie coś znajdą...nie jestem juz mloda...im dalej tym trudniej ....
wiem co wyczytałaś.... ze może to być rak jajnika....
mam nadzieje ze nie ze to tylko endometrioza i mięśniaki
widzisz jaki ze mnie kosmos....chyba takiego przypadku tu nie było oprócz Justyny.
Wizdę ze mój eM sie martwi...jest inny od wizyty a ja mam płacz na końcu nosa...
idzie wrzesień i sesja poprawkowa a ja nie mam siły ani natchnienia...do nauki...
umi ktoś czarować albo stawiać karty....
ViFi